Detail hlášky #21022

<a> Ty voe, ted sem ucil babku s kompem...
<a> lekce 1. hejbani s mysi a dvojklik....
<a> po deseti minutach sem konstatoval ze to opravdu nepude :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 22. 8. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: love--sucks, fabiocz, zuxik, Sargon, Severina, RodneY, w3m, kollma, Danik02, robbo99, Acorp, incucu, ubozak, Tomdeer, wegas, blow, inkara, McBobr, chicken1, -TooM-, abouttabs, Tazzrius, tomikdvorak, Pajusa, soustruh, barney33, tausa17, DJ307, DMRaper, Sobosss, lerra, Aya17, fifik87, SvatyTukan, dwander, DragoonX, blueW200, Lemra, Renee, Mimalu, Groove, PeeKay, Liman, kojak, domvala, AMD, Lugi, If-if, pikakox, Fighter, Matesss, Bart, nazor, Mirator, chylex, ciakval, Mysharr, Apophis, Thargas, anezkaceska, popik34, Denebola, Snake, Pospec_CZ, Angel_Of_Hell, Morv, Goues, bosorka, metrixm, Eveni, zelvak, albona, rendlik, Lowky, Bety888, CIMBI, Janca, jfk, Cejda, zzuzi, czKarlos, freferg, Spiderwoman, Lida79, Ondruch, majki26, Kethryn, Griffon, Cinvor, Marty008cz, hostar, forceLord, bkbosorka1, assim, Andysik, spiderpig, Hamagen, Radek9, Sejsel, aalfred, Liquor, Ruprecht, ScH0ll_kIll3r, Metzgermeister, Schade105, Wimpo, Honya, ladys91, brutal_revenge, TheReptalek, Cubis, Komunard, Kapitan 150 pro a Skay, Wauder, Herda, Orlan, Lineman, beorn, PavlinII, Danol, Tinnarr, Gorkil_the_goblin_king, oOJoKeROo, zgrossl, GH0ST, Ptolemaios, grandimir, Slay, Cyberdragon, MoiJe, Nevermore, pavelnop, DMDave92, Harys, tomzi, Neuromancer, Mackie, Moneta, Derevin, deemarc, Beezer, Witek, Qwar, yannush, IvcaKoudy, Asriel, Sha-a-kaa, dorry, HateMePls, jursmi, vasek004, Krepi, teye, 50cent, hasahm, JerichoBM, speedy89, Lamer666, mismas, Houp, Joja, beeeee, Haja024, nOObiCZek, Teramon, lilo, repley, PinkFOX, p858, crooty, zax52, Aggie, Allka, damster, joocker, Metodej, karlosnet, Winters, Lookas, freaky_tomato, Ellrohir, kbtmichal, tristaver, anela, onders, shitcool, BeSaR, kuras, Tceld, Ciko, TomEF, Dx, duchypuchy, tik-tak-cz, Ejmin, aewin_cz, petya, maddenmichele, smrduty_kojot, tommander, caarymary, jumbee, vinczenzo, fatalixi, Keeehi, Gego, jezzy, Aelin, matrix17, Altair, Heriel, kapriiik, Kagero, Maty991, tocra, FrenkyB, jurda, calexman, Majkl26, scarlaxx, BearPeter, Deianeira, Nikeman, ScOrPiOn9, Einhasad, BMJackal, Vincent, Stickman, despy, SmallMongoose, vaevictis, Dyfer
151 proti
V oblíbených: sumsal2 1 uživatel
Oblíbenost: 44,22 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

20:17
Atlantis: znám
Atlantis
Tohle bohužel znám....nechápu- když v PC nebo mobilu jsou ty nabídky atd. dělaný pro úplný blbce, že ten OS nemusím nikdy předtím vidět ale stačí na to jít logicky ale to proste oni nezvládaj...člověk se diví, jak může být někdo tak blbej-...snad taky tak nedopadnu
K tlačítkům plus a mínus navrhuji přidat také talčítko SMAZAT!
20:31
fritoe: neuražte se
fritoe
Neuražte se, ale jste kokoti. Starší lidé nejsou na takový věci zvyknutý. Momentálně se váš mozek hodně rychle a snadno učí, ale s postupem času to půjde hůř a hůř. Až vy budete staří a vaši vnuci vám budou vysvětlovat jak se používají teleporty a vesmírné rakety, a vy tomu během 10-ti minut neporozumíte, doufám, že si vzpomenete na tuto citaci a nebudete jim mít za zlé, že se vám smějí za zády.
No jako vždy to poslal nějaký anonym. Dávam -
21:12
fritoe: Re: neuražte se
fritoe
Jo a třeba taky může být problém v tom že nejsi dobrý učitel.
23:48
Atlantis: Re: neuražte se
Atlantis
učitel může bejt jakej chceš ale však říkám, oni už jsou prostě blbí-jak tomu jinak říct?? zpomalení? nechápaví?
K tlačítkům plus a mínus navrhuji přidat také talčítko SMAZAT!
08:08
fritoe: Re: neuražte se
fritoe
Skutečně? Takže všichni staří jsou blbí? A jak si na to přišel? Ty znáš všechny starý že tohle můžeš řikat?
10:19
Atlantis: Re: neuražte se
Atlantis
ne všichni ale prostě většina. Samozřejmě jsou i výjimky, to jo ale moc jich není. Já vím, že na tom není nic zvláštního. Po X let starým akumulátoru taky nemůžete chtít proudy a kapacitu jako po měsíc starým
K tlačítkům plus a mínus navrhuji přidat také talčítko SMAZAT!
10:31
Atlantis: Re: neuražte se
Atlantis
je zajímavý, jak se jich zastáváte. Když by nějaký 10leteý děcko neumělo spočítat 10+15=? tak se o něm řekne, že je blbej a patří do pomocné. Když by to nezvládl důchodce tak se prostě řekne, že on to přece už umět nemusí.

Ale je pravda, že všichni stejní nejsou. Jedna moje babička neumí vytočit číslo z telefonního seznamu na bezdrát.telefonu a ta druhá spokojeně surfuje na netu.

Mimochodem, dost pochybuju, že v tom věku jako mají oni teď budem stejní- přecejenom těch změn ať se děje co se děje bude nejspíš mnohem míň než teď. Třeba babička "A" není schopná pochopit, že tlačítko na telefonu má jinou funkci v závislosti, kde se nacházíte. Ona je naučená, že klávesy zamyká menu+* ale nedojde jí, že předtím musí být na "ploše". Takže když si čet SMSku a chce zamčít klávesy tak zmáčke tu menu(co teď menu není ale je to nějaký volby)+* no a tím se dostane na "plochu" kde má napsanou hvězdičku. tak to zkusí znova a zase se jí to samozřejmě nepovede. No a pak se vzteká, že jí to nejde a tak. Důchodců je mnoho typů ale převažujou ti nepříjemní, neschopní se cokoliv naučit.
K tlačítkům plus a mínus navrhuji přidat také talčítko SMAZAT!
12:51
centos: Re: neuražte se
centos
Naprosto souhlasím.
12:57
fritoe: Re: neuražte se
fritoe
No to s tim příkladem, to si nemyslim. Kdyby to důchodce neuměl spočítat, tak si o něm budu myslet svý, něco jako o tom dítěti. A nebyl bych si tak jistej tim, že většina důchodců je špatná a nepříjemná. Spíš by si měl napsat "většina důchodců, které znám, je špatná a nepříjemná". O lidech, kteří mají rádi hip hop je všeobecně rozšířenej názor že jsou namyšlení atd. Představ si že by si byl hip hoper, a jakmile by si to někomu řekl, hned by se s tebou přestal bavit. Je to jen příklad. Důchodci jsou taky lidi. Myslim že bychom je neměli takhle odsuzovat.
19:05
Atlantis: Re: neuražte se
Atlantis
"Spíš by si měl napsat "většina důchodců, které znám, je špatná a nepříjemná"

Jo to je pravda, ale bojím se, že to tak je i v obecným měřítku.
Ono totiž častěji než důchodce=milá babička na venkově, která peče buchty platí důchodce=nervní ježibaba bydlící ve městě v bytě a vztekající se v hypermarkteru, že zdražily rohlíky a že ju nikdo nepustí sednout v šalině.
K tlačítkům plus a mínus navrhuji přidat také talčítko SMAZAT!
21:14
fritoe: Re: neuražte se
fritoe
Bohužel, přiznávám se že asi máš pravdu :(
03:03
infactory: Nechápu co je na tom vtipného,
silhouette
Nechápu co je na tom vtipného, když se rozhodneš někoho starého učit s dnešní technologií tak musíš být nejdřív trpělivý.
Bez urážky, ale takhle děláš kokota hlavně sám ze sebe.

(a věř mi, jde to, moji prarodiče mají PC a taky mi to zabralo nějaký ten pátek je s tím naučit i podobné blbosti)
03:06
Warmi: +
silhouette
Nevim jestli bych spis nemel dat - kvuli spatnejm vzpominkam. Tatku jsem ucil pouzivat ICQ snad hodinu zato MSN porozumel hned O.o
17:20
yscully: Buď rád, že babka
yscully
...je vůbec ochotná sednout ke kompu. Na dvojklik jí hezky nastav pomaloučkou rychlost nebo něco z "usnadnění" (jestli jedeš na woknech), trpělivost, trpělivost a hlavně ji neodraď. Ovládání počítače jí připadá jako něco podobně komplikovanýho jako manuální řízení létajícího talíře. Naučí se to, ale bude to trvat, protože, jak už tady někdo psal, ve svým věku nemá mozek nastavenej na používání nových technologií a je jako spousta lidí přesvědčená, že je někde skryté tlačítko "rozbít" a bojí se, že na něj klikne.
Ovládání by potřebovala něco jako ovladač na televizi, kde každý tlačítko má jasnou funkci, která je pod ním popsaná. Z toho, že jedinou věcí (myší) se dvěma tlačítkama ovládá celej počítač, je dost na větvi. Mínus.
18:42
phaeton_esc: Re: Buď rád, že babka
silhouette
souhlasím. 2 roky jsem dělal rekvalifikační kurzy (lidi kolem cca 50ti let, s PC nikdy nedělaly) a chce to trpělivost.

tohle je jednoznačnej mínus.
10:54
Bosf: Re: Buď rád, že babka
silhouette
Až vy budete staří a vaši vnuci vám budou vysvětlovat jak se používají teleporty a vesmírné rakety, a vy tomu během 10-ti minut neporozumíte, doufám, že si vzpomenete na tuto citaci a nebudete jim mít za zlé, že se vám smějí za zády.

presne mate pravdu oba dva... treba se ta kosmicka lod bude ovladat dvema tlacitkama v zavislosti v jakem poradi je zmacknete a co nasi-vasi vnuci budou povazovat za naprosto jednoduche vy za nepochopitelne...a budete se stejne bat ze zmacknete neco spatne a cele to rozbijete protoze jse to nikdy nevideli...pisu to jako lama ale snad jse to pochopili.

-
18:12
fritoe: odmítnutá
fritoe
Uff, naštěstí je odmítnutá :-)
23:35
Jurach: Urcite je spoustu otravnych duch...
silhouette
Urcite je spoustu otravnych duchodcu, ale mesic z prazdnin jsem kazdy den babicku ucil 2 hodiny, a zvlada vsechno co potrebuje :) (maily, zakladni prace s textem a jeste na XPckach :)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1240 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1545 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1896 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2101 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2316 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 28 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 59 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 70 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 89 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.