Detail hlášky #38319

<a> Cus
<b> Nazdar
<a> Taky sis vsimnul toho ze ty lidi komentujici citace na lamerovi sou uplny kr*teni?
<b> :D jj, vzdycky se najde aspon jeden picmulinek kterej ma kecy...
<a> presne...
<b> bud rvou ze je to naky gumovy zvire a nebo "citace o chlastu/sexu/drogach/porusovani zakona, davam minus"
<a> :) a nebo "nepochopil sem technickou hantyrku, minus"... a kdyz uz nevedej co jinyho tak proste reknou "ubohej humor, minus"
<b> ...a kdyz uz nic jinyho, tak maj kecy na komentar... "komentar *:D* mi zkazil celou citaci, davam minus"
<a> asi tak... a kdyz uz nikdo mit kecy nemuze, moderatori ji zamitnou pac tam neni rm -rf
<b> :D :D
<a> ...vis co me napadlo?
<b> zatim ne :)
<a> citace, na kterou nikdo nemuze mit kecy... sleduj:
<a> "Nazdar, sem totalne zchlastanej a nejde mi zapnout komp"
<a> "Aha, napiste do konzole rm -rf""
<a> "Pyco, me to formatuje harddisk!"
<a> ":D :D to je mozny ja sem uplne zlitej :D :D"
<b> :D

Komentář: :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 30. 8. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: aegor (4 hlášky)
Hlasování: 56 pro a insaina, Schmeeczko, Derfight, kbtmichal, chladas, smrduty_kojot, yannush, vooten, Maty991, Altair, freaky_tomato, Satan__666, subzero, nasty, rionka
219 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 16,03 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

15:57
Mortuus: ?
Mortuus
Tak tomuhle bych nedal + ani kdybych nebyl úplně zlitej...I když, ta citace má tím pádem pravdu v tom, že jsem kretén. Klidně budu za kreténa, jen když tenhle paskvil neproleze.
Vím že nic nevím, nestanoví-li zákon jinak.
15:57
Skoll: Re: ?
silhouette
Já klidně budu za kreténa, že jsem dal + :-D
16:04
Mortuus: Re: ?
Mortuus
Já už jsem kretén teď, protože z toho, jak jsem to napsal, vyplývá, že jsem úplně zlitej, ale je snad jasno, jak jsem to myslel :)

Omlouvám se. Jsem kretén.
Vím že nic nevím, nestanoví-li zákon jinak.
15:57
Skoll: Citace
silhouette
Sice to není vtipné, ani zajímavé, je to ale ve většině případů pravdivé.
+ za pravdu, jinak bych dal -.
15:57
aegor: Doplneni :)
silhouette
b: tak uz mame jeden minusovej hlas
a: jnj, asi sem zapomel do tech duvodu napsat "citace je moc dlouha a cteni boli"
b: :D
15:58
Skoll: Re: Doplneni :)
silhouette
Člověče, máš pravdu. Je-li citace moc dlouhá a nezáživná, dávám automaticky -
16:14
olafmasturbator: Re: Doplneni :)
silhouette
Ještě jsi zapomněl na důvod, že autor je úplně vymaštěnej a jeho příspěvek je dětinská nezáživná sračka. To je o tobě a o tvé citaci. Takže samozřejmě mínus.
16:07
srnka: ani vtipne, ani zaujimave, ani
srnka
ani vtipne, ani zaujimave, ani originalne (tak raz za mesiac je tu podobny vylev)
nepaci sa ti co si myslia ostatni ludia? tvoj problem, nie nas :P
minus, bye
16:50
Eriq: Re: ani vtipne, ani zaujimave, a...
Eriq
Přesně tak. Nováčci by se měli nejprve alespoň chvíli na Lamerovi pohybovat, než přidají svou první citaci - zjistili by, čeho se mají vyvarovat (začít můžeš částí mého podpisu až po "vtip je kde" - jak příhodné). Stejně tak by autor možná zjistil, že citace přesně tohohle uraženého typu se tu už několikrát neúspěšně objevila.
Už jen očekávám, kdy nadhodíš ono typické "když jste tak chytří, postněte nějakou svoji citaci". Ale opak je pravdou: pokud někdo neposílá citace jednou týdně, je to tím, že je vhodně vybíravý a ušetřuje nás všedních vtípků.
folklóry: vzrušuju tě, deš na lamera, komentář:xD/ICQ/FB, pica vs pizza, neuvěříš co se mi stalo, to jsem se zase zkalil...
16:08
panther322: Možná
silhouette
Souhlasil bych s tím že u skoro každý dobrý citace nějakej blb napíše že je to medvídek... S komentářema občas, něco fakt dokáže zkazit radost z celý citace, někdy moc ne... Ale s těma medvídkama je to fakt smutná pravda :(
16:10
aegor: Re: ani vtipne, ani zaujimave, a...
silhouette
Nemelo to bejt ani jedno z vyse popsanejch, proste jen komentar na kr*teny, jejichz vrchol intelektualni cinnosti sou blby kecy ;).. a ty si vidno jeden z nich. Nelibi se ti co ctes? Necti to, tvuj problem, ne nas. Preju peknej den ;)
16:26
twomi: Re: ani vtipne, ani zaujimave, a...
silhouette
Tahle citace má komentujícím ukázat jací jsou kreténi? Žel, tohle je zrovna ten typ citace za který si autor zaslouží poslán být do prdele. Tam není žádný vtip, tohle piš do komentářů. Na citace tu má poslední dobou většina lidí kecy, protože ty citace za nic nestojí (a všimni si prosím, že blbých keců bývá deset, ale mínusů přes sto). Chceš-li dobrý komentář, napiš dobrou citaci. Stejně tahle neprojde, pouze jedna z mnoha naprosto ubohých citací kterým se nelze zasmát... Chceš-li mě setřít, tak sem dej citaci která projde; uvidíme jaký jsi borec.
Kružnice o třech hranách se nazývá trojúhelník.
17:19
progysk: Re: ani vtipne, ani zaujimave, a...
silhouette
trepes picoviny
11:04
tomcoko: Re: ani vtipne, ani zaujimave, a...
silhouette
muj problem? a kdo se ma prohrabavat tema srackama,ktery tu posilaji nehorazni dementi jako ses ty? Ano,je to muj problem ze to ctu,ale kdyz sem posilas,takovyhle pycoviny,tak se nediv,ze vetsina lidi da - , ja radsi za toho kretena budu,ale nebudu tim kurvit lamera...
16:12
Skoll: Ať dostojím pověsti lamera
silhouette
Tak, aby to byla skutečně pravda:
Tohle je gumáááááááááááá medvědovitáááááááááááááááá
I když to zjevně gumové není, tak to sem nějakej kretén napsat musí.
17:41
shinigami-rem: Re: Ať dostojím pověsti lamera
silhouette
Nemyslím, že je to gumídek. Bohužel, tohle je až moc skutečné. Takže důvod mého mínus? Je to pičovina, jaká tu byla už nejmíň stokrát. A není to vtipný.
Nikdy nesoupeř s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.
16:15
tomis: Tohle není ani na "+", ani na
tomis
Tohle není ani na "+", ani na "-"... To je na "Smazat!"
A bude hůř. Protože lépe už bylo. - Až vám skončí nějaká klávesa v oku, vzpomeňte si na mě...
16:27
duchypuchy: No tak, pánové
silhouette
Tohle je dobrá citace, má šmrnc, je originální, vtipná, její autor je určitě velký intelektuál a chápe dobře míněnou kritiku, má nadhled, rozhled a podhled,dokáže dobře vyhodnotit vtipnost svých bravurních citací, má smysl pro správnou pointu, je to ubervkladačcitací, ale protože mi smíchy z toho jeho brilantního fórku vylítla nudle z nosu na mé oblíbené tričko, dám mu mínus, kreténovi.
16:28
tomis: Re: No tak, pánové
tomis
bod++;
A bude hůř. Protože lépe už bylo. - Až vám skončí nějaká klávesa v oku, vzpomeňte si na mě...
17:44
shinigami-rem: Re: No tak, pánové
silhouette
:D Začínám být ráda, že sem vždycky nějaký pubertální tele, kterému tlačí nepoužité sperma na mozek, dá takovou blobst...ty komentáře pak stojí za to:D
Nikdy nesoupeř s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.
00:17
Lugi: Re: No tak, pánové
silhouette
taky mě to tlačí a radši nepřidávám žádnou citaci :D
16:53
Matess91: .:
Matess91
to je snad nová móda ne? .. po tunách blbých citací tu máme tunu rádobyvtipných recesí... ačkoliv s některými body "citace" souhlasím přesto to je trapné .. není to originální ani vtipné. Mimochodem co je to kr*ten? lidi kteří píšou sprostě a cenzurujou to po sobě mi přijdou trochu schizofrenní buď nepíšu jako hov**o nebo písu a nestydím se za to ... nemyslím že zrovna na tomhle serveru se slova jako "kretén" nějak řeší.
"Jen dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.. s tím prvním si ovšem nejsem tak jistý" Albert Einstein
17:07
DanDan: Nějak nechápu smysl téhle cita
DanDan
Nějak nechápu smysl téhle citace :D. Asi budu z kreténa, protože jsem dal mínus. Důvod? Citace má být vtipná.
Ten s kapsou... Je zpět!
17:07
aegor: -_-
silhouette
Nemelo to byt k smichu, ale to jisti radobyvtipni komentatori (zdravim duchypuchy) asi nepobrali ;)... Dokonce je mi i jedno, jestli to projde. Jde mi o to aby si to precetlo co nejvic lidi a zkusili se zamyslet nad tim co delaj. A prehnany sarkasmus neni az zas tak vtipny :)... (zase zdravim duchypuchy ;)
17:15
duchypuchy: Re: -_-
silhouette
To neměl být sarkasmus, ale to jistí rádobymentoři nepochopili (zdravím aegor). Těší mě, že jsem hoden tvé pozornosti, ale ode mě se jakéhokoliv pochopení nedočkáš, proto bys čas potenciálně věnovaný mně věnovat vkládání dalších dobrých citací.
17:18
aegor: Re: -_-
silhouette
Opravdu? Ja jen ze nezavislemu pozorovateli by se to tak mohlo zdat. Mimochodem, negace je psychologickym znakem obdobi vzdoru (obou), ktera probihaji kolem 4 a 14teho roku zivota. Celkem by me zajimalo kterym prave prochazis ;).
22:22
patejl69: Re: -_-
silhouette
bohuzial demencia ako psychologicky znak nieje viazana na ziadnu vekovu kategoriou takze tvoj vek asi neodhalime...tolka skoda
19:40
jezzy: Re: -_-
jezzy
Podívej se, todle je servr kde se vkládají vtipné citace pro zasmání. Pokud to vtipné není tak se logicky objeví záporné komentáře, a pokud se objeví dobrá citace(kterých je poslední dobou málo) tak je ohodnocena kladnými názory. Ale co je hlavní už není doba komunismu a názory jsou volně šiřitelné takže musíš pochopit ty nás! Já chápu že komentáře nejsou kladné ale ty se musíš zamyslet co sem dáváš! Naskytne se otázka proč jsem sem nikdy nic nedal, to bude asi proto že nemám natolik dobrou citaci se kterou bych byl spokojen pro tento servr.
Spoluzakladatel http://itaci.cz/
17:31
duchypuchy: Opravdu? Takže víme, kolik ti
silhouette
Opravdu? Takže víme, kolik ti asi tak je? (Od poslední zkoušky z matematiky jsem nic nenegoval, takže můj věk je i dále zahalen tajemnou mlhou.)
Který nezávislý pozorovatel to říkal? Pokud se za něj považuješ ty, tak jsi přestřelil, už od začátku jsi byl zaujatý proti každému, kdo ti tuto citaci zkritizoval.
Kdyby si nezávislý pozorovatel prošel mé negativní komentáře, zjistil by, že se pokaždé vztahovaly k citacím, které byly později zamítnuty.
Všímám si úkazů, na které jsi svojí citací narážel, ale protože jsou většinou opodstatněné, nepotřebuji reagovat tak emotivně a dětinsky jako ty.
A navíc, to tričko jsem mám opravdu rád.
(Neručím za to, že v této plodné diskusi budu dál pokračovat, práce volá, ale tvé jakékoliv chytračinky, kterými bys chtěl zakrýt dětinskost své citace a uraženost svých komentářů, mě nechají klidně spát).
Preju peknej den ;)
17:33
duchypuchy: Re: Opravdu? Takže víme, kolik t...
silhouette
Šmankote, tohle měl být pozdrav aegorovi.
17:47
xerwin: Jasny
silhouette
Vsichni jsme kreteni, taky proto vase citace ma tolik +!
18:51
Czopa: uplny kr*ten a picmulinek
Czopa
Ta "citace, na kterou nikdo nemuze mit kecy" má malou chybku. Jak by se mohla odehrát, když jeden z účastníků nemá zaplý počítač? ("Nazdar, sem totalne zchlastanej a nejde mi zapnout komp")
Jinak ty komentáře jsou skoro vždycky pravdivé (že se opakují, stejně jako špatné citace, je druhá věc) a nikdo tě nenutí, abys je četl ;-).
Je lepší to střídat...
18:58
Dan: Aegone
Dan
Aegore
Takovýchto "citací" tady bylo už mnoho. Všechny měly jednu chybu - nebyly to citace. Je tu na serveru diskuse. Je tam příspěvěk: "co byste na Lamerovi změnili - diskutujte, prosím." Tam by tahle "konverzace" patřila.
Možná by se ti tam dostalo ucelené, inteligentní a přínosné odpovědi. Tady se spíš dočkáš emotivních urážek.

Jedna věc mě zaráží. Pod svou přezdívkou jsi nic nezveřejnil. Je to reakce na tvou odmítnoutou a kritizovanou citaci? Jestli ano, buď tak čestný, a přihlaš se ke všem, které jsi přidal.

Nyní přejdu ke komentování tvého příspěvku:

"b> :D jj, vzdycky se najde aspon jeden picmulinek kterej ma kecy.." - To jsi dostal připojení k internetu dneska? Kromě odborných serverů je to tak všude. Četl sis někdy komentáře na youtube? Dnes jsem četl pod výborně dirigovanou pátou symfonií Beethovena jaká to je sračka. To je všeobecná vlastnost internetu.

"<a> asi tak... a kdyz uz nikdo mit kecy nemuze, moderatori ji zamitnou pac tam neni rm -rf" - Lamer nikdy nebyl zaměřený především na IT citace. Důkaz máš před nosem, projdi si citace od nejstarších. Na toto téma se moderátoři vyjadřovali mnohokrát. -rf vtipů je tu pár, ale žádné další už neprocházejí, protože se přejedli.

<a> citace, na kterou nikdo nemuze mit kecy... sleduj:
<a> "Nazdar, sem totalne zchlastanej a nejde mi zapnout komp"
<a> "Aha, napiste do konzole rm -rf""
<a> "Pyco, me to formatuje harddisk!"
<a> ":D :D to je mozny ja sem uplne zlitej :D :D"

Citace, kde se vyskytuje alkohol tu jsou. Nemyslím si, že by byly nějak zvýhodněné oproti zbytku. Naopak. Vkus návštěvníků k takové citaci přichází s podezřením. To je způsebené tím, že tu bylo hodně opravdu, opravdu trapných citací obsahujících alkohol.

"Komentář: D:" - OK, asi ti není jasné, proč se s tím tolik nadělá. Zaprvé, komentuji Lamera už nějaký pátek, jsem tu pravidelným čtenářem. Ta samá chyba opakovaná pořád dokola je otravná.
Zadruhé, většina čtenářů jsou inteligentní, snaživí lidé, kteří mají náročné studium či práci. Tam se člověk naučí oceňovat správně rozdělené, zaškatulkované a relevantní informace. V oboru, který studuji, se skoro polovina času věnuje hledání informací. Proto je velká výhoda najít to, co potřebuji, jen o trošičku snadněji. Naopak zbytečné informace zdržují od produktivní činnosti. Není divu, že se správného podání, srozumitelnosti a nalezitelnosti dělá modla, zatímco z každého nadbytečného bytu ďábel.
20:42
Matess91: Re: Aegone
Matess91
teda myslím že takovýhle rozbor si Aegor ani nezaslouží :)
"Jen dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.. s tím prvním si ovšem nejsem tak jistý" Albert Einstein
12:35
Celer: Re: Aegone
Celer
Parádní rozbor.+1
lamer+facebook = fail
19:12
drvaca: mínus
silhouette
Dávám mínus, z jednoho prostého důvodu, který jsem si zde s pár lidmi domluvil:
Nebudu dávat + žádným citacím, ve kterých se vyskytuje slovo "lamer" !
Na lameru mají být vtipné hlášky z ICQ , nikoli o lamerovi.
A anvíc tohle mi ani nepřišlo viptný.
A ještě jedna věc: To jak kdo co hodnotí je každýho názor :)
20:03
shinigami-rem: Re: mínus
silhouette
Já jsem se s jinými lidmi zde zase domluvila na tomhle: Nebudu dávat plus žádným citacím, které nejsou vtipné. Toť vše:)
Nikdy nesoupeř s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.
20:17
teplice: souhlasim..je tady plno blbců,
teplice
souhlasim..je tady plno blbců, co jenom seděj denně u kompa a čtou pravidla pravopisu
20:51
centos: Re: souhlasim..je tady plno blbc...
centos
Čtení netřeba, stačí nebýt debil.
19:14
Satan__666: Re: souhlasim..je tady plno blbc...
silhouette
Myslíš digitální vydání pro blbce ?
</irony>
Jo, a taky jsem myslel, že blbci číst neumí.
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.
20:26
Bubu: Můj názor
Bubu
Víte, primární důvod toho, že dáváme(my kreténi) mínus, není proto, že se tam vyskytuje chlast/sex/drogy/porusovani zakona, ale proto, že ty citace nejsou VTIPNÉ. Jestli jsem kretén za to, že na webu, který má být zdrojem zábavy, dávám mínus citacím které mi nepřipadají vtipné, tak budiž.
Mia clementia, denar esto.
21:13
bee: hm,
bee
tak jste se (předpokládám) u toho hezky pobavili, ale takovejch citací o tom, že lidi co tu komentují jsou hovada či něco horšího, už tady byl hafec, takže sorry, jsem kretén a vy máte mínus...
21:25
Jaiferiss: :D
silhouette
Si řikejte, co chcete... Za mě teda + je to blbost, ale tak pravdivá, že sem se dost zasmála :D
21:40
Schmeeczko: k našemu kreténismu:
Schmeeczko
Dobrou citaci jsem schopnej v komentech i pochválit, těm špatnejm, horším a braku dam mínus a dál mě nezajímaj. Ale pokud uvidim něco opravdu debilního, co evidentně postnul někdo vymaštěnej jak pekáč na slona, blb mající potřebu se zviditelnit nebo zamachrovat, přesprostlý hovado, uražeňoučkej uživatel, případně kombinace takovejch umělců (ty ses dokázal nominovat na facku ve všech kategoriích, gratuluju), vyjádřim se k tomu, a to tak hrubě, jak si dotyčnej zaslouží. Fejkologií se moc nezabejvam. Ale myslim, že minimálně na principu "průjem => pro autora nepříjemnej koment" tady fungujou všichni uživatelé, že tady nikdo nekritizuje nebo nenadává jen tak nebo kvůli tomu, aby si vylil nějakou zlost (tady zřejmě z toho, že mu maminka dveřma zkazila celodenní úsilí věnovaný stavbě hradu z lega). Což mě vede k následující podobě mýho komentu pod tvojí citací: tvoje žvatlání, který mimochodem patří do diskusí a ne mezi citace (nezájem, že chceš, aby tvoje pseudoposelství četlo co nevíc lidí), tu nic nezmění, kreténa to dělá akorát z tebe, takže si prosimtě ostřihej nehty k loktům a my, zlí komentátoři, tu budeme svorně doufat, že tě psaní dalších sraček nosem omrzí ;)
Tepichovo písmo bývalo tučné a Zidane tu býval. Opravdu!
01:02
Rimmer: Re: k našemu kreténismu:
Rimmer
:D jedno velke + pro tebe!:) Autorem je nejspis jeden z tech, kteří neunesli to, ze jejich super vtipna citace o tom, jak nekde zamachrovali jim neprosla. A muzem za to jen a pouze MY! Zli kritici, kterym vsechno vadi. V zadnym pripade za to nemuze jejich demence a absolutni nevkus. Nejjednodussi zpusob je, svalit vinu na nekoho jineho. Mozna jim casem dojde, proc se nam nelibi ty hromady dementnich citaci, ktere zde kazdy den procitame.
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
02:44
twomi: už 28
silhouette
Ale nejsmutnější je, že oficiálně už 28 uživatelů chce, aby tato citace prošla -- nezávisle na její pravdivosti či trefnosti, doopravdy ji někdo považoval za VTIPNOU? Pokud si to přečte někdo, kdo nečte komentáře pod odmítnutnými citacemi (a že takových lidí bude), tak naprosto nemůže tušit o čem citace je... vezměte to prosím všichni pro-hlasující v úvahu.
Kružnice o třech hranách se nazývá trojúhelník.
07:54
xerwin: Re: už 28
silhouette
Plus dali autori a ti, kterym neprosla citace jako http://www.lamer.cz/quotes/show/38316
11:00
sawier: :D
sawier
:D


ban plz
12:09
Doktor: Byl jsem nazvan uplnym kretene
Doktor
Byl jsem nazvan uplnym kretenem od frustrovaneho autora, kteremu jiz nestacilo se vybrecet do polstare po kazde zamitnute citaci. Asi bych se mel jit upalit.

Mimochodem aegore, dam ti dobrou radu. Pokud se ti styl citaci, hodnoceni a komentaru na lameru nelibi, tak sem nechod. Zaloz si vlastni stranky, kde si muzes honit ego podobnymi vysplechty.
Jmenuji se Tohel, Doktor Tohel a nosím query proklatě nízko
00:10
twr42: pozdrav aegorovi
twr42
No ty si vtipalek, komu tim prospejes? Proti cemu tim bojujes? proti spolecnosti, nebo co?
Tobe asi neprosla citace co? a jeste ti pod ni nekdo pridal zlou, zlou, osklivou, nepeknou koment o tom, ze neni vtipna. Ale no taak, to bude dobry, zkus sem pridat nejakou vtipnou citaci, treba ti ji i schvali ;)

ehm, tak me tak napadlo, kdo te nuti ty komentare cist? (...kdyz jsem se tak pekne zeptal, tak si i odpovim: nikdo.. a to je prave ta chyba, treba by ti doslo, jak ma vypadat citace, ktera patri na lamera)
vis, az budes lamera cist nejaky ten patek, tak te taky bude otravovat kazdy hloupy emotikon a komentar.
Why are you wearing that stupid man suit?
12:44
Satan__666: a <a> i <b> je aegor ?
silhouette
Samomluva.
Kdybys začal opici krmit a dal jí tablet, nikdy ze stromu nesleze.

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1868 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2073 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2288 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 13 hodinami

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 31 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 43 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.