Detail hlášky #11768

<Muši> a co se vubec flákáš doma?
<Pete> Ja se vzbudil 12:30 a jenom jsem na to jedno zalehly ucho slysel: Dneska je pondeli, vis? Pondeli se oznacuje jako pracovni den a v nem normalne chodi lidi do prace a studenti do skoly, tak co delas kurva doma?
<Muši> krasny :-D
<Pete> Pak jsem jel k zubarce pro omluvenku a ja debil nechal studijnak doma a co hur, tak mi nasla kazy!!!

Komentář: Kdyz se dari...

Informace o hlášce

Datum přidání: 3. 12. 2007
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: Shark94, lerra, OpaGe, Acorp, chylex, Sargon, Severina, Radek9, wegas, Danik02, corwin_x, Griffon, saft, Harys, stenli, fordob, Nevermore, ubozak, Hattak, Mirator, |x_xXx_|, czHONAN, Zumongar, Jehudo, beorn, Se7h, Danol, -TooM-, inkara, Snowy, GH0ST, Blackinka, Groove, Lemra, incucu, blueW200, JP, horry, Slay, chicken1, wary, Ondruch, Matekiller, Sobosss, dwander, popik34, DMDave92, petya, Zirael, PavlinII, barney33, genius920308, MistrBuBak, ScOrPiOn9, soustruh, DarthOptimus, DMRaper, karlosnet, Diefly, Kalani, hasahm, Wimpo, Korialis, Thab, Lecco, Aya17, Polymorph, Cinvor, yannush, Fatal1t, spacak, Orlan, DragoonX, abouttabs, 3wl4k, love--sucks, Taran, kecal_op, Snake, Morv, tomzi, AMD, Reiki, If-if, Waco, Marcel230, krecek, domvala, nitram1234, McBobr, scarabeus_iv, Lugi, TomEF, Eveni, soony20, Runda, bosorka, tausa17, klida, pali6, Apophis, Tolsimir, Euriass, Wauder, JerichoBM, Raky, Myska, repley, kojak, Accept, monica03, Celer, jerzi, rendlik, Gasert, Matesss, Vevoda_Wolf, Derevin, bkbosorka1, Failrue, Skoll, nations113, DARTHPraetorian, Kethryn, luciferrus, bradl3y, Herda, aewin_cz, Pajusa, koso, Lida79, Winters, Skupo125, Metodej, kuras, vasek004, Asriel, Denebola, Cejda, Ciko, dddddaviddddd, drdragonek, vinczenzo, Gobledon, Highlander, zzuzi, mugli, Stevecek, Metzgermeister, Katand, Wreis, Witek, Dejf21, ciakval, tommander, Liman, Hroner, Hamagen, kevin365, Kagero, SkyHaven, anela, S1mon, Miguel, fatalixi, freferg, 350ztom, Dianka, Beerius, Keyt, zelvak, ScH0ll_kIll3r, Marcus7, Rocker-Tialk, w4rr10r, Bety888, anezkaceska, staccey, jurda, Rimmoncze, Einhasad, DJ307, Sejsel, Bazim, Jumbo, Trigger, Inf1n1tyy, zgrossl, spiderpig, Neuromancer, Komunard, Hans, Danad, despy, Schade105, piol, Morrigen, Elisabetha, GorTavaro, Milhauzz18, Zelvi, Elgurth, Marty008cz, Kwisatz_Haderach 213 pro a robbo99, kont, Renee, jajazxbm, w3m, lilo, nafren, Tinnarr, Halofon, nicre, deemarc, Zabbrick, Mackie, kollma, tristaver, queeny31, Trungsi, Nikeman, HonzaRez, albona, jfk, gensilver47, Quzkol, mismas, Altair, qwertzuio, joocker, HateMePls, Alve, Spiderwoman, czaki, crooty, smrduty_kojot, kbtmichal, freaky_tomato, bukanyr, shitcool, mullDie, Matrin, Cassidy, Niah, Ejmin, tik-tak-cz, scarlaxx, Moneta, Titanit, Maty991, KaseO, calexman, Gego, Markuus, FrenkyB, Keeehi, ladys91, matrix17, tocra, PinkFOX, BMJackal, Kogaku, psychous3, frlo, Zbleb, killka, Komaar, beeeee, KorYi, Stickman, Metis, DarkAngel, tobytja, vaevictis, mmeridius, Haja024, ric4rd, SmallMongoose, Aelin, Allka, PatchmaN, WellBloud89, TidO, CarpeNoctem, pavelnop, BearPeter, Annacerv, killercat, Artcorist, Finer5950, Coolak
91 proti
V oblíbených: anezkaceska 1 uživatel
Oblíbenost: 64,69 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

23:53
nakopnuta_sova: Mně je divné
nakopnuta_sova
to, že dotyčného někdo seřval až takhle pozdě.
Zaspat můžu.
Chrápat do půl jedný, s tím taky nemám problém. Naopak to jsme my, kdo v klidu zvládneme jít v pět ráno spát, ale vstávat v tuto dobu... to po nás nechtějte. Pokud už nás vzbudíte, budeme čumět jak p... z děravejch tepláků a sami si za to můžete.

Ale nesedí mi tu tohle:

Rodiče jdoucí do práce by ho těžko seřvali - v půl jedné odpoledne? Teprv?
Rodiče jdoucí z práce by ho těžko seřvali - v půl jedné odpoledne? Už?

Takže leda poťouchlý sourozenec... k čemuž by sedělo i to "kurva" v "co děláš, kurva, doma?".
Jo, to by šlo.

Ale:
Kdo mu vynadal "co děláš kurva doma"? Maminka či tatínek těžko... takže sourozenec?
No dobrá, taky bych ségru zdrbal jak sirotka (byť by nelítalo kurva sem a kurva tam, přece jen dokud v týdnu spala doma, byl
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:58
nakopnuta_sova: Re: Mně je divné
nakopnuta_sova
Ech, zase jsem se do toho zamotal... ale to je jedno.

Ten odstavec o tom, kdo zvládne jít v pět ráno vstát, ale v pět ráno nebudit, víte, o kom byl, že?
A taky se tím vysvětluje, odkud vzešel ten můj přídavek o nedobrovolném setkání se s nohou.

Babičky mají totiž tu neřest, že brzy vstávají a hlavně mají pocit, že když ony jsou vzhůru, musí být vzhůru každý v chalupě, protože "to není žádný pořádek, když se tak dlouho hnípá!" a co na tom, že "dlouho hnípá" a babička vám udělá alarm, je sedm ráno v neděli... babička nespí, tak to je nehoráznost, aby někdo jiný...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
13:44
ESESEL: Re: Mně je divné
ESESEL
Hele, třeba moje máma je učitelka, takže se docela běžně děje, že jeden den je tam od osmi třeba až do šesti, zatímco další den může mít třeba jen pouhé dvě vyučovací hodiny od desíti do půl dvanácté. No a v takové dny bývá schopna někdy po poledni už strašit doma... ;-)
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
00:52
nakopnuta_sova: Re: Mně je divné
nakopnuta_sova
Dobrá, takhle jsem o tom nepřemýšlel.

Ale asi jsem holt staršího data vydání, protože mně by rodiče rozhodně neřekli "co děláš kurva doma" (a natož abych ten výraz na K použil já na jejich adresu) - takovéhle výrazy se u nás nenosily. Když už, tak "kurňa", to se bralo.

Kurňa, kurnik, to by mamča možná řekla, i když by asi spíš řekla "sakra".
"Kurva" by v debatě se mnou snad nikdy nepoužila, leda při zmínce o sexuálních pracovnicích.

Ale tak co já vím, jak to mají dnešní "náctiletí" s rodiči, třeba i kurva sem kurva tam na obě strany a berou to jako normál, kdo ví :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:13
Zelvi: Re: Mně je divné
Zelvi
Hele budeš se divit, ale strašná spousta lidí mluví před (i se) svejma děckama sprostě. Vyloženě sprostě. A to nemyslim puberťáky, ale i fakt děcka do 10 let. U nás ne, u nás byl problém třeba i za krucinál nebo tak.
Ddim crwban yma.
20:25
nakopnuta_sova: Re: Mně je divné
nakopnuta_sova
To máš pravdu. Táta dělal problémy i z "ty vado", já to tenkrát nechápal, až časem, že "ty vado" je zkrácené "ty hovado" a tedy budiž, není to zrovna vhodné, aspoň před rodiči. ALe když slyším, co (hlavně mladších) rodičů i malejm dětem říká, že "dostanou na prdel" (u nás zásadně na zadek) a to je ještě čajíček. Jak jsem teď v obchodě, tak dost rodičů nemají děti "srát" a podobně.

Takže se ani moc nedivím, jen si tak říkám, jestli těm rodičům nedochází, že jak se do lesa volá... časem se budou divit, až jim děti v klidu řeknou "ty vole" nebo ještě něco horšího a pak, až by jim třeba jedna přilítla, by se bránily, že "vždyť ty mi to říkáš taky".

U nás se tolerovaly věci typu do prkenný vohrady/do prkýnka, s krucifixem nebo krucinálem taky problém nebyl, máma přece jen chápala, že občas si člověk ulevit potřebuje.
Ale ulevit si slušně a nepřehánět to - nesakrovat jak neznaboh hned jak mi něco nejde :-)

Věřící třeba někdo od vás z rodiny není? Tam jsou pak problémy i za nevinné věci typu právě krucinál, protože to je zástupné za krucifix a to odkazuje na Ježíšovo ukřižování, tedy to je braní jména Božího nadarmo... a takové ježkovy voči jsou totéž, byť to jsem se dověděl až ze Slovníku nespisovné češtiny, že prý "ježkovy" je zkomolené Ježišovy, "aby se nebralo jméno boží nadarmo".

Ale to už se pak dostaneme k tomu, že kdyby člověk měl hlídat i tohle, jak si ulevovat? To už bychom asi pak došli k Rychlým šípům a věcem typu himbajs šůviks :-)
A co si budem povídat, když se klepneš kladívkem do prstu nebo ti něco spadne na nohu, nějaké "devět tisíc plantážníků" člověku moc neuleví :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:39
Zelvi: Re: Mně je divné
Zelvi
No nevlastní táta byl kdysi u svědků, ale s tím to nemá moc společnýho, ono to vadilo víc mámě. :D I když je fakt, že já jsem ještě pokřtěná, ale jak říkám, nemyslim si, že to má co společnýho s tím, spíš prostě vadilo fakt skoro všechno.
Ddim crwban yma.
14:51
nakopnuta_sova: Re: Mně je divné
nakopnuta_sova
To tak někdy bejvá, pro někoho je maximální povolená nadávka "jdi mi k šípku, plantážníku" a už i tady nesouhlasně pozdvihuje obočí...
A já jsem taky pokřtěnej, a to dokonce v dospělosti, čili z vlastní vůle.
Ale to ještě nic není, chodíval sem i jeden "pokřťený", vzpomeneš si, kdo to byl? :-) I když asi spíš ne, zas tak často jsi na dotyčné fórum nechodila, ale co kdyby :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:54
nakopnuta_sova: Nevím, kam to přilepit,
nakopnuta_sova
tak třeba sem:

Si tak brouzdám, čtu si všelicos o Duně a na co nenarazím:

http://dune.cz/encyklopedie/Bojov%C3%A9_korytna%C4%8Dky

Škoda, že tam o tom je jedno souvětí a žádnej obrázek, takovou bojovou želvu, na které by se dalo jet do bitvy, bych docela rád viděl :-)))
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:51
Coolak: Re: Nevím, kam to přilepit,
Coolak
Sice tři věty, ale skvělý! "...a vedeli sa - ak chceli - pohybovať ohromujúcou rýchlosťou", já bych taky uměl spoustu ohromujících věcí, kdybych ovšem chtěl O:-)
Fuck the fucking fuckers.
15:54
nakopnuta_sova: Zase nevím kam s tím,
nakopnuta_sova
tak třeba sem, ať jsou ty zmínky o želvách pokope:

https://i.redd.it/5lf7vwlhfs161.jpg
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
16:16
While: Re: Zase nevím kam s tím,
While
Že ty zmínky o želvách hledáš záměrně?
I don't know and I don't care.
16:37
nakopnuta_sova: Re: Zase nevím kam s tím,
nakopnuta_sova
Ne, ale občas prostě člověk na něco narazí, jako třeba teď:

https://opu.peklo.biz/p/20/12/03/1606950374.jpg
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:15
nakopnuta_sova: Re: Zase nevím kam s tím,
nakopnuta_sova
Anebo teď:

https://i.ibb.co/84SwSms/zelva.jpg

:-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1202 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1507 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1857 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2063 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2278 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 20 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 32 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 41 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.