Detail hlášky #12193

<kurba> to byl zase horor
<jarek> co?
<kurba> tedka o vikendu jsem byl u taty a ten tam ma windous
<kurba> 2000
<jarek> :-D
<jarek> no aspon ze 2k
<kurba> ty sou stabilni jak ja na jedny noze
<kurba> nejvetsi vtip byl, jak jsem zapnul wowko, spadlo mi wowko a kdyz sem odkliknul chybu tak spadnul pocitac
<jarek> LOL
<kurba> nebo parim wowko, fotrik zapne tiskarnu, spadne pocitac
<kurba> nebo proste spadne jen tak
<jarek> tak to si mel veselo :)
<kurba> nakonec jsem si tam prines knizku a vzdycky kdyz to spadlo, tak nez se to nacetlo, tak jsem si cet
<kurba> mam precteno 200 stranek
<jarek> :-DDDDDDDDD

Komentář: co dodat, windous :-)

Informace o hlášce

Datum přidání: 16. 12. 2007
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: dwander, OpaGe, wegas, Acorp, Sargon, Kvetko, skeblik, Jehudo, w3m, robbo99, Harys, Danik02, love--sucks, saft, ubozak, Pr3dator, Zumongar, |x_xXx_|, petya, incucu, Jaiferiss, GH0ST, wary, SweetiQ, Mirator, Ptolemaios, TomEF, corwin_x, Gerlige, KUKAHOJ, Lecco, Danny991, DMRaper, blueW200, Wimpo, Thargas, Cinvor, BC, abouttabs, queeny31, troSKA, Cassidy, DMDave92, AMD, Mysharr, Orlan, Sobosss, fifik87, Bety888, Korialis, Severina, Laurelinad, Prasopes88, Witek, kocird, Accept, Denebola, McBobr, Dejf21, czHONAN, lerra, domvala, yannush, Deefik, katula7, jursmi, fabiocz, Hagalaz, Haja024, Snake, cooly, bkbosorka1, R-Wolf, bosorka, Morv, pali6, JerichoBM, DragoonX, Ero-sama, DARTHPraetorian, hasahm, anezkaceska, Herda, _CJ_, JohnyWhooof, Vailen, Petr640, Rotwajler24, jksdf, Metodej, kachnis25, Goues, wotas, anela, freferg, soustruh, Bazim, herodes555, Nufik, STFU, Winters, Eveni, aewin_cz, Pajusa, Marcy28, rendlik, tejpek, Mishar, ciakval, caarymary, Metzgermeister, Gego, Stevecek, SkyHaven, popik34, tik-tak-cz, Marty008cz, spiderpig, Ondruch, blink_fan, Neuromancer, kapoka, Gobledon, PinkFOX, Cubis, Hamagen, DanDan, lennygt500, tocra, 350ztom, hinogary, Atlas, brumla, bumbik, ScH0ll_kIll3r, Liman, Sejsel, Radek9, DJ307, Katand, Nevermore, zelvak, BooBee, sejky32, Komunard, Deliminico, Jumbo, Kwisatz_Haderach, KorYi, Hans, Danad, DJ46, WellBloud89, jezzy, ric4rd, logout, Elgurth, Elisabetha, zgrossl, Milhauzz18, Cejda 473 pro a Alf, kont, Tinnarr, Slay, Rimmer, Gorkil_the_goblin_king, beorn, CPY, Danol, PavlinII, -TooM-, tausa17, neyto, Los, pitufo, pavelnop, sirarag, Hammer, sangrila, fatpiq, deemarc, Mackie, zakolu, Laire, mike2406, naty22, freaky_tomato, ladys91, repley, klida, Apophis, Maty991, Seraph, tristaver, bradl3y, smrduty_kojot, albona, jurda, ori_top, Numerion, Lemra, kuras, crooty, Beezer, _Juan_, p858, schneck, qwertzuio, kbtmichal, Matesss, kojak, vasek004, vinczenzo, Dx, Highlander, Dexx, Lida79, Kethryn, lilo, HateMePls, sg_sysel, speedy89, tommander, Renee, Ejmin, Moneta, PatchmaN, bozk, matrix17, Gasert, Altair, Aelin, Marcus7, FrenkyB, vaevictis, Vincent, scarlaxx, Stickman, YDraigGoch, kapriiik, Elephie, Inf1n1tyy, Rimmoncze, calexman, Komaar, psychous3, beeeee, Piitr, SirPesZ, piol, nevim333, killercat, TidO, CarpeNoctem, barney33, MistrBuBak, Zelvi, Annacerv, Keeehi, Finer5950
368 proti
V oblíbených: bumbik, hajduluk 2 uživatelé
Oblíbenost: 52,87 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

13:20
dwbmb: lol
silhouette
myslim, ze vime, kde je problem :D btw win 2k rox
18:11
Ghostik: :-/
Ghostik
trapna citace :/ srandy kopec..
18:17
JejKey: user je lama
silhouette
chlapci já na Win2k jedu od té doby co jsem je nainstaloval, furt držijou...XPčka padly po cca 2 týdnech používání...dvoulitry jsou nejstabilnější a nejlepší Winy...neobtěžujou žádnýma průvodcama, prostě luxus...takže autore, ty a tvůj tata jste lamy :-P
21:07
Jenda: Re: user je lama
silhouette
Přesně, loseri mají rozhrkanej počítač, ale za padání můžou Widle. Je to nejjednodušší vysvětlení, svést to na ně. Komentář by měl bejt: co dodat, lamy neuměj s kompem. PS: XP sou taky neskutčný držáci, mám je na notesu přes 2 roky a v klídku. Jen to nechce mít corporaty bez SP a záplat, to pak opravdu padají.
11:51
Leinad: Re: user je lama
silhouette
Pokud bude administrátor PC hloupý, bude mu padat všechno.
Pokud bude použito něco kvalitního, třeba Debian(ale taky řada jiných...), bude pravděpodobnost pádu menší. Lépe ošetřené administrátorská práva, nepovolené přihlášení root(a) kam nepotřebuje(místo toho "sudo" + dotaz na heslo při zapínaní grafických aplikací) -> těžší instalace malware, pád modulu jádra nevyžaduje restart mašiny(stačí restartovat chybující část), instalace z repozitářů a ne z warfór či slunečnic hůř zajistí bordel v knihovnách,...
Pokud administrátor bude myslet na vše, některé verze Windows nemají důvod padat.
Come shall ten well bload? Ten well bload shall when blaight yatchman.
20:44
truth: Re: user je lama
silhouette
Plne stebou souhlasim bratre ;)
11:24
Kozel: Re: user je lama
Kozel
Mám XP cca 4 roky a nepamatuju že by mi někdy spadly... :)
17:51
kurba: sami jste lamy
kurba
To je všechno pěkné, ale mam takovej dojem, že OS by měl bejt stavěnej tak, aby nepadal ani na tom nejhorším počítači, ani s největší lamou před klávesnicí. A pokud windous padaj, tak to JE chyba windous, a ne uživatele. Vysvětlete mi, jak by lama dokázala shodit tak výbornej OS, jaky jsou podle vas windous.
19:04
Jenda: Re: sami jste lamy
silhouette
Asi nejsi zdravej, stačí aby byla vadna ramka, sektory na disku, špatný drivery, vybouchany kondiky na desce, slabej zdroj.....tohle všechno způsobuje nestabilitu a spousta dalších, tohle neunese žádnej systém, ani Linux, vytvoř takovej, aby to snesl a pak něco kecej. Padání widlí 2000 a XP je vždycky chyba mezi klávesnicí a židlí, jen si to neumíte přiznat a radši to hodíte na ten soft.
12:25
kurba: Re: sami jste lamy
kurba
chtěl si říct chyba starýho počítače, s tim element mezi židlí a klávesnicí nemůže nic udělat, kromě koupě nového
23:15
patejl69: Re: sami jste lamy
silhouette
hmm vzdycky by som rozhodne nevravel... mam relativne novy notas(pol roka) ktory je 100% stabilny pod linom a na widlachXP sp3 mam fakt len codeblocks a firefox(ked tak len na lamera blackhole bonusweb).. mam nahodle oficialne drivery a predsa sa mi po case nabooti tak raz z 3 pokusov a zvuk mi ide tak raz za 2 booty a to este obcas zmizne zvukove zariadnie znicoho nic.. takze widle su u mna jasny prepadaka nesnazte sa mi nakecat ze widle su vzdy super nekonecne stabilne a bezchybne... ked sme uz pri tom zhodit system nastavenim velkeho pisma hovori o vsetkom(windows 7)
15:50
JejKey: Re: sami jste lamy
silhouette
lama dokáže sundat jakejkoliv OS nejrychlejš ;-)
23:04
ufo99: Re: sami jste lamy
silhouette
Čím větší lama k PC sedne, tím je to obtížnější odkráglovat. Kdybyste megachuja posadili za volant Ferrari, tak to asi nenabourá, protože to ani nenastartuje. Tak ten, co to shodil, musel být dement, že má vůbec tak staré heblo nebo trochu inteligent, aby to shodil.

Mám XP, jedou bez problémů, za půl roku 2x reset a jinak reinstal po roce a jedu dál.
12:01
Leinad: Re: sami jste lamy
silhouette
Já konkrétně neříkám, že je Windows lepší než pořádná distribuce Linuxu. Ale taky neříkám, že pád Windows je vždy jejich chybou.
Pokud mám průměrného administrátora, je pravděpodobnost bordelu(pád, nestabilita, malware,...) v Debianu trochu menší než ve Windows. Dobrý administrátor PC má možnosti zajistit aby neměl bordel nikde. Špatný administrátor PC zničí cokoli a zaviruje si i mobil s firmware, javou a SIM Toolkitem.
Ano, uživatel PC může být kdokoli a systém nesletí.
Plynovou či elektrickou troubu taky může užívat kdokoli, za případný požár nemůže prostý uživatel(pokud netvořil něco, čemu nerozumí).
Come shall ten well bload? Ten well bload shall when blaight yatchman.
17:56
kurba: btw
kurba
btw, windous maj víceméně monopol, a pokud srovnáváte windous se staršíma windous, tak je jasný, co vám připadá luxusní. Pokud chcete srovnávat, poohlédněte se nejdřív po linuxu.
17:58
Ghostik: low... :/
Ghostik
low... :/
18:03
kurba: Re: low... :/
kurba
a to je všechno na co se zmůžeš? Lepší argument nemáš?
18:22
Chytrex: Re: low... :/
Chytrex
Prosím nesnažte se vyvolat flame.. Děkuji
19:21
kurba: Re: low... :/
kurba
dovol, ja jim tady řeknu pravdu, a on místo aby jí přijal tak tady napíše low a myslí si jak neni dobrej
14:03
Chytrex: Re: low... :/
Chytrex
To co si kdo myslel nevíš, to můžeš jen spekulovat.. tak tady nevyvolávej flame, nemusel bys dobře skončit. Toť jen přátelská rada.
16:02
woody: Re: low... :/
woody
Vždyť to nemusela vůbec být reakce na tvůj příspěvek...
21:33
Ghostik: Re: low... :/
Ghostik
taky ze nebyla ;) kdyby to byla reakce na jeho prispevek tak kliknu na to tlacitecko "odpovedet" a poslu ti to.. byla to reakce na citaci ktera se mi vubec nelibila...
19:32
Davpe: a ze ty winy padaji jenom linu
Davpe
a ze ty winy padaji jenom linuxakum...je videt ze s nima neumi :) ne fakticky, me uz XPcka a ty proste skoro nepadaji (obcas ano, ale to je vina HW) zatimco kdyz jsem zkousel linux tak mi padal daleko casteji, bezduvodne. a BTW: tahle citace mi vtipna nepripada, priznejte se, kolik linuxaku je mezi moderatory? :)
19:41
woody: Re: a ze ty winy padaji jenom li...
woody
Ale nám ta citace taky vtipná nepřišla:

Hlasy moderátorů: 3 pro, 4 proti
Hlasy uživatelů: 16 pro, 8 proti

Pokud by bylo vše při starém, tak by neprošla. K tomuto tématu se můžeš vyjádřit v anketě na úvodní stránce ;-).
20:20
Miky8: Re: a ze ty winy padaji jenom li...
silhouette
ja nevim, mne nepada ani jedno, jen z hlediska dlouhodobeho pouzivani mi prijde linux lepsi, vykon stale stejny i po "nainstalovani kdejake kraviny" a pak mi vic vyhovuje dalsi par veci ale to uz je subjektivni no...
23:09
ufo99: Re: a ze ty winy padaji jenom li...
silhouette
Tak já reinstaluju Win každý rok, protože v nich fakt zůstává bordel po odstraněných programech a pak jsou pomalé. Jinak Linux jsem měl 5 minut a shodil jsem ho. Jinak taky dobrý OS.
21:29
Chytrex: Re: a ze ty winy padaji jenom li...
Chytrex
A já ti klidně odpovím bez ostychu, že opravdu používám Linux. Ale co to má s citací nechápu. Tam o linuxu nepadlo ani slovo.;)
18:16
Buglos: Re: a ze ty winy padaji jenom li...
silhouette
Padlo tam slovo o tom, "aký je windows zlý". Logika - kto nemá rád windows má linux
Death to the grammar nazzi!
19:38
kris: hihi
silhouette
Vase diskuze, jestli je lepsi windows nebo linux je vtipnejsi nez vlastni citace ;o)... Ja osobne mam rada zelenou barvu, ma nekdo jiny vkus? :)) chces se hadat?
( ok, nebudu rejpat! )
00:09
Jenda: Re: hihi
silhouette
Zelená je ideální. Nejde tu o flame co je lepší systém. Proč se nadává na Win? Protože s ním "umí" každý. Kdežto Linux mají lidi, kteří jsou trochu jinde, většinou o PC vědí víc, než jen to, co si přečtou v Počítači pro každého. Jako servisák kompů bych moh sepsat knihu, co mi chodí do práce za lidi, kteří jen umí nadávat na Windows. Pokaždý zaplatí pěkně servis, protože jim slova jako antivir a záplaty nic neříkají, systém je zahlcenej softem, kterej doporučil "odborník" soused, kterej kompům zaručeně rozumí. Spyware z pornostránek je snad u každýho servisu jak máku. A v poslední žadě si pletou počítač s vysavačem, ono chladič procesoru, nebo grafiky ucpanej prachem moc na stabilitě nepřidává. Pokud by nadávli na Win jen lidi, kteří jsou víč než běžný uživatel, nepadlo by ta tenhle soft křiví slovo. Bohužel, běžný uživatel o Linux nezavadí, jinak by na něj nadával úplně stejně.
10:50
balone: Re: hihi
balone
vetsina rozreseni vytrhne trn z prdele, ale tohle rozreseni vetsine lidem ten trn zapichne do te prdele;)
Unban Zidane / He believed some of those suckers are stupid, next time u might ban someone who believes in God?
10:59
woody: Zamykání diskusí
woody
Vidím, že je na čase zavést zamykání diskusí u vybraných citací ;-).
13:51
Erbureth: Win 2k a stabilita
silhouette
ještě cca před rokem a půl jsem jel na dualbootu 2k(SP4)/XP(SP2) a XP se stabilitou nemohly rovnat 2000... je ale pravda, že jsem je neměl pravidelně aktualizované. Dneska už na noťasu fičím na legálních, plně aktualizovaných XP s antivirem. Stabilita je už dnes úplně jinde (směrem k lepšímu), občas sice narazím na BSOD, ale většinou to je ovladačem na webkameru. Taky se mi stává, že po pár dnech nepřetržitého provozu mi přestane reagovat síťová karta. Pořád se ale stabilitou nemůžou rovnat mému Linuxovému desktopu (jedu na Debianu Lennym, pravidelně aktualizovaný), kde od posledního restartu (tuším, že kvůli rekompilaci ovladače na grafickou kartu) uběhlo 29 dní a 13 hodin :)
Whatever happened, happened, and could not had happened any other way...
00:20
Ghostik
absolutne nevtipna citace :/
22:57
kowtnaak: je fakt že tohle se mi nikdy
silhouette
je fakt že tohle se mi nikdy nestalo ale chápu že ms dělá takovýdle joky uplně na dennim pořádku
15:26
killka: akoze
killka
windoUs? som jedina, komu to pride divne?... a inak, vtip nic moc...
Všetci mali ruky od krvi, iba ja hubu....
21:29
Gotcher: w
silhouette
Vy widláci jste vždycky tak děsně chytří. Tak mi řekněte, co s tím vlastně umíte.
Nebo ne, radši ne.
18:20
Buglos: Re: w
silhouette
Ja ti otvroene poviem, čo s ním viem - nič. Viem si v ňom maximápne tak spustiť nejakú hru, pozreť net, alebo niečo napísať vo worde. A aj tak nemám žiadne problémi so stabilitou ani z rýchlosťou.
Death to the grammar nazzi!
11:45
CPY: Ach dalsi debil co nevie zaobc
CPY
Ach dalsi debil co nevie zaobchadzat s os a nadava na neho, stara znama vec nasu neschopnost zvadzame na vec co sa nemoze sama obhajit...
17:24
fatalixi: nechápu
fatalixi
nechápu co máte s tim padáním winů pořád. já co mám kompl, tak mi zas 7 roků spadl windows tak možná 2x a i to je moc
Nejlepší přítel je ruka... :)
18:08
Buglos: Keď čítam takéto citácie a disku...
silhouette
Keď čítam takéto citácie a diskuzie, tak mám pocit, že mám nejaký iný windows od nejakého iného výrobcu. Windows používam odjakživa a keď čítam ako to furt padá atd. tak mi vybiehajú oči z jamiek. Neviem či mám nejakú šťastnú auru alebo fakt mám nejaký iný Windows, ale mne nepadá absolutne vôbec. Nevravím že je perfektný, má dosť chýb, ale nestabilný proste nieje!
Death to the grammar nazzi!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1241 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1546 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1897 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2102 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2317 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 29 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 60 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 71 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 80 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 90 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.