Detail hlášky #12788

<ripper> mimochodem dekuji ze si mi posral sex blbe.
<keeps> jo?
<ripper> kterej kreten muze prijit do pokoje pustit si simpsony a krknout si jako hovado

Komentář: jak na novej...

Informace o hlášce

Datum přidání: 2. 1. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: Danik02, Snake, Morv, Kapitan 225 pro a kbtmichal, Maty991, Altair
233 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 44,57 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

23:13
kronn: Wtf?
silhouette
Uroven lamera neuveritelne poklesa, co to tu je posledni dva tydny za blbosti? Kazda citace s jakymkoliv dementnim vtipem projde, to je udesny. Navic jich je denne i nekolik, obvykle vetsina mizernejch, prestava me to bavit :-(
Blésmrt
08:53
woody: Re: Wtf?
woody
Co projde a co ne máš snadno možnost ovlivnit - stačí hlasovat na adrese http://lamer.cz/quotes/pending .
13:32
kronn: Re: Wtf?
silhouette
To ale nemeni, a jeden hlas navic nezmeni, ze prochazeji pekne blbosti.
Vetsina zaslanych citaci ma nizkou uroven, a obdobny pomer je i u hlasovani - stejne tak vetsina lidi hlasuje i pro ty citaci s nizkou urovni.
Kdyz koukam na hlasovani moderatoru, tak v takovych 75% procentech souhlasim s jejich resultem. Coz je ale shodne s hlasovanim uzivatelu tak odhadem ve 25%.
Blésmrt
14:13
woody: Re: Wtf?
woody
Hm, to je podobné jako s lidmi, kteří nejdou k volbám a pak si stežují na politickou situaci. Dali jsme vám možnost si do velké míry "udělat lamera podle sebe". Jak s touhle možností naložíte je jenom na vás, ale prohlásit, že jeden hlas přece nic nezmění je tak trochu alibismus.
19:57
kronn: Re: Wtf?
silhouette
No, pravym jadrem sdeleni melo byt to, ze "masy" nedokazi vetsinou vybrat neco, co je opravdu vtipne, a posledni dobou je to opravdu videt z vetsiny novych prispevku.
Tento problem doted eliminovalo hlasovani moderatoru, jejich smysl pro humor byl patrne jaksi "vytribeny" - tedy vetsina kravin neprosla. Ted sem muze prijit kazdy z vernych divaku zabavne tvorby TV Nova a hlasovat, cimz server s doposud kvalitnimi a vybranymi prispevky, ktere jsou vetsinou opravdu vtipne, upada do tuctove zabavy. (Mimochodem vzhledem k tomu, ze casto rozhoduji jednotky hlasu, rekl bych, ze zde je i potencial manipulace hlasovani ze strany navrhovatele.)
Zvazte, prosim, nejakou modifikaci toho hlasovani - vetsi vliv moderatorum apod. Verim, ze tento muj nazor neni mezi ctenari lamera osamoceny... I kdyz :-(
Blésmrt
20:06
woody: Re: Wtf?
woody
Jak už jsem psal na jiném místě, budeme se řídit podle výsledků ankety, která na tohle téma proběhla. Ale určitě by se dalo něco vymyslet i pro ty, kterým se to nelíbí, například možnost nastavit si, aby se zobrazovaly pouze ty citace, které by schválili moderátoři. Bude to každopádně muset počkat, až nám všem skončí zkouškové období ;).
12:03
mrduk: Re: Wtf?
silhouette
Co je to "opravdu vtipné"? A co je to "tuctová zábava"? Kdo to rozliší? Ty? Připadáš si hustej a alternativní, když se směješ jen "netuctové zábavě"? Nebo to jen říkáš, aby sis tak připadal? Hm?
12:27
woody: Re: Wtf?
woody
Nešlo by to trošku slušnějším tónem?
14:03
Dracker: Re: Wtf?
silhouette
A co takhle dát možnost vybrat si mezi vypsáním jen příspěvků schválených moderátorama a pak i uživatelama? aspoň by přestaly tyhle stížnosti
14:40
Dracker: Re: Wtf?
silhouette
ajo :) sorry, ja si toho nevsim
17:03
kronn: Re: Wtf?
silhouette
Chm, nechci vypadat jako nejaky rypal, ale v tomto pripade by to pak chtelo i zvlastni rss kanal na ty - *z meho pohledu* - "lepsi" prispevky, tedy ty, schvalene pouze moderatory ;-).
Blésmrt
17:01
kronn: Re: Wtf?
silhouette
Priteli, pokud by tvym cilem bylo prispet do diskuse a nikoliv osobni utok, rad bych ti odpovedel. Bohuzel se tak nestalo.
Blésmrt
23:51
SOScz: ???
SOScz
Nechápu,co ti vadí - zas tak špatný ty citace nejsou, je pravda, že některý jsou slabý,ale to neni důvod,že se někomu nemůžou nelíbit.
Každej má trošku jinej styl a jak si můžeš všimnout,tak to prošlo,to znamená,že se to líbí dost lidem - nikoho nezajímá,že tobe se to prostě nelíbí.
Demokracie :-)
12:51
SM4JL: Co je demokracie?
silhouette
Chytrych lidi je mensina, demokracie je vlada vetsiny:-)
Jinak ja jsem osobne rad, ze je tu stale neco noveho, i presto, ze to neni top kvalita.
16:28
MiKi: Re: Co je demokracie?
MiKi
s tema novinkama souhlasim.. driv tu bylo par citaci za tyden, nyni aspon jedne denne.. kdo si tu stezuje - nikdo ho do lamera nenuti.. chodit sem nemusi..
^_~
12:06
fill: Že by...?
fill
Myslím, že těm pár odlskůlerům co si stěžuje na klesající úroveň lamera nedochází, že problém je v nich samotných. Je snad jasný, že jednou "dojdou" všechny druhy humoru, který uznávají. V důsledku toho se stane, že si všímají opakujících se (podobných) hlášek. Prostě jste omezení a líbí se vám jen to a ono. Tím samozřejmě nechci říct, že každá hláška tady je perla, s tím hrubě nesouhlasím, ale myslím, že je lepší nechat si tohle pro sebe a být rád za každou citaci, která za něco stojí.
13:04
JezdecForevus: Re: Že by...?
JezdecForevus
To musim trošku být proti. Ono je někdy mnohokrát lepší, aby tady třeba dva dny nic nepřibylo a pak přišla hláška, která člověka prostě rozseká, než aby tady každej den znudeně četl, jak někdo někomu pos*al sex. Já naprosto souhlasim s woodym a Kronnem.

Když to člověk projíždí a čte to a třeba 2 stránky není opravdu nic, čemu by se zasmál a musí furt klikat na - namísto +, přestane ho to bavit. Já rozumim tomu, že lidi jsou různí a zkrátka někdo se směje všemu, jenomže takovým lidem bych pak odebral možnost hlasování, když nejsou subjektivní ale prostě neustále klikaj jako že se jim to líbí. Do statistiky potom takový element nesmí patřit, protože narušuje objektivní názor lidí.
10:25
fill: Re: Že by...?
fill
Jo, tak v tom máš naprostou pravdu... Asi jsem kafral trochu nesmysly, když to vyznělo takhle...
18:47
petosko: presne tak :-)
silhouette
presne tak :-)
18:50
petosko: MiKiMiKi
silhouette
MiKiMiKi tiez si radsej precitam mozno slabsiu citaciu, ktora pobavy, ako cakat dva dni na nejaku super... ajked kazde dva dni keby mala byt nejaka super ... no neviem...:-/

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1246 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1551 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1901 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2106 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2321 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 34 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 64 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 76 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 85 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 94 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.