Detail hlášky #14152

<Ra(i)dka> nejlepsi je asi vyprask
<Urza> rukou, nebo něčím?
<Ra(i)dka> do trisel... nejlepsi a nejucinnejsi je na to sitovy kabel, ma dobre ostrou koncovku :-))

Komentář: Sexuální aktivity matfyzaček.

Informace o hlášce

Datum přidání: 6. 2. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Urza (3 hlášky)
Hlasování: ubozak, Harys, Ondruch, Herda, Acorp, Joanne, MIRAK, Sargon, wegas, NtCat, Danik02, -TooM-, Severina, Orlan, Wauder, saft, robbo99, Wimpo, Jozxyqk, ciakval, w3m, kollma, Kogaku, Slay, Vlk, Nuwis, Snowy, petrvyleta, Azador, McBobr, Somzmeteny, PavlinII, GH0ST, jainam, qwertzuio, Accept, dwander, incucu, lerra, abouttabs, reviles, Ptolemaios, Lucius007, Mysharr, AMD, jursmi, DMRaper, DMDave92, Danol, Dorflow, Gerlige, Skay, Sobosss, czHONAN, Cinvor, Thab, tomzi, blueW200, Mar666, Pajasas, gensilver47, Fatal1t, killka, nano, assim, Taran, sixpounder, soustruh, barney33, love--sucks, Nekromancer, DragoonX, Mirator, Tikov, Witek, horry, Reiki, Morv, Snake, kecal_op, viacik, ScrappyCoco, yannush, domvala, Denebola, Renee, popik34, DARTHPraetorian, PatchmaN, BearPeter, Ilidan, Bart, czKarlos, fabiocz, Matesss, Melian, Sally, Lida79, Apophis, Gasert, KorYi, JerichoBM, Shadowmaster, repley, Tolsimir, Euriass, 8laz3r, Lowky, kojak, kuras, HonzaRez, Trny, Metodej, Waco, bosorka, Cyclosarin, ori_top, aewin_cz, Shark94, Schyzis, Bety888, jurda, Deefik, Akersh, Lugi, Rotwajler24, Clarra, Mairiel, Derevin, ladys91, Bendom, Honya, bkbosorka1, Mango, Winters, Kethryn, vasek004, Radek9, Awenis, tommander, Metzgermeister, forceLord, Pajusa, kevin365, Cejda, TomEF, rendlik, inkara, Stevecek, freferg, Marty008cz, spiderpig, lennygt500, Komaar, zelvak, Liman, Hroner, Shawk, WellBloud89, vinczenzo, MistrBuBak, Eveni, BahnoCZ, rosoll, 3wl4k, Neuromancer, Dianka, hinogary, Orcist, Ciko, ScH0ll_kIll3r, Beerius, Lorandel, Marcus7, Rimmoncze, Anfy, Sejsel, staccey, user1234n, Nevermore, profa, buz24, ScOrPiOn9, psychous3, zzuzi, Elisabetha, Schade105, Foxtrot, Komunard, fatalixi, jezzy, Thargas, mike2406, Danad, Kapitan, JackSwigert, TuzkaDruha, Trigger, Milhauzz18, BMJackal, despy, nitram1234, killercat, GorTavaro, KrizovaN, Goodlike, Kwisatz_Haderach 319 pro a Carolina, Tinnarr, kont, hasys, beorn, Lemra, Scartty, Derfight, Goues, anezkaceska, lilo, Nikeman, Mackie, pitufo, PikoPirat, hasahm, soony20, Korialis, deemarc, kadibudka, queeny31, HateMePls, Beezer, tristaver, pavelnop, teye, pasazovarevolta, crooty, Gorkil_the_goblin_king, Ruprecht, jfk, Daysi, albona, petya, JarousFCB, kbtmichal, Tceld, shitcool, Gonzales, speedy89, Matrin, cha4ser, Bartimaeus, Maty991, smrduty_kojot, Lei, p858, tik-tak-cz, Ejmin, Gego, Bazim, B-ree-m, Aelin, SkyHaven, Keeehi, freaky_tomato, kapriiik, Altair, nepoveda, matrix17, FrenkyB, anela, KaseO, Wery, Vincent, scarlaxx, Stickman, Zelvi, aalfred, Vidlos, Cubis, Piitr, calexman, OpaGe, brutal_revenge, Metis, pute, Radmen, tobytja, Toblakai, piol, Hans, joocker, TidO, CarpeNoctem, zgrossl, Nozemek, Annacerv
129 proti
V oblíbených: Pooka, Loki123, reviles, Mar666, Witek, Apophis, TuzkaDruha 7 uživatelů
Oblíbenost: 66,85 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

01:23
Urza: Neprojde :o))
silhouette
Sice vím , že tohle neprojde , ale prostě jsem to sem dát musel .
Vzhledem k tomu , co tu poslední dobou je , to většinu lidí nezabije a těm několika matfyzákům to myslím přijde úsměvné :o))
16:02
Chytrex: Re: Neprojde :o))
Chytrex
když myslíš že nezabije..
16:08
Urza: Re: Neprojde :o))
silhouette
O tom už jsme se bavili jednou :o))
Jsem přesvědčen , že bavit lidi je pointou tohoto serveru .... a tady nad tímhle se dokonce pobavila většina lidí , co to četla ( viz hlasování ) . Že citace nebude schválena přece nevadí , nebo ano ? :o)
16:35
Derek: Re: Neprojde :o))
silhouette
Jenze to "pobaveni" ma nebo by melo mit nejake zasady a pravidla. Takhle se muzeme zacit bavit pastovanim "citaci", ve kterych budou linky na vtipne obrazky ze super.cz ... :/ - vysledek bude stejny, mozna se pobavime a citace bude zamitnuta. A staff to rozhodne oceni :)

Ta citace je urcite ok, ale tim prvnim postem jenom zbytecne drazdis kobru bosou nohou :D
17:39
Chytrex: Re: Neprojde :o))
Chytrex
Právě.. potěšils. score není zas kdo ví jak závratné.. a když víš že to neprojde, tak proč to sem vůbec postuješ? Tady se snaží bavit lidi každý.. A určitě nám je jedno že schvalujem 50 sraček denně.. Když jde o pobavení to tady na to můžem kašlat úplně.. a udělejte si z toh DB vtipů, linků a ostatních sraček..

Rád bych ti sdělil, že tady už jde o přinejhorším zachování stávající (silně podprůměrné) úrovně a zastavení pádu.. Tím že tady hodíš post který víš že neprojde jen připneš závaží na nohy tomu kdo se snaží oběsit.. a jelikož tady dáváš příklad dalšímu kvantu znuděných dětí, tím nám opravdu "silně pomáháš".. Fakt dík za tohle:///
22:32
Urza: Re: Neprojde :o))
silhouette
Já když to tak čtu .... tak si fakt vzpomínám na Pratchetta . Na Zeměplochu . Na Cech šašků .

Ano , ano , humor je nejvážnější věc na světě . Musíme bavit lidi , podle přesně určených a stanovených pravidel . Nikdo se nesmí opovážit tato pravidla porušit . Nejhorší provinění ze všeho je říct něco vtipného , co nebylo schváleno cechem !

Tady na Lamerovi mi to zavání přesně tím . Když je někdo malej kluk , kterej vidí smysl pro humor v tom , že napíše ,, drž hubu - mně nepadá ´´ , tak je to samozřejmě smutný . Ale ten malej kluk z toho vyroste ( a nebo taky ne , ale pořád má šanci ) .

Ovšem když tu vidím lidi , kteří - alespoň dle pravopisu - vypadají , že už tu základku dodělali a přitom chodí na SERVER O HUMORU s cílem jebat lidi , všechny shazovat a vyprávět jim , jak něco dělají špatně .... to už jste na tom fakt bledě , pánové . Postunul jsem sem příspěvek . Podle hlasování 42 registrovaných uživatelů pobavil a 26 ne . Když vezmu i neregistrované , tak pobavil 56 lidí . Pak přijde někdo hrozně chytrej - kdo to má i v nicku - a začne tady kecat kraviny o tom , že proč sem dávat příspěvek , když stejně nebude schválenej . Víš , pane chytrej , já se sem na ten server chodím P-O-B-A-V-I-T a Z-A-S-M-Á-T ! A ne ukazovat lidem , že můj smysl pro humor je lepší a vytříbenější , než ten jejich . Takže proč jsem sem pastnul ten příspěvek ? Abych pobavil těch 56 lidí , který jsem pobavil . A to , že nebude schválenej , je mi NAPROSTO ŠUMÁK . Nemám potřebu si dokazovat , jak jsem hroznej master , že mám schváleno tolik a tolik příspěvků . Chodím se sem zasmát a bavit lidi , kteří sem chodí ze stejných důvodů . A pokud sem Ty chodíš držkovat a ukazovat svou nadřazenost , pokračuj v tom . Já budu pokračovat v bavení lidí .
16:12
JohnnynkoX: Re: Neprojde :o))
silhouette
to urza : velmi pekne povedane, niet co dodat :)
I´ll make you wish you had a soul to sell, when i strike you down and send you straight to hell !!
23:13
Zelvi: Re: Neprojde :o))
Zelvi
Podle hodnocení hádám, že tenhle příspěvek je hodnotnej, ale kvůli tý hromadě NESMYSLNEJCH mezer ho nemám sílu přečíst.
Ddim crwban yma.
01:45
nakopnuta_sova: Re: Neprojde :o))
nakopnuta_sova
Taky by mě zajímalo, co je to za zvyk, psát mezery před čárkou. Vypaluje to oči.

A zajímalo by mě, jakým počtem dospěl k tomu, že příspěvek pobavil (v době uveřejnění reakce) 56 lidí. Jak může počítat neregistrované? Leda že by to bylo ještě z doby, kdy mohli neregistrovaní hlasovat a tenkrát se i hlasování neregistrovaných ukazovalo. Teď už to tak není a nevím, kdy to vedení zrušilo, bohužel.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
02:19
CarpeNoctem: Re: Neprojde :o))
CarpeNoctem
Jestli je to ten samej urza, co myslím (a podle hlášek tipuju, že jo), tak u něj je možný ledacos :-)
15:55
the_nigga_guy: zbernica je na tieto ucely tie
silhouette
zbernica je na tieto ucely tiez velmi dobre pouzitelna
16:06
Urza: Re: zbernica je na tieto ucely t...
silhouette
Jako jak ,, sběrnice ´´ ? :o))
Nemohl bys to trošku specifikovat , ať můžu rozvíjet IT-sexuální experimenty ? :o))

Přeci jen , při troše fantazie můžu nazvat sběrnicí každej druhej chomáč kabelů , kterej vytáhnu z komplu :o))
13:18
BlackFang: Re: zbernica je na tieto ucely t...
silhouette
Já mam ozkoušenou straou ATA, šedivej placatej kabel, ta je na tyhle účely dobrá :)

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1868 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2073 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2288 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 4 hodinami

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 31 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.