Detail hlášky #18377

<a> Musim si vyprat kua
<b> cajk
<b> tak vyperes i me
<a> Sem zjistil ze ty hadry co mam na sobe uz nosim tejden a smrdej
<b> jn, to nasere, kdyz to zjistis venku
<a> Ja to zjistil az v praci, kdyz sem si utiral nos rukavem

Komentář: Chudak ma pritelkyni na dovce :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 5. 6. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: kont, Harys, Vodouch, wegas, Radek9, Jehudo, lerra, Sargon, Ondruch, 350ztom, Danik02, Jozxyqk, -TooM-, Slay, saft, kecal_op, KaMilka, BubblyBubble, love--sucks, jansv, DragoonX, beorn, Murk, ubozak, jerzi, Mirator, KUKAHOJ, PavlinII, petya, rain, Vlk, w3m, Wery, profa, Martincz, incucu, Goues, Somzmeteny, donny, Severina, Beezer, GH0ST, popik34, Danny991, Lecco, Groove, oOJoKeROo, Gorkil_the_goblin_king, wary, jainam, barney33, Sobosss, ScOrPiOn9, yannush, DMDave92, Cassidy, robbo99, tomikdvorak, skeblik, Daysi, Ptolemaios, Nevermore, Posky, blueW200, DMRaper, Mat3s_, Danol, George, Cinvor, syrande, PatchmaN, korysh, abouttabs, czHONAN, mishelin21, Thab, Orlan, bumbik, Herda, Bety888, dwander, Taran, Nikeman, tausa17, Haja024, Sobik_Andus, Pajasas, Ripper, Cejda, Bart, Morv, Sha-a-kaa, Snake, AMD, Marcel230, domvala, Lugi, Fatal1t, qwertzuio, burka, DJ307, Eveni, McBobr, jursmi, Lida79, 8laz3r, soustruh, JuRoot, Apophis, bkbosorka1, pali6, JerichoBM, Wauder, zelvak, If-if, VeeVee, hAssassin, SidiusM, Tolsimir, chylex, horry, Sirkovnice, Renee, Kosec, Shark94, Shadowmaster, Euriass, repley, jurda, Denebola, nOObiCZek, zax52, mikkkky, Matesss, Mysharr, teye, luciferrus, Ruprecht, crooty, kuras, Gasert, Asriel, Lucker4, tocra, Metodej, Kawka, Bendom, Nufik, Bazim, Funin, Ejmin, Waco, Shawk, herodes555, Magnus, aewin_cz, TomEF, Awenis, anezkaceska, rendlik, inkara, anela, Komaar, Toblakai, xeliSsx, duchypuchy, Peshke, Maty991, Lei, Highlander, corwin_x, LittleOmig, Grez, N3mesis, Ciko, ciakval, MistrBuBak, Skoll, Titanit, Lahvout, Neuromancer, zzuzi, freferg, Witek, tommander, aalfred, PinkFOX, Kethryn, Gego, Altair, Derevin, Liman, Mairiel, Marcus7, praha505, vaevictis, bradl3y, ScH0ll_kIll3r, Kagero, Lorandel, Einhasad, Hroner, czKarlos, staccey, abraham, Marty008cz, Rimmoncze, brutal_revenge, Beerius, Trigger, Komunard, vevinalondakova, Deliminico, Sejsel, Griffon, Kixie, jezzy, Milhauzz18, Lemra, SantaSatan, Danad, Georgo10, mike2406, despy, SkyHaven, Kapitan, WellBloud89, Imzadi, Foxtrot, Trungsi, hovnival, killercat, Elisabetha, Finarfin, kowalski, Finer5950, spiderpig, kudli, Elgurth 627 pro a Tinnarr, Nuwis, killka, Pajusa, pavelnop, BMJackal, hasahm, spaly, pitufo, Traitor, Mackie, deemarc, zakolu, Frostys, queeny31, bosorka, Maduser, hasys, calexman, s1mp1, jfk, tristaver, karlosnet, beeeee, Korialis, Psycho_O, Spiderwoman, Lookas, p858, JarousFCB, Ellrohir, kbtmichal, mugli, albona, Montechito, bukanyr, Matrin, smrduty_kojot, caarymary, speedy89, Tirael, tomzi, lilo, tik-tak-cz, freaky_tomato, vasek004, Keeehi, kapriiik, Mishar, HateMePls, Moneta, Metzgermeister, Aelin, FrenkyB, genesiss, Honya, matrix17, ladys91, YDraigGoch, scarlaxx, Deianeira, mismas, BearPeter, Stickman, Inf1n1tyy, Metis, Allka, Schade105, Hamagen, TidO, BooBee, ilyria, piol, Flad, psychous3, lennyd, Hans, zgrossl, oprs, CarpeNoctem, Annacerv
242 proti
V oblíbených: bumbik, Apophis 2 uživatelé
Oblíbenost: 69,08 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

16:01
Luulina: Klasika
silhouette
ako keby chlapi nemohli nieco urobit aj sami..
Oh snap!
16:10
motobiker: Re: Klasika
silhouette
No jo, mohli, ale proc? Ja treba nemem potrebu delat neco, co za me dobrovolne dela mama, nebo pritelkyne. Ja se nikoho neprosim, umim vyprat, uvarit... Pokud to dela holka, prece ji do toho nebudu zasahovat.
Obama Lama Duck
18:27
DeathMaster666: Re: Klasika
DeathMaster666
Souhlas...
žádný popis není k dispozici
13:48
Kyyka: Re: Klasika
silhouette
a co takhle ji občas příjemně překvapit?
15:06
Luulina: Re: Klasika
silhouette
Alebo proste obcas burat stereotypy? My tu naozaj nie sme na to, aby sme vsetky tieto veci robili len preto, ze sme zeny.. Alebo preto, ze vy mate na praci "dolezitejsie veci"... suhlasim s Kyykou...
Oh snap!
15:42
motobiker: Re: Klasika
silhouette
Luulino, on tu pracku ma kazdy, takze "prace s pranim" prakladam jako "sileny problem na 3 minuty", skoro kazdy ma mycku, ale zustava "silena prace umyvat nadobi". Byly doby, kdy jsem pral rucne pomoci mydla v umyvadle, myl nadobi v drezu a podobne, tedy cinnosti, ktere vetsina pritomnych dam videla leda na obrazku. Stejne mi to neprislo narocne.

To nemluvim o tom, ze asi tezko poslu holku opravovat probijejici objimku, protekajici vodovodni baterii, nebo vadny klinovy remen. To se najednou emancipace nehodi, co? sou mnohe, ktere i se zehlickou napachaji vic skody, nez uzitku.

Jak rikam, pro chlapa skutecne neni problem vyprat, umyt nadobi, utrit prach... proste postarat se o uklid domacnosti. Stejne, jako to asi neni zadny problem pro zenu. Kdo si chce hrat na chudinku, ten z toho problem delat bude.

Pokud mi holka bude neustale nosit uvarene jidlo pod nos, umyvat kazdy hrnicek, zadat, abych ji dal nejake obleceni, ze potrebuje naplnit pracku, pak to delat nebudu. Az prijde s tim, ze to delat nechce, tak nereknu pul slova a klidne se o vsechno postaram sam.

Zvykl jsem si, ze zenska nevi, co chce, ale je nastvana, ze to nema. Co je vas ideal? Sedet, nedelat nic a byt litovany, kolik mate prace? Nebo ja uz vazne nevim...
Obama Lama Duck
16:55
Trelony: Re: Klasika
silhouette
2motobiker: v ramci rovnopravnosti necham pritelkyni poryt zahradu a ja za ni vyperu a umyju nadobi...
:-D uplne s tebou souhlasim
08:33
Luulina: Re: Klasika
silhouette
Nie, toto je opat pohlad chlapa. Nas problem je najma v tom, ze chlapa nenapadne, ze obcas by mohol prilozit ruku k dielu bez toho, aby zenska musela nieco hovorit. Je samozrejme, ze niektore veci idu muzom lepsie ako nam, ale nehovor mi, ze kazdy den opravujes baterie a podobne. Zatial co tieto prace su kazdodennou povinnostou. Ja nie som ziadna feministka ani nic podobne, ale zijem s chlapom a obcas mi tieto veci proste pretekaju cez rozum.. trocha iniciativy by nikoho nezabilo, to hovorim vo vseobecnosti. :)
Oh snap!
16:13
motobiker: Re: Klasika
silhouette
Prace na dome a aute je 1) narocna, 2) kdyz se zanedba, tak vysledkem neni trocha plisne na hrnku, ale skoda za desetitisice 3) i kdyz se to nezda, tak pomerne casta, hlavne pokud jsou dum a auto stare. Pokud chlap dane veci nedela (bydli v byte, chodi pesky...), chapu, ze by nemel sedet doma na zdaku a jen koukat, jak jeho mama/holka/zena beha doma s vysavacem.

Jenze zakladni problem je ten, ze mnohe prislusnice nezneho pohlavi chlapovi sve sluzby vnucuji, cimz on ziskava dojem, ze je to bavi. Slecny, pokud mate dojem, ze je k vam svet nespravedlivy, prestante se o tu nespravedlivost prosit. V idealnim pripade si treba reknete o pomoc v domacnosti. Ne "ted utres nadobi", ale "na me je toho ted moc, potrebovala bych, abys mi pravidelne pomahal s tou a tou praci".

Taky jsem si vsiml rozdilu, kdyz uklizi holka a kdyz uklizim ja. Ja vsechno seberu, ocistim, zbytecnosti dam do krabice, nebo vyhodim. Holka utre prach na viditelnych mistech, vykasle se na skvily mezi skrinemi, na vrch skrini... schvalne si nekdo zkuste prejet prstem pres vrchni hranu dveri, po vrchu skrine, podivat se, jak je nevysato za malymi kusy nabytku...

Dobre, nebudu rozvijet diskuzi, na to lamer neni. dulezity je prvni a druhy odstavec.
Obama Lama Duck
23:34
nakopnuta_sova: Re: Klasika
nakopnuta_sova
Jo, buď své služby "vnucují" nebo to zas je tak, že když chlap něco udělá jiným způsobem než to dělá madam, je to ausgerechnet špatně, protože sice existuje milion osmdesát pět způsobů, jak cokoliv udělat, ale jen ten, kterým to dělá madam, je ten správný.
No a mám pak dostat vynadáno za to, že jsem neumyl nádobí nebo za to, že jsem nejdřív umyl hrnečky a pak skleničky, když se přece nejdřív mejou skleničky a pak hrnečky? To se na to nádobí vykvajznu, čočku dostanu stejně a mám to bez práce.

Já se totiž držím jednoho hesla:
"Mám něco udělat? Tak mi nekecej do toho, jak to dělám, důležitý je výsledek. Když budu chtít poradit, řeknu si. A jestli mi do toho chceš imrvére kecat, udělej si to rovnou sama, ale pak nepyskuj, že ti nepomáhám" - tohle si, dámy, zarámujte a čtěte třikrát denně! ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:23
Squirrel: Re: Klasika
Squirrel
ano,na tohle je jedina odpoved,stane se nekdy zeby zena prisla za muzem jestli nechce pomoct? :D stava se to uplne stejne casto jako kdyz prijde muz za zenou...
P.S: to ze zena pomaha v kuchiny,uklizi a strasa-chlap je v praci,stara se o tezke a narocne veci atd... (je toho hodne u obou stran) je dano tim jak to bylo ve stredoveku - zustalo to v nas dodnes,jak to tehdy bylo? zena byla v jeskyni,varila a hlidala,muz byl na lovu a pote co se vratil tak odpocival...
tohlensto rozdeleni v nas zustalo vesmes dodnes
P.S: samozrejmne ze je hodne vyjimek :)
Cynik je zlosyn, jehož pokřivené vnímání způsobuje, že vidí věci, jaké jsou, a ne jaké by měly být.
00:19
nakopnuta_sova: Re: Klasika
nakopnuta_sova
No pozor, měl jsem přítelkyni, které kdybych dal vybrat, zda chce jít rýt zahradu nebo žehlit, šla by rýt zahradu. Potíž by byla, že žehlit nebaví ani mě, takže dejmetomu "chceš jít rýt zahradu nebo umeješ nádobí, já udělám to druhé?" - na 99 % by drapla rýč.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
21:53
jendasevciku: Re: Klasika
jendasevciku
Mas recht :)
Proč? Proč ne :)
16:22
nakopnuta_sova: Re: Klasika
nakopnuta_sova
Potíž některých (čest těm, kterých se to netýká) žen je ta, že si všechno udělají samy, protože "jen ona to udělá správně a nejlíp" a pak chlapovi vyčtou, že nepomáhá.
Problém bývá ten, že existuje miliarda způsobů, jak cokoliv udělat, ale jen ten její je správný a u chlapa si vždycky najde "chybu" - nejdřív se mejou hrnečky a pak skleničky a když to příště udělám, "to nevíš, že se nejdřív mejou skleničky a pak hrnečky?"... prostě přísloví o holi na psa.
V tu chvíli se na nějaké pomáhání můžu krajcvajc a udělej si to sama, když to umíš nejlíp. Já bych to udělal, ale nehodlám poslouchat věčný žgryndy, že to dělám blbě. Buď mi řekni, CO mám udělat nebo JAK to mám udělat. Jestli mi chceš říkat oboje, udělej si to rovnou sama ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
08:41
M0RGAN: Re: Klasika
M0RGAN
Tak - já mám v práci automatickou pračku i se sušičkou. Prostě to tam nasypu, zadám program, nahodím prášek a za 4 hodiny si to vyzvednu čisté a suché. Jen řeším problém se žehlením ... Budu muset ulovit nějakou tu slečnu na žehlení :D
16:23
nakopnuta_sova: Re: Klasika
nakopnuta_sova
Sušičku nepotřebuju, mám balkón, ale jinak pravda pravda, se žehlením bojuju :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:40
Quanti: a co je sakra na tomhle vtipny
Quanti
a co je sakra na tomhle vtipnyho?
If you hold a UNIX shell to your ear, can you hear the C?
23:33
negruinger: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
silhouette
No schvalne jsem si procital vsechny tvoje prispevky a zjistil jsem ze jsi peknej brucoun, ani jednomu jsi nedal kladny hodnoceni(z tech co jsem cetl). Ale tak co kazdej sme nejakej, ale kdyz vidis ze dohromady to od ctenaru dostalo +kovy hodnoceni tak asi na tom neco bude vtipny, i kdyz to tobe tak neprijde.
10:21
woody: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
woody
Než někomu začneš odpovídat, tak by možná bylo dobré se zamyslet nad jeho pohlavím, abys ho (resp. v tomhle případě jí) neoslovoval tím opačným ;).
10:39
Quanti: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
Quanti
to, ze neco minusnu, neznamena, ze nedokazu pochopit, ze se to nekomu jinymu libi, ve vetsine pripadu. Uvedom si, ze my moderatori jsme tu i kvuli tomu, abychom napriklad minusovali veci, ktere jsou sice treba vtipne, ale uz se tu nekolikrat objevily, nebo napriklad nekoho urazi apod. Minus u citace znamena "nechci, aby prosla", ne nutne "neni to vtipny". Ale tohle je fakt humor na urovni treti tridy ZS.

A mimochodem - myslis, ze existuje tak teplej chlap, kterej by si dal ikonku s vilou...?
If you hold a UNIX shell to your ear, can you hear the C?
11:10
Cocain: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
Cocain
Obavam se, ze jich je dost :/
Me tahle citace pripada slaba a nicim vyjimecna == minus
104% positive, 4% rich, 100% happy
21:59
negruinger: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
silhouette
za pohlavi se omlouvam, nejak sem si nevsim.
00:03
motobiker: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
silhouette
Jeji smula, mela tam mit fotku toho pohlavi, pak by k omylu nedoslo :-)
Obama Lama Duck
02:18
honzoid: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
silhouette
tak teď si mě rozsekal!! :-D ROFL
16:16
Cocain: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
Cocain
Zkopirovat tohle vlakno a pridat do citaci, please,please :D
Je to mnohem lepsi nez citace s prackou.
104% positive, 4% rich, 100% happy
15:06
Luulina: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
silhouette
Aj to je pokrok, ze chlap vobec vie, ako sa zapina pracka... :)
Oh snap!
23:30
nakopnuta_sova: Re: a co je sakra na tomhle vtip...
nakopnuta_sova
Nějaká drzá, osobo!
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
00:46
gilhad: vila
gilhad
Myslis, ze se teplota pozna z ikonky?
15:53
jendasevciku: Re: vila
jendasevciku
Ja bych rek,ze teplota se pozna pomoci teplomeru,nebo ruznejch termo cidel :D
Proč? Proč ne :)
00:25
nakopnuta_sova: Pročítal jsem to
nakopnuta_sova
a to si nikdo nevšiml toho, že <b> chce býti nacpán do pračky a prohnán pracím cyklem nebo to jen nikomu nestálo za komentář?
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

berounskej
před 2527 dny

Hláška #73876

<a> Kocoure půjčila jsem si ten


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1889 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2095 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2310 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.