Detail hlášky #20095

<Michal> hlavne v pici ze mati ted vi ze kourim
<Honza> to nevedela?
<Honza> co ti rekla?
<Michal> no at ji dam cigo
<Michal> a nejak si tu vetu oblibila

Komentář: hmm, zajímavej přístup rodičů :-)

Informace o hlášce

Datum přidání: 27. 7. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: Harys, Vodouch, dwander, love--sucks, -TooM-, KaMilka, w3m, Danik02, aalfred, Sargon, Danny991, saft, wegas, Nevermore, fatpiq, ciakval, DARTHPraetorian, Severina, samik, Acorp, jerzi, TerroX221, petya, dave5000, ubozak, PavlinII, Ailee, bezdulka1, Neuromancer, Baegus, Lecco, SmithF, Snowy, chylex, Slay, Lemra, Ptolemaios, Beezer, GH0ST, Se7h, Zabbrick, incucu, McBobr, PeteX, yannush, B-ree-m, Denebola, popik34, Groove, JP, chicken1, Runda, Estios, wary, Morv, genius920308, blueW200, skeblik, Fatal1t, anezkaceska, DarthOptimus, George, tomikdvorak, Ondruch, Orlan, DMDave92, abouttabs, karlosnet, Herda, DMRaper, Kellso, Korialis, Aya17, Thab, Bety888, Wimpo, Othrondir, hasahm, vexta, Highlander, trepka, 8laz3r, Majkl26, BC, Taran, Myska, Accept, pitufo, Wauder, AMD, barney33, Cejda, Sobosss, Nikeman, DragoonX, mladek2, kecal_op, Sobi, zelvak, Snake, Lamer666, domvala, HopeHeaven, tocra, zakolu, Laire, lerra, Kalani, Marcel230, besanek, pleswi, Asriel, Haja024, Matesss, profa, teye, Mirator, Dargen_Scorpio, pali6, Gonzales, Eveni, Apophis, Trungsi, ScOrPiOn9, tomzi, spiderpig, bosorka, Tolsimir, JerichoBM, Nyan, zulik, cooly, repley, Thargas, mike2406, KateRoseOlsson, vasek004, Derevin, czKarlos, forceLord, Lugi, Euriass, Celer, Joja, SidiusM, jksdf, Goodlike, Croco, horry, Trny, Cinvor, kocird, albona, Tomdeer, Jehudo, crooty, Griffon, zax52, SkyHaven, jfk, jursmi, anela, ladys91, jaffar, Maerlyn0, Alind, soustruh, kachnis25, shitcool, pepkules, Sh4d0W, Matrin, Montechito, Gasert, Awenis, freferg, Funin, Vlk, kevin365, Honya, Wery, baik, If-if, Liman, bkbosorka1, Metodej, nepoveda, Bendom, ruslandsm, Kethryn, Waco, aewin_cz, fifik87, jurda, Deefik, Metzgermeister, lennygt500, hossa, inkara, Jumbo, Maty991, Lei, RodneY, kojak, Lida79, xkobram, Sha-a-kaa, Ozzy, Stevecek, Wreis, Goues, Renee, jantusla, rendlik, Witek, tobytja, vinczenzo, Hamagen, Bazim, Kagero, hostar, Marty008cz, dohaje, Skoll, PatchmaN, Hroner, Georgo10, brumla, Ruprecht, Marcus7, tommander, matrix17, PinkFOX, vaevictis, shine, hinogary, Ransom, Gego, Lorandel, ScH0ll_kIll3r, jogino, bradl3y, TomEF, Gorkil_the_goblin_king, Ciko, killercat, Shadowmaster, BMJackal, Banan, staccey, Deianeira, Sejsel, Einhasad, sendvo, Loxcom, BearPeter, cloxy, sanka19, Komaar, Trigger, Metis, Stickman, Inf1n1tyy, Krokodyl, cenco89, Komunard, Lorddreath, Sousuke_, Pajusa, calexman, s4Ny, Danad, Schmeeczko, DarkAngel, Allka, psychous3, Ripper, kudli, Bumerank, Kwisatz_Haderach, _CJ_, TidO, piol, Kapitan, Beerius, WellBloud89, oprs, stalucie, Finarfin, Elisabetha, Elgurth, Hans, CarpeNoctem, despy, zgrossl, GorTavaro, MsWho 760 pro a beorn, Tinnarr, Mysharr, beeeee, alaqella, Danol, Mackie, kuras, Reiki, qwertzuio, tristaver, pavelnop, p858, freaky_tomato, Moneta, queeny31, Namoot, Strop, koso, assim, kbtmichal, smrduty_kojot, tik-tak-cz, scarlaxx, Ejmin, mikla, HateMePls, lilo, Tceld, kapriiik, Spybot64, Altair, Vincent, FrenkyB, joocker, sark, Annacerv, Zelvi, tms, Milhauzz18
147 proti
V oblíbených: petrxx, fenos19 2 uživatelé
Oblíbenost: 81,25 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

17:09
Tatka: Pristup
silhouette
Celkem se mi zda, ze posledni dobou je tento pristup rodicu normalni...i u me to bylo podobne, akorat s otcem...ale to uz je par let zpet :)
17:50
dachande: Re: Pristup
silhouette
tak rodice stejne vedi, ze s tim co dela jejich dite venku, nic nenadelaj. Dostane facaka a za rohem si zapali znova..
18:12
CadLoop: Mladet
silhouette
njn co nadelas dnesni deti jsou holt trosky...
18:22
Adge: Re: Mladet
silhouette
myslis ze to ze kdyz si obcas zapali tak z nich jsou hned trosky? nevim no, brat ti to nebudu ..
21:56
DeVix: Re: Mladet
silhouette
Hele šel jsem s kámošem u něj po vesnici a potkali nás dvě holky, cca 12 a 7 let a chtěli po nás zapik, kámoš na něže za cigáro. Ta co vypadala na 12 vytáhla startky a že nám dá cigára, to jsme na to docela čuměli. Jinak jim teda nakonec nezapálil, ale je vidět kam to jde se společností, když už kouřej 12ti letý děcka.
18:28
MistrBuBak: Re: Mladet
MistrBuBak
á Pan dokonaly ... už tě vidim jak tys byl v jejich věku(možna ještě jsi) tak že jsi nekouřil, nepil, poslouchal na slovo a chodil spát po večerníčku :)
We will never forget ... Nu, pogodi!
18:35
pleswi: Re: Mladet
silhouette
nehadejte se zbytečne kuřaci si ničej hlavně svoje zdraví .....a my nekuřáci hold musime více sportovat aby nas pasivni kouření nezabilo taky....s kuřakama nikdo nic neuděla jen mě mrzi, že jich je tolik a hlavně mezi pěknejma holkama.
My way is crash
21:44
Andy-Green: Re: Mladet
silhouette
no zrovna jsem se to jedný snažil rozmluvit... řekla mi, že je to prostě moderní a že dokud to bude v módě tak kouřit bude
21:50
Arathi: Re: Mladet
Arathi
tak to má trošičku sníženou inteligenci, ze neví, ze s kourenim se neda prestat ze dne na den... a vyjímky to zvládnou do půl roka..
Za všechno může čas
09:40
Andy-Green: Re: Mladet
silhouette
Na to kolik jí je se chová vážně jako malá holka. No, tak má smůlu... nebo spíš já mám smůlu :D
22:12
nakopnuta_sova: Re: Mladet
nakopnuta_sova
Kéž by začalo být moderní jíst výkaly. Takovíhle by za ně královsky platili a my chytří na tom vydělávali ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
17:02
CadLoop: Re: Mladet
silhouette
No jiste taky jsem to zkusil a prave proto nechapu proc to lidi kourej neco tak hnusnyho jsem nezazil.Reknete mi aspon jednu vyhodu co to ma .... A na tom vsem je nejlepsi ze kuraci jsou vsude a clovek musi neustale vdechovat kour ztech jejich zatrolenejch dablovejch tycek. Kdyby tady vystaveli neco jako verejny kurarny (o rozmerech verejnych zachodku) a tam by si kuraci lezli na tu svoji kourovou sebevrazdu aspon by ostatni nemuseli kvuli jejich hlouposti trpet.
02:12
mitlax: Re: Mladet
silhouette
zkus se projit podel rusny silnice sto metru... pet cigar oproti tomu bude spicka spendliku... pokud du po ulici a kourim.. nefoukam to na lidi ale na druhou stranu, kdyz vidim lidi na zastavce du si zapalit stranou...ale kdyz do me zacnou remcat i kdyz stojim patnact metru od jakyhokoliv naznaku zastavky, tak si stoupnu primo proti nim a mocne jim to cmudim pod rypak dokud nezacnou slzet a chrchlat..my kuraci sme vlastne fetaci...pokud si dlouho nezapalime, sme nervozni nabruceni a proste a jednoduse receno mame abstak... my taky tolerujeme vas ze pouzivate odporny vonavky atd (cokoliv tohle je jen priklad -> kazdej ma nejakou nerest) tak tolerujte i vy nas...a "verejna kurarna" ... pokud do ni bude vhanenej cerstvej vzduch (me osobne zakoureny prostory vadej a venku cigaro chutna proste lip) tak se branit nebudu pokud to nebude omezovat moji svobodu...
00:05
LosCatmanos: Re: Mladet
LosCatmanos
Jasně...na pasivní vdechování voňavek taky umírá několik milionů lidí ročně...

Vy kuřáci nějak nechcete pochopit, že to je váš zlozvyk, tak tím neotravujte nás nekuřáky.
RIP Zidane
11:27
carpi: Re: Mladet
silhouette
ne vsichni jsou bezohledni kuraci, ja treba nekourim doma pred rodinou (jsou vsichni nekuraci) a jdu si zapalit ven... kdyz to vadi nekomu venku tak jdu o kus dal abych neobtezoval...
Všichni o mě říkaj že jsem flegmatik, ale mě je to jedno
01:59
nakopnuta_sova: Re: Mladet
nakopnuta_sova
Já v tomhle věku rozhodně nekouřil a nechutná mi to doteď. Co z toho, leze to do peněz a smrdí to jak cikánský hračky... to si radši dám pivo než cígo.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
00:14
IvcaKoudy: Koureni
IvcaKoudy
No fuj, nikdy kourit nebudu.... A vadi me ze za mnou lezou 11lety holky a jesli jako nemam cigo.... a na pouti za mnou lezla 12leta sousedka ze uz mela dve piva... hm... mladez se fakt dost meni... kuraky toleruju i kdyz jich je moc... ale tohle... jak to bude za par let??
Paní Schrödingerová vyčítá svému manželovi: "Prosimtě, co jsi vyváděl s tím lamerem, vždyť je napůl mrtvý!"
12:09
loooooller: Re: Koureni
silhouette
tuhle větu sem za svůj krátký život slyšel už od tolika lidí, kteří věř nebo ne, kouří jak továrny... takže se týhle větě už jenom směju... to samé: "já nikdy nebudu hulit, fuj takový svinsvto"... známe... za tu větu ti dávam +++ ;)
"Hodiny psychologie a filosofie jsou hlavně o diskusi, tak mlčte!!!...."
17:48
fill: Re: Koureni
fill
to mu jako křivdíš? :-D ... tak se zapal
23:35
vlasec: Re: Koureni
vlasec
mě se na cígo ptaly spíš takové ty ztroskotané existence
13:37
WaDa: Re: Koureni
WaDa
jj nekouřim. Jdu po ulici a už to začíná: skini,cikáni,bezďáci,lidi mého věku(14) ..... kam to spěje
Trollí Vysočina
22:55
chylex: Re: Koureni
chylex
To co máš v avataru, to je tabák?
17:17
beeeee: Re: Koureni
silhouette
vysočina xD
09:33
chylex: Re: Koureni
chylex
Co jsem robil když jsem ten komentář psal? O_O
21:30
motobiker: Kantorek
silhouette
To mi pripomina kresleny vtip od Kantorka. Otec stoji s vyznym vyrazen v tvari pred malym synkem a rika: "matka mi tekla, ze kouris... Nemas cigaretu?"
Obama Lama Duck
12:29
Frax: njn
silhouette
Někdo ten stát živit musí ;)
11:01
kevin365
stejně by s tim nic nenadělala, takhle na tom aspoň vydělá :D - myslim matku samozřejmě ;)
Na děravej pytel děravá záplata.
16:26
silhouette
<Michal> a nejak si tu vetu oblibila

No to je hovadooo :-D :-D :-D
00:25
onison: fuj
onison
S kuřačkou já bych se nelíbal, ani kdyby nevim co. Mě je z toho prostě na blití...
Za život hordu položím...
22:56
chylex: Re: fuj
chylex
Tak bys to na ní pustil, řekl že je ti z kouření na blití a ať s tím zkusí přestat nebo konec, nebo ty elektronický cigára který nesmrděj.
03:36
nakopnuta_sova: Z hlediska matky
nakopnuta_sova
win-win. Buď bude mít cíga zdarma nebo se syn odnaučí kouřit - výchovný úspěch ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1895 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 69 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.