Detail hlášky #20161

<a> Ahoj, nevíte jak se jmenuje ta písnička, kde zpívají: "Evribady nýcombáry čulóv"?

Komentář: Everybody need somebody to love

Informace o hlášce

Datum přidání: 29. 7. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: Eriq, Griffon, Posky, Gery, Acorp, OpaGe, cubik, Se7h, Sargon, love--sucks, hasahm, Slay, ubozak, wraX, Mokr32, BubblyBubble, Ondruch, Danik02, Zumongar, stenli, happy-smile, blueW200, Lothaire, Adelay, presi, Vlk, Bety888, Pr3dator, saft, inkara, w3m, PavlinII, Imperiatorr, pali6, Korialis, fernet, Snowy, blow, Harys, Martincz, simpanz21, SkyHaven, Wery, trepka, barney33, link-in-man, incucu, Danol, zelvak, tomikdvorak, Mikser, Jozxyqk, DMDave92, Othrondir, DMRaper, Wimpo, Sobosss, Kellso, Severina, Aya17, grandimir, skagerrak, dwander, lerra, abouttabs, Mirator, mikkkky, Traitor, horry, AMD, JP, Bart, skeblik, Wauder, DragoonX, Taran, Cinvor, corwin_x, Milhauzz18, Skprorok, domvala, Orlan, Vrchov, arevin, Polymorph, schoobi, Asriel, Matrin, Snake, Bubu, Gobledon, Defmodus, wax07, Herda, Apophis, KaMilka, If-if, bosorka, Goues, Morv, JerichoBM, TheKuba, qwertzuio, Mysharr, Sobi, Devler, jfk, Kelt, Groove, TheFerry, Shawn94, Metodej, kocicak, zulik, DakuHonoo, duchypuchy, luciferrus, Moe, czaki, Beezer, aewin_cz, soustruh, schneck, HonzaRez, Rimsy, Shadowmaster, Nufik, Katand, Fatal1t, Marty008cz, Witek, Honya, freferg, Anti, LamaLamaDuck, Awenis, tronda, Marcy28, Liman, Highlander, ChaniAtreides, Stevecek, Hardline, Lida79, Metzgermeister, Ella, ciakval, Liquor, Andysik, Ciko, sirarag, dohaje, martiiik8, Skoll, Hamagen, WellBloud89, tommander, BahnoCZ, fatalixi, matrix17, sendvo, Cubis, ScH0ll_kIll3r, Hroner, rendlik, Faida, forceLord, zzuzi, marta, Stickman, Kagero, Einhasad, asdasd, Spiderwoman, Kid, Flame, Denebola, buz24, calexman, Eveni, klikaz, Jumbo, Sejsel, spiderpig, chearius, Allka, Kwisatz_Haderach, Schade105, Beerius, Danad, Trungsi, bumbik, Rimmoncze, Komunard, Kreveta, KorYi, Mat3s_, lennyd, Kapitan, despy, staccey, Lorandel, Elisabetha, Finarfin, Annacerv, mrMys, GorTavaro, logout 243 pro a Tinnarr, killka, Sha-a-kaa, Nevermore, wegas, Cejda, Radek9, Lineman, mmenie, beorn, Ollie235, fordob, Gorkil_the_goblin_king, GH0ST, McBobr, PeeKay, Pajusa, nafren, popik34, Majkl26, petya, Ptolemaios, Derfight, Skay, Mackie, kecal_op, kadibudka, Vasek17, lilo, gensilver47, MistrBuBak, soony20, besanek, burka, Katschaba, Nikeman, tocra, yannush, tristaver, Derevin, BMJackal, teye, Maty991, mike2406, Kogaku, ScOrPiOn9, albona, repley, smrduty_kojot, Matesss, Lugi, katula7, user1234n, jaffar, TomEF, jursmi, JohnyWhooof, Somzmeteny, Shark94, crooty, tomzi, Neuromancer, jurda, kbtmichal, perfect, kuras, Ajsin, p858, Bazim, anela, vasek004, tik-tak-cz, kapriiik, pavelnop, brutal_revenge, Tceld, Ejmin, Vidlos, HateMePls, vinczenzo, freaky_tomato, Keeehi, Gego, PinkFOX, Aelin, Altair, zax52, Marcus7, FrenkyB, vaevictis, Flad, PatchmaN, ladys91, Vincent, bradl3y, noonick, Dargen_Scorpio, scarlaxx, killercat, Deianeira, Michi, Kethryn, DJ307, Mari05, Komaar, mmeridius, MessY, Daysi, RodneY, togi, TidO, dorry, piol, Bzaba, Elgurth, silvergold, Schmeeczko, Hans, kudli, zgrossl, CarpeNoctem
150 proti
V oblíbených: Kachnickaaa, Loki123, petrxx, Apophis, sirarag 5 uživatelů
Oblíbenost: 56,94 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

21:09
CrazzYdiot: Hej,
CrazzYdiot
něco podobnýho někdo psal i na server www.zpovednice.cz
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty!
05:45
Kelt: Re: Hej,
silhouette
A to vadí? Neřeknu když by tato citace již tady jednou byla, ale když se nachází paralelně i na jiné stránce, tak ti to může být jedno. Na lameru je pouze jednou a je originální. Nemůžeš vědět na kolika stránkách je uživatel zaregistrován a na kolik stránek citaci hodí ;-)
Kdo nežije s úsměvem, nikdy nepochopí smysl života.
18:44
While: Re: Hej,
While
Teď mě ta napadlo. Nediv se, že každej tvůj Nick poznali, když si tam dal stejnej obrázek. :D
I don't know and I don't care.
08:14
Nasty2: Re: Hej,
Nasty2
Proč si myslím (začínám myslet), že Sova a While je jedna a tatáž osoba?
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
08:22
While: Re: Hej,
While
Myslíš jo? :D Upřímně? Nejsme. Já se poslední dobou dost nudím, nemám co dělat, tak zkouším Sovův styl, či jak se to skloňuje. Navíc máme docela odlišný styl vyjadřování. ;)
I don't know and I don't care.
08:25
While: Re: Hej,
While
To už by asi i psychická porucha byla. Udržovat na živu dva účty s takovou frekvencí příspěvků. :)
I don't know and I don't care.
08:59
While: Re: Hej,
While
Navíc já tady na začátku reagoval na Sovu
I don't know and I don't care.
00:29
ESESEL: Re: Hej,
ESESEL
Sova byl pouze ten druhý s tímto avatarem.
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
21:37
While: Re: Hej,
While
Pravda, Sova nepoužívá google. :)
I don't know and I don't care.
15:29
nakopnuta_sova: While 21:37
nakopnuta_sova
Sova nepoužívá google - jestli tím myslíš Chromáka, tak to je pravda. Tohle svinstvo mi do PC nesmí :-) Na vyhledávání ano, aspoň myslím, že když napíšu vyhledávané do adresního řádku a odentruju, že to Firefox prožene Googlem, nastavení jsem nezkoumal.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
15:28
nakopnuta_sova: Re: Hej,
nakopnuta_sova
A hlavně zvládat ty účty "odlišovat", aby vypadaly jako dva nezávislé tak dlouho, jak se tu vyskytujem. Aby se podle stylu psaní a vyjadřování už dávno neprofláklo, že to je jeden a ten samej diskutér... ne, to bych nedal, hodně rychle by se provalilo, že to jsem oboje já :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
11:05
Nasty2: Re: Hej,
Nasty2
Co že děláš? Nudíš se? Co to znamená? Tohle slovo slyším od lidí poměrně často, ale ještě mi nikdo neřekl, co že to vlastně "dělá".
Jinak schyzofrenie je docela záludná nemoc a i vyjadřování se může lišit. Radši jsem se optal. :-D
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
11:39
While: Re: Hej,
While
Co to vlastně znamená? Sedíš a nic tě nebaví? Jen tak bezcílně brouzdáš internetem. Otevíráš a zavíráš složky. Do ničeho se ti nechce. Venku je moc hnusně nebo tak moc hezky až se ti tam nechce. Pracovat stojí za hovno. Ta bichle, co stojí na stole je moc tlustá a musel by jsi ji otevřít, takže číst nepřipadá v úvahu. V televizi nic nedávají. Benzín do auta stojí moc peněz, takže nikam nejedeš. Pěšky by jsi musel použít nohy. Spát už nemůžeš, protože to prostě nejde. Alkohol je až v obchodě a stojí moc peněz. V hospodě je moc lidí a je moc daleko. Kamarády teď nechceš vidět. S nikým nechceš mluvit, každý tě vytáčí.

A tak nějak podobně jsem se dostal k této činnosti, která alespoň trochu vyplňuje můj čas, kdy se NUDÍM a NIC se mi nechce!
I don't know and I don't care.
11:45
While: Re: Hej,
While
Dobře, když to tak čtu po sobě. Technicky vzato mám hromadu věcí, co dělat. Ale nic se mi nechce, a tak se po většinu dne kopu nicneděláním do zadku. ;)
I don't know and I don't care.
11:42
While: Re: Hej,
While
Nojo, schyzofrenie, už byl můj psychický stav nazván všelijak, ale jako schyzofrenik mi ještě nikdo neřekl. :D
I don't know and I don't care.
12:38
Nasty2: Re: Hej,
Nasty2
No, tou právě netrpíš, pokud se nechystáš změnit své trvzení ohledně Sovy. :-D Pak by to možná stálo za zvážení...
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
00:55
ESESEL: While 11:42
ESESEL
No, tak to je něco. Ty vole... Tenhle post. Na tenhle post budu odkazovat, kdykoliv mě někdo bude zjebávat za to, že opravuji ostatním gramatiku, místo abych konstruktivně přispíval k diskusi. Jasně, však je to jedno, se někdo prostě splete/nevěděl to/má nějakou poruchu/whatever... Jasně, bylo by to jedno, jenže když nikdo nepoukáže na fakt, že jde o chybu, hrozí, že se to začne šířit! Jako tady.

Ono tedy tohle celé by bylo bolestivé i bez gramatických chyb, jelikož nemoc, jež se tu probírá, není schizofrenie, nýbrž disociativní porucha identity, ale nad tím už by se tu mohl rozčilovat zase někdo jiný...
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
01:55
While: Re: While 11:42
While
Ajo, máš pravdu, koukám, že jsem úplně blbej. :)
I don't know and I don't care.
07:38
Nasty2: Re: While 11:42
Nasty2
To Esesel:
V pořádku, poukazuj na chyby, to mě nikdy nevadilo. Vadilo mě jen, když to někdo dělal způsobem "No ty vole... nebo No to mě poser." apod.
V životě mě opravilo stovky lidí a ti co používali výše uvedené způsoby, měli většinou máslo sami na hlavě. Myslím si, že jde poukázat na chybu normálně, bez přehnané arogance. Také ti dám jednu radu. Když budeš poukazovat na chybu konstruktivně, vyhneš se tomu, že ti někdo bude oponovat právě nějakou poruchou apod.

Za vysvětlení schizofrenie díky, já měl vždy za to, že je to problém právě s onou identitou. I zde, jsi to ovšem mohl podat konstruktivně a ne arogantně.

Matně si vzpomínám, jak jsi mě tu před nějakou dobou říkal, že se špatně vyjadřuji. No možná jsem právě našel tvé máslo.
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
10:07
CarpeNoctem: Re: While 11:42
CarpeNoctem
No ty vole :-D

11:46
While: Carpe 10:07
While
Zábava začíná? :D
I don't know and I don't care.
11:48
While: nasty2 07:38
While
Nereagoval na mě? Viz titulek. ;)
I don't know and I don't care.
18:40
ESESEL: Re: Nasty2 07:38
ESESEL
1) To se zjebáváním za opravování gramatiky bylo hlavně rýpnutí na dálku do Satana, že ty ses tomu nikdy nijak zvlášť nebránil, to vím.
2) Snad jsi pochopil, jak píše While níže, že jsem reagoval na jeho komentář, kde to od tebe okoukal blbě a napsal to dvakrát v jednom souvětí. No a s Whilem si troufám říct, že tu máme dostatečně dobré vztahy, aby to vzal v pohodě (a taky že jo - viz jeho koment z 01:55).
3) Jinak ovšem přiznávám, že chyby často opravuji arogantněji, než by bývalo bylo nutné. Na druhou stranu beru, když udělám chybu já (a že je - jako každý - samozřejmě občas dělám), že mi někdo řekne, že jsem kokot. Omluvím se za chybu, případně kde lze příspěvky editovat, učiním tak, a jdu dál...
4) Schizofrenii určitě šlo podat méně arogantně, ale tam jsi holt jedním z těch, kdo ten termín používají špatně, ty, tedy člověk, jenž se tu již v minulosti pokoušel někomu diagnostikovat jeho psychický stav po internetu (závislost). No a zaměňování schizofrenie a DID také něco vypovídá o tvých diagnostických schopnostech, tak jsem si to vychutnal... ;-)
5) Jo, já se určitě vyjadřuji špatně, o tom se nehádám. Tedy, tady se vyjadřuji dle mého velmi dobře (respektive minimálně pokud jde o srozumitelnost), ale můj mluvený projev v běžných konverzacích, tedy když nemám čas si předem rozmyslet, co budu říkat, za moc nestojí. Mé myšlenky jsou holt abstraktní a vystihnout je slovy dostatečně přesně nebývá snadné. Ale příspěvky tady mohu kdykoliv při psaní měnit, přepisovat, přidávat vysvětlivky, několikrát si je po napsání zkontrolovat atd., takže vypadají dobře. (A ano, trvá to dlouho - proto mám po tolika letech tak málo příspěvků! Raději se neptejte, jak dlouho jsem psal tohle...) Problém nastává, když se snažím něco formulovat jinak, než bych preferoval (třeba protože někdo nepochopil mou první formulaci nebo protože očekávám, že má preferovaná formulace by někoho urazila a zrovna o to nestojím, poněvadž se chci v té diskusi něčeho dobrat). To z toho pak často vzejde formulace, jež příliš smyslu nedává... Ale ani v takovém případě se pak nehádám, že má formulace byla super a že jestli to někdo nechápe, je to jeho problém, poněvadž se v tu chvíli holt primárně snažím komunikovat svou myšlenku úspěšně jejímu adresátovi nebo co největšímu počtu adresátů.
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
21:39
While: Re: Nasty2 07:38
While
Malé rýpnutí. ;) Jen tak mimo. Jak dlouho jsi to psal? To nemáš nic jiného na práci? :)
I don't know and I don't care.
16:11
ESESEL: Re: Nasty2 07:38
ESESEL
While, shoř v pekle. ;-)
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
16:12
ESESEL: Re: Nasty2 07:38
ESESEL
A bylo to zhruba kolem 40 minut...
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
18:27
While: Re: Nasty2 07:38
While
Shořím. Počítám s tím. A ano, baví mě to. ;)
I don't know and I don't care.
23:12
nakopnuta_sova: Re: Nasty2 07:38
nakopnuta_sova
A o tom to je, nejsi sám, koho tu baví psát ptákoviny :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:15
nakopnuta_sova: Re: Nasty2 07:38
nakopnuta_sova
Tak s tím počítej, však s tím počítají i hypermarkety: http://www.kyblsrandy.cz/wp-content/uploads/uhor-zivy.jpg ;-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
21:56
Nasty2: Re: Nasty2 07:38
Nasty2
To Esesel:
ad bod 4) ... ale jo, patří mi to :-) Beru.
Proč zabíjet lidi PC hrami, když je stačí střelit zbraní do hlavy?
15:31
nakopnuta_sova: While 11:42
nakopnuta_sova
Fakt tu ještě nikdo neřekl, že se píše "schizofrenie" nebo jsem si jen nevšiml? ;-) Ale neber to ve zlým, samozřejmě, jen prostě oko vidí, oko není... víš kterej orgán :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
16:13
ESESEL: Re: While 11:42
ESESEL
Prosím, já. Tedy minimálně jsem to rázně naznačil:
http://www.lamer.cz/quote/20161#comment_425451
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
23:30
nakopnuta_sova: While 11:42
nakopnuta_sova
https://www.youtube.com/watch?v=DkeuZBVR4g4 ;-)

Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
21:12
silhouette
dokonce to samý....
21:53
Skoll: Engliš
silhouette
Kríjejt medžik fajrból.

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1868 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2073 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2288 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 7 hodinami

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 31 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.