Detail hlášky #23010

<a> Tak sem moji mlade spravoval kompa a ona se me asi snazi zabit.
<b> Jak si na to prisel.
<a> Mno kdyz sem otevrel case, foukl tam, nasledne se na me vyhrnuly tuny prachu, tak sem ji pozadal o neco na utreni toho prachu uvnitr.
<b> A?
<a> A ona mi prinesla mokrej hadr.

Komentář: Zenska logika xD

Informace o hlášce

Datum přidání: 13. 10. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: ubozak, Harys, MiKi, love--sucks, Waco, -TooM-, Sargon, Herda, Danik02, DMDave92, kecal_op, fabiocz, saft, skeblik, Acorp, milos, Jehudo, Wauder, ToySk, DARTHPraetorian, rE88, ninny, w3m, PavlinII, grandimir, Snowy, KUKAHOJ, JohnySkelet, SmithF, Nevermore, Gorkil_the_goblin_king, Danol, Wery, oOJoKeROo, wegas, Speedlo, Superman, GH0ST, inkara, Posky, gensilver47, blackmagick, Vralis, popik34, McBobr, yannush, wary, Morv, Lemra, jainam, Fatal1t, BubblyBubble, genius920308, abouttabs, Pajusa, f_fabregas4, tomikdvorak, Witek, DarthOptimus, Misha1, karlosnet, Martincz, DMRaper, Orlan, Thab, Slay, ScOrPiOn9, incucu, Cejda, Aya17, sea, kosmogirl7, Bety888, dwander, spiderpig, Gego, Severina, Moneta, Sha-a-kaa, AMD, Pajasas, Ondruch, Accept, Sobosss, soustruh, Cinvor, pitufo, zakolu, chylex, Vidlos, DragoonX, Snake, Highlander, Denebola, domvala, Othrondir, Marcel230, Tikov, lerra, blueW200, N3mesis, barney33, pajab, repley, p858, kojak, Ripper, Wimpo, JerichoBM, hasahm, bkbosorka1, pali6, Rotwajler24, SidiusM, Tolsimir, bosorka, Derevin, Euriass, forceLord, anezkaceska, Cercly, teerinka7, jfk, Trny, mismas, kuras, JohnyWhooof, Matesss, Reiki, aewin_cz, zelvak, katula7, Ruprecht, Metodej, noonick, Deia, BooBee, Bubllinka, Kawka, cloxy, koso, hAssassin, Radek9, DanDy161, herodes555, czKarlos, Liman, zax52, rendlik, anela, Mango, Shark94, Finarfin, freferg, vasek004, Metzgermeister, Gobledon, duchypuchy, Haja024, Shireen, Stevecek, Lida79, Andysik, ciakval, jurda, Meer, Magnus, velmi_vtipny_navstevnik, Dejf21, tommander, fatalixi, jantusla, MistrBuBak, KaseO, robin997, Elephie, matrix17, Goues, ladys91, 3wl4k, zzuzi, EnterTheNameHere, Gasert, vaevictis, sendvo, scarlaxx, ScH0ll_kIll3r, Kriz22, Lorandel, Venca92, SkyHaven, Beerius, calexman, user1234n, Anicka_Sabatonka, staccey, jogino, killercat, Eveni, jezzy, WellBloud89, Einhasad, Marty008cz, kevin365, Sejsel, DJ307, Schade105, Rimmoncze, Botis, czHONAN, ShikoramoToteda, Jumbo, cenco89, Apophis, oprs, Deianeira, Neuromancer, Kethryn, Danad, Kagero, SantaSatan, Milhauzz18, Kwisatz_Haderach, elvellon, Bart, TidO, kapoka, Komunard, Kapitan, logout, Marcus7, Petrziczka, TuzkaDruha, Groove, ric4rd, Ella, KorYi, Elisabetha, nitram1234, rain, zgrossl, mrMys, nakopnuta_sova, MsWho, JackSwigert, Lei, Elgurth, davidt 718 pro a beorn, tehy, Red-Hawko, Maerlyn0, s1mp1, petan012, Tinnarr, Mackie, qwertzuio, deemarc, Traitor, Skay, dorry, tomzi, jursmi, sangrila, bartik09, tristaver, OpaGe, Maduser, Cassidy, hafi, HateMePls, kapriiik, kbtmichal, shitcool, crooty, albona, bukanyr, Mysharr, freaky_tomato, lilo, Tceld, tik-tak-cz, smrduty_kojot, Ejmin, Keeehi, Aelin, petya, Spybot64, Altair, pavelnop, Maty991, FrenkyB, Vincent, TomEF, Klotylda, xkobram, Kylee, kanci, Stickman, Metis, Daysi, Notie, piol, despy, CarpeNoctem, Annacerv
180 proti
V oblíbených: petrxx, tlfantomas, fenos19, SidiusM, TuzkaDruha 5 uživatelů
Oblíbenost: 77,21 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

21:43
silhouette
A co? Sorry, ale prach sa najlepsie utiera s mokrou handrou.
21:55
Zidane: Re:
Zidane
Pokud ten komp byl v elektrice, tak je mokrý hadr fakt o život.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
16:44
_CJ_: Re:
_CJ_
no mozna kdyz mas rozdelanej zdroj......jinak tech 12 voltu to fakt o zivot neni.....spis si tim znicis kompa;) i kdyz mozna by to i nekery dnesni kompy prezili.......ale zas je blbost aby tam lezl kdyz je to zapnuty tak zabit mozna tak udusenim z prachu jinak nwm
Jen dvě věci na světě jsou nekonečné...vesmír a lidská hloupost...tím prvním si ovšem nejsem tak jist. -- Albert Einstein
08:41
silhouette
Jo, přesně tak - mokrym hadrem by zničil možná ten komp, ale ránu by nedostal. Navíc pokud neni lama, tak by ho stejně předtím vytáh ze zásuvky.
Stejně je to fake.
13:36
theSlayer: Re:
silhouette
Náhodou to je o život. Zkus spálit svý holce PC, a jestli tě nezabije tak budeš mít moooc velký štěstí
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
13:54
genius920308: Re: Re:
genius920308
koupíš za 7 táců ružové trojéčko a ještě ti poděkuje, tedy pokud nejsi jedním z těch šťastných lidí, kteří mají holku, která počítačům alespoň trochu rozumí
14:54
nakopnuta_sova: Re: Re:
nakopnuta_sova
Přesně. A bude jí jedno, že za to může ona, protože kdo ti ten hadr přinesl? Blbec budeš ty, protože TYS ten hadr vzal a použil...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
09:19
q: Re:
q
takovemu jako ty jsem osobne volal zachranku...
Jak jinak...
21:57
loooooller: Re:
silhouette
nevadí, že to nevíš... hlavně to nedělej;)
"Hodiny psychologie a filosofie jsou hlavně o diskusi, tak mlčte!!!...."
11:40
markuz: Re:
markuz
ať to Smokie zkusí a napíše zážitky
Kdo jinému jámu jámu, sám do ní sám.
16:04
Zippy: Re:
silhouette
Myslíš že by napsal?
14:09
Stay: Re:
Stay
to se po čase uvidí
10:11
M0RGAN: Re:
M0RGAN
Máš přiléhavou přezdívku :D
10:57
AndilekC: Re:
AndilekC
No...a kde? Myslis nabytek? To by te doma hnali...:)
22:26
kronn: Co je xD?
silhouette
Co je xD v komentari?
Blésmrt
22:36
black_fighter: Re: Co je xD?
black_fighter
Debilní smajlik vyjadřující křečovitě zavřený oči z následku velkého smíchu...
..
11:32
schneck: Re: Co je xD?
silhouette
dobra definice (:
14:11
Stay: Re: Co je xD?
Stay
:D:D spíš perfektní :D
14:33
LuciusMare: Re: Co je xD?
LuciusMare
[Ironie]Paměťová karta typu xD[/ironie]
22:37
black_fighter
<a> Tak sem moji mlade spravoval kompa a ona se me asi snazi zabit.

No borec, jestli ho zabije 12V, tak je to upravdu opravář. Chtěl bych ho ve firmě.
..
00:06
Vojta008: Re:
silhouette
Treba to myslel tak, ze ho chce zabit v tom smyslu, ze mu z jejich napadu jebne.
00:52
black_fighter
Myslíš z jejích nápadů? Co udělala špatně? Podat mokrej hard na vytření prachu je špatně? Vzal bys radši suchej?
..
12:00
Vojta008: Re:
silhouette
Nechci resit jestli je mokrej hadr dobrej nebo spatnej napad, podivej se na to z jeho pohledu, on si evidentne mysli ze spatnej.
16:34
tane: Re:
silhouette
Autobaterie má taky 12 V a dokáže zabít, naproti tomu paralyzér má stovky tisíc voltů a nezabije ... Že by napětí nebylo to co zabíjí? Že by to byl proud? Kterej může mít i na zdroji takhle nízkýho napětí klidně desítky ampér?
23:17
silhouette
Autobaterií nejspolehlivějc zabiješ když s ní někoho vemeš po hlavě. To si dovolím tvrdit jako elektrikář. Jo a ještě by bylo smrtící vypít obsah. Taky by vlastně mohla za určitejch podmínek vybouchnout.
Stejně je to fake.
23:31
x_master_x: Re:
silhouette
to jsi teda vazne dobrej elektrikar
autobaterie te zabit muze - sice nemusi, ale muze

a k puvodnimu tematu - je to naprosta kravina...nezabije te to a pocitac neshori, protoze jsou v nem na kazdym miste proudovy pojistky, takze se sam vypne
17:14
patejl69: Re:
silhouette
"to jsi teda vazne dobrej elektrikar
autobaterie te zabit muze - sice nemusi, ale muze"
ty si asi tiez superskuseny elektikar:
odpor ludskeho tela pri takto nizkych napatiach sa uvadza okolo 10kOhm ked vezmes 12V ktore udrzuje autobateria tak ti vychadza prud I=12/10000=1.2mA co je pre jednosmerny prud pricom prah citlivosti su 2mA....

"a k puvodnimu tematu - je to naprosta kravina...nezabije te to a pocitac neshori, protoze jsou v nem na kazdym miste proudovy pojistky, takze se sam vypne"
ono nemusi zhoret - staci ked zoskratujes nejaky kondik s nejakym podstatnejsim cipom... o tom co taky narychlo vyskratovany kondik dokaze snad profesionalovi elektrikarovi vysvetlovat nemusim... :)
01:52
Nostur: Re:
silhouette
jop, ja taky, dostal by za ukol mokrym hadrem vycistit 20 pocitacu den pred vejplatou :)
Tento prispevek byl moderovan alkoholem
08:53
bouny: Re:
silhouette
SNAZI zabit....takze se jen pokousi...priste zkusi neco vetsiho :D
22:50
silhouette
No bude to nejaka lama, keď si pýtal niečo na utretie a nie vysávač. Okrem toho spodok bedne sa dá utreť aj mokrou hanrou, aspoň pri väčšine bežných bedniach.
09:36
Eduard: Má pravdu, elegant
Eduard
A to ještě vysavač tak max. pro home použití, když není tlak. vzduch. Nevím, jak by jste chtěli hadrem čistit různé škvíry a pod. (např zdroj, jedno z nejlepších úložišť prachu). Upozornění pro US a jim podobné: Technologii tlak. vzduchu není vhodné aplikovat v čistých prostorech a pro méně otrlé jedince doporučuji osobní ochranu dýchacích cest!!!!
Proč bych se měl divit, když blbost je věčná.
10:13
M0RGAN: Re: Má pravdu, elegant
M0RGAN
Já podobné věci (třeba chladič u notebooku) čistím tak, že to vyndám ven a venku (třeba na dvoře) vyfoukám či pustím obrácený chod vysavače :o)
10:47
silhouette
Na home použitie je dobrý vysávač v kombinácii s čistým štetcom. Samozrejme keď má niekto prístup ku kompresoru, tak kompresor to vyčistí bez problémov. Len preto som spomenul vysávač, lebo nie každá baba má doma kompresor :))) (aj keď poznám jednú, čo má XD )
10:57
AndilekC: Dobrej technik no
AndilekC
kdyz je schopnej rozdelavat bednu pod proudem. I kdyz nezabijackym. To se proste nedela. Hrabat se v necem co je v zasuvce. Na PC nejlepsi vysavac:)
08:47
Sutech: Re: Dobrej technik no
Sutech
To zase pozor,jak chces v kompu neco opravit,hucici vetrak,netocici se vetrak,kdyz to vypnes?? :))
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli...
11:04
knedla: jo gurman
silhouette
OMG to ma bejt vtipny ze je nekdo takovej kreten a stezuje si ze dostane mokrej hadr kdyz chce utirat prach? Pokud vim kazdej normalni clovek kterej chce dostat z kompu prach veme vysavac nebo to veme ven se stlacenym vzduchem a nebo to proste venku vyfouka a ma vystarano. Ale to ze si nekajej picus hraje na velkyho odbornika pred holkou je vec druha ze...tak at tady ze sebe aspon nedela uplne hovado...normalne nekomentuju ani ty nejvetsi kraviny a ze bych se tady upsal k smrti ale tohle je fakt moc.
23:33
AndilekC: Re: jo gurman
AndilekC
spravne :)
08:48
Sutech: Re: jo gurman
Sutech
Jojo je to idiot :) Se stlacenym vzduchem moc zkusenosti nemam ale vysavac,neni nad nej...kdykoliv sem to vyfoukaval mel sem toho plnou...no...vime co ;)
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli...

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1247 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1552 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1902 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2108 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2323 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 35 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 65 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 77 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 86 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 96 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.