Detail hlášky #24337

<Shad> proc mam u peti lidi na ICQ ze chtej spachat sebevrazdu?
<SatanX> jestli neprestanes otravovat, tak tam budes mit sesteho

Informace o hlášce

Datum přidání: 17. 11. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Shad (5 hlášek)
Hlasování: serenity, Vodouch, Harys, skeblik, tomikdvorak, Acorp, Nyan, Sargon, Batrachus, Zweistein25, Severina, Danik02, -TooM-, Lothaire, wegas, saft, jansv, beorn, 350ztom, PavlinII, JuRoot, DARTHPraetorian, Cejda, ubozak, cooly, blueW200, love--sucks, OpaGe, Skay, kollma, SkyHaven, ninny, abouttabs, Lamer666, Orlan, Wery, oOJoKeROo, jerzi, Ptolemaios, GH0ST, ZZETHOR, Se7h, nadvpe, Speedlo, Lemra, Groove, Lecco, Snowy, Mirator, fernet, BigShadow, Lucius007, petya, fatalixi, lussydiamond, f_fabregas4, TomEF, zgrossl, Zirael, Danol, Mysharr, stenli, Hammer, Slay, nepoveda, DMRaper, Thira, Korialis, kecal_op, Taboard89, Cinvor, Aya17, Thab, vexta, Ripper, Fatal1t, KUKAHOJ, DMDave92, Punkenstein, trepka, dwander, KaMilka, lerra, Leanne, Wauder, Traitor, sangrila, Umaadaak, Pajusa, PatchmaN, domvala, Liman, jainam, Shark94, Morv, DragoonX, Snake, tausa17, popik34, zelvak, Ejmin, AMD, bosorka, Waco, Ondruch, qwertzuio, Matesss, Accept, Anup, Goodlike, Witek, If-if, freferg, incucu, e-litt, JiMi89, Gorkil_the_goblin_king, hasahm, gensilver47, Apophis, najtrou, fabiocz, McBobr, Slozzy, duchypuchy, daremyth, goodbeer, JerichoBM, Highlander, repley, besanek, Bety888, bumbik, Asriel, TomiG, ciakval, Tolsimir, Wimpo, HonzaRez, Kanniy, albona, Eveni, Trny, nOObiCZek, petry, PohyCZ, Euriass, Lugi, DeadLine, anezkaceska, Judzeen, freaky_tomato, Deefik, jfk, kuras, horry, damster, Gasert, Nekromancer, Angel_Of_Hell, Metodej, bradl3y, Griffon, soustruh, aewin_cz, BooBee, fiddlesticks, Tinnyx, hAssassin, krisikowa, koso, mike2406, Devler, vasek004, hossa, Mango, Ciko, ladys91, pajiinka, tik-tak-cz, Komaar, Lida79, vinczenzo, jurda, Ruprecht, Marty008cz, anela, inkara, Gobledon, shadowrun, bubhak, nevim333, Kethryn, rendlik, czKarlos, Sally, Krencl, STFU, kojak, Neuromancer, Hroner, forceLord, Derevin, tommander, Hamagen, Kagero, zzuzi, Herda, Failrue, matrix17, aalfred, cha4ser, Radek9, 3wl4k, Maty991, tocra, FrenkyB, Dzejna, vaevictis, Gego, Schade105, Lorandel, ScH0ll_kIll3r, Viviana, Goues, zakolu, Sejsel, Deianeira, Zelvi, Banan, Trigger, BMJackal, While, Rimmoncze, TerroX221, BearPeter, Einhasad, TheReptalek, jogino, Komunard, Finarfin, despy, Ermanaricus, Kwisatz_Haderach, Deliminico, spiderpig, DJ46, Danad, TidO, Toblakai, ric4rd, oprs, Kapitan, piol, Petrziczka, peto7532159, WellBloud89, hovnival, Elisabetha, Stevie, Marcus7, tomcoko, Thargas, Elgurth, GorTavaro, Milhauzz18, lennyd, sendvo, Lei 712 pro a s1mp1, Tinnarr, dorry, corwin_x, Mackie, pitufo, yannush, Lineman, kadibudka, deemarc, tristaver, jursmi, queeny31, crooty, lilo, brumla, Melian, jaffar, klida, Ellrohir, Spiderwoman, kbtmichal, Tceld, Matrin, Winters, smrduty_kojot, speedy89, Renee, Keeehi, Crapp, Cassidy, HateMePls, calexman, Blanch, toop, scarlaxx, pavelnop, Liquor, Shireen, Moneta, Altair, Metzgermeister, Vincent, perfect, DanDan, BUBO, Bazim, Doderko, kapriiik, Nevermore, SmallMongoose, beeeee, Piitr, Stickman, killercat, CarpeNoctem, barney33, kapoka, Annacerv
228 proti
V oblíbených: Gurp, bumbik, TerroX221 3 uživatelé
Oblíbenost: 72,90 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

15:45
waxiczek: dá se to +
silhouette
dá se to +
17:33
euromen: +
silhouette
moc dobře znám, tak mám jednoho takovýho otravu v seznamu
18:26
Marcop
K zamyšlení je zde spíše první zpráva. S tou naší civilizací to jde z kopce. A místo ptaní by se měl snažit pomoci těm, co zrovna v pořádku nejsou a mají sebevražedné choutky.
11:28
remus: Re: . si si isty?
remus
To je len 1 pohlad z nekonecna moznosti.
warning: can think
09:27
Braniik: Re:
silhouette
Áále... veď to sú iba takí emo-via :o)
13:37
While: Re:
While
Ale tak,... Záleží na situaci a hlavně na tom komu bych měl pomoci.
I don't know and I don't care.
17:29
nakopnuta_sova
Kdo má sebevražedné choutky, ten to těžko bude vytrubovat do světa, ať už ve statusu na ICQ nebo jakkoliv jinak. Jak říká Braniik, to jsou spíš emánci, co si zakládaj na tom, jak jsou strašně smutňoučcí, protože to mezi jejich kamarádama zrovna frčí.

Možná jsem cynik, ale kdo se skutečně chce zasebevraždit, ten to udělá a netroubí to do okolí.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
21:25
While: Re: Re:
While
To je druhá věc, proč bych se na většinu lidí vyprd, kdo to opravdu chce udělat, tak to prostě udělá a nenechá si do toho kecat.
I don't know and I don't care.
23:15
nakopnuta_sova: Re: Re:
nakopnuta_sova
Tak tak. Už jsem to v diskusích psal několikrát - nejlepší jsou takoví ti postávači v okně, na Nuseláku nebo kdekoliv a srdceryvně křičící "skočím!" a čekaj na psychologa, policejního vyjednavače, televizní štáby a kdesi cosi.
Komedie na kolečkách, nic jiného to není. Kdyby chtěli skočit, tak skočej a na nic nečekaj.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
06:41
Zelvi: Re: Re:
Zelvi
Problém je v tom, že dost lidí ani neřve, jenom se na to "připravujou". A nějakej aktivní blbec zalarmuje všechny tyhlety, ne ten samotnej sebevrah. Řekla bych.
Ddim crwban yma.
12:55
nakopnuta_sova: Re: Re:
nakopnuta_sova
Někdy to i tak může být, o tom žádná. Aktivní blbec je horší než třídní nepřítel.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
13:43
While: Re: Re:
While
Přitom bych viděl jako důležité slovo: "někdy".
I don't know and I don't care.
16:31
nakopnuta_sova: Re: Re:
nakopnuta_sova
Přesně tak. Mohli bychom sice vést učené disputace, jak časté to "někdy" může být, ovšem zde mám pocit, že co člověk to názor a nikdo nemůže říct, kde přesně je pravda.
Ovšem to, že je zde slovo "někdy" vskutku důležité, je jasné stejně tak jako že nám vládne estébák... a hele, ono se to rýmuje :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:11
Rimmer
ja nwm me to stejne pride jak gumovej medved, este sem nevidel ze by se 5 lidi chtelo zabit najednou a este by si to psali do statusu ICQ. A tu citaci sem dal ten co se ptal na tu blbou otazku--> at je to medved nebo ne davam -
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
19:19
Shad: Nevim jiste, co to je gumovej
silhouette
Nevim jiste, co to je gumovej medved, ale myslim ze je to neco s tim ze je to nahrany. Ee, neni to nahrany, skutecne to melo ve statusu 5 lidi z tech 600 co tu mam. A kdo jiny by to sem mel dat nez ja? SatanX? Ten prece vtipne odpovidal, to by bylo trapny davat svoji odpoved ne? Tvoje argumenty nechapu..
13:16
Bzzzzzzz: Re: Nevim jiste, co to je gumove...
silhouette
600 lidi? V tom pripade 5 z 600 je celkem uspech, ale chtel bych mit premiru casu jako ty a projizdet seznam 600 lidi a cit si jejich status. Tak ci onak reakce pomerne usmevna +
Hadat se na internetu je jako zavodit na paralympiade. Ikdyz vyhrajes, porad ses kripl!
13:40
Shad: Re: Nevim jiste, co to je gumove...
silhouette
Vsichni nepouzivaji icq, ale treba mirandu takze mu to trva par sekund..
15:06
Marcop: Re: Nevim jiste, co to je gumove...
Marcop
Pročítání statusů je jedna z mých oblíbených činností a rozhodně se za to nestydím. Podle statusu poznáš člověka. =)
15:08
nesro: Re: Nevim jiste, co to je gumove...
nesro
tady se asi myslí icq jako protokol, ne jako klient
19:34
gjjm: Statusy
silhouette
Rozměr statusů je netušený. Status je z hlediska genologického (genologie je věda o literárních žánrech) svobodnou a stejně hodnotnou formou uměleckého vyjádření jako třeba báseň, román, film nebo obraz. Je to rovnocenná literární forma s ustálenými a specifickými žánrovými znaky a sémiotickým kódem, snažící se vystihnout momentální životní pocit jednotlivce, což jí dává zcela mimořádnou a nesrovnatelnou hodnotu. Co je víc: její praktické užití je na rozdíl od mnoha jiných literárních žánrů zcela jednoznačně určeno, což je v rámci literatury naprostý unikát.

Genologická charakteristika žánru: jde o velmi krátký, většinou prozaický text, snažící se subjektivní, někdy i zcela obecnou formou vystihnout duševní stav osoby. Někdy je věnován konkrétní osobě, někdy je zcela obecný, využívá zvolání, citátů, řečnických i neřečnických otázek. V metajazykovém kódu, ztotožňujícím se s postmoderní literární filosofií, často užívá neabecední znaky, jako jsou smajlíky a zkratky. Cílem statusu je prezentovat okamžitý duševní stav člověka, aby jej recipient mohl při rozhovoru, který zpravidla následuje, předpokládat a vést konverzaci s ohledem na něj.

Ehm.

Taky vás tak potěší, když vás napadne nějaká blbost, kterou je škoda nezapsat, a pak se z ničeho nic vyskytne příležitost a místo ke vložení :)?
<novinář> Má podle vás umělá inteligence budoucnost? <A. C. Clarke> Pevně doufám, že ne jen umělá.
12:57
Marcop: Re: Statusy
Marcop
Mě se to líbí. :) Dobře jsi to napsal.
20:16
tibec: Futurama
silhouette
Chtělo by to sebevražedný budky, jak ve Futuramě :-D
11:19
kill8: Re: Futurama
kill8
jj, aby roboti mali kde relaxovať. :-D

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1868 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2073 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2288 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 10 hodinami

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 31 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.