Detail hlášky #24616

<Nemo> uz jsem prisel na to co u UPC znamena 1:20
<Gandy> hodina dvacet na stazeni mp3? :-D
<Nemo> ne ze ti projde jeden paket z dvaciti

Komentář: typicka nedele s netem od UPC

Informace o hlášce

Datum přidání: 23. 11. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: nemo88 (18 hlášek)
Hlasování: Winters, love--sucks, Sargon, Radek9, Acorp, cubik, DMDave92, Jarmil, Severina, Danik02, chylex, -TooM-, Kogaku, w3m, Lugi, Harys, Griffon, saft, ubozak, incucu, Schmeeczko, DragoonX, wegas, Slay, milos, Pardio, Beezer, stenli, oOJoKeROo, dwander, Nevermore, simpanz21, popik34, Pajusa, Cejda, Sobosss, abouttabs, corwin_x, tomikdvorak, Liman, Orlan, DMRaper, Kellso, Wimpo, Lemra, Cinvor, Numerion, kecal_op, PatchmaN, Dejf21, skeblik, robbo99, lerra, Renee, link-in-man, domvala, If-if, ciakval, Ondruch, Snake, AMD, Witek, 8laz3r, blueW200, Matesss, PeeKay, bosorka, Leanne, soustruh, Denebola, Mirator, Lida79, hasahm, Morv, barney33, zajo123, SidiusM, kantare, jfk, kocird, vasek004, Hagalaz, bkbosorka1, Ruprecht, Nekromancer, Metodej, kanoista, hAssassin, rendlik, Bazim, zulik, Gasert, RodneY, Kanniy, TheKuba, McBobr, Eveni, ElDiabloComputatore, kojak, redvo, Gego, Hroner, Derevin, LittleOmig, spiderpig, Marcus7, KaseO, despy, tommander, calexman, anezkaceska, Metzgermeister, Elephie, jezzy, aewin_cz, TomEF, freferg, Neuromancer, shine, Keeehi, Dianka, Cubis, hinogary, BooBee, zelvak, Ciko, Honya, ScH0ll_kIll3r, Liquor, Bety888, nitram1234, Schade105, Loxcom, Stickman, fabiocz, buz24, Rimmoncze, Milhauzz18, Honza0297, Jukken, Kagero, Suril, BearPeter, Elisabetha, WellBloud89, Apophis, Komunard, Lorandel, Beerius, Danad, Kapitan, sendvo, Komaar, Elgurth, tommymacho, oprs, MsWho, Vincent 504 pro a MistrBuBak, beorn, OpaGe, PavlinII, Gorkil_the_goblin_king, kollma, petya, GH0ST, Tinnarr, jursmi, beeeee, Ptolemaios, Oky, Raffaell, Asriel, Hammer, Mackie, qwertzuio, Jehudo, skagerrak, pitufo, dorry, arevin, deemarc, Sha-a-kaa, DJ307, queeny31, ScOrPiOn9, Melian, PinkFOX, albona, repley, mismas, Pospec_CZ, tristaver, teye, kadibudka, p858, Maerlyn0, yannush, JarousFCB, BMJackal, Exxclussive, crooty, VeeVee, Lei, def84, Los, kbtmichal, bukanyr, Herda, zgrossl, smrduty_kojot, Lahvout, Highlander, freaky_tomato, Ejmin, Trungsi, Maty991, MKlein, Kethryn, Toblakai, lilo, Cassidy, tik-tak-cz, PanRocky, codex, JainaProudmoor, kuras, vinczenzo, HateMePls, B-ree-m, Korialis, jurda, matrix17, Altair, FrenkyB, Aelin, scarlaxx, ladys91, bradl3y, Trigger, czHONAN, ShikoramoToteda, Piitr, Mari05, TidO, piol, psychous3, ric4rd, Foxtrot, pavelnop, CarpeNoctem, toop, lennyd, Zelvi, killercat, Annacerv, Coolak
322 proti
V oblíbených: tlfantomas, korbic92, TuzkaDruha 3 uživatelé
Oblíbenost: 57,65 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

21:32
black_fighter
známe.. ping kolem sedmdesátky
..
21:46
LosCatmanos
Mám UPC a průměrnej ping na seznam mám 20.
RIP Zidane
21:49
Ghoust: Re:
silhouette
mam prumer 18 a jsem spokojeny ;o
21:53
holion: Re:
holion
Tak to já z koleje 2-6 :D
¯\(º_o)/¯ _/(º_o)\_ ¯\(º_º)/¯ _/(o_º)\_ ¯\(º_o)/¯ _/(o_o)\_ ¯\(º_o)/¯ _/(o_º)\_ ¯\(º_o)/¯
09:35
LuciusMare: Re: .. ping
LuciusMare
hekblechtfuj,já mám padesátku a vy tohle? :D
23:07
Ghoust: Re:
silhouette
jj presne tak, zlaty koleje kdyz sem na nich jeste byl :)
21:59
black_fighter
seznam.cz

Minimum = 12ms, Maximum = 13ms, Průměr = 12ms

Ale ping na seznam neni všechno přeci ;) .. Jde o konektivitu.. Jsem prostě moc daleko od serveru, nebo nevim..
..
21:50
GanDy: omg
silhouette
omg vi nekdo z vas co je to paket?
08:41
Macounek: Re: omg
silhouette
Odvaha se zeptat na lamerovi na toto :-D
12:51
Leinad: Re: omg
silhouette
To se zeptej autora komentáře. Že by paket byla "typicka nedele s netem od UPC"? Jinak celkem odvaha nepodívat na web před takovým dotazem na lameru. ;-)
Come shall ten well bload? Ten well bload shall when blaight yatchman.
23:04
Pavilion: Průměr 13ms......neskutecnej i
silhouette
Průměr 13ms......neskutecnej internet od OMEGAtech :-!
23:26
GanDy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
silhouette
PROBOHA PRESTANTE SE TADY CHLUBIT CO MA KDO ZA PINGY, JE TU VUBEC NEKDO KDO TO POCHOPIL? PRESNEJI NEKDO KDO VI JAKY ROZDIL JE MEZI P A K E T E M A P I N G E M ??????
23:45
peca: Re: !!!!!!!!!!!
silhouette
Nekřič, to je z jejich karmy :-)
01:29
satik_: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
silhouette
Ja to vim, paket je jak jsou ty pocitace od sebe daleko a ping je jak rychle stahujes
09:41
nemo88: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
silhouette
Paket je datova jednotka - informace o posilanych datech, staci precist na odkazu z wikipedie, ping je doba odezvy (jinak receno za jak dlouho obdrzi informaci (paket) vzdaleny pocitac)
ping na seznam delaj jen lamy. Nejlepsi je pingovat na nix.cz coz je pater internetu v ceske republice.
Pokud si myslite ze paket = ping, tak budu nucet tyhle komentare dat jako prispevek do cekajicich na schvaleni, pac se Vam rechtam jak kun uz ted :D
Google je kamarad, ne nepritel...
10:49
dwbmb: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
silhouette
tohle je na citaci :D :D :D :D
10:54
nemo88: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
silhouette
taky si rikam :D
Google je kamarad, ne nepritel...
12:00
satik_: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
silhouette
ten prispevek napsanej capslockem me nenechal chladnym, tak jsem ze sebe musel udelat bezneho frantu :)
01:18
mrduk: óóó ano
silhouette
jojo, UPC... nedávno nám takhle skoro týden nejel net, televize ani telefon, protože něco předělávali v rozvodech dole v baráku a nějakej jejich technik nám to prostě odstřihl. Stalo se to v pátek večer, na infolince mi sdělili, že u nich vypadá všechno ok a že nejdřív sem někoho můžou poslat ve čtvrtek. ve čtvrtek přijel chlapík, už najisto vlezl do sklepa, za pět minut byl hotovej a říkal že takhle jezdí po okolí celej den a ještě má dost baráků před sebou a že všude je stejnej problém - někdo prostě podělal rozvody. S nějakým odškodněním samozřejmě nemáme počítat. Připadal jsem si jako zpátky v socialismu... od novýho roku jdu jinam.
A o občasných půlhodinových výpadcích, případně o několikahodinových obdobích kdy net pět minut jede a minutu nejede škoda mluvit, to se stává tak jednou-dvakrát do měsíce. Kvalitka za rozumnou cenu.
10:49
drake: Re: óóó ano
drake
a já si řikal, jak je to adsl od o2 strašný, když mi občas vyskakuje ping na 300... ale vidim, že na tom ještě až tak špatně nejsem :)
Everytime you add a crappy quote God kills a kitten. Please, think of the kittens !
13:20
mistrsoft: Re: óóó ano
silhouette
PRESNE!
Posledni kapkou pro mne bylo skoro 3 mesicni dohadovani o tom, ze net proste jede silene pomalu. jedine co mi opakovali bylo abych se pripojil na jejich ftp a stahnul si jakejsi soubor a rek jim jakou rychlosti stahuju.. To samozrejmne fugnovalo.. Tak jim rikam ze to je fajn, ale kdyz mi VSE ostatni jede rychlosti kolem 10-30 kbit (cti bit ne bajt), tak asi neco nebude v poradku. Vystupnoval jsem to az do stavu, ze jsem jim v patek rek uz do telefonu co si o nich myslim a at pride ihned technik.. Technika mi domluvili na podneli.. A hadejte co se stalo??? V nedeli vecer vse bez problemu zaclo fungovat.. Takze v pondeli tam volam ze rusim technika, protoze by na zavadu, kterou jsem hlasil asi tezko prisel.. A ze jsou fakt ubohy, kdyz se s nima hadam 3 mesice a den pred navstevou technika se to rozjede? Okamzite jsem dal vypoved smlouvy a presel k netboxu (nastesti ho mame v baraku). S netboxem jsem zatim spokojenej, zadne vypadky se nekonaji a po nynejsim zvyseni rychlosti mi to jede na plnej kotel a full hd filmesy se stahujou velmi dobre..:)
14:51
RaDaR303: Re: óóó ano
silhouette
Já mám taky O2 a sem sním nadmíru spokojenej. Rychlost super, pingy na americký severy taky super. Je to sice drahý ale za tu rychlost to stojí.
15:02
rrob: Re: óóó ano
rrob
Coze O2? zmena serveru pro autorizaci bez ohlaseni, volani na jejich helplinku = pul hodinove poslouchani melodie, kontaktovat se primo s technikem ktery ti rekne jestli treba nahodou neni vetsi vypadek ve vasem meste bez sance, neuplne manualy a nastaveni k dsl modemum, privolany technyk se ozve po trech dnech apod ? to nemyslis s O2 vazne. A tohle neni muj problem, ja samozrejme O2 nemam. To je problem klientu a firem kterym spravuji pc, to uz je tisickrat lepsi GTS Novera. (napr O2 technici musi dokonce vyjizdet prednostne ke klientum jinych provideru, treba k gts noverackym, nebo technik od novery: nahlasil jsem zavadu rano a kolem obeda se mi vybil telefon, vecer jsem ho zapl a mel jsem 8 zmeskanych hovoru od noverackeho technika kteremu jsem VECER zavolal zpet, chtel se jen presvedcit jestli uz to jede, nebo dalsi noveracky technik ktery zkousi pingnout tvuj modem a kdyz mu das login tak ti ho na dalku resetne apod. - O2 hadra)
15:02
rrob: Re: óóó ano
rrob
pekny cestin ze .)
17:58
JezdecForevus: Re: óóó ano
JezdecForevus
já bych na to řekl jenom to, že problém mají skutečně jen ti, kterým spravují připojení. Ti, kteří na to maj vlastní firmu (třeba nás :o) nebo to zmáknou sami (což je úplně nejlepší) tak ti tak často potíže nemají. Samozřejmě nechci hájit O2, sám mám UPC.
15:13
Noeat: Re: óóó ano
silhouette
lol
tohle je fakt na lamera taky...alespon pro ty co trosku vedi o co jde :D

vite proc se testuje u jakehokoliv poskytovatele nejlepe na jeho FTP?
protoze ho ma ve sve siti, tzn ukazuje to skutecnou rychlost.

jakykoliv poskytovatel opravdu nemuze garantovat ze vam stahovani porna z indonesie pobezi jak z praku... pokuste se prosim neco zjistit o problematice site, nez sam sebe zacnete zesmesnovat :-)
13:02
Leinad: Re: óóó ano
silhouette
Jasně že rychlost ven nejde garantovat, ale pokud mám doma místní síť 100Mb/s, nebudu tomu říkat "rychlost Internetu".
Někteří ISP přesto reklamní rychlostí jenom spojí jenom se sousedy a dosažení podobné rychlosti na páteř je nesmysl i "bez zátěže".
Come shall ten well bload? Ten well bload shall when blaight yatchman.
14:13
Bzzzzzzz: UPC
silhouette
Mame UPC na byte, kde ve ctyrech parime, stahujem, poslouchame internetovy radia, koukame na youtube atp a nejni problem. Tak nevim jestli nahodou nejsme u jinyho UPC? :)
Hadat se na internetu je jako zavodit na paralympiade. Ikdyz vyhrajes, porad ses kripl!
14:31
JezdecForevus: upc pohoda
JezdecForevus
jsem u UPC přes 10 let a nemůžu si stěžovat. Jednou za půl roku to na hodinku spadne při aktualizaci nebo vylepšování služeb a to je tak vše. Na seznam.cz mám ping kolem 11ms. Jinak, nevim o tom, že by upc měli agregace a jestli jo, tak bych rád věděl, kde se taková informace dá dohledat - na stránkách sem se nedoklikal této informace.
15:28
nemo88: Re: upc pohoda
silhouette
kdyz se zacinal rozmahat internet, tak drivejsi Cesky Telecom mel 1:50 a UPC machrovalo s tim ze ma 1:20, od te doby se nic nezmenilo, v nedeli vecer mivaji pretizenou sit, je pekne ze zvysuji rychlost do aleluja, me nevadi jestli film stahuju hodinu bo tri, ale kdyz pingnu a projde mi jeden paket z 5 a vice to je pak pro srandu. Na vanoce si snad poridim mobilni internet bo se zahrabu nekam do snehu, pac jinak me omdli. Dotu si asi moc nezahraju :(
Google je kamarad, ne nepritel...
15:41
JezdecForevus: Re: upc pohoda
JezdecForevus
zvláštní, já nikdy se ztrátou paketů problémy neměl. nepamatuju jedinej případ, kdy bych pingnul a měl ztrátu. asi je to taky daný lokalitou
18:15
honza: heh zlate wifi :)
silhouette
mam wifinu prumerne me jede okolo 100kbps ^^ ale pingy mam staly kolem 18tky se 100paketama v cod mam 30-40 :) sice nic moc nestahnu, ale na to chodim do skoly abych stahoval :)
22:56
Jadro007: Místní wifi poskytovatel
Jadro007
To já mám "kvalitní" internet od místního wifi poskytovatele :( Pingy mezi 30 ms a 6000 ms, rychlost mezi 20 kB/s a 2 MB/s, padá to přibližně každou hodinu asi na půl minuty (občas i na pár hodin), občas nejdou prohlížet webový stránky, ale icq jede... Takže nechápu na co si stěžujete...
Pokud si nejste jistí, jestli je vaše citace vtipná, tak jí sem radši ani nedávejte a obtěžujte s ní někoho jinýho... ;)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1246 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1551 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1902 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2107 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2322 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 34 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 65 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 76 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 86 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 95 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.