Detail hlášky #25670

<allelujah> mladou muzes vzit sebou
<Keymaster> NullPointerException

Informace o hlášce

Datum přidání: 14. 12. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: blami (20 hlášek)
Hlasování: Vodouch, Harys, ubozak, Jarmil, wegas, Sargon, w3m, Newkiller, Danik02, -TooM-, hasahm, rionka, beorn, Herda, PavlinII, saft, Pr3dator, Ondruch, Jehudo, Huge, Severina, chylex, Radek9, Majesty1982, OpaGe, GH0ST, popik34, Snowy, Denebola, skeblik, Skay, czHONAN, Pajusa, incucu, Acorp, Sobosss, Ptolemaios, Danol, tomikdvorak, tomzi, sirarag, Mysharr, Danny991, DMRaper, abouttabs, blueW200, Se7h, duchypuchy, luciferrus, Derevin, Orlan, ciakval, dwander, _CJ_, Doublekill, AMD, pitufo, Bety888, Neolker, Tikov, Fatal1t, Goheeca, Nevermore, Wauder, kojak, fladi, Morv, Gego, Snake, Neuromancer, lerra, soustruh, fabiocz, DragoonX, Mirator, Liman, sark, kecal_op, Leo555, Ctlam, geckon, PatchmaN, Eveni, pali6, Matesss, JerichoBM, DeadLine, jksdf, Lemra, Nyan, bosorka, jainam, SidiusM, Lugi, Winters, Witek, BMJackal, Goues, jurda, KorYi, katula7, suky, Haja024, rocknrolla99, D-Ice, repley, jfk, nOObiCZek, Altair, Taran, SkyHaven, Shark94, Ruprecht, Twinky, profa, Zavi, Waco, McBobr, aewin_cz, Dri0m, Reiki, czKarlos, spiderpig, Sethiel, redvo, Marty008cz, Metodej, bkbosorka1, Wimpo, zzuzi, Griffon, Pajasas, brock88, Ciko, Mango, herodes555, CIMBI, Stevecek, Mortread, corwin_x, Deefik, Slay, Lei, tommander, Kagero, Hamagen, rendlik, Almion, WellBloud89, freferg, BahnoCZ, Charly, Marcus7, Niika69, ScH0ll_kIll3r, vasek004, DreiPunkte, user1234n, Honya, hinogary, Lorandel, calexman, Zbleb, sendvo, Remixxx, Jardic, Rimmoncze, linuxes, Spybot64, Deianeira, Cubis, Sten, Ghulas, Ripper, Beerius, merlik, Apophis, Finarfin, kapoka, Danad, Stickman, Foxtrot, Komaar, TidO, logout, Kapitan, MistrBuBak, Komunard, Zelvi, TuzkaDruha, Barty, zelvak, nitram1234, hemmond, The_Agni, lennyd, hostar, Goodlike, miskopo 762 pro a Flad, Sha-a-kaa, Tinnarr, jani_na, sangrila, DMDave92, Azur, petya, lilo, Lucius007, Hammer, Schyzis, Daysi, Mackie, anezkaceska, Moneta, Renee, Kogaku, Traitor, qwertzuio, deemarc, RadekJ, queeny31, domvala, Korialis, Asriel, barney33, Kylee, yannush, Bori5, karlosnet, crooty, Lussienn, cooly, kuras, teye, smrduty_kojot, albona, pasazovarevolta, Houp, tristaver, kantare, love--sucks, fatalixi, schneck, Liquor, Tceld, STFU, Cejda, Gorkil_the_goblin_king, Exxclussive, kapriiik, cluso, mike2406, kbtmichal, Psycho_O, Cassidy, Hroner, ladys91, Gasert, vinczenzo, anela, p858, Sh4d0W, sheninho, matrix17, Lida79, Ejmin, tik-tak-cz, Bazim, speedy89, Maty991, freaky_tomato, aalfred, Keeehi, Wery, HateMePls, ScOrPiOn9, Trny, scarlaxx, FrenkyB, DJ307, Vincent, vaevictis, Elephie, YDraigGoch, DarkAngel, psychous3, Metzgermeister, TomEF, sejky32, Schade105, killercat, despy, perfect, piol, Kethryn, MoiJe, silvergold, olejovka, Milhauzz18, Elisabetha, pavelnop, Elgurth, brutal_revenge, CarpeNoctem, Wabbit, Annacerv, zgrossl, Thargas, Finer5950
342 proti
V oblíbených: marhole, korbic92, tomzi, Zavi, tommander, DreiPunkte, TuzkaDruha 7 uživatelů
Oblíbenost: 66,23 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

01:19
pilec: ROFL
silhouette
skoda ze to malokdo pochopi :), ale za me plus :-D
01:28
muzo: nechapem nehlasujem
muzo
nechapem nehlasujem...
08:07
DragoonX: hádám že NullPointerException
DragoonX
hádám že NullPointerException = nemá žádnou mladou ? :D
You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.
16:32
centos: Re: hádám že NullPointerExceptio...
centos
Chápu to stejně :)
10:03
gillan: Re: hádám že NullPointerExceptio...
gillan
Na tom snad ani neni co chapat, je to zcela jasne a evidentni :) Konecne neco poradneho :) +++
Lots of people talk and few of them know ... 
16:15
Zodiac: ?
silhouette
Stačí vysvětlení toho "příkazu" bo co je to :))
16:32
centos: Re: ?
centos
bože..
18:41
MiK: Re: ?
MiK
Je to například v programovacím jazycě Java a objeví se to, pokud se snažíte číst něco co neexistuje.
Lituju lidi, kteří se smějí jen u Lamera: "dlouho jsem se tak nezasmál"
18:49
krupy: Re: ?
silhouette
holka *jehoMlada; //ukazatel na Keymasterovu dívčinu
*jehoMlada navrátí jeho dívku
jehoMlada vrátí adresu na jeho dívku

pokud jehoMlada == null tak ukazatel neukazuje nikam tudíž žádnou dívku nemá
18:49
krupy: Re: ?
silhouette
jedná se o C/C++ v mém případě
20:13
CrazzYdiot: Re: ?
CrazzYdiot
Zodiac: Bo je zkratka od nebo a ne od neboť... Když nevíš co to je, tak to nepoužívej!
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty!
21:16
jm: Re: ?
jm
COŽE??? Bo JE neboť, protože... v žádném případě to není NEBO!!!!
"Když chces blábolit, počítej s bolestí." A. J. Rimmer
21:20
CrazzYdiot: Re: ?
CrazzYdiot
Promiň, popletl jsem to... Samozřejmě je to od neboť... Jsem jen dělal milion věcí okolo tak jsem přehodil ť... (nejradši bych si tu kokotinu smazal) Jinak kdybych souhlasil se Zodiac tak ho nekritizuju... :-)
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty!
10:33
Parkis: Re: ?
silhouette
nebo bo neboť, vždyť je to fuk, každý to používá jinak, liší se to i kraj od kraje. Takže si nechte tyhle rezolutní prohlášení od cesty.
11:52
CrazzYdiot: Re: ?
CrazzYdiot
Bo se používá správně jen ve smyslu neboť, jinak to být nemůže...
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty!
12:02
Parkis: Re: ?
silhouette
Máte-li to nějak podloženo, pak to používejte dle libosti. Já si to s dovolením budu používat dále dle libosti, bo to žádným gramatickým pravidlům neodporuje, bo s tím máte nějaký problém?
12:14
centos: Re: ?
centos
To je stejný případ, jako by se někde začalo autobusu říkat šalina.
Většina bude vědět, co to ve skutečnosti znamená, a ten zbytek bude za ignoranty a blbce. Argument o odlišnosti se nechytá, chyba není odlišnost. A bude to ke zblití, stejně jako tohle.
12:29
Parkis: Re: ?
silhouette
To stejný případ není, autobus je spisovné slovo, bo (ať už je význam jakýkoliv) spisovné není. Na nespisovná slova nelze aplikovat jakákoliv pravidla a tudíž ani v nich hledat chyby. Takže si v klidu zvracejte, to je asi tak všechno co s tím můžete dělat.
12:31
centos: Re: ?
centos
Porovnáváš bo a autobus, ale měl bys porovnávat bo a šalinu..
04:35
beneficus: Re: ?
silhouette
Pánové, chtělo by to trochu pokory v oboru, ve kterém pravděpodobně nejste kvalifikováni :). Já sice také ne, ale vzhledem k tomu, že jsem na toto téma slyšel diskutovat dva jazykovědce s titulem (kteří se shodli), dovolím si tvrdit, že v dnešních podmínkách máte pravdu všichni. Původně prý "bo" pochází z Ostravy a okolí, kde bylo používáno ve smyslu "neboť" / "protože". Během času toto slovo ale putovalo republikou až do Prahy a okolí. Tam se zalíbilo, ovšem většina Pražáků neměla moc šajnu, co to znamená, tak to začali používat ve významu "nebo". Nakonec se to díky rozšíření internetu začalo mísit, takže dnes už si s tím slovem každý dělá, co se mu zachce. Oba významy jsou pak svými uživateli dostatečně silně zastoupeny. U nás na Hané se tak nějak používají oba významy naráz a je nutné rozlišovat dle kontextu. Pokud se vám to líbí, můžete se hádat dál :), ale tohle jsem vyslechl od "odborníků".
07:48
dwbmb: Re: ?
silhouette
No však tak to je, to nikdo nepopírá. Správně je "neboť", a to i přestože několi pražských puberťáčků to vidělo někde na netu a bohužel nedokázalo použít ve stejném významu.
12:29
centos: Re: ?
centos
Takže nám ti odbornící de facto řekli to, že kdo to používá jako nebo, nemá šajnu, co to znamená. No výborně :)
02:14
beneficus: Re: ?
silhouette
Ja chtel sice vyjadrit, ze pri urcitem procentuelnim rozsireni by bylo vhodne i pres pocatecni chybu novy vyznam slova ci nove vznikle slovo akceptovat, ale co uz :). Tohle je taky zajimava interpretace. Az jednoho z tech chlapku zase potkam, tak se zeptam na presny nazor, co si o tom mysli :o).
15:17
centos: Re: ?
centos
Jasně, jazyk se vyvíjí. Ale pořád by to bylo slovo, které vzniklo chybou.
12:01
centos: Re: ?
centos
"liší se to i kraj od kraje"
ne, neliší
19:54
q: Re: ?
q
BO je zkratka od NEBOŤ stejně tak jako od NEBO! Používá se v obou významech a kodifikace neexistuje. Jde jen o omezení na zvukově najvýraznější část, která je u obou slov stejná a podobných případů je spousta.
Jak jinak...
19:41
centos: Re: ?
centos
Třeba?
13:30
Zodiac: >bo
silhouette
heh, dobře hoši, budu psát spisovně, aby nějací kluci neměli plno chytrých pindů propříště.
15:16
silhouette
Tohle me rozsekalo :-D
18:07
tommander: No ne
tommander
... konečně zas nějakej kvalitní vtípek! + bezpochyby, jen tak dál!
... a zkuste mi odporovat!
04:59
pako: LOLz tak tento je kvalitny :D
pako
LOLz tak tento je kvalitny :D
08:31
CPY: Mod sux
CPY
Takato citacia IDEALNA pre lamera a modi 1:5? LoL lamy modovske XD
09:06
geckon: Re: Mod sux
silhouette
Citace ideální není, protože její pointa je v něčem, co většina/spousta lidí nepochopí...
"Neberte život tak vážně. Stejně z něj nevyváznete živí."
10:07
gillan: Re: Mod sux
gillan
Lamer zacinal prave s temito citacemi. Stejne jako bash.org a je to pochopitelne, protoze nez se na internet vrhly masy lidi, ktere si mysli, ze vsemu rozumi (haha), byla to zalezitost prave lidi, kteri podobnym vtipum rozumi.
Lots of people talk and few of them know ... 
15:56
eMPiko: Re: Mod sux
silhouette
citacia ktoru pochopi kazdy sa vola VTIP
15:58
tommander: Re: Mod sux
tommander
Moderátora za tuhle argumentaci osobně nechápu. Pokud tady chcete mít jen citace, které pochopí všichni, dostanete se za chvíli na úroveň tn.cz, blesk.cz apod. (chápete snad jak to myslim)
Když to někdo nepochopí, tak ať nehlasuje proti a jde na citace, kterým rozumí, a nechá, ať se tomu zasmějou lidi, kteří tomu rozumí.
... a zkuste mi odporovat!
16:07
jm: Re: Mod sux
jm
Bez toho abych se jakkoliv vyjadroval k tomu, kdo je tady nebo neni trotl - admin/mod se vyjadrit musi ke kazde citaci. Nemuze ji nechat vysumet, protoze nez rekne tak nebo onak, nezmizi mu z jeho fronty. A argument ktery tu padl nerekl nikdo z modu. Ze modi hlasuji proti neznamena, ze citaci posuzuji jen podle toho, kdo je schopen ji pochopit. Kolikrat je toho braku tolik (a mod ho narozdil od vas musi precist(!) a upravit(!!) vsechen(!!!)), ze pokud vas ta citace vylozene nekopne, nemate chut ji plusovat.
"Když chces blábolit, počítej s bolestí." A. J. Rimmer
16:30
tommander: Re: Mod sux
tommander
Jo tak to s tim moderátorem je moje chybka, to se omlouvám.
... a zkuste mi odporovat!
09:38
Pegusian: Mně přijde perfektní, protože
silhouette
Mně přijde perfektní, protože právě kvůli takovým vtipům chodím na lamera.Jeden z důvodů je naučit se něco o IT, takže až jednou v daleké budoucnosti pochopím všechny vtipy tady napoprvý, jsem tam:-d....bo ne?(u nás to používáme jako nebo a nepřipadam si jak pražský balík...Strakonicko
10:09
gillan: Re: Mně přijde perfektní, protož...
gillan
Tak jsi strakonicky balik, bo to pouzivas blbe :) (Zadne osobni invektivy v tom prosim nehledejte :))
Lots of people talk and few of them know ... 
15:00
Noobos: Re: Mně přijde perfektní, protož...
Noobos
+1, Praha nebo Strakonicko, bo je naše a budem se o něj bít :c)
I pes má svůj den. A dneska je ten den. A já jsem ten pes.
10:26
Bb: Bo je jenom jedno, a to to správ...
Bb
Tento příspěvek byl redakcí moderován.
Clever balls...
11:41
AllOs: To je hezka ekvivalence
AllOs
...nekdo, kdo nema mladou, napise NullPointerException. Zaroven vsak zcela pochopitelne plati, ze clovek, ktery je schopen napsat jako odpoved NullPointerException, nema mladou.
Jinak citace + :-)
12:10
Royce: Re: To je hezka ekvivalence
silhouette
Tak já napíšu segmentation fault :-D mám mladou nebo ne?
Neříkej, že to nejde. Prostě to udělej!
12:23
Blackfighter: Re: To je hezka ekvivalence
silhouette
Nemas, chtel jsi sukat jinou a nekdo ti dal po hube :-D
12:30
centos: Re: To je hezka ekvivalence
centos
:))
15:32
drake: Re: To je hezka ekvivalence
drake
to, že někdo napíše jako odpověď NullPointerException, neznamená, že nemá mladou, ale že zná javu a má smysl pro humor.. jinak NullPointerException je v pohodě, horší je variable not initialized :)
Everytime you add a crappy quote God kills a kitten. Please, think of the kittens !
20:55
beret: Konečně!
silhouette
Vtip tohoto ražení už tu delší dobu nebyl, dobře on :-)
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně. Pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně.
13:59
johny2000: NPE good
silhouette
NPE good... great

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1233 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1538 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1889 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2094 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2309 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 21 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 63 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.