Detail hlášky #25994

<a> huraaaa, konecne mam obcanku!!!
<b> tobe je teprv 15?
<a> 22
<b> a to mas ve 22 letech prvni obcanku???
<a> ne, ale tu prvni sem v sestnacti ztratila...

Komentář: sest let bez OP? :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 19. 12. 2008
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: Kvetko, Harys, nepoveda, Danol, Gorkil_the_goblin_king, Denebola, Sargon, abouttabs, -TooM-, Danik02, obr, Sha-a-kaa, DMDave92, saft, Shark94, beorn, PavlinII, Se7h, yannush, juri, SkyHaven, muffindude, ubozak, Acorp, chylex, w3m, shifth, Arch_Mage, incucu, Lemra, horry, splinak, Martincz, Snowy, oOJoKeROo, Marzineez, GH0ST, wary, Sh4d0W, Skay, McBobr, Severina, wegas, Mat3s_, IvcaKoudy, f_fabregas4, popik34, queeny31, ScrappyCoco, tomikdvorak, TomEF, e-litt, OpaGe, trepka, Hammer, Orlan, DMRaper, Sobosss, blueW200, karlosnet, cooly, petan012, Thab, Marcus7, kecal_op, Haja024, dwander, Michkov, AMD, Renee, Dejf21, JP, reep, Shadowmaster, RedVirus, Mirator, Ondruch, Laurelinad, Fatal1t, lerra, wayne, Snake, domvala, Morv, Bart, Aya17, zakolu, Derevin, tristaver, DragoonX, ciakval, bosorka, Wauder, DeadLine, MCBP1985, qwertzuio, Gonzales, Pididi, besanek, kadibudka, barney33, Georgo10, Apophis, Lugi, czKarlos, JerichoBM, KaMilka, Matrin, Taran, Euriass, If-if, Reiki, Tolsimir, repley, Trungsi, pali6, HonzaRez, Liman, Matesss, Bakys7, soustruh, gillan, Rotwajler24, Montechito, kojak, katula7, Myska, mike2406, Pajasas, ivus_ka, aewin_cz, Trny, zax52, tausa17, threedots, Mango, sark, love--sucks, Gasert, Ruprecht, Metodej, zulik, Nekromancer, vasek004, czaki, Shawn94, tocra, Kawka, kuras, Nufik, bee, Eveni, Accept, Mysharr, koso, Freezeecz, Gobledon, zelvak, Wery, Waco, Maerlyn0, Awenis, Kanniy, freferg, jerzi, Cejda, Toblakai, RodneY, tommander, Griffon, Radek9, Slay, Lida79, nitram1234, nOObiCZek, xjendax, LorenzoTlamas, forceLord, spiderpig, Andysik, rendlik, matrix17, shadowrun, jurda, Lei, BMJackal, Mich3lin, Goues, Sally, Stevecek, Witek, dzonhy, Skoll, BahnoCZ, vinczenzo, jantusla, Bazim, FrenkyB, Kagero, Kethryn, csefko, Gego, aalfred, jezzy, Daewiik, fatalixi, vaevictis, Crix, spenat28, Herda, Metzgermeister, Anfy, ladys91, Franx, kevin365, anela, Lorandel, anezkaceska, Einhasad, ScH0ll_kIll3r, bradl3y, Keeehi, Ripper, Bety888, Rimmoncze, Banan, inkara, staccey, Neuromancer, Katand, user1234n, jogino, killercat, Loxcom, Vlk, calexman, Deianeira, BearPeter, Beerius, Stickman, Elisabetha, noonick, TerroX221, Kwisatz_Haderach, Metis, sendvo, Jde_na_me_patek, Allka, Komunard, tobytja, Danad, despy, ScOrPiOn9, TidO, MistrBuBak, Kapitan, WellBloud89, chrisswhite, piol, KorYi, marsu7, Zelvi, Petrziczka, Barty, DakuHonoo, Milhauzz18, Komaar, GorTavaro, CrazzYdiot, lennyd, CarpeNoctem, zgrossl, Annacerv, Elgurth 778 pro a Tinnarr, Lineman, Lahvout, Majkl26, killka, Pajusa, Derfight, Mackie, deemarc, assim, teye, solidus, tomzi, freaky_tomato, crooty, Melian, hasahm, jursmi, staflik, perfect, nations113, Liquor, kbtmichal, speedy89, albona, Bendom, Tceld, Ejmin, PinkFOX, cha4ser, Cassidy, sheninho, tik-tak-cz, lilo, Ellrohir, Maty991, petya, Hamagen, S1mon, Altair, kapoka, scarlaxx, Vincent, HateMePls, Spiderwoman, psychous3, Piitr, SmallMongoose, Aelin, Inf1n1tyy, Mari05, DarkAngel, dorry, kudli, joocker, pavelnop
207 proti
V oblíbených: jeliman93, Moonrise, Apophis, Bakys7, TerroX221 5 uživatelů
Oblíbenost: 76,33 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

12:37
magalhao: Gumovy medvidek
silhouette
Bez obcanky nejde zit 6 let.
18:17
michal29a: Re: Gumovy medvidek
silhouette
blbost...ja mel skoro rok jenom pas+ridicak a nikomu to nevadilo, obcanka sem mi roztrhala na dve pulky a vymenit sem si ji sel, az kdyz sem zadat o novej ridicak... nebejt toho tak ji treba nemam jeste pet let.
21:32
Dreep: Re: Gumovy medvidek
silhouette
Sestra to zvládla téměř 3 roky...pro první občanku si šla z lenosti až chvilku před osmnáctinama, takže ono i těch 6 let nemusí bejt až tak nemožnejch..=D
00:11
patejl69: Re: Gumovy medvidek
silhouette
je to az taky problem napisat namiesto "gumimedu" radsej "neverim tomu ze by sa to mohlo stat?" ludi to zbytocne nepodrazdi a vyjadris tym svoj nazor... konstatovat ze je nieco KAFE je dost odvaha - za to ze sa to TEBE zda NEMOZNE(okrem toho nic nieje nemozne ako sa denne dozvedame zo sprav z roznych koncin sveta)
01:32
Chytrex: Re: Gumovy medvidek
Chytrex
Ale ale.. kamos mel 5 let OP poskladany do 1,5x1,5cm ctverecku..
15:31
kajus: :)
kajus
Ja to dokazal 15 tak nekecej :D
21:52
nooby: gumdoli
silhouette
Myslim,ze se obcanka ve 20 letech musim menit :p pak uz je to po 10 :) takze??
21:54
Luulina: Re: gumdoli
silhouette
Musí meniť? To máš odkiaľ? :D
Oh snap!
22:11
D3tonax: Re: gumdoli
silhouette
samozřejmě, že po dosažení 20-ti let se musí OP měnit, ale musí se měnit pokud ho máš :D
22:11
orvell: Re: gumdoli
orvell
První občanka je tuším na 8 let (kvůli vývinu) :-)
Když ani restart nepomůže, pak už je to opravdu v prdeli.
10:08
D3tonax: Re: gumdoli
silhouette
Nevím, jak Vy, ale já mám tu svou do 20-ti :)
12:04
Neo: Re: gumdoli
silhouette
Já ji mám taky do 20, resp. má platnost 5 let :-).
And now for something completely different...
20:09
Dalchio: Re: gumdoli
silhouette
No ja som sa tiez cudoval, ked som zistil ze prvy obciansky ma v CR naozaj kratsiu platnost ako v SR.
Takze netreba hned vyvalovat oci a robit z toho druheho idiota ;)
22:43
Lucky: Re: gumdoli
silhouette
jen když máš s kym si jí vyměnit :)
00:52
silhouette
Jsem taky takovej ztráceč, takže +
10:13
L3op4rd: ...Aneb
L3op4rd
pohotovost českých úředníků a úřednic, bez "pár korun navíc" to prostě rychleji nejde :).
Nejde o to, zemřít pro svou zemi, jde o to, přinutit ty druhé aby zemřeli pro tu svou. - G.S.Patton
15:32
phonzik: majnus
phonzik
to je toho, mě je osmnáct, mám třetí a ke všemu není platná, takže budu muset pořešit čtvrtou :)
And now for something completely different ...
17:45
nemo88: OP
silhouette
co takhle..v 16 ji ztratila, nechala si udelat novou ( dejme tomu ze mela novou v 17) ted ubehlo 5 let a mas z toho 22 :) co je na tom tezkeho?
Google je kamarad, ne nepritel...
20:31
SamoWRITEr: Kolik tě to stálo?
silhouette
Není problém žít s OP, který není platný. Mám rok a něco propadlý OP, tak se ptám, kolik je sankce na OÚ při výměně? Hledal jsem to na webu abych byl připraven; někdo říká, že se to dá ojebat podle toho kdo tam sedí (aka známosti a protekce), jiní říkají sumy se třemi nulami na konci.
13:52
julius: Re: Kolik tě to stálo?
silhouette
řekni že ti ukradli peněženku s OP a máš to za 100 ... ale nevim jestli si nějak evidujou platnost OP na úřadě nom
02:24
dee-dead: OP
silhouette
Hele, v pohodě, když ztratíš OP, tak můžeš být jak dlouho chceš bez OP, sice ho po Tobě občas někdo chce (v mým případě se mi párkrát stalo, že revizoři), ale nějak extra průser z toho nebejvá. Akorát obvykle dávaj za propadlou a ztracenou občanku pokutu. V textu se jedná o mě - v šestnácti jsem ztratila OP a do dvaadvaceti byla bez něj. Pak jsem šla na úřad s rodným listem a potvrzením o ztrátě (to se vypňuju přímo na místě), zaplatila jsem kilo a pokutu za propadlou občanku mi odpustili (dělala jsem ze sebe debila, jakože nevím, že je ta první jen na pět let). Takže v pohodě. Dokonce jsem si za kilo nechala udělat "rychloobčanku", kterou dávaj hned na místě a platí jen měsíc, než člověku vyrobí tu desetiletou. Blbé ovšem je, že o čtyři dny později jsem si tu náhradní dala k příteli do peněženky, jelikož jsem něchtěla tahat kabelku a v noci mu cikáni nožem vybrakovali zadní kapsu. Pešek...
12:23
CzechCloud: omg
silhouette
Docela by mě zajímalo co dotyčná žije za život když vemu že bez občanky mě : nevezmou do prác / nedaj živnosťák / nezaložíš si firmu / nezměníš si trvalý bydliště / atd. Bez občanky se dá tak maximálně chvíli studovat. Když občanku ukazuju denně tak třikrát, tak fakt nechápu jak někdo dokáže vydržet šest let bez ní.
Yu-Gi-Oh! TCG - Czech republic
12:21
bee: Re: omg
bee
když máš pas, tak to jde...
23:54
Snake: Re: omg
Snake
Přesně tak, pas ti projde. Někde třeba jako doklad totožnosti i ISIC. Akorát šalinkartu mi ještě nevzali nikde :-D
R.I.P. Zidane
01:41
nakopnuta_sova: Re: omg
nakopnuta_sova
Pas projde, ba musí. Je to doklad totožnosti rovnocenný s občankou.

A třeba na poště začali tak rok dva zpátky brát i řidičák - že prý "jméno adresa fotka tam je". Anebo jsem měl už doslova v pár desítkách případů štěstí, občanku už si právě pro zkušenost "většinou stačí řidičák" prakticky neberu - na co, akorát mi ji někdo ukradne nebo ji ztratím :-)

A protože si skoro každé volby chodím sednout do volební komise (kde jinde dostanete nějakých patnáct set za sezení na zadku, pití kafe a vykecávání či čtení si, ha? :-) ), už jsem takhle pár zapomnětlivců s propadlou občankou viděl. A i odtud vím, že pas v pohodě stačí. Jiný doklad už ovšem ne.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:18
Ponyska: Taťulda
silhouette
Taťka má občanku ještě se stavem ženatý od mé 1. třídy. Cca nějakých 10 let. Teď mu má vyprchat platnost původně uvedená a jde si konečně pro novou a co ho znám, tak tu občanku od rozvodu vlastně ani nevyužil :D:D:D.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1233 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1538 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1888 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2093 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2308 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 21 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 63 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.