Detail hlášky #28019

<a> jak debil si po půl roce stáhnu antivirák, ještě k tomu AVG 7.5 profesional multilanguage i s keygenem. po instalaci se to připojilo k netu, začlo to tahat 36 MB virovou databázi, nakonec dám scan celýho pc a ta kurva mi našla 56 virů. tak jsem antivirák zase rychle odinstaloval, protože bez něj jsem tam ty viry neměl
<b> rofl
<a> a mám zase klid

Komentář: nevědomost je sladká

Informace o hlášce

Datum přidání: 20. 1. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: Harys, love--sucks, MistrBuBak, w3m, Sargon, Wauder, RodneY, Acorp, Herda, Danik02, -TooM-, PavlinII, incucu, saft, jansv, ubozak, R4c3rCz, Kvetko, skeblik, petya, Ahoika, stenli, Dorflow, fatalixi, Eradan, B-ree-m, wegas, Wery, Scartty, ZZETHOR, lerra, GH0ST, Celer, Se7h, Lessa, jursmi, zgrossl, McBobr, Jehudo, Orlan, wary, notobi, Griffon, barney33, robbo99, Baklazan, Sobosss, OpaGe, f_fabregas4, dwander, sumsal2, DMDave92, KaMilka, Danol, matasek, tomikdvorak, Raffaell, Droow, Pajusa, Adamgo036944, Mysharr, tromf, spacak, kecal_op, chylex, horry, Hammer, Cooler, KUKAHOJ, DMRaper, deemarc, inkara, odiiin, Katschaba, Severina, Taboard89, kuras, Thab, vexta, Cinvor, pali6, sark, Ondruch, Traitor, DragoonX, hasahm, Ripper, Laurelinad, Accept, Vidlos, dave5000, reep, Nikeman, Slay, kocird, Skay, Bety888, Pajasas, Cejda, czKarlos, domvala, abouttabs, tomzi, Fatal1t, Morv, Snake, AMD, Marcel230, Gonzales, WhiteDragon, Neuromancer, freferg, Asriel, Waco, Goodlike, bosorka, mladek2, rosoll, priba, Gorkil_the_goblin_king, DARTHPraetorian, Mirator, Apophis, Lei, Matesss, MurarikRadim, JerichoBM, fabiocz, e-litt, Derevin, Slavek, Lugi, repley, bkbosorka1, Snake666, Lowky, Euriass, Tolsimir, SidiusM, p858, Taran, Niwatori, jfk, _Juan_, Wimpo, HonzaRez, Trny, Sally, RadekJ, Janca, blueW200, JuRoot, vasek004, Shark94, crooty, Eveni, hossa, wyDra, Metodej, Ruprecht, cha4ser, soustruh, Maerlyn0, zzuzi, Kethryn, PinkFOX, yannush, hAssassin, Mango, koso, Liman, czaki, Blanch, lio6, ninny, Witek, Wreis, aewin_cz, cenco89, Haja024, Marty008cz, Ozzy, Pazdy, lennygt500, tobytja, Lida79, vinczenzo, rendlik, toop, Liquor, fraktik, Hrosik97, spiderpig, Marcus7, Sha-a-kaa, Anti, Kagero, Mishar, kocicak, Ciko, WellBloud89, Maty991, Rotwajler24, ciakval, TomEF, Radek9, Nevermore, calexman, Altair, Charly, matrix17, Shireen, hinogary, Hamagen, ladys91, SkyHaven, brumla, Vincent, Lorandel, ScH0ll_kIll3r, Stickman, Honya, Zelvi, Rimmoncze, Deianeira, Milhauzz18, koblih99, staccey, Jumbo, asdasd, While, jurda, Einhasad, evee, jogino, buz24, zelvak, Kixie, Beerius, LosFilipos, ScOrPiOn9, Danad, Sejsel, TidO, Komunard, ooouki, Renee, piol, Trungsi, Komaar, Kapitan, anezkaceska, Petrziczka, noonick, Goues, killercat, Elisabetha, despy, Finarfin, BooBee, Kwisatz_Haderach, Allka, oprs, mrMys, Lemra, jozovec, Annacerv, JackSwigert, Elgurth, nakopnuta_sova 771 pro a beorn, oOJoKeROo, Derfight, Mackie, Tinnarr, kapriiik, qwertzuio, HateMePls, BMJackal, pitufo, Ialemos, tristaver, albona, Moneta, Korialis, smrduty_kojot, Lahvout, Beezer, shitcool, kbtmichal, JarousFCB, Bendom, bukanyr, Tceld, Psycho_O, caarymary, duchypuchy, Keeehi, lilo, freaky_tomato, Ejmin, FrenkyB, Gego, pavelnop, Metzgermeister, Markuus, tocra, Aelin, vaevictis, scarlaxx, dorry, SmallMongoose, Tartalus, CarpeNoctem, Wabbit, Hroner
244 proti
V oblíbených: Kachnickaaa, petrxx, TuzkaDruha, sumsal2, DragoonX, WhiteDragon 6 uživatelů
Oblíbenost: 73,24 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

14:14
Suerte: To je fér
Suerte
Viry tam žily v symbióze, takovej virtuální ekosystém... :-)
Non omnes eadem mirantur amantque. Ne všichni obdivují a zbožňují totéž.
14:21
Atlantis: ono by se moc nestalo
Atlantis
Mám pocit, že by se zas tak nic moc nestalo, kdyby je tam nechal...
K tlačítkům plus a mínus navrhuji přidat také talčítko SMAZAT!
00:57
fantomas: Re: ono by se moc nestalo
silhouette
a to sa clovek divi preco je na svete tolko spamov, zavirenych PC v roznych botnetoch. A zrazu sa objavia k.k.tk.via ktori radsej odinstaluju antivirak ako by si mali urobit poriadok na PC
02:09
nakopnuta_sova: Re: ono by se moc nestalo
nakopnuta_sova
Dnes v době kabelového připojení by se toho asi fakt moc nestalo. Protože dávné viry mající za úkol přesměrovat ti vytáčené připojení "někamdoprdele" a na tom vydělávat už dnes z 95 % nemají šanci - jde-li to u mobilního připojení, nad tím jsem nepřemýšlel.

Ovšem dnešní viry zase vydělávají jinak - "jseš warezák a víme to o tobě, zaplať nám držhubné nebo to řeknem policajtům" a kolik uživatelů se minimálně lekne "sakra, už mě mají"? Devět z deseti? ;.-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
07:47
While: Re: ono by se moc nestalo
While
Já zase na ty spamy s "držhubným" odpovídám obvykle: Good luck with that. ;) Nebo: Nice try. :P
I don't know and I don't care.
12:56
nakopnuta_sova: Re: ono by se moc nestalo
nakopnuta_sova
Tak já na to neodpovídám vůbec, akorát bych jim potvrdil, že je ten mail aktivní.
Teda ne že by to dotyčný bot a jeho autor (tohle těžko někdo rozesílá ručně) nevěděli z toho, že se jim mail nevrátil, ale odpovědí bych jim akorát potvrdil, že mail je nejen aktivní ve smyslu existence, ale že ty jejich srač.. dokonce někdo čte.
A to tak, ještě by je to povzbudilo, aby posílali jiné a víc :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
15:10
While: Re: ono by se moc nestalo
While
Já jen ze zvědavosti. :) Ono se to většinou vrátí nazpět jako nedoručitelné. Ale jednou jsem si asi týden s jedním spammerem kecal. Zkoušel jsem, co bude dál a jak to funguje. Byl docela vytrvalej, ale nic ze mě nevymáčkl i když vyhrožoval hezky. :D
I don't know and I don't care.
15:59
nakopnuta_sova: Re: ono by se moc nestalo
nakopnuta_sova
Však to tam píšu. Jak se jim mail nevrátí jako nedoručitelný, vědí o existenci. Odpovědí akorát potvrdím, že to čtu.
Ono to totiž chce občas spamovej koš aspoň zběžně projet, i kdyby jen nadpisy.
Vlastní mrzutá zkušenost.
Nic nepotěší víc než když objevíš ve spamovém koši v půl osmé večer pozvánku na pracovní pohovor, který se konal ten den ve dvě odpoledne...

Devět firem z deseti v připadě, že jim člověk stojí za pozvání k pohovoru, telefonuje a zrovna Železářství Čenda muselo poslat maila...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
21:54
nakopnuta_sova: Re: ono by se moc nestalo
nakopnuta_sova
Já bych se ani nedivil, kdyby je tam nechal - že se s odstraňováním neunavoval a jen vyhodil antivirák.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
01:17
LosCatmanos: Za všechno může antivirák!
LosCatmanos
...nebo mimozemšťané...
RIP Zidane
08:44
MiK: Né že bych byl zastáncem AVG,
MiK
Né že bych byl zastáncem AVG, ale lidi... crackovat intiviráky? Těch 56 virů mluví za vše.
Lituju lidi, kteří se smějí jen u Lamera: "dlouho jsem se tak nezasmál"
12:29
LosCatmanos: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
LosCatmanos
Souhlas. Avast je zadarmo a je jedním z nejlepších antivirů, dávám ho na všechny počítače a nemám s virama problém. Naopak, najednom počítači mám Nortona a ten počítač je zavirovanej jako kráva.
RIP Zidane
12:22
Fix: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
silhouette
Dovol, abych se ti zasmál. Měl jsem tu možnost nainstalovat na PC, na kterem byl přes rok nainstalovany a aktualizovany avast, NODa32 ... ouu, to bylo viru (asi 120 :))
20:31
kingmanas: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
kingmanas
2 Fix: podobnou záměnu sem taky nedávno prováděl a NOD mi po avastu nenašel ani jeden... ono taky záleží jak se dotyčný na internetu chová:)
13:36
tsunami: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
silhouette
to si delas srandu ze jo? :D
16:27
Vrabecek: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
Vrabecek
awast je na piču, jepši je kreklej nod.. Nod je nejlepsi :) ani neotravuje jak avast s tema vyskakovacima oknama aby mi dal vedet ze zas neco stahl..a nebere ramky nic..parada nod
17:14
balone: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
balone
kreklej NOD? Ha ten mi tam nedavno dal kamarad a zaviroval mi tim celej komp...

Nod je vynikajici, ale original, kde mas spojenise supportem a s centralou, stejne stoji asi 100 kc mesicne.
Unban Zidane / He believed some of those suckers are stupid, next time u might ban someone who believes in God?
17:47
black_fighter: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
black_fighter
Jestli ti tou instalací zaviroval komp, možná proto, že kamarád je debil a hodil tam nějakej crack z netu.. Pak neni vina na funkčím Nodu ale v tvejch známejch..
..
17:48
black_fighter: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
black_fighter
Promin. Neprecet sem si to cely :-) .. Más pravdu
..
20:08
mrduk: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
silhouette
Jo, Nod je skvělej, tak si ho ukradni, místo abys těma pár korunama co to stojí ocenil lidi, kteří v tom nechali roky práce.

Way to go.
14:48
nakopnuta_sova: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
nakopnuta_sova
Cracklej nejen NOD ale vůbec cracklej antivir je asi tak bezpečnej jako nějakej superduper bezpečnostní zámek koupenej od chlapíka na nádraží za stovku, čtyři klíče k tomu a chlapík "strašně fofrem spěchal na vlak"... taky máš pocit bezpečnosti, ale přitom nevíš, že dotyčnému třeba v tom spěchu zůstal pátý klíč v kapse.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:04
LosCatmanos: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
LosCatmanos
Nedělám, mám ho doporučenej od administra stránky viry.cz, takže myslím, že o tom ví více než ty. To, že je avast špatnej, je oblíbená "urban legend" lam.
RIP Zidane
15:18
balone: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
balone
tak mi dej otazku na tohle, jakej je rozdil mezi clovekem co pise o valce a narodil se treba 10 let po ni a co prozil valku?
Unban Zidane / He believed some of those suckers are stupid, next time u might ban someone who believes in God?
15:18
balone: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
balone
sry odpoved
Unban Zidane / He believed some of those suckers are stupid, next time u might ban someone who believes in God?
14:02
gillan: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
gillan
No ja myslim, ze reagujes uplne stejne jak ten typek z citace :) :) :) Mam tam avast a zadne viry tam nejsou, na druhem ma nortona a furt mi nachazi nejake viry... To je dobra komedie :)
Lots of people talk and few of them know ... 
16:08
Lucky: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
silhouette
souhlasim, naprosto, avg i avast jsou sami o sobě virem... :)
20:44
MiK: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
MiK
Nehájím žádný antivir ale to že ti avast nic nehlásí neznamená že tam nic není :)
Lituju lidi, kteří se smějí jen u Lamera: "dlouho jsem se tak nezasmál"
03:42
nakopnuta_sova: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
nakopnuta_sova
To ovšem platí pro všechny AV, nejen pro Avast.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
14:41
Sutech: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
Sutech
Ehm myslis v praci trebas?Avast je zadarmo...ano...pro domaci pouziti :-D
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli...
19:57
LosCatmanos: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
LosCatmanos
Ne, myslím domácí počítače :)
RIP Zidane
17:12
balone: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
balone
hezkej vtip...
Unban Zidane / He believed some of those suckers are stupid, next time u might ban someone who believes in God?
18:14
Thorus: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
silhouette
Právě že ten Avast nic nehlásí, protože nic nenajde :D
To že ti Norton pořád hlásí viry je právě dobře...
20:02
LosCatmanos: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
LosCatmanos
Norton mi nehlásí nic, ale poznám chování zavirovaného pc od nezavirovaného. Avast se naopak projevuje docela hlasitě, když něco najde, ale je to při nacházení nebezpečných spojení, či mezi stáhnutými soubory.
RIP Zidane
20:46
MiK: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
MiK
Jo a ještě jeden postřeh, nevím jestli to jde i u aktuální verze nodu, ale u té starší šlo přetočit před instalací čas dopředu, nainstalovat a čas vrátit. Chudák nod pak hlásil něco jako "do konce zkušebního období zbývá 161651651651 dnů", takže to bylo plně funkční a necrecknuté
True story
Lituju lidi, kteří se smějí jen u Lamera: "dlouho jsem se tak nezasmál"
21:12
Leinad: Re: Né že bych byl zastáncem AVG...
silhouette
Tak tak. Já nejsem zastánce žádného AV, já jsem zastánce myslícího roota a oddělených účtů. AV může být brán jako jistič s malou účinností či žrout výkonu.
Crackování antivirů či čehokoli jiného stylem stahování .exe či .dll z pochybných zdrojů vede k nebezpečí. Pokud antivir, tak legálně(zaplatit nebo free).
Už delší dobu navrhuji dát účastníkům botnetu plné tresty(stejně jako za odesílání spamu || šíření dat svých známých..., majitel PC by to mohl hodit na administrátora), což se poslancům nelíbí.
Come shall ten well bload? Ten well bload shall when blaight yatchman.
20:48
Cocain: linux
Cocain
me se obcas po virech i styska..
104% positive, 4% rich, 100% happy
13:16
matej21: Re: linux
silhouette
mame prece wine, ne? pak muzes nahlasit do bugtracku ze nefungujou, at to opraveji.. :D
20:11
mrduk: Re: linux
silhouette
mně se stýská po dávných, předávných časech, kdy v každé diskusi kde se objeví slovo "vir" neměl potřebu exhibovat nějakej freak a všem sdělit hrozně zajímavej fakt, že on je jakovole drsnej hax0r, protože má volelinux, chápešne, a na tom jako viry prostě nejsou ne vole týjo. (i když... možná tady tihle jedinci byli vždycky a o těch dávných časech se mi jen zdálo)
16:41
Leinad: Re: linux
silhouette
A na jaké mašině, jakou mají cenu data na ní? Nastavení GNU si taky můžeš sprasit(vše běží jenom pod rootem, autoaktualizace vypnout, zapínat binárky z cizích zdrojů,....)?
Come shall ten well bload? Ten well bload shall when blaight yatchman.
12:20
Fix: Zasmal jsem se, ale trochu mi
silhouette
Zasmal jsem se, ale trochu mi toho cloveka prislo i lito, kdyz si neni ani schopnej nainstalovat NOD32 a ty viry v pohode ze systemu vyhrabat
15:08
Apu: hmm
silhouette
Som na tom podobne...Furt mi to hadzalo okno z vriom, tak som sa nasral a avast! odinstaloval :) A mam pokoj :)
Your computer has been infected by virus. Please, pour hot tea to the CD-ROM.
00:59
fantomas: Re: hmm
silhouette
keby si mal platit za kazdu skodu, spam, nakazu co taky tvoj virus napacha, mozno by si rozmyslal inac
17:13
silhouette
je zajímavý, že já mám win vista, na netu sem denně kolem 12ti hodin a funguju naprosto bez antiviráka- počítač běhá krásně rychle, úplně stejně jako když sem ho před rokem koupil..
Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi.
17:34
_CJ_: Re:
_CJ_
no to je pekny....pockej az se ti tam nasere nakej trojak...navic takle mas vsechny data nechraneny...ti to pak posle naky pro tebe dulezity veci a budes cumet...navic pokud vim tak viry nemaj zpomalit komp ale rozmnozit se do vseho abys pak svoje drahocena data mohl smazat :) takze hezkou zabavu preju
Jen dvě věci na světě jsou nekonečné...vesmír a lidská hloupost...tím prvním si ovšem nejsem tak jist. -- Albert Einstein
22:41
arxarios: Re:
arxarios
To akoze cakas, ze virus Ti napise: ahoj som virus, mas ma v PC? Alebo jak predpoved pocasia - pocet virov pre dnesny den bude... a predpoved na zajtra...
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
20:01
hrubi: AV
silhouette
jakej je teda slusnej antivir na windle v pomeru cena/vykon? nejakej spolehlivej a free neni? ja jsem zatim vsude daval avast, ale jak tak ctu tak je asi nic moc.

(sorry, win nejsou moje parketa, tak antiviry pro svoje potreby nejak moc neresim..)
12:23
arxarios: Re: AV
arxarios
NOD32, ale ak je uzivatel disciplinovany a dobre to nastavis, tak aj AVG Free a mas ho zadarmo...
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
16:32
tane: Re: AV
silhouette
Žádnej antivirák není 100%, ani NOD, kterýho tady všichni obhajujou už jen proto, že ho obhajuje jejich spolužák, co je o ročník výš a haněj Avast ze stejnýho důvodu. Používej si co chceš, virům se stejně neubráníš, máš jen možnost minimalizovat počet jejich výskytů účinnou prevencí, která ale musí začínat u tvýho chování, žádný "mám antivirák, tak si klidně stáhnu crack".
17:46
arxarios: Re: AV
arxarios
jasne, ze clovek sa musi vediet chovat a neotvarat hoci co. Osobne fungujem na Mac-ku. Zakaznikom instalujem po dohode vacsinou AVG Free 8.
Facebook je jedine miesto, kde 2016 - 1979 je menej ako 13 a preto mi zrusili ucet!
01:03
L3op4rd: +
L3op4rd
Mám AVG, a až pár výjimek který sem si stáhl doslova kvůli mojí blbosti, funguje dobře. Většinu virů najde a zabije, o spyware apod. nemluvě. Na noťasu mám Nortona, a ten mě dost štve svými vyskakujícími okny přes třetinu obrazovky (Netbook Gigabyte). Na druhou stranu, o všem vím a nemám jiné problémy.
Kdysi jsem chvíli měl i NOD32 a vyhovoval mi, ale když jsem musel reinstalovat systém tak jsem zkusil i Avast, a taky bez problémů. AVG tu mám vlastně proto, že se nemusím o nic víc starat než dávat sem tam sken, a taky proto, že ho tu mám tak nějak automaticky jako na většině PC :).
Nejde o to, zemřít pro svou zemi, jde o to, přinutit ty druhé aby zemřeli pro tu svou. - G.S.Patton
13:01
nakopnuta_sova
AV je potřebná věc, ovšem proti viru mezi židlí a klávesnicí je bezmocný.
To bývají takové ty případy, určitě už jsem to po Lameru psal, kdy se Franta prostě PODÍVÁ, co za skvělý nahatý fotky mu posílá Pepa od vedlejšího pásu, že to dokonce i anglicky popsal s radou "see attachment", ač anglicky umí jen "fak jů" a to to ještě píše přesně takhle. No a když začne při otvírání řvát antivirák, Franta ho vypne, aby nezdržoval, protože on ty fotky prostě MUSÍ VIDĚT!
No a když pak PC nefunguje nebo je "jenom" zavirovanej, tak Pepa nic neví, on nic nedělal, to ten Japonec - Tosamo...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1240 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1545 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1895 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 28 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 70 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.