Detail hlášky #30323

<a> Už jsem ti říkala, jak je můj tatík inteligentní? :D
<b> No, co zase udělal?
<a> Jsem za ním šla, jestli neví, kde je ovladač od DVD, že si bez něj nezapnu titulky... on, že ne, ať ho neotravuju, že se zrovna dívá na fotbal. Nakonec se naštval, vstal z gauče a začal prohledávat skříň. Nic nenašel, tak odešel za hlasitýho nadávání do ložnice zčekovat druhou. Já jsem šla k té první, sáhla do prvního šuplíku, kde, jak jsem si myslela, samozřejmě ovladač byl, a šla za taťkem... mezi dveřma se ho ptám "Hledáš pořád?" a ona na mě naštvaně "Jo!", tak mu ukážu ten ovladač a ironicky říkám "Tak kdyby něco, vypadá asi takhle". Za čtvrt hodiny jdu kolem a vidím, že se tatík ještě pořád hrabe ve skříni. Tak se ho ptám, co dělá a on "Co asi, furt hledám, ten tvůj zku*venej ovladač" :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 24. 2. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: Simona (1 hláška)
Hlasování: alexlea, Harys, Filek, Radek9, love--sucks, Danol, Sargon, MistrBuBak, Kate28, -TooM-, tibec, chylex, Severina, PavlinII, Jozxyqk, Herda, Danik02, Danny991, Acorp, w3m, ubozak, saft, dwander, Frisbeeman, Lamer666, Vlk, DARTHPraetorian, jani_na, DragoonX, kollma, inkara, hasys, Lemra, Beezer, beeeee, Goues, Neuromancer, SmithF, Raffaell, OpaGe, Eso_Rimmer, Liman, wary, petya, GH0ST, Mysharr, Zabbrick, lerra, Slay, popik34, Tomino, Snowy, DMDave92, _CJ_, mickelangello, f_fabregas4, Morv, riwy, cubik, tomikdvorak, Cejda, Frawd, karlosnet, Hammer, kevin365, SkyHaven, abouttabs, Denebola, Sobosss, Thab, DMRaper, Scorpion32, ScH0ll_kIll3r, Orlan, Nikeman, blueW200, Aya17, Renee, GoGo360, Bety888, Witek, assim, czHONAN, Lecco, ToRtiK, Rotwajler24, kecal_op, Nevermore, HUBI, zgrossl, Snake, Schyzis, domvala, McBobr, Mirator, Fatal1t, Sha-a-kaa, ciakval, freferg, Ahoika, mike2406, Danny_T, KorYi, Ondruch, Celer, Katschaba, AMD, Cinvor, Larsimore, czKarlos, bosorka, gensilver47, nitram1234, barney33, tristaver, Finelf, soony20, Misha1, tocra, joolana, jursmi, JerichoBM, hasahm, teye, kajus, Pajusa, HonzaRez, Tolsimir, jurda, smrduty_kojot, Nyan, srobka, Phate, corwin_x, repley, wegas, Wimpo, Trny, Matesss, Derevin, Euriass, Kelt, reflex, Mango, crooty, Shark94, bkbosorka1, majki26, Othrondir, vasek004, Kethryn, panpatejl, JohnyWhooof, Hobbit, Lugi, anela, zulik, zzuzi, soustruh, Waal, Maerlyn0, Ellrohir, Sh4d0W, Janca, koso, Lemonie, MegaCHLUP, Bazim, Winters, kuras, Modrybatuzek, Dark-Anngel, JarousFCB, amaurote, sarger, Wery, Waco, jfk, ninny, Shadow606, ladys91, Awenis, Ronie, LamaLamaDuck, Ripper, Metzgermeister, B-ree-m, tobytja, Metodej, Ciko, Shireen, Katand, Lida79, EliEli, tomzi, Bendom, Ella, Highlander, Wreis, cenco89, tik-tak-cz, zelvak, anezkaceska, tausa17, toop, spiderpig, Lorddreath, horry, tommander, jirik, jantusla, Alcarmo, Gego, Mishar, kapriiik, HateMePls, hostar, vinczenzo, Aelin, Hamagen, Keeehi, aalfred, Eveni, aewin_cz, calexman, PinkFOX, Hroner, BahnoCZ, Lorandel, vaevictis, bradl3y, jogino, pjotr97, hinogary, SmallMongoose, Marcus7, Deianeira, Milhauzz18, adel, Loxcom, Gasert, Vidlos, EhmiQ, brutal_revenge, Sejsel, Anfy, Komaar, BooBee, Jumbo, TheReptalek, berounskej, Maeko, psychous3, Stickman, Botan, starbuck, Kwisatz_Haderach, Komunard, maia, TidO, Danad, despy, Kapitan, piol, noonick, Petrziczka, mako156, Beerius, Imzadi, silvergold, killercat, Elisabetha, fekalmaster, rendlik, Elgurth, BearPeter, CarpeNoctem, Zelvi, Thargas, Finarfin, Cihak, MsWho, shaggy, Annacerv, Finer5950, oprs, nakopnuta_sova, chudst 1027 pro a incucu, Peto, Wauder, Tinnarr, oOJoKeROo, PeteX, Skay, Ptolemaios, DarthOptimus, Mackie, lilo, zakolu, Akersh, qwertzuio, Korialis, queeny31, albona, pavelnop, beorn, kbtmichal, Traitor, Asriel, Recik, Gerlige, Psycho_O, freaky_tomato, Ejmin, Ruprecht, staccey, BMJackal, Maty991, Altair, Lahvout, emkac, FrenkyB, matrix17, yannush, Gianni, BUBO, Apophis, Metis, MessY, dorry
216 proti
V oblíbených: Azash, Naku, fenos19, Shadow606, pjotr97, Maeko 6 uživatelů
Oblíbenost: 80,42 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

19:10
Groove: Groove
Groove
Zajímavý, ikdyž podle toho je i otec nevině je to jako kdyby autorka ukazovala jak ovladač vypadá (velikost tvar apod.)
20:43
DeathMaster666: Re: Groove
DeathMaster666
hezká situace... Taky třeba zbožňuju, když něco hledám a po chvíli zjistím, že to mám v ruce...
žádný popis není k dispozici
00:57
Wolfram: Re: Groove
Wolfram
Jo, taky se mi to stává. Nejlepší je situace, kdy hledám brejle a po chvíli zjistím, že je mám stále na nose =D
Have no fear, I am here!
23:44
donny: Re: Groove
donny
Groove:
<a> ...tak mu ukážu ten ovladač a ironicky říkám...

myslíš? ;)
Viz není zkratka, je to rozkazovací způsob slovesa vidět. Holt = inu, hold = poklona.
11:11
zax52: Re: Groove
zax52
blbost, píše tam, že "mu ukážu ten ovladač a řikám.."
07:57
withoutnick: inteligence one slecny
silhouette
No, tak nevim, slecna sice poukazuje na inteligenci sveho otce, ale
...Já jsem šla k té první, sáhla do prvního šuplíku, kde, jak jsem si myslela, samozřejmě ovladač byl...
tak nevim, logicky, pokud si myslim, ze ovladac je tam a tam, tak se tam proste jdu podivat a ne, ze se nekoho zeptam, kde je.
19:19
LuciusMare: Re: inteligence one slecny
LuciusMare
presne tak.
12:51
koudak: Slecne bych zvysoka
koudak
Slecne bych zvysoka na...kaslal.
Kdyz neni schopna se nejdriv sama podivat tam kde by to cekala, tak se da dosti pochybovat o inteligenci.. Nebo je vycurana az hanba, pak by zaslouzila...
00:03
degen: No, třeba čekala, že ho má tatík...
silhouette
No, třeba čekala, že ho má tatík, když kouká na TV u sebe - v křesle na kterém sedí. Ta skříňka kde obvykle ovladač bývá byla až druhá možnost. Proto se nejlprve zeptala tatíka. ?
17:20
nakopnuta_sova: Re: No, třeba čekala, že ho má t...
nakopnuta_sova
Přesně tak.

I když já bych se spíš zeptal "nemáš ovladač"? Ale prostě se slečna zeptala trošku jinak. Ale já bych se ve chvíli, kdy někdo jinej kouká na TV, nejdřív zeptal, jestli má ovladač a až v případě záporné odpovědi šel ovladač hledat.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
17:28
nakopnuta_sova: Re: No, třeba čekala, že ho má t...
nakopnuta_sova
Plus teda uklízet ovladače do šuplíku? To aby se na ně neprášilo nebo proč? Já teda ovladač od televize, který už nepoužívám, protože ovladač od Mediaboxu od UPC zvládne ovládat i televizi, tedy aspoň to, co potřebuju - korigovat zvuk, sporadicky teletext a tak.
Ovšem i přesto mám ovladač od televize u televize - protože to je první logické místo, kde bych ho hledal ve chvíli, kdy by byl potřeba. Dát ho někam do šuplíku, tak dost možná zapomenu, do kterýho přesně a bude s tím zbytečný hledání - tak jen ať je na očích na prvním logickém místě, kde bych ho (tedy aspoň já) hledal :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1241 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1546 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1896 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2101 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2316 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 29 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 59 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 71 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 80 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 89 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.