Detail hlášky #31779

<nwiiish> tak ted me rosekala segra :D :D
<grinch> ?
<nwiiish> ze chce nejaky novy filmy vypalit, tak sem ji dal pouzdro s ruznejma cdckama kde mam tak nejak vsechno mozny a rek at si vybere mezi filmama a ja ji to pak vysmahnu...
<nwiiish> za chvilku prej: ty jo tenhle film ma uz tolik dilu jo? sem naposled videla myslim trojku... se du teda podivat kterej film mysli a tam cdcko s "Adobe Photoshop 7" :D :D :D

Komentář: verzi CS3 uz delal asi jinej reziser xD

Informace o hlášce

Datum přidání: 22. 3. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: Harys, Ondruch, Gerlige, Wimpo, Sargon, w3m, aalfred, Denebola, PavlinII, Jarmil, -TooM-, Danik02, ubozak, wraX, saft, ninny, Jehudo, Lur_Raven, Finer5950, Acorp, Radek9, OpaGe, Bart, kecal_op, love--sucks, Herda, Orlan, BubblyBubble, pali6, R4c3rCz, bezdulka1, Lemra, mhx47, incucu, NiaWolf, Celer, Zumongar, petya, wegas, McBobr, GH0ST, tomzi, Dorflow, Slay, DMDave92, popik34, barney33, blueW200, f_fabregas4, Numerion, dwander, abouttabs, riwy, lussydiamond, Ptolemaios, Eradan, Danol, tomikdvorak, Mysharr, bumbik, George, link-in-man, KaMilka, merkys, Hammer, B-ree-m, AMD, Reiki, skeblik, EggManCZ, czHONAN, karlosnet, wary, miloso, zgrossl, DMRaper, tromf, Thab, _CJ_, Pazdy, Ripper, ScOrPiOn9, v4S1L, Judzeen, Cinvor, Cejda, pitufo, schoobi, DragoonX, Shadowmaster, assim, Pajasas, tocra, lilo, Tikov, Mirator, domvala, corwin_x, luciferrus, Snake, Fatal1t, Morv, zakolu, Sha-a-kaa, Marcel230, Fatality, freferg, Accept, Vlk, bosorka, Laire, Bety888, queeny31, vasek004, Croco, DARTHPraetorian, inkara, Ahoika, Dejf21, czKarlos, JerichoBM, Matesss, kajus, Skoll, yannush, SidiusM, srobka, Snuxx, jurda, zelvak, Derevin, hasys, Akersh, Winters, HonzaRez, lerra, Chosee, Beezer, Renee, teye, Haja024, jursmi, Eveni, qwertzuio, Peshke, Shark94, rendlik, Trny, Funin, Mairiel, bkbosorka1, Lugi, Shawn94, profa, baaari, aewin_cz, repley, Moony, LuciRoo, Kanniy, Pajusa, anela, soustruh, Liman, maska, crooty, shadowrun, koso, Witek, Sally, robbo99, amaurote, sarger, Pajanek, If-if, Waco, Hanach80, Ciko, Marty008cz, Cubis, tobytja, SkyHaven, Metodej, herodes555, Mishar, Aggie, Lurker, PinkFOX, Lida79, SKAskaSKA, Metzgermeister, Gego, Maty991, Deefik, scarlaxx, Highlander, Ozzy, ciakval, spiderpig, Goues, jantusla, Marcus7, tommander, Hamagen, Lei, K-NinetyNine, calexman, Milhauzz18, staccey, Sellina, Markuus, noonick, matrix17, vinczenzo, Hroner, vaevictis, ladys91, ScH0ll_kIll3r, Lorandel, Einhasad, Sejsel, Kogaku, Beerius, Deianeira, Banan, jogino, Rimmoncze, xkobram, BooBee, ReadyHC, Kethryn, KorYi, Kagero, WellBloud89, Apophis, despy, kudli, oprs, Danad, TidO, Foxtrot, kapoka, Komunard, Kapitan, fatalixi, piol, Stickman, Petrziczka, Mat3s_, killercat, Annacerv, Elisabetha, nitram1234, Kwisatz_Haderach, beeeee, GorTavaro, sebastian_hardie, CarpeNoctem, Lee1503, Elgurth, Allka 927 pro a beorn, Derfight, Tinnarr, Wauder, Sk1X1, hasahm, Mackie, Korialis, tristaver, filafilous, stalucie, perfect, kantare, pavelnop, Houp, HateMePls, kuras, p858, shitcool, kbtmichal, albona, bukanyr, freaky_tomato, Ejmin, tik-tak-cz, Eriq, Trungsi, Shireen, smrduty_kojot, Suril, Keeehi, Nevermore, kapriiik, Wery, Altair, TomEF, Aelin, FrenkyB, Goodlike, BMJackal, Loxcom, chudst, Metis, n3olin3, MistrBuBak, ric4rd, psychous3, SmallMongoose, Coolak, Vincent, Zelvi
255 proti
V oblíbených: bumbik, Hanach80, petrxx, korbic92, tlfantomas, fenos19 6 uživatelů
Oblíbenost: 75,99 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

16:15
Aldred: pekne
silhouette
ale co teprve NOD32?
16:32
katt: Re: pekne
silhouette
Tak to si může vypálit na CD zvlášť jen pitomec :P
Katt
16:37
chechtula: Re: pekne
silhouette
Preferuji externí disk,když chci nějaké instalačky CD tak pouze udělám image... Vše hezky na jednom místě:) a v menších rozměrech než pixla CD. Každopádně k citaci... dávám +,určitě to sem patří:))
05:26
spiderik: Re: pekne
silhouette
Onanuju denne ve 3 hod, 15min. Kazdej kdo si to dela jindy je pitomec.
Nechapu ze si tu lidi musej honit ego a kurvit tim ostatnim zabavu.
13:56
katt: Re: pekne
silhouette
Pitomec je pro mě ten, kdo udělá něco nesmyslně/hloupě nikoliv jinak. A pak taky element Tvého typu, který se ho zastává ještě hloupějším argumentem.
Abych jen neplácl, tak upřesním proč: Photoshop je velká aplikace, která nemá obvykle více než jednu verzi v řádech roků, zatímco NOD32 je malá aplikace jejichž buildy se mění x-krát za rok. Proto je nesmysl, chceš-li pitomost, pálit NODa, protože: 1. Rychlejší je ho stáhnout z webu, než vyštrachat CD někde z pouzdra. 2. Bude v aktuálnější verzi.
Katt
08:59
spiderik: Re: pekne
silhouette
Já se nezastávám toho kdo si vypaluje NOD32, já nechápu proč si tu někdo, včetně teď i tebe, musí honit ego tim, že každej kdo dělá něco jinak je pitomec. Tvoje vysvětlení je úplně na nic. Např: nemám internet, popř. mám internet na vsi u lesa, kde GPRSko chodí 1,2Kb/sec když je pěkný počasí ... řešení? Mám noda na CD - už jen proto, že sem si ho tak třeba přitáhl od kámoše, kterej mi ho stáhnul doma na ADSLku.
Takže pitomec je ten, kterej dělá chytrýho, předvádí se tady, co všechno neví a shazuje všechny ostatní jenom proto, že dělaj věci jinak než on.
Lidi vzbuďte se, chápu že lamera čte spousta lidí, co s počítačem víceméně dejchá, ale to že pustíte kompa ještě než ráno rozlepíte druhý voko, popř. ho vůbec nevypíná, z vás nedělá nadrasu. Tak nechte ostatní dejchat a choďte se sem bavit, ne tu házet ramena.
12:12
katt: Re: pekne
silhouette
Nauč se číst: "udělá něco nesmyslně/hloupě NIKOLIV jinak"! Smysl pro detail je něco jinýho nemá nic společnýho s egem. K čemu je starý neaktualizovaný antivir člověku, kterej nemá net?! ... Mno, končím s OT. Každej ať si to přebere sám.
Katt
07:39
spiderik: Re: pekne
silhouette
OT taky uzavírám, ale pleteš si nejspíš Antivir s FW. Antivir nemá s netem nic společnýho. To že nemám net neznamená že nebudu používat antivir. A tvoje hloupě/nesmyslně znamená jinak než ty, takže to neni smysl pro detail ale smysl pro vlastní ego. Hawk.
14:17
Buglos: Re: pekne
silhouette
Kde chceš chytiť ten vir keď nemáš net? Aleb si prestaň požičiavať CDčka od zlomyselných kamošov
Death to the grammar nazzi!
16:48
satik: Re: pekne
satik
nebo windows98... :)
18:55
rindir: Re: pekne
silhouette
Windows 2000?:)
17:11
yogurt: chvilu som si myslel ze hovori
silhouette
chvilu som si myslel ze hovorila o XXX
17:32
Griffon: Citace dobrá, komentář opět bl
Griffon
Citace dobrá, komentář opět blbej a zbytečnej.
One day, your life will flash before your eyes. Make sure it will be worth watching.
17:48
Rimmer: Re: Citace dobrá, komentář opět...
Rimmer
Dokazal sis tim neco ze si to napsal? Muzes mi napsat jedinej smysl tohoto prispevku? Kazdej debil pozna, ze ten komentar je blbej a zbytecnej. Citace je od toho aby te pobavila a ne aby si u ni psal jak ji vylepsit... treba nedat tam komentar, vynechat druhej radek kterej tam je stejne jen proto aby to "vypadalo" ze to je rozhovor dvou lidi, vynechat ty miliony smajliku atd. atd... V posledni dobe se tu rozmaha psani techto debilnich prispevku jak nekdo napise ze se mu to libi, ale ze by tam upravil to a to a bylo to lepsi. Proste bud se ti to libi a nebo ne a tecka:) Me citace pobavila, davam +
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
17:49
Rimmer: Re: Citace dobrá, komentář opět...
Rimmer
jo pardon zapomel sem na gumidky... nezapomente to sem nekdo napsat ze se tohle nikdy nemohlo stat ze on by to nikdy nerek a tudiz ani zadnej jinej clovek na svete to udelat nemohl.
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
21:42
chechtula: Re: Citace dobrá, komentář opět...
silhouette
Bohužel musím souhlasit s Rimmerem. V poslední době tu furt vidím narážky na gumovýho méďu,a kecy jak citaci vylepšit. Tohle si lidi fakt odpusťte. Už to fakt začíná být trapný;)
09:32
katt: Re: Citace dobrá, komentář opět...
silhouette
Moje řeč ...
Katt
10:37
Dan: komentář
Dan
Myslíte, že přidavatelé citací si čtou příspěvky do diskuse? Skoro v každé diskusi je něco o zbytečnosti komentáře. Proč je tam ti lidé dávají? Já vím, že políčko s komentářem tam vypadá lákavě (podle mě by tam mělo být zdůraznění smyslu komentáře a hlavně jeho nepovinnosti, a taky by se měl přejmenovat třeba na vysvětlení), ale to není moc omluva.
11:16
Eriq: Re: komentář
Eriq
Taková idea "z rychlíku": co kdyby byl komentář disablovaný a aktivoval se vedlejším checkboxem? Nesnížilo by to počet zbytečných komentářů, kdyby autor musel komentář "aktivovat", kdyby ho chtěl opravdu použít?
folklóry: vzrušuju tě, deš na lamera, komentář:xD/ICQ/FB, pica vs pizza, neuvěříš co se mi stalo, to jsem se zase zkalil...
11:40
drake: Re: komentář
drake
nee, víš kolik kliknutí bych kvůli tomu musel udělat navíc ? :))
Everytime you add a crappy quote God kills a kitten. Please, think of the kittens !

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.