Detail hlášky #33075

<a> Tak tatík přišel z třídních schůzek. Začal na mě řvát jakej jsem debil, že se neučim, a tak... Po chvilce přišla mamka zjistit co je to za řev a otec jí seřval taky a v zápětí se jí zeptal: "A to se mě ani nezeptáš co tomu blbovi vychází?" Mamka se takovym roztřesenym hlasem zeptala co mi teda vychází a otec jí na to řekl: "Ani se neptej" a odešel do hospody.

Informace o hlášce

Datum přidání: 17. 4. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: tomikdvorak, Harys, PhDrDeath, CoBRa, Sargon, Acorp, cubik, Jarmil, ubozak, pali6, Nuwis, Cecan, Finer5950, wegas, Cejda, Severina, Othrondir, Danik02, NtCat, love--sucks, Matekiller, saft, -TooM-, Waco, Wauder, |x_xXx_|, OpaGe, SkyHaven, beeeee, oOJoKeROo, Wery, Danol, GH0ST, Snowy, Se7h, McBobr, Deefik, TerroX221, Blackinka, inkara, Mirator, tomzi, blueW200, riwy, popik34, lerra, abouttabs, TomEF, kecal_op, wopicka, Lucius007, Sobosss, blow, deemarc, _CJ_, Sobi, DMDave92, Mysharr, DragoonX, Aya17, Phate, Fatal1t, dwander, AMD, Kellso, Taran, robbo99, domvala, Ondruch, yannush, corwin_x, Ultim8, Danny_T, incucu, nazor, Liman, JuRoot, Bety888, Snake, sebustyan, Bubllinka, Shark94, bosorka, tristaver, JerichoBM, Lugi, katula7, teye, hasahm, fabiocz, Morv, srobka, vasek004, Reiki, Rotwajler24, p858, Cinvor, Asriel, robdrak, ChaniAtreides, repley, zbysek25, crooty, Beast, Lencus, zgrossl, Matesss, Konhoota, Kalani, Haja024, aewin_cz, Lilina94, czKarlos, soustruh, panpatejl, HonzaRez, chylex, Judzeen, kuras, jksdf, DJ307, Vlk, _Juan_, Denebola, lucas03, luciferrus, def84, amaurote, sarger, Radek9, Mango, profa, DMRaper, zzuzi, Ejmin, DivkaHromu, ninny, Gobledon, Sha-a-kaa, herodes555, shitcool, tobytja, skeblik, Metodej, Gerlige, tejpek, Jitka12345, PinkFOX, Jehudo, Lida79, jurda, Skoll, vinczenzo, Keeehi, Stevecek, harpel, SPOK, Gego, spiderpig, Crix, DARTHPraetorian, Hroner, dominikmatus, PandaVonMaty, BahnoCZ, tommander, bkbosorka1, Slay, Leanne, bumbik, cha4ser, Milhauzz18, freferg, calexman, lennygt500, vaevictis, ciakval, Sellina, Charly, matrix17, Marty008cz, Ciko, Sejsel, ScH0ll_kIll3r, Math3s, Kriz22, screen, Herda, Beerius, ladys91, Marcus7, pjotr97, scarlaxx, Deianeira, Lorandel, Schade105, Banan, Einhasad, Gasert, Bumerank, zelvak, zakolu, chudst, BooBee, Hubert79, oprs, Inf1n1tyy, Renee, cenco89, WellBloud89, Hrosik97, Ermanaricus, morf3453, Kwisatz_Haderach, krpajda, ludla, TidO, Danad, Cihak, MistrBuBak, anezkaceska, mako156, Nevermore, despy, Kapitan, piol, TuzkaDruha, Petrziczka, Trigger, jezzy, Mat3s_, PatchmaN, killercat, Imzadi, Zelvi, Elisabetha, Finarfin, Shadowmaster, nitram1234, Komaar, krpet25, Elgurth, Goodlike, emwee, Lee1503 348 pro a beorn, PavlinII, xmickey, Lineman, Tinnarr, w3m, Scartty, Celer, Ptolemaios, Chaythere, Pajusa, sawyer12, Hammer, Kogaku, Mackie, czHONAN, Decado25, gensilver47, lilo, Traitor, dorry, Orlan, Tikov, Nikeman, mismas, jursmi, Melian, staflik, albona, mautycka, shadowrun, Mart-Ule, Maerlyn0, Ayume, HateMePls, Lekan, speedy89, pavelnop, anela, teerinka7, kbtmichal, Maty991, Toblakai, brock88, zaefrim, Lahvout, sheninho, Kethryn, tik-tak-cz, petya, Hamagen, freaky_tomato, lennyd, Altair, FrenkyB, honeybw, kapriiik, ilyria, Stickman, Loxcom, psychous3, Spybot64, smrduty_kojot, brutal_revenge, Metis, Apophis, Mari05, Komunard, Sethiel, Aelin, Vincent, Allka, logout, rendlik, CarpeNoctem, barney33, kudli, GorTavaro, Annacerv
149 proti
V oblíbených: sireldo, Kachnickaaa, Ahsoka, tlfantomas, bumbik, TuzkaDruha 6 uživatelů
Oblíbenost: 65,85 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

17:04
Infernos: Staré
silhouette
Zdá se mi to, nebo je to milionkrát omílaný vtip, použitý i ve známých filmech (Kolja např) ?
17:32
LuciusMare: Re: Staré
LuciusMare
je...

Pelíšky:
Jdi do postele,nevíš kolik je hodin?
Ne.
Moc!
00:03
LosCatmanos: Re: Staré
LosCatmanos
Jistě, to je to samé...
RIP Zidane
17:45
tinwe: to už tu bylo vskutku osmsetkr
silhouette
to už tu bylo vskutku osmsetkrát...
10:40
Nipac: -
Nipac
Ona je to spíš smutné, když se dítě neučí, otec naštvaný ho seřve, seřve i matku (ani nechápu proč), nazývá syna blbem (před ním) a místo aby informoval i matku se jde ožrat.
13:17
While: Re: -
While
Na seřvání potomka nevidím nic špatného nebo smutného, ten zbytek ale nějak otec neustál.
I don't know and I don't care.
14:41
nakopnuta_sova
Asi tak. Měl ho otec poplácat po rameni a pokud byl synátor na propadnutí, říct mu "to nevadí, dáš si v srpnu reparát/maximálně si zopakuješ ročník, žádný stresy"?
Seřvání dejme tomu, ale jak říkáš... ten zbytek neustál. Ale tak doufejme, že se u piva uklidnil a večer či třeba druhej den už to doma řešili s chladnou hlavou...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
16:10
Zelvi: Re: -
Zelvi
Mně teda nepřijde ok na někoho řvát jenom kvůli blbejm školním výsledkům. Teda mně nepřijde ok vůbec na někoho řvát, no. Kor pokud jde o někoho, s kym je možná domluva. Ale to člověk nesmí bejt debil.
Ddim crwban yma.
16:37
nakopnuta_sova
Tak ono je taky seřvat a seřvat. Pokud by to v cenzurované verzi znělo jako R2-D2 ze Star Wars, OK to není, ale "seřvat" může taky znamenat zvýšený hlas a to může být za určité situace v pořádku.
Ono taky nevíme, jestli dotyčný má mizerné známky proto, že má školu na salámu nebo že to přes veškerou snahu prostě líp nedává. V prvním případě je "seřvání" tak nějak pochopitelné, v případě druhém už ne.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
07:23
While: Re: -
While
Tak nějak, když je to jen přešlap jednou za čas, tak se to dá vyřešit jinak. Ale jestli na to permanentně sere a domluvy nepomáhají, tak nevidím důvod, proč jednat v rukavičkách.
I don't know and I don't care.
13:58
Zelvi: Re: -
Zelvi
Jo, až na to, že pokud na to dlouhodobě kašle, tak seřvání stejně nic nevyřeší. Dokážu pochopit tu frustraci toho otce, ale tohle prostě není dobrej způsob, jak to řešit.
Ddim crwban yma.
14:38
nakopnuta_sova
To je pravda, seřváním si otec uleví, ale řešení už by muselo bejt něco ve stylu "tak synáčku, jestli tě vyrazej, že se neučíš, tak pudeš makat a budeš přispívat na nájem nebo se odstěhuješ, zadarmo tě živit nebudeme" a pak, pokud by na vyhazov skutečně došlo, neuhnout a trvat na řečeném. Běž makat třeba k lopatě, kdyžs byl línej se učit.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
17:40
While: Re: -
While
Pak je to chyba rodiče, pokud pořád křičí a nikam to nevede.

Nikomu není příjemné, když na něj někdo řve, zvláště když je to rodič. Sice v tom chatu vypadá, že je v klidu, ale troufám si tvrdit, že když na něj otec řval do smíchu mu nebylo.

Alespoň si to zapamatuje. Řev v kombinaci s trestem je poměrně slušná motivace, aby se věci hnuly. Jestli má dítě svoje rodiče na háku, tak si opravdu nezaslouží nic jiného než permanentně cepovat, dokud nepochopí, že tudy cesta nevede,...

Na co se s ním párat ve stylu americké volné výchovy,... Jedno, dvě varování a pak srovnat.
I don't know and I don't care.
23:32
nakopnuta_sova
To máš pravdu.
Co s potomkem, kterej mě jakožto rodiče má v prdeli?

No dobře, synáčku/dceruško.

Nezajímám tě? Máš mě jako rodiče v prdeli?

No tak jo!
Tak ty nezajímáš na oplátku mě, aby sis uvědomil/a, že zadarmo se nebydlí!
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:37
nakopnuta_sova
Zadarmo se nebydlí, synáčku či dceruško.

Chceš tu bydlet?

Ano, můžeš.

Ale budeš přispívat na náklady s bydlením a jestli se ti to nelíbí, odstěhuj se do svého.

Jo a jestli chceš jíst, tak na jídlo budeš taky přidávat, jinak... dak sis to lednice něco?

Nedal?

Tak co ji otevíráš?
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
17:49
While: Re: -
While
Tak zámek na lednici bych zrovna nedal, ale život se z vlastní zkušenosti dá znepříjemnit i jinými způsoby, aby se věci hnuly, jak ty chceš, aby potomek splnil povinnosti a choval se tak jak má i když si postaví hlavu.

Je to pár měsíců, co jsme tohle téma řešili v kanceláři. Jak probíhala výchova. Žádné domlouvání, žádné přemlouvání. Upozornění, pak trest,... Párkrát ses nepoučil a po pár nápravných už stačilo rodičům se jen křivě podívat a už člověk věděl, že tudy cesta nepovede. I pokud ti bylo -náct, tak se to dalo ukočírovat.

A mělo to svoje výsledky, každý věděl, kde je jeho místo a co se smí a co ne. Ne jak ta "úžasná" výchova, dítě je květinka na kterou se nesahá, netrestá, protože se musí rozvíjet. Rozvíjet sám se může, až to nebude nevychovanej povalečskej harant, ale až bude se chovat jak se od něj čeká nebo jak říkáš až si na sebe bude vydělávat sám.
I don't know and I don't care.
18:07
nakopnuta_sova
Asi tak. Život se skutečně dá znepříjemnit mnoha způsoby. Přišels ve tři ráno odněkud? Tak najust začnu v sedm luxovat nebo třeba pustím mixér a je mi jedno, že chceš spát (já bych v sobotu v sedm ráno nejradši spal taky, ale já tě vydusím...). A to není jen to, vymyslet se dá hodně věcí. Například pamatuju, když jsme měli ještě jednu televizi na celej byt - měl bejt jakejsi zajímavej fotbal a máma mě chtěla vytrestat tím, že bude najust koukat na nějakou krávovinu typu Ordinace... bylo na ní vidět, že ji to nebaví a že je ospalá, ale prostě to tam vydržela až do konce fotbalu prostě proto, abych si to nepřepnul... já si dal na uši sluchátka jak Otík ve Vesničce střediskový, abych ty kydy z televize neslyšel a četl si knížku... samozřejmě, že jsem čekal, jestli máma vyklidí pole, že bych si to přepnul... no, nevyklidila, najust to tam vydržela :-)

O volné výchově ani nemluv. Některé takhle "volně vychovávané" děti jsou schopny poslat dospělého do háje, že to, co chce, prostě neudělají, protože se jim nechce. Já tohle jako dítě říct, tak se mi otočí kousavý dozadu či budou následovat jiné tresty, to podle toho, komu z příbuzných bych to řekl, ale zastánci volné výchovy začnou s dítětem diskutovat nebo dokonce lítat po psychologách, kde udělali ve výchově chybu.
Ovšem kdyby jim doktor řekl, že ta jejich volná výchova je až moc volná a chce to vytyčit hranice, řeknou si něco o blbcích, protože vymezení hranic omezuje dítě v rozvoji a začnou hledat doktora "lepšího", protože svého andílka omezovat nenechají...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
18:09
nakopnuta_sova
A že nevyhraju, mi došlo zhruba ve chvíli, kdy ta první kravina skončila a máma to bez koukání do programu, co dávají dál, prostě někam přepla a sledovala něco od půlky, nemohla vědět, o čem to je a o co tam jde, ale prostě blokovala televizi :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
21:26
While: Re: -
While
Přesně, se mnou se taky nikdo nepáral. Si pamatuji, jak jsem v 17 donesl čtyřku na vysvědčení z matiky. Sem dostal takovou čočku, řev. Tresty a po hubě, že si to živě pamatuju do teď. Ale pak už jsem prostě čtyřku nedonesl.

Jo, ti volnomyšlenkáři s rozvíjejícím dětmi, co jim přerůstají přes hlavu mají pocit, že je to pro dítě ponižující. Já jsem se nikdy ponižovaný necítil, cítil jsem se trestaný a právem.

Bože můj, tuhle výchovu přežilo tolik generací a děti a má výsledky. Proč zavádět americký liberální novoty, co jsou úplně na hovno. Dost děti to přežilo. Bože můj je to dítě, sice bude chvíli naštvané, ale aspoň se naučí, kde je jeho místo a že život není fér a nemůže si dělat co chce, kdy chce.

To jsem se před spaním zase pěkně sám nasral. :D Mám to zapotřebí? :D
I don't know and I don't care.
22:22
nakopnuta_sova
Každej potřebuje vědět, kde jsou hranice a že moje svoboda mávat pěstí končí před tvým nosem. Nebo třeba že nemůžu ve tři v noci dělat mejdan, protože ostatní v bytě či třeba sousedi chtějí spát. Nedržet dítě zbytečně na řetěze, ale zas mu nedovolit všechno, co si zamane.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
22:26
nakopnuta_sova
Kdesi jsem četl, už pořádně nevím kde, že šla matka s asi dvouletým dítětem po přechodu a dítě se najednou rozhodlo, že prostě dál nepůjde. A matka s ním začala diskutovat... uprostřed silnice.
Sakra to je takovej problém dítě drapnout a odnést, aby se nezdržoval provoz? Maximálně bude chvíli hysterčit, ale v tu chvíli to je dmsn nejlogičtější řešení.
Kravka nééé, začne dvouletému dítěti vysvětlovat, proč má jít dál... no blbá jak troky.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:28
nakopnuta_sova
Čímž neříkám, že nějakou vyloženou buzeraci dítěte rodičem schvaluju. Bavíme-li se o náctiletých, tam už by mělo dítě rozumět co a jak a být "přístupno" rozumné diskusi a vysvětlení, proč si rodič to a to přeje či nepřeje, pokud to dítě nepochopí samo. Příkazy a zákazy mají nastoupit až když rozumná diskuse a argumenty selžou a dítě např. evidentně zkouší, co si může dovolit.

Požádal jsem tě, ať o víkendu ppsekáš trávník, vyflákl ses na to? Tak na to nakluš hned teď a nezajímá mě, že se chceš koukat na fotbal (například). Koukat se budeš až to posekáš a že uvidíš tak možná posledních deset minut? Tvůj problém, přiště už se na slíbené nevykašleš.
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:30
nakopnuta_sova
Ale tohle opravdu až v případě, že dítě bylo požádáno, slíbilo, že to udělá a hodilo na to bobana.

Taky jsme s mámou fungovali tak, že řekla "o víkendu udělej to a to" a už neřešila, jestli to udělám v sobotu dopoledne nebo v neděli večer. Řeklo se o víkendu, tak nadávej až jestli to v pondělí ráno nebude hotový.
Ale taky si k tomu musela dospět, že "o víkendu" může klidně znamenat v neděli večer a nemá mi v sobotu několikrát připomínat, jestli "jsem nezapomněl", pač se akorát naštvu, že snad nejsem blbej a vím co jsem slíbil a just to nechám na neděli večer (to se jednou fakt stalo) :-)

Víkend je víkend, pokud něco chceš mít hotový v sobotu, řekni "v sobotu" :-)
A taky to fungovalo. Ze začátku boje, než se to "vyjasnilo" a pak to šlo v pohodě. I proto, že jsem sám věděl, že kdybych se na slíbené vybodl, máma si nenechá ujít příležitost mě pak nechat vycukat - například by mě v sobotu v sedm vzbudila a nakluš na to okamžitě, nějaký "po obědě" mě nezajímá, už jednou jsi slíbil, že to uděláš, zapomněls (nebo se na to vyprd), tak to uděláš teď hned.

Takže bylo i v mém zájmu, abych termín, do kterého jsem slíbil, že to bude hotový, dodržel - a o to mámě šlo. Ani to "vzbudit mě v sedm ráno a mazej to udělat" dělat nemusela, stačilo, že jsem dobře věděl, že je toho schopná a nehodlal jsem to riskovat :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
23:38
nakopnuta_sova
Ještě jen podrobnosti: To šlo o "o víkendu prosím vytři chodbu" (patrovej rodinnej domek).
Odkejval jsem to a poté, co mi v sobotu odpoledne asi potřetí připomněla, kdy to půjdu vytřít, tak už jsem se ozval, že "jsem slíbil, že o víkendu a to je i neděle, nech mě a nadávej až ve chvíli, kdy to v pondělí ráno nebude hotový" a najust jsem šel vytírat v neděli někdy v deset večer. Termín jsem dodržel, udělal jsem to o víkendu, takže máma nemohla nic říct, krom brblání, že jsem ještě větší cvok než si myslela a od té doby už mi termíny (asi radši) nepřípomínala :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:34
HexXx: Myslím,že to moc prožíváš
silhouette
Myslím,že to moc prožíváš..
21:10
pjotr97: takova normalni rodinka
pjotr97
takova normalni rodinka
Veni, vidi et nevěřil vlastním očím.
11:29
mako156: Pripomína kamaráta: - Ja ti opí...
mako156
Pripomína kamaráta:
- Ja ti opíšem, aký je ten burger úžasný. On je tak úžasný, že sa ani nedá opísať!

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1868 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2073 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2288 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 8 hodinami

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 31 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.