Detail hlášky #33297

<a> a jednou za tejden je až moc :D
<b> ono je moc jí jednou za tejden i vidět :D
<b> natož š*ukat :D
<a> ROFL

Informace o hlášce

Datum přidání: 22. 4. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: 31 pro a Kogaku, kbtmichal, Maty991, Altair, tristaver
129 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 14,00 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

10:51
Dan: citace
Dan
Ano, špatnou citaci je taky až moc jednou za tejden vidět. Natož pak hodnotit. Btw jsem si jistý, že oba pánové jsou ukázkový krasavci, a každý je může vidět pořád.
11:01
OOOsamVELKY: Dane, Dane
silhouette
Danku Danečku,řekl bych to asi takhle: Tvůj otec se tímto pravidlem očividně neřídil a místo aby si tvé mámy jednou týdně radši ani nevšímal, tak udělal to nejhorší - dokonce s ní souložil a dal vzniknout něčemu jako ty... Pár ran rákoskou přes jeho přirození by zasloužil:-)
11:07
Dan: Re: Dane, Dane
Dan
Vlastně jsem tam tak trochu čekal zdůvodnění.
11:09
OOOsamVELKY: Re: Dane, Dane
silhouette
Víš,ono možná stačí nebýt krátkozraký a jít do "hloubky" příspěvku autora... Nechtěj nás přesvědčit o jakési tvé osobnostní retardaci;-)
11:14
Dan: Re: Dane, Dane
Dan
Jaká je hloubka příspěvku v tomto případě?
11:17
OOOsamVELKY: Re: Dane, Dane
silhouette
Řekněme "boj" mezi Homme a Femme?... Takový ty řečičky a vtípky, kterých je net plný?... Hm...
11:22
Dan: Re: Dane, Dane
Dan
Já nevím, jestli "boj" je v tomto případě to pravé slovo, spíš "urážka." Nemyslím si, že by toho byl internet opravdu plný. A i kdyby byl, tohle není z nejvtipnějších. Vpodstatě <b> říká, že dotyčnou dívku nechce vídat a ani s ní mít sex. Ať jí tedy opustí. Není důvod, proč bychom to měli vědět my. Vtip mi uniká, a o přítomnosti hloubky příspěvku jsi mě nepřesvědčil.
11:26
OOOsamVELKY: Re: Dane, Dane
silhouette
Ano Dane,říká se tomu boj. Ale s myšlením žáka základní školy nemá cenu ti nic vysvětlovat. Jednoznačně jsi mě (a nejen mne) přesvědčil, že babu nemáš, neměl jsi a jsi tak maximálně dítko ukájející se u Prince of Persia...
15:36
PesPsovity: Re: Dane, Dane
PesPsovity
Ano, když myslíš jako žák základní školy, tak bys mu opravdu neměl nic vysvětlovat.
Jsem příliš distingvovaná pro deklasovanou vrstvu.][ ICQ: 306 592 412
15:51
srnka: Re: Dane, Dane
srnka
+ za komentaaaaar, to sadlo jak rit na serbel :D
11:20
OOOsamVELKY: Re: Dane, Dane
silhouette
Ty Dane,mám dva dotazy. Za prvé: Nemáš z něčeho nebo z někoho komplexy??
Za druhé: Kolik ti je a měl jsi někdy vůbec babu?? (chlap se nepočítá)
11:26
Dan: Re: Dane, Dane
Dan
Je mi 22 a s pár holkama jsem chodil. A samozřejmě i spal. A asi jsem s nima chodil moc krátce, ale vždycky jsem se na ně těšil.
Zadruhé komplexy asi moc nemám, ale záleží na smyslu toho slova, odborně to asi bude znamenat něco jiného, než v běžné řeči. Vadí mi lidská hloupost a netolerance k jiným skupinám obyvatel, například.
11:35
OOOsamVELKY: Re: Dane, Dane
silhouette
No hele, já náhodou četl více tvých příspěvků v diskuzích a rozhodně mě těmahle řečma nepřesvědčuješ... Píšeš tu o lidské hlouposti a netolerantnosti. Teď trošku objektivity: Téměř výhradně kritizuješ a navážíš se do autorů příspěvku. A víš co, ono je to vlastně možná moderní, chápu, že ses vzhlédl v soudruzích jako Paroubek, Rath, Škromach apod, ostatně na to máš právo (z mé strany ona tolerance), ale svými názory spíše (především) budíš v lidech pocit, že jsi individuum zakomplexované a v případě této citace i dosti osobnostně "ořezaný". Podle mě vůbec asi netušíš jaké bývají mezi ženskýma a chlapama vztahy...
11:45
Dan: Re: Dane, Dane
Dan
Ahoj, já bych i rád pěl na citace ódy (a až se tu nějaká super objeví, tak to udělám), ale zatím mi k tomu pending nedal moc důvod. Prostě perly jsou vzácné. O smyslu kritiky více zde: http://lamer.cz/quotes/show/33147 . Tam byla podobná výtka. Jedině shrnutí: chováme bláhovou naději, že se postující poučí z kritiky, začnou vybírat jiné citace a budou je lépe upravovat, popř. vynechají zbytečný komentář.
Jestli je citovaný vztah pro tebe normou, tak to tě dost lituji. Mezi dívkami a ženami mám dost kamarádek, milenek, a lidí kterých si jinak vážím. Urážet někoho tím, že dám všem okolo najevo, že jí nemám rád a nepřitehuje mě je ubohost. Od žen kolem sebe očekávám, že to nebudou dělat mě.
Jinak zatím jsem nečetl argument, který by podkládal co píšeš. Spíš mě tu jen více či méně skrytě urážíš. Je to jen o chlup lepší, než kdybys mi tu psal vulgarismy. Na to bych snad ani neodpovídal. Ale rád bych zareagoval na opravdu dobrou kritiku.
11:47
Dan: Re: Dane, Dane
Dan
Eh, tadyc mám dost chyb. A lidí(čárkaú kterých si jinak vážím. Mně. Mnoho dalšího. Omlouvám se, soustředil jsem se na obsah.
11:47
Cernunnos: Re: Dane, Dane
Cernunnos
Dobre prispevky neni treba kritizovat tudiz pak vidis od urcitych lidi jen kritiku ale nedej se tim zmylit, staci se jen zamyslet a jit do hloubky veci ;). Nevim o co ti jde kdyz tu mluvis o komplexech, kdyz se podivam na tvuj nick tak premyslim jakej mas ty. Tahle citace vazne neni ani vtipna natoz vkusna. Navic co se schopnosti a duvtipu autora tyce. Chapu ze v hovoru udelas preklep - viz. uplne zbytecna hvezdicka ktera nezastupuje zadne pismeno - ale kdyz to jdes nekam publikovat tak to aspon opravis.

Zkracene ... MINUS
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
13:04
PesPsovity: Re: Dane, Dane
PesPsovity
Pane Velký,
když je někdo hloupý, tak se to pozná. Velmi často se to pozná podle kritiky. Ale pokud je kritika správná - a pokud je na místě -, tak svědčí právě o opaku. Tj. když někdo řekne, že je něco hloupé/špatné v případě, že to opravdu hloupé/špatné (alespoň ve většině) je, tak to neznamená, že ten, kdo to řekne, je hloupý/zakomlexovaný.
Nemůžeš přece obletovat rozkládající se mrtvolu (nebo něco jiného) a křičet, jak je krásná a jak sladce voní jen proto, že už se ti předtím několik jiných věcí nelíbilo.
Věřím, že je to dostatečně srozumitelné.
Jsem příliš distingvovaná pro deklasovanou vrstvu.][ ICQ: 306 592 412
16:12
Suerte: Re: Dane, Dane
Suerte
Tobe ta citace pripada vtipna?
A jeste urazis nekoho, komu vtipna neprijde?

Vypada to na dalsiho zhrzeneho autora debilni citace jako autor sam.
Kdybys byl objektivni, tak by sis vsim, ze tomu nedal ani jeden moderator +.
15 pro a 45 proti, to nesvedci moc o kvalitni citaci.

A za takovyhle mnohonasobny spamovani, ktere slouzi pouze k urazkam ctenare citace, bych ti dal byt na miste moderatoru ban nebo alespon varovani.
Non omnes eadem mirantur amantque. Ne všichni obdivují a zbožňují totéž.
17:44
kaish: Re: Dane, Dane
kaish
já myslim,že takého blba jako jsi ty by měl někdo zkoumat:)
v pekle si čtou odmítnuté citace..
17:42
kaish: Re: Dane, Dane
kaish
vážně mě naprosto,ale naprosto fascinuje jak někdo,komu už došly argumenty(nebo je nikdy ani neměli) začne člověka urážet tak,že mu začne psát,že nikdy neměl babu(u holek jsem se s tím ještě nesetkala) a různé urážky sexuálního charakteru.je známé pravidlo "podle sebe soudím tebe" aneb ještě známější dětské "kdo to říká ten to je":)
jinak citace je naprosto příšerná,až se stydim s čim obývám planetu(to samé platí u pana velikého a jemu podobných "ty sis asi nikdy nezašukal,cooo?")
v pekle si čtou odmítnuté citace..
12:50
mickelangello
lamer stále překonává další a další rekordy v koncentraci debility...jen houšť, za chvíli to bude na Guinnessovu knihu rekordů...
inteligence lidstva je konstantní, ale lidí stále přibývá...
15:59
jenda^^: Re:
jenda^^
Ano, je to opravdu hloupá citace, takže se není nad čím rozčilovat.

Osobně trošku nechápu lidi, kteří si myslí, že určitá citace neprošla kvůli Danovi, mně nebo třeba slečně Psovité. Přece tady platí demokracie. Když přijde 50 lidí, kterým se bude líbit, tak se v tom kterýkoliv jiný jeden záporný hlas ztratí.
Kdybyste byli raději bez svobody projevu, tak se odstěhujte třeba do Číny, tam se vám bude líbit.
Šli dva a prostřední upad. ROFL xD LOL
16:00
jenda^^: Re:
jenda^^
Jenom bych dodal, že od druhý věty mýho příspěvku už nereaguji na mickelangella. (To jen pro úplnost, aby ses neurazil :) )
Šli dva a prostřední upad. ROFL xD LOL
17:38
Dx: Re:
Dx
Vy jste jedni z mála co chodí do čekajících a při hodnocení/komentování používají mozek, a ne se chlámou nad každym ROFLem...
17:54
kaish: Re:
kaish
každému inteligentnímu člověku dojde,že to estli citace projde/neprojde nezáleží na čtyřech lidech:)a stejně tak by takovému člověku došlo,že když mu někdo napíše na nějakou jeho citaci-hele tohle je fakt krávovina a jeho názor podpoří lidi mínusem(kdežto plusů je po málu),tak bude chyba asi u něj a nemá cenu se rozčilovat.inteligentní člověk je také totiž schopný sebekritiky..tady se to prostě hemží blbcema,to je jasný:)
naprosto souhlasím s prvním příspěvekm dana.<b> by se měl kouknout do zrcadla.
v pekle si čtou odmítnuté citace..
13:13
Morbo: Nápad
Morbo
Nestálo by za to sbírat tyhle archetypy toho nejodpornějšího nejspodnějšího bahna a nechat je každýmu vyskočit na monitor, když klikne na "přidat novou citace" a u toho popisek ve stylu: "Jestli vaše citace vypadá nějak takhle, nechte si to prosím pro sebe."?
I just downloaded the Internet. How do I use it?
13:16
Dan: Re: Nápad
Dan
Je tam doporučení s ukázkami citací.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1242 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1546 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1897 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2102 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2317 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 30 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 60 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 90 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.