Detail hlášky #34124

<a> Co je tohle za dobu? Člověk má narozeniny a jedinej, kdo si vzpomne je pitomej program :(
<a> I když na druhou stranu mi přání od qipu udělalo docela radost.
<a> Je hezký vědět, že mně myslej alespoň ruský programátoři :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 10. 5. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: Gery (6 hlášek)
Hlasování: ScOrPiOn9, gensilver47, najd, Harys, Jarmil, Denebola, Kentan_z_Montarzi, MiKi, milos, Sargon, PavlinII, beorn, ubozak, Ailee, wegas, Numerion, Herda, chylex, blueW200, Sha-a-kaa, sark, Ondruch, Danik02, -TooM-, Acorp, Nevermore, Wauder, kecal_op, Kuny, saft, Finer5950, Orlan, B-ree-m, Cejda, Severina, Newkiller, Kogaku, BubblyBubble, Jehudo, Griffon, Jozxyqk, R4c3rCz, OpaGe, Slay, klouzak, jsemvpraci, oOJoKeROo, Se7h, petya, Lecco, w3m, Kolp, GH0ST, incucu, skeblik, Snowy, hasahm, McBobr, bezdulka1, chicken1, daweed, robbo99, pulsi, Sk1X1, Martincz, qwertzuio, f_fabregas4, riwy, M4rtin, tomikdvorak, Lemra, Danol, Ptolemaios, queeny31, merkys, Mar666, Hammer, DMDave92, blow, Liman, Wimpo, miloso, popik34, tausa17, Thab, abouttabs, vexta, fifik87, japan, Derevin, Bety888, ZZETHOR, dwander, honza0n, TomEF, Sobosss, AMD, Pajasas, domvala, Othrondir, Mirator, Tikov, love--sucks, Morv, Snake, Bambiny14, kedy, soustruh, yannush, Mervin, Radmilka, DragoonX, Laire, Accept, soony20, Gorkil_the_goblin_king, Axelama, besanek, Fatal1t, Reiki, Asriel, Celer, Goodlike, KaMilka, cloxy, tomzi, Haja024, JerichoBM, Lugi, Lookas, srobka, neyto, barney33, Defmodus, Pajusa, fatalixi, link-in-man, bkbosorka1, Cinvor, czKarlos, Tolsimir, Matesss, repley, albona, rendlik, maska, freferg, vasek004, Niah, Trny, Metodej, jksdf, crooty, DMRaper, luciferrus, Ruprecht, Bubllinka, Deia, Wery, Nekromancer, Lowky, tocra, SaburaZera, kuras, Rimsy, Mortuus, hossa, Kylee, jurda, Deefik, herodes555, Janca, Awenis, Lida79, tobytja, cha4ser, Ciko, Waco, Mango, inkara, spiderpig, assim, cenco89, Mishar, Gobledon, Kawka, Lei, caarymary, Fan_TeR, anela, Andysik, Eveni, Goues, bosorka, corwin_x, LittleOmig, aewin_cz, Hanata, Marcus7, Cubis, Hamagen, tik-tak-cz, Ejmin, geckon, Renee, Inf1n1tyy, Neuromancer, RodneY, Shireen, PinkFOX, katula7, Altair, zelvak, BahnoCZ, ScH0ll_kIll3r, ciakval, ladys91, Rotwajler24, vinczenzo, Lorandel, ooouki, DanDan, Adria, horry, Marty008cz, vaevictis, Sellina, Bart, Deianeira, evee, Elephie, staccey, Kethryn, swan972, Schade105, Krencl, zzuzi, brutal_revenge, Banan, Metis, YDraigGoch, Vlk, ShikoramoToteda, Komaar, R-Wolf, xkobram, jogino, While, Komunard, BearPeter, Rimmoncze, Apophis, Blanium, Deliminico, Stickman, Metzgermeister, psychous3, Milhauzz18, Ripper, Danad, lerra, Kapitan, ric4rd, WellBloud89, Kwisatz_Haderach, Trigger, Beerius, Petrziczka, TidO, hovnival, Shadowmaster, Elgurth, Elisabetha, oprs, CrazzYdiot, GorTavaro, tommymacho, Finarfin, MistrBuBak, Annacerv, pavelnop, Witek, zgrossl 951 pro a Tinnarr, Chaythere, richie_troll, Mysharr, Mackie, deemarc, teye, tristaver, Moneta, krokodilova, Psycho_O, HateMePls, Gasert, kbtmichal, shitcool, BMJackal, Gego, lilo, smrduty_kojot, FrenkyB, freaky_tomato, matrix17, Aelin, S1mon, Keeehi, nepoveda, Vincent, scarlaxx, kapriiik, krpajda, calexman, despy, Allka, piol, jezzy, killercat, Dyfer, toop, Maty991, CarpeNoctem, Daysi, czHONAN
297 proti
V oblíbených: Kachnickaaa, kalasnikov, Mar666 3 uživatelé
Oblíbenost: 73,76 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

14:54
Hejhula
Dnes ti popřejou, zítra si vemou tvoje ICQ číslo ...
Nejčastěji se ozývá výrazným „uhuí“ nebo „kliuú“, samec se při toku ozývá silným „guuk” a víc se sem kua nevejde ...
16:35
Intri: Re:
silhouette
Snad je to myšleno jako vtip, jinak bych se musel asi hodně podivit, co je to zase za blábol o alternativních klientech... QIP je normální regulérní alternativa k ICQ, stejně jako Miranda, Trillian, Meebo a jiné.
21:23
Hejhula: Re:
Hejhula
Je to myšleno jako narážka na ruskou mentalitu, nikoliv na bezpečnost QiPu ... sám jsem spokojeným uživatelem ;-)
Nejčastěji se ozývá výrazným „uhuí“ nebo „kliuú“, samec se při toku ozývá silným „guuk” a víc se sem kua nevejde ...
22:39
nesro: Re:
nesro
Tak to si na omylu. Přečti si ICQ smlouvu. Pokud chceš používat protokol ICQ, tak jen přes oficiálního klineta (ICQ 6.5), nebo přes ICQ2Go na icq.com a mít v nich zobrazené reklamy (icq musí vydělávat). Používání klientů typu QIP, Miranda, Pidgin je tedy nezákonné. Ve smouvě se píše, že je zakázáno dekompilovat oficiální klienty. Používejte Jabber děti :-)
23:55
Berzeger: Re:
Berzeger
Asi tak :)
13:01
Eslinecka: Re:
Eslinecka
raději budu mít nelegální qip, než pitomý icq!!!Jakmile má člověk jiný komunikátor, než icq, nemůže posílat ani přijímat soubory. Navíc, když jsem si doma na pc nainstalovala skvělé a úžasné icq, tak mi to tak do.....ehm ehm Pc, že mi ho musel přítel formátovat...
15:27
Nipac: Re:
Nipac
Docela by mě zajímalo jak ti mohlo ICQ zavinit nutnost formátování, jestli je to pravda, tak to je docela síla O_o
12:10
CPY: Re:
CPY
Nena a pc no comment. Asi tolko k tomu ako sa to mohlo podarit.
18:18
vaiwa: Jabbim umí =)
silhouette
Pokud se moc nepletu tak Jabbim klient už umí krásně posílat a přijmat soubory ;)
21:17
LosCatmanos
S posíláním a příjímáním souborů nemám žádný problém jak z/do icq, tak z/do qipu, tak z/do mirandy. Problémy občas dělají různé veřejné/privátní IP, ale záleží na případu.
ICQ ti určitě s počítačem nic nezpůsobilo, pokud jsi ho ovšem nestahovala z nějakých pochybných zdrojů (například torrenty).
RIP Zidane
09:48
Eslinecka: Re:
Eslinecka
všichni kamarádi, kteří mají ICQ nemůžou přijímat ode mě soubory a já od nich taky ne...Nevím proč...s účty na qipu, či mirandě nemám problém, jen to icq mi to prostě ten soubor odmítne.je pravda, že už mám starý PC, který je víceméně jen na to psaní a nějakej film,ale tím to asi nebude...nevím...po instalaci mi na monitoru naskočili barevný čtverce, změnilo se rozlišení obrazovky a počítač se sekal...Když sem Icq odinstalovala vůbec ničemu to nepomohlo...a stahovala jsem si ho z atlasu nebo odkud...tenkrát sem ani nevěděla, že torrenty existují:-)
06:09
q: Re:
q
Možná raději už nic nepiš :-D
Jak jinak...
19:03
Gyfis: Re:
silhouette
Hmm tak já například nepoužívám ani jeden z těchto "komunikátorů", já si s kámošema píšu tak že se jim připojím na log me in, a když oni něco potřebují tak se připojí ke mě. Že by ti ICQ způsobilo aby sis musela formátovat disk - to je dobrá kravina. Možná tak že se ti zasekl komp, protože ho máš zas**ný zbytečnýma programama, popřípadně to nebyla chyba ani icq, ani PC, ale, a je to kruté, tebe. Logicky, ICQ bylo první, a všichni mezi icq nemají problém s odesíláním souborů, takže to není pitomé icq, ale pitomý QIP. Je jen tvoje chyba, že používáš qip když kamarádi používají icq. A navíc stejně nechápu (možná to bude tím, že jsem icq používal jen chvíli), proč instalovat qip, když jediný problém na icq je reklama... myslím že vím, kde je potíž, myslím že to víš i ty, ale je třeba si to přiznat.
17:47
Bender250: Re:
Bender250
Nebo nelez na ICQ alternativního klienta jinak než přes proxy :).
Welcome to the world of tomorrow
16:58
mch81: Re:
silhouette
On je ale trochu problem v tom, ze pokud pouzijes alternativniho klienta, tak ti to zadnou smlouvu nezobrazi. Ciste teoreticky nejaky lama uzivatel ani nemusi vedet o tom, ze to vubec nejakou cizi sit pouziva a mel by se ridit nejakym jejim licencnim ujednanim. Navic to stejne neni realne vymahatelny - pokud by icq skutecne udelali tak, ze by s alternativama nefungovalo, tak by lidi presli na neco jineho a ztratili by i ten zbytek lidi, co ty oficialni klienty jeste pouzivaji
21:07
LosCatmanos
Jaký problém? To není vina ICQ, že si uživatel nepřečte licenční ujednání. Neznalost neomlouvá. Navíc si AOL určitě platí natolik dobré právníky, aby do smlouvy přidali větičku cca: "S licenčním ujednáním automaticky souhlasí každý, kdo používá a přistupuje k síti icq."
RIP Zidane
12:14
CPY: Re:
CPY
A v zmluve takisto stoji ze je urveny len na osobne pouzitie, firemne rozhovory su taktiez porusenim zmluvy.
18:45
Intri: Re:
silhouette
Já řekl, že je to regulérní normální alternativa, ne, že je legální.:-) O tom, že ICQ zakazuje používat jakékoliv jiné klienty než jejich vlastní, vím docela dlouho, ale s úspěchem to ignoruju a dobře se bavím, když ICQ stráví týdny přípravou změny sítě, aby nefungovala s alternativami, zatímco tvůrci alternativ v rámci hodin vydají aktualizovanou, plně funkční verzi.:-)

Holt, smůla, vydírání se nebere ani u softwaru. Lidi používají alternativní klienty z nějakého důvodu. Pokud ICQ na tyhle důvody kašle, holt se musí smířit s tím, že se jim na oficiálního klienta spousta lidí vykašle.
21:13
LosCatmanos
ICQ může odříznout alternativní klienty od přístupu do své sítě kdykoliv se jí zachce. Zatím občas vydá update, po kterém některé klienty na pár hodin přestanou fungovat a potřebují update, ale určitě to nedělají, aby tyto pluginy odřízli od sítě, spíše to dělají proto, aby pozlobili nepříliš znalé uživatele, které neustálé přeinstalace qipu přestanou bavit a vrátí se zpět k oficiálnímu klientu.
RIP Zidane
21:13
LosCatmanos
*aby tyto programy odřízli od sítě
RIP Zidane
21:26
LosCatmanos
Používání Mirandy je nezákonné? Kde jsi na to přišel? V Mirandě ani nemusíš mít ICQ plugin. Navíc samotné používání alternativních klientů není nezákonné! Nezákonné je až příhlášení se do ICQ sítě.
A nemachruj, že jsi objevil jabber.
RIP Zidane
20:16
drake: Re:
drake
mno já jsem někde čet, že to je napsaný v EULA, která je u nás proti ústavní...
Everytime you add a crappy quote God kills a kitten. Please, think of the kittens !
23:40
nemo88: soucitim
silhouette
taky si na me vzpomel jen muj messanger ze mam narozeniny...u me ze soucitu plus
Google je kamarad, ne nepritel...
15:31
Kvaky: Tak abys neřek, přeju ti všech
silhouette
Tak abys neřek, přeju ti všechno nejlepší a hodně štěstí...
17:19
motobiker: Co qip
silhouette
Nejlepsi je prani pevneho zdravi a pracovnich uspechu od vasi zdravotni pojistovny. Tam si muzete byt na 100% jisti, ze to mysli naprosto uprimne a skutecne vam to prejou.
Obama Lama Duck
18:46
magina: Monolog
silhouette
Me na tom prijde nejvtipnejsi ze je to zase monolog :D
19:20
Kvaky: Re: Monolog
silhouette
No a? Já občas taky vedu monology na jabberu. :D
21:27
LosCatmanos: Re: Monolog
LosCatmanos
Magina naráží na paradox, že mu nejen nikdo nepopřál, ale když se o tom někomu zmínil, tak ho ani nepodpořil a totálně ho ignoroval :D (samozřejmě nevím, jak se dál rozhovor vyvíjel, takto o samotě to vypadá komicky:)
RIP Zidane

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1243 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1548 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1899 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2104 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2319 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 32 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 62 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 74 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 92 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.