Detail hlášky #37006

<a> Ti zákazníci jsou rok od roku fakt pitomější.
<b> ?
<a> Teď tu byl kluk prohlíd si přístroj a s naprosto seriózním výraem odborníka se mě zeptal: "A pane, to WI-FI to je celosvětový že jo?". Měl sem co dělat abych se mu nevysmál rovnou do ksichtu.

Informace o hlášce

Datum přidání: 13. 7. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: Anonym (27228 hlášek)
Hlasování: 18 pro a Aki-chan, Kogaku, HateMePls, Blanch, zelvak, kbtmichal, Maty991, Altair, tristaver
122 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 8,29 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

15:22
silhouette
Hmm, teď se mi stalo úplně to samé... když jsem si přečetla tvou citaci... ;o)
16:07
Bubu: "-"
Bubu
Ti zaměstnanci jsou rok od roku drzejší. Nejen že se neumí chovat, teď se tím dokonce chlubí(a to nevtipnou formou).
Každý nemusí všemu rozumět. Ty ses taky učil. Tys to taky nevěděl.
Měl by si zvážit svůj odchod do... hodně daleko.
Mia clementia, denar esto.
16:08
Morbo
No ty vole, ty jseš teda prodavač.
Napadlo tě někdy, že lidi se tě v tom krámě ptaj na různý věci proto, že je neví? Kdyby všechno věděli, tak jseš tam zbytečnej. Tak za to buď rád a drž tlamu.
I just downloaded the Internet. How do I use it?
16:31
Hrabosh: Re:
silhouette
Máš i nemáš pravdu. On tam je samozřejmě proto, aby těm lidem poradil ... ale zase ne proto, aby jim vysvětloval co je to WiFina. Když du něco takovýho kupovat, tak bych předpokládal, že si nejdřív zjistím, která bije. Do prodejny autodílů se taky nepůjdeš zeptat na princip funkce spalovacího motoru ...
21:37
kevin365: Re:
kevin365
Na tom něco bude... !
Na děravej pytel děravá záplata.
09:31
Morbo: Re:
Morbo
Jo, zkus někdy jako prodavač říct zákazníkovi: "Proboha, přece se mě nebudete vyptávat na takový triviality! Vo tom si máte nejdřív něco zjistit!" a nebo se mu dokonce vysmát do ksichtu.
Takovýho prodavače šéf okamžitě vyrazí.
Díky bohu.
I just downloaded the Internet. How do I use it?
19:25
rur: Re:
rur
Nakupovali jste někdy v obchodě s elektrickejma součástkama?
21:30
Hrabosh: Re:
silhouette
Jasně ... GME, GES, dřív EZK, nebo Elektro Kvapil. Proč?
11:56
rur: Re:
rur
Protože "Proboha, přece se mě nebudete vyptávat na takový triviality! Vo tom si máte nejdřív něco zjistit!" mi tam přijde jako std obchodní strategie :-) Když člověk přijde a řekne "Chci N555E, L-53SRC-DW a KER 27P RM5", tak to má vmžiku na pultě, ale když řekne "Chci integrovanej obvod pro sestavení blikače, červenou LED a kondenzátor 27 pikofaradů", tak mu akorát vynadaj a koukaj na něj jak na vola...
18:23
Hrabosh: Re:
silhouette
Takový člověk je hotové neštěstí ... hlavne když stojí před Tebou ve frontě a Ty spěcháš! Já tam chodím se seznamem, kde mám jednak názvy součástek a potom taky katalogová čísla toho obchodu, kam zrovna jdu (vypsaná z E-shopu). Jednak jsem dřív hotovej a pak taky vím, že mi dají přesně to, co chci (např. že ten integráč bude opravdu v tom pouzdře, na který mám nachystanej plošňák. Mimochodem když chceš něco stavět, tak bys opravdu měl být schopen pojmenovat součástky, ze kterých to chceš poskládat!
00:56
rur: Re:
rur
OK, zároveň odpovídám na oba tvé příspěvky. Uznávám, že srovnání s kartáčkem pokulhává, tak mám lepší, které imho obstojí před wifinou i součástkami.
Co když si jdeš kupovat televizi? To už jsou relativně složitá zařízení a umožňují spousty věcí, ale kupuje si je každý blbec. A když přijdu do slušného obchodu, tak sice nečekám, že mi vysvětlí, jak funguje LCD a jak plazmová obrazovka, ale přinejmenším očekávám (a ve slušném obchodu se toho i dočkám), že mi vysvětlí hlavní rozdíly mezi jednotlivými typy a jednotlivými televizory, abych se mohl rozhodnout, co mi nejvíce vyhovuje... Respektive že se mě zeptají na pár věcí a podle toho mi doporučí televizor, který je pro mě nejvhodnější.
U televizí je tohle imho docela standardní služba. Proč by to samé nemohlo fungovat i u wifiny nebo u součástek? Pokud jediným argumentem je to, že stojíš za tím člověkem ve frontě, tak odpovědí logicky je, že by měli zaměstnat více zaměstnanců, protože při současném stavu nejsou schopni poskytovat kvalitní služby...
20:26
Hrabosh: Re:
silhouette
OK. Televize jo ... tu opravdu kupuje kde kdo. Ale s těma součástkama bych to tak rozhodně neviděl. To si jako ten, kdo to chce stavět, přece musíš umět rozhodnout sám, co tam dáš, ne? To si fakt nedovedu představit, že by takhle fungovalo ... že bys přišel, že chceš dělat třeba rádio a oni by ti prodali všechny součástky, který na to potřebuješ. Ta wifina je IMHO neco mezi tou televizí a součástkama ... spíš k těm součástkám.

Prostě když de někdo kupovat takový zařízení, tak tak nějak předpokládám, že aspon ví, co to je. A když má " naprosto seriózní výraz odborníka" a položí takovouhle otázku, tak je IMHO fakt blb.
22:24
rur: Re:
rur
Hm, tak asi jsme dokonvergovali +- ke shodě no... :-))
Součástky záleží jak co. E555N bych asi měl vědět když tam přijdu. Ale kámoše takhle vyhlásili, když chtěl tlačítko. Prostě chtěl nějaký co nejlevnější tlačítko. To je imho docela normální požadavek - tlačítko neni integrovanej obvod, to se spíš blíží tomu kartáčku na zuby...
Ten výraz odborníka je jiná věc no :-)) Kdyby se normálně tvářil, že moc neví o co jde, tak bych mu normálně poradil a neřešil bych to, ale takhle bych se asi potom doma taky zasmál :-))
21:29
Hrabosh: Re:
silhouette
Ale on přece nic takového neudělal. On jenom píše na IM kámošovi, že zákazník je blb ... což je jeho svaté právo. Znova opakuju ... IMHO je prodavač od toho, aby ti poradil, že tamten router umí tohle a onen zase něco jinýho. Abys mu prostě sdělil svoje požadavky a on Ti pomohl s výběrem ... On Ti samozřejmě má pomoct s výběrem i když nerozeznáš ethernet od eternitu ... ale celá debata bude pravděpodobne vypadat jak blbej z hluchým, bude trvat dvakrát tolik, a stejně si možná neodneseš to co chceš, protože to nedokážeš správně popsat. Proto si myslím, že než jdeš něco takovýho kupovat, měl bys zhruba vědet, kerá bije.
12:03
rur: Re:
rur
Když jsem šel do obchodu s kartáčky na zuby koupit si kartáček na zuby, tak jsem si před tím taky nezjišťoval na netu žádné informace o kartáčkách na zuby, a pak jsem tam byl za vola že nevim co chci, a nedokázali mi říct skoro nic, hlavně mi furt opakovali že hlavně záleží na tom, jakou značku preferuju, a nějak nebrali, že neznám žádné značky zubních kartáčků (ok, znám SpoKar).
Hodně lidí se dobře vyzná v tom, co je zajímá, baví, živí... Ale odmítám se před nákupem čehokoli nejdřív stát odborníkem na danou problematiku, na to mi je můj čas moc drahý. Od toho jsou právě ti prodavači. Když si to všechno nastuduju na netu tak si pak vystačím s online obchodem.
18:16
Hrabosh: Re:
silhouette
Já napíšu, že bys měl zhruba vědet, která bije a Ty mi na to odpovíš, že se odmítáš stát odborníkem ... dává to smysl?
Srovnávat kartáček na zuby (tj. věc denní potřeby) a jakékoli zařízeni s Wi-Fi je trochu nereálné ... ale přidržím-li se Tvého příměru, je to jakobys šel kupovat kartáček na zuby a netušil, co jsou to štetinky, na co je zubní pasta a kdeže vlastně ty zuby jsou. Přišel bys tam s tím, že Ti smrdí z huby a někdo Ti poradil, že si máš koupit zubní kartáček :-)
15:56
LuciusMare: už tě vidím jak položí sice hl
LuciusMare
už tě vidím jak položí sice hloupou ale otázku a ty se předkloníš,vyprskneš mu do obličeje,začneš se řehtat že se válíš po stole s prstem nataženým směrem k zákazníkovi.Nehledě na to že by jsi to nikdy neudělal je to drzost,ty jsi hned od narození věděl co je to wifina?

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1246 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1551 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1902 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2107 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2322 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 35 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 65 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 77 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 86 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 95 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.