Detail hlášky #37704

<a> To sme boli včera v Tatrách... A kamošovi došla SMS Vitajte v ČR! :)
<a> A on vraví: Počul som už, že Česi poznajú Tatry lepšie ako Slováci, ale ŽEBY TU UŽ SAKRA BOLI AJ DOMA?!
<b> :)
<a> No ale v tom jeho brat zahlásil: Fúka tu silný vietor, podľa mňa tu asi prifúkalo signál z Čiech a preto ti prišla tá SMS...
<a> A myslel to vážne :))

Komentář: Welcome to Czechoslovakia!

Informace o hlášce

Datum přidání: 5. 8. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: pietro93 (12 hlášek)
Hlasování: Harys, Ondruch, PavlinII, Sargon, Petra51, Acorp, ubozak, love--sucks, Danol, Danik02, -TooM-, Zumongar, Denebola, blueW200, saft, Kogaku, R4c3rCz, jansv, DARTHPraetorian, w3m, Matekiller, Cejda, Joanne, crepps, chylex, Eradan, Vlk, Orlan, teye, oOJoKeROo, LisaX14, Wery, Speedlo, GH0ST, Wauder, Se7h, Lemra, Wimpo, Cassidy, Groove, DarthOptimus, JP, Xerxes42, bkralik, f_fabregas4, Slay, Los, riwy, RodneY, Sobosss, CZ_StRider, tausa17, Thira, tomikdvorak, abouttabs, Atlantis, Danny991, Lucius007, Sha-a-kaa, George, TomEF, Mirator, Herda, trepka, Lecco, Severina, Spiderwoman, Thab, AMD, spacak, DMDave92, Sally, soustruh, Tikov, dwander, Nekromancer, qwertzuio, Fatal1t, Aya17, link-in-man, Morv, peanutka, Snake, Terci, Haja024, Inf1n1tyy, incucu, zezewe, Accept, soony20, KaMilka, _Juan_, If-if, PeeKay, Apophis, Matesss, lerra, JerichoBM, Lugi, Euriass, srobka, Anti, Derevin, BahnoCZ, Bety888, bkbosorka1, popik34, DragoonX, Goues, assim, dominika, Lowky, Rotwajler24, Tolsimir, albona, katula7, Funin, Celer, jfk, Trny, kuras, backhun, kecal_op, JohnyWhooof, Twiisty, zulik, SkyHaven, Deefik, Pajusa, rendlik, Waco, Ayume, yannush, Psycho_O, czHONAN, Winters, tocra, Mortuus, DMRaper, herodes555, Lurker, softak1968, Mairiel, nitram1234, Mango, ciakval, tobytja, Meer, Radek9, tommander, Metodej, Witek, Gobledon, Cinvor, Andysik, chudst, Marty008cz, Milhauzz18, spiderpig, luciferrus, Stevecek, inkara, DanDan, WellBloud89, Katand, vasek004, Hamagen, dohaje, jurda, Shark94, Titanit, bosorka, calexman, Liman, Skay, matrix17, hinogary, freferg, Metzgermeister, scarlaxx, ScH0ll_kIll3r, Neuromancer, Miguel, honeybw, zelvak, Lorandel, 350ztom, Rimmoncze, Cubis, anezkaceska, Kethryn, jezzy, Gasert, Marcus7, staccey, hedus, Sejsel, Kagero, BooBee, FoxMulder, TheReptalek, beeeee, Elisabetha, BearPeter, TerroX221, Deliminico, Komaar, Komunard, SantaSatan, Schade105, Kixie, Finarfin, TidO, Danad, Kwisatz_Haderach, despy, Foxtrot, Kapitan, piol, Perun, cenco89, TuzkaDruha, Petrziczka, sendvo, paulie05, ric4rd, SmallMongoose, Bart, killercat, hostar, mrMys, marsu7, bradl3y, Annacerv, Elgurth, Lee1503, fabiocz 884 pro a beorn, wegas, Finer5950, Tinnarr, Lineman, Ptolemaios, Chaythere, alaqella, blow, Hammer, Derfight, Mackie, Imzadi, petan012, domvala, lilo, Traitor, speedy89, pitufo, tomzi, dorry, hasahm, confiG, Renee, Gorkil_the_goblin_king, Wrynn, perfect, jursmi, PinkFOX, kollma, repley, pavelnop, tristaver, Marsian, BMJackal, panpatejl, nations113, Strop, anela, Lahvout, kbtmichal, ladys91, Asriel, freaky_tomato, MistrBuBak, HateMePls, vinczenzo, Lida79, Highlander, Ejmin, Boxtra, Korialis, tik-tak-cz, aewin_cz, kapoka, Keeehi, petya, smrduty_kojot, lennyd, Moneta, Altair, Shubol, DJ307, kapriiik, FrenkyB, vaevictis, Trungsi, Deianeira, Maty991, user1234n, Bazim, Loxcom, Banan, Edgarix, Stickman, Allka, Elephie, Metis, Nevermore, MessY, zgrossl, krutoslav, olejovka, toop, CarpeNoctem, rotten77, oprs
356 proti
V oblíbených: sireldo, petrxx, sheppard21, aloofness, TerroX221, TuzkaDruha 6 uživatelů
Oblíbenost: 68,71 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

15:09
DanDan: A mě to asi přifoukalo úsměv
DanDan
A mě to asi přifoukalo úsměv... Takže dnes za plus...
Ten s kapsou... Je zpět!
15:51
_fD: Tohle sa mi paci
silhouette
Tohle sa mi paci, dneska prvni + :D
16:35
Snake: No
Snake
...z Čech by to sice letělo na Slovensko asi těžko, ale nebudu rejpat, to plusko jsem dal :-)
R.I.P. Zidane
21:31
LosCatmanos: Re: No
LosCatmanos
nepovídej...
RIP Zidane
20:12
Eslinecka: hhh
Eslinecka
Proč ne? Mě přišla ve Francii SMS, že mám vítat v ČR, asi hodně opožděná sms a hned po té, že mi byl aktivovaný internet v mobilu, aniž bych si ho aktivovala...
13:00
feErda: ale je pekne, jak si nekdo muz
silhouette
ale je pekne, jak si nekdo muze myslet ze signal leti s vetrem:-)))) za to sem musel dat plus (po dlouhe dobe)
Nevěřím ničemu co krvácí víc než pět dnů a neumře to! :D
14:06
M0RGAN: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
M0RGAN
Signál letí s větrem, jenže "s větrem o závod" :P a hlavně pravděpodobně mnohem rychleji, jen netuším, jakou rychlostí.
Každopádně tyto opožděné SMSky se stávají. Když jsem třeba jel do Itálie a hned za hranicí Rakouska jsem odpojil mobil od sítě a zapojil ho až v Itálii po dvou dnech, tak mi taky teprve až tam přišla SMSka "vítejte v Rakousku".
15:00
NeilArmstrong: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
silhouette
Letí rýchlosťou 300 000km/s ;) Je to preto, lebo rádiový signál, ktorý používajú mobily nie je nič viac, než svetlo na inej vlnovej dĺžke, iba ho nemôžeme vnímať. A možno to nebolo oneskorenie, stávajú sa totiž veci, že napr. chlapík môže volať vysielačkou z kontinentu na kontinent bez akejkoľvek tretej reprodukčnej strany odrazom od ionosféry B) :P
16:21
mch81: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
silhouette
Ve skutecnosti se svetlo pohybuje o neco pomaleji nez tech zminenych 300.000km/s a pak jeste zalezi na prostredi, ve vzduchu to je zase o neco mene.

Jinak neni "nic vic" - tezko rict, ta vlnova delka je celkem podstatna, to ovlivnuje i energii zareni. Treba UV nebo gamma zareni je taky elmg. vlneni, ale ty dopady na zive organismy jsou ponekud drastictejsi :-)
16:50
NeilArmstrong: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
silhouette
Bóže, samozrejme, že 3x10na8 m/s nie je presné... Mimochodom, keď sme už u nepresností, tak svetlo má vlastnosti častíc aj vlnenia, čiže čiste o vlnení sa hovoriť nedá.
17:36
mch81: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
silhouette
Jak se projevuje svetlo jako castice?

To je spis tak, ze se nanocastice projevuji jako castice i jako vlny (treba elektron), jak se projevuje foton jako castice teda nevim. Ale je fakt, ze muze ovlivnit treba elektron, tak asi jo.
10:55
BlastFX: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
BlastFX
Problematika vlnově-částicového dualismu je celkem hezky a jednoduše vysvětlena třeba zde http://www.physics.rutgers.edu/~motl/brian/ves-04lm.html , kdyby ti to nestačilo, Google pomůže ;)
I believe in power of Windows Vista.
13:34
HFechs: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
silhouette
Mám podezření, že nás učitel fyziky chtěl vždy učit na výšce, na elektro prumce jsme probírali klasicky podle osnov, byl to druhák (pak už jsme fyziku neměli), a měli jsme končit světlem. Jenže on se poslední měsíc tak rozjel, že nejdříve vysvětlil, že světlo je vlnění, pak že světlo jsou částice, pak že je to jak kdy, plynně přešel Einsteinově teorii relativity, ke kvantové fyzice, anihilaci částic, antihmotě... a to vše stihl za pár vyučovacích hodin. Bohužel, hustota informací byla tak vysoká, že si pamatuju už sotva o čem mluvil, ale bylo to zajímavé :). Chudáka kámoše, který měl nerozhodně, na to ale i zkoušel. Všem je asi jasné, že mu to zkoušení nepomohlo ;).
16:20
robotron: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
silhouette
Prijmeni na K.?
16:52
NeilArmstrong: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
silhouette
Ešte, UV aj röntgen je tiež svetlo ;) a necytaj ma za slovíčka
17:40
mch81: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
silhouette
jenze to je blbost, zakladni vlastnost svetla je ta, ze je to elmg. vlneni ve viditelnem spektru. Pokud reknes, ze UV je svetlo, jenom na jine vlnove delce tak to je jako kdybys treba rekl, ze auto je v podstate jizdni kolo. Akorat to ma par kol navic, motor, volant, karoserii atd. Nebo ze zvire je rostlina, ktera ma nervovou soustavu, obehovou soustavu, umi se pohybovat vlastni silou. Proste se tim uplne narusi ta puvodni definice.

Btw, tyhle komentare chodi nejak mailem nebo jak se clovek dozvi, ze se neco zmenilo? :-)
22:51
JarynekZ: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
JarynekZ
Není UV část světelného spektra? Pokud vím, světelné spektrum je IR záření -> viditelné záření -> UV záření. A co se týká toho dualismu, světlo JE dvojí povahy, někdy se projevuje jako vlnění, někdy jako částice (jsem v druháku elektro oboru, měli jsme to ve fyzice teď nedávno). Rychlost světla závisí na prostředí, 300 000 km/s je ve vakuu a pak to jde rychle dolů s přibývající hustotou.
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished?
02:54
While: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
While
To víš. Západní vítr je západní vítr. :D
I don't know and I don't care.
18:15
nakopnuta_sova: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
nakopnuta_sova
Západní vítr je krutý, počítej Whilečku s tím... ech, ono to je vlastně trošku jinak, no tak nic :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
18:56
While: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
While
Pro tebe nejsem žádnej Váleček!
I don't know and I don't care.
19:41
While: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
While
Vždy pan While!
I don't know and I don't care.
13:56
nakopnuta_sova: Chvilka 19:41
nakopnuta_sova
Najednou :-) Já furt, co mi to připomíná a no jistě: http://www.lamer.cz/quote/72431#comment_428707 :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
19:30
While: Re: Chvilka 19:41
While
Máš bod ;) Přesně to mě k tomu vedlo.

Jo, a stejně si takové oslovení příště odpusť, není mi to příjemné. A k tomu ještě u chlapa,... Přijde mi to trochu,... Jak to jen říct, přihřáté. :)
I don't know and I don't care.
20:09
nakopnuta_sova: Re: Chvilka 19:41
nakopnuta_sova
To oslovení byla narážka na "Severní vítr je krutý...", jaks možná poznal. No a "Whilečku" šlo slabikama do rytmu, nic víc v tom nebylo, jinak to samozřejmě používat nemíním :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
22:29
nakopnuta_sova: Re: Chvilka 19:41
nakopnuta_sova
Ono v originále přece je "počítej, lásko má, s tím", takže to chtělo něco tříslabičného - ale co? Teď mě ještě napadlo "Whilíku", jenže to bys zas moh brblat, že to připomíná Včelku Máju, takže nevím, jestli by tohle něco vyřešilo :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
22:32
Zelvi: Re: Chvilka 19:41
Zelvi
Co "tapíre"?
Ddim crwban yma.
15:38
nakopnuta_sova: Re: Chvilka 19:41
nakopnuta_sova
Do rytmu to jde, ale jaks přišla zrovna na tapíra?
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
15:44
ESESEL: Re: Chvilka 19:41
ESESEL
Asi zkratka pro "toaletní papíre"... :-D
JOHN MAY LIVES | You're the most basic of jokes.
16:08
nakopnuta_sova: Re: Chvilka 19:41
nakopnuta_sova
Taky možné :-D

I když osobně si spíš myslím, že pokud to Želvička neplácla jen jako první trojslabičné slovo, co ji napadlo, hledala dalšího zástupce do lameří živočišné říše a tohle byla možnost :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
16:42
Zelvi: Re: Chvilka 19:41
Zelvi
Já jsem ho nehledala, on tam zapadl sám, protože je upír a to je k tapírovi blízko.
Ddim crwban yma.
19:35
While: Re: Chvilka 19:41
While
Na "tapíra" jsem si zvykl. Spíš to oslovení v kombinaci s tou písničkou mě trochu pobouřilo. :) A pokud se zprovozní registrace, tak odejdu a vrátím se jako tapír. Doufám, že pak nebude chtít Zelvi poplatky za nápad. :D
I don't know and I don't care.
19:44
Zelvi: Re: Chvilka 19:41
Zelvi
Jsem chudá, chci poplatky jako OSA, za každej příspěvek určitou sumu (výši ještě určím). ]:)
Ddim crwban yma.
19:52
While: Re: Chvilka 19:41
While
Fajn, ale aby mě to nezruinovalo. Musím živit rodinu! :D
I don't know and I don't care.
20:52
nakopnuta_sova: Re: Chvilka 19:41
nakopnuta_sova
Toho bych se nebál. Počítám, že to se dřív Babiš přizná, že byl estébák a odejde z politiky a Zeman se omluví za všechny hulvátštiny a podobné nedobroty, kterých se kdy dopustil, než se tady zprovozní registrace :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
20:58
nakopnuta_sova: Re: Chvilka 19:41
nakopnuta_sova
Přihřátě to zní, ale to si fakt myslíš, že zrovna já bych... no dovol :-) S chlapem akorát na pivo, cokoliv víc bych dobrovolně v den, kdy se ze mě stane pracovitý slávista volící ANO a vstávající s úsměvem za rozbřesku :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
21:41
nakopnuta_sova: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
nakopnuta_sova
Pochopil jsem toho Válečka správně - https://img.ceskatelevize.cz/program/porady/1002760274/foto09/03.jpg?1404984752 - nebo to je jen náhoda? :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
21:42
nakopnuta_sova: Re: ale je pekne, jak si nekdo m...
nakopnuta_sova
A že byl Lamer o hodinu ustřelenej, to jsem si zvykl - šachy s letním časem... ale proč teď ukazuje 21:41, když je tři čtvrtě na dvanáct, to mi lebka nebere :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
15:13
hawkey: konecne
hawkey
neco noveho a vtipneho,tak davam plus
heslo : "Cokoliv az po okraj je fajn"
20:13
Vojta008: měsíc
silhouette
Já sem kdysi byl na letním táboře s jedním klukem, kterej si myslel, že pohyb měsíce po obloze je způsobenej větrem :).
11:13
wingman
První část byla opravdu vtipná, druhá jen infantilní a blbá - zdržuju se hlasování.
Ha ha ha ha.. And I thought my jokes are bad..
10:36
Nechic: pěkné
silhouette
Ale nic to není, běžně se mi na Ještědu stává, že mi ani nepřijde SMS o tom, že jsem na německym signálu, ale posílám SMS a volám jako z Německa :-/
Asertivní právo č. 1 : Právo říct "To se mi nelíbí"
23:21
domek: vietor
silhouette
tomu asi silný vietor vyfůůůůkol aj mozok z hlavy :D +++
16:48
rufuss: no
rufuss
Z Čech by tam doletěl akorát tak zkažený prd, určitě to bylo z Moravy.
A to je zásadní rozdíl, poněvadž Čechy!=Morava
I believe in power of Fel Empire.
13:01
pietro93: Re: no
pietro93
Slovaci casto pouzivaju v poslednej dobe pre Cesko vyraz "Cechy" pritom, nemyslia Cechy okrem Moravy a Sliezska, ale cele Cesko...
Life comes true
20:35
rufuss: Re: no
rufuss
Česko taky saje.
I believe in power of Fel Empire.
16:59
nakopnuta_sova: Re: no
nakopnuta_sova
A jak to tedy chceš jednoslovně říct? Česká republika je moc dlouhé...
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)
18:54
Jakuje: komentář
silhouette
Akorát mi neleze do hlavy komentář
17:51
HeyMan: To nic neni, to my, když jsme
silhouette
To nic neni, to my, když jsme byli v Tennessee (USA) tak nam, asi 5 lidem, přišlo Welcome to United Kingdom.. to sme trošku nepobrali :-D ale třeba to bylo tim silným vítrem no :-D
14:29
nakopnuta_sova: Re: To nic neni, to my, když jsm...
nakopnuta_sova
Tak to je taky dobrý. Já si jen pamatuju, když jsme byli na Šíravě, některejm kamarádům se telefon připojil na síť jmenující se nějak "Kyivstar", čili jasná Ukrajina.
Proti tomu nic, pokud to tam mělo nejsilnější signál ze všech dostupných, ale hlava mi nebere, proč se takhle telefony připojily jen někomu a jiným z nás ne, jiným se automaticky připojily na síť slovenskou, takže to s tím "nejsilnějším signálem" Kyivstaru nebylo asi zas tak žhavé... si telefon hodil korunou, kam se má připojit? :-)
Registrace i obnova hesla už fungují, veledík vedení! Dračice a další - vraťte se :-)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1240 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1545 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1896 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2101 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2316 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 28 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 59 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 71 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 80 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 89 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.