Detail hlášky #38598

<a> loooool :-) tedka mi psal kamos. Ma malou IT firmu a serverovnu. Prisel mu mejl od nejakyho typka se screenshoty všech jejich zakodovanejch databází, redakčních systémů a popisem jak jim to vsechno hacknul
<a> a nabídkou spolupráce :)
<a> a co je na tom nejlepší: Když o tom napsal ten týpek na facebook, tak se pod tim asi po 15 minutách objevil komentář od něj samotného z jeho účtu: <c> hahahhahahha, teď jsem ti hacknul i facebook :-D

Komentář: Komu se to nestane, neuvěří.

Informace o hlášce

Datum přidání: 10. 9. 2009
Kategorie: Hlášky
Autor: LastHunter (2 hlášky)
Hlasování: sea, Deefik, Sargon, Acorp, SexPistols, Gorkil_the_goblin_king, ubozak, Severina, dcp115c, ladys91, Mokr32, Ordos_Koala, Danik02, Radek9, love--sucks, Cejda, Kogaku, Sh4d0W, w3m, saft, crow91, DMDave92, incucu, cooly, -TooM-, Waco, Sheppy, Snowy, Pajusa, aalfred, Wery, Danol, McBobr, Ptolemaios, riwy, Sobosss, Tazzrius, Johny007, Orlan, CZ_StRider, tomikdvorak, popik34, blow, cha4ser, _CJ_, Slay, Setton, Herda, 110110010, Doktor, nepoveda, lucas03, Denebola, SkyHaven, abouttabs, Polymorph, Mervin, Cinvor, Aya17, Mysharr, Moneta, kudli, reep, AMD, bkralik, domvala, spacak, Laurelinad, Mikser, blueW200, Taran, dwander, wegas, tocra, mike2406, zax52, DMRaper, Fatal1t, JohnSean, soustruh, Lugi, dejvid17, tristaver, katula7, jursmi, corwin_x, Ondruch, Gobledon, soony20, Snake, Apophis, PeeKay, Accept, If-if, JerichoBM, fabiocz, yackiee, ScOrPiOn9, Mirator, srobka, Matesss, Donkey-Kong, Morv, pali6, Ruprecht, Wauder, SidiusM, Matrin, Raky, Kelt, Bety888, roset, Ciko, Jitka12345, kadibudka, Shawn94, JohnyWhooof, albona, vasek004, fatalixi, DragoonX, Bubllinka, luciferrus, Nekromancer, Unicorn2000, Beezer, majki26, TheReptalek, HonzaRez, bkbosorka1, sunakasi, Lurker, sm22, skeblik, RAF47903, ciakval, herodes555, aewin_cz, BeSaR, Meer, Staga, Larinka, inkara, freferg, Metodej, Metzgermeister, Pajanek, Marty008cz, Ozzy, bubhak, Winters, Highlander, chudst, OpaGe, anela, KalamityJane, rendlik, vinczenzo, bumbik, FrenkyB, Remetak, tommander, WellBloud89, Kagero, Hamagen, Skoll, Marcus7, Kethryn, Sejsel, 3wl4k, Gego, B-ree-m, zelvak, Cubis, Einhasad, staccey, SmallMongoose, BahnoCZ, anezkaceska, Rimmoncze, Katand, Hrosik97, Liquor, Jumbo, Stickman, KorYi, Komunard, blipik123, andro564, Neuromancer, KeeperX, Danad, TidO, Kapitan, despy, TuzkaDruha, Petrziczka, Lorandel, peto7532159, lerra, Milhauzz18, Finarfin, Zelvi, barney33, pavelnop, GorTavaro, psychous3, Elgurth, Kwisatz_Haderach 735 pro a beorn, PavlinII, Sha-a-kaa, sark, Finer5950, Sib, Vivi, oOJoKeROo, GH0ST, kecal_op, Chaythere, hasahm, jerzi, Eso_Rimmer, alaqella, MistrBuBak, Hammer, BearPeter, Mackie, Imzadi, deemarc, Tinnarr, petya, Traitor, aamp, Moleek, skagerrak, dave5000, Witek, zakolu, Laire, Akersh, repley, Derevin, Maty991, wax07, speedy89, Skay, Lemra, nOObiCZek, freaky_tomato, Asriel, DeadLine, JuRoot, HateMePls, Exxclussive, smoulinka, kuras, mismas, nations113, queeny31, zzuzi, p858, jfk, smrduty_kojot, DJ307, kbtmichal, Liman, cluso, yannush, lentiilka, bukanyr, tobytja, Sed, TomEF, Lida79, Bazim, caarymary, Keeehi, Toblakai, mikla, Ejmin, Renee, tik-tak-cz, lilo, matrix17, jurda, Altair, calexman, Aelin, lennyd, Vincent, YDraigGoch, bradl3y, Dyfer, Komaar, Nikeman, beeeee, Edgarix, perfect, Metis, kapriiik, Blanium, Nevermore, spiderpig, dorry, piol, Allka, noonick, killercat, olejovka, Elisabetha, CarpeNoctem, hafi, oprs, zgrossl, Annacerv
481 proti
V oblíbených: sireldo, korbic92, sheppard21, TheReptalek, Staga, TuzkaDruha 6 uživatelů
Oblíbenost: 57,67 %
Stav: Má kladné skóre

Diskuze

17:32
Admiral: Nepochopil jsem kdo to hodil n
silhouette
Nepochopil jsem kdo to hodil na fejsbůk. Kámoš s IT firmou nebo ten co se mu do toho naboural?
17:45
muzo: Re: Nepochopil jsem kdo to hodil...
muzo
podla toho ako som to pochopil ja tak najprv si to majitel tej malej IT firmy hodil do statusu a pod tym bol komentar od toho kto sa mu tam nabural ale z uctu toho majitela firmy...
22:16
RamsesIV: Re: Nepochopil jsem kdo to hodil...
RamsesIV
tak nějak by to davalo smysl ..ale je to zmatené ...
No a co, stějne všichni pomalu umíráme.
00:13
drake: Re: Nepochopil jsem kdo to hodil...
drake
jj takhle jsem to taky pohcpil
Everytime you add a crappy quote God kills a kitten. Please, think of the kittens !
19:28
Sochi: Ale uvěří
silhouette
Znám šašky z několika malých firem,.. většina databází a správcovskýh účtů není omezena na přístup jen z vnitřní sítě, login "uzivatel" a heslo "uzivatel" apod.. to se potom hackuje (zvlášť pokud je login příjmení).
Řekl jsem snad, že mě to zajímá?
20:13
Runa: Věřííím, takhle nám jeden blbo
Runa
Věřííím, takhle nám jeden blbounek "hacknul" diskuzi:D napsal na ni "ahoj"
20:07
robotron: Re: Věřííím, takhle nám jeden bl...
silhouette
To se teda rozepsal.
20:20
Numerion: Re: Věřííím, takhle nám jeden bl...
Numerion
no vis von se bal aby ho nechytli policajti :D
Imma firin mah...................LAZOOOOOOOOR
01:38
rur: Je to trochu jako "Životopis z
rur
Je to trochu jako "Životopis zanechte v adresáří..." a taky je to hezký :-)
09:16
Eduard: IT firma?
Eduard
Tak to být tim majitelem, tak to tajím, co to dá. U takové firmy bych si totiž nekoupil ani kalkulačku, protože tam jsou schopni šlohnout židli zpod prdele majiteli.
Proč bych se měl divit, když blbost je věčná.
10:02
Doktor: To je tak, kdyz nekdo zaklada
Doktor
To je tak, kdyz nekdo zaklada firmu se sotva zaschlym inkoustem na maturitnim vysvedceni. Jeste doufam, ze se zabyva tvorbou webovych aplikaci nebo hostingem - s takovymi "profesionaly" uz jsme taky meli tu cest.
Jmenuji se Tohel, Doktor Tohel a nosím query proklatě nízko
11:44
vojta[m]: Re: To je tak, kdyz nekdo zaklad...
silhouette
Znám lidi, co to zakládají a to mají ještě půl roku do maturity (a ta je stejně čekala až v září) .. a to jsem byl na elektroprůmyslovce...
00:08
Bree: neuvěřím a už se mi jednou něc
Bree
neuvěřím a už se mi jednou něco zvdáleně podobného stalo...
Look out, here is spider pig!
01:18
Blackfighter: What? Really?
silhouette
Cože? Uhádnutí hesla na facebook je považováno za hacking? Už se nedivím že je tu kolem tolik hackerů :-)

"všech jejich zakodovanejch databází, redakčních systémů" už sme jak v kriminálce Las vegas, co?
08:08
twr42: ja si nemuzu pomoci, ale pusob
twr42
ja si nemuzu pomoci, ale pusobi to na me neuveritelne hloupe, tvari se to na me jako kdyby si nekdo naprosto neumel zabezpecit sit firmy a pak mu v tom nejaky desny vtipalek vymachal hubu, nacez se sam ztrapni tim ze o sobe tvrdi jak desne hackuje, kdyz pouzil na FB stejne heslo jako do site/typnul ho nejak jinak.
to jsem v tom sam?
Why are you wearing that stupid man suit?
09:55
chap: Re: ja si nemuzu pomoci, ale pus...
chap
ja bych to videl, ze mel DB volne pristupnou z venku s loginem admin/password a nekde tam mel DB uzivatelu s mejlama a heslama v textovy podobe. Ale jako za takovyhle "hacknuti" se nabizet do zminene male firmy ..... to by se clovek, kterej by umel nejakym sofistikovanym zpusobem zjisit infomrace, rozhodne necpal do nejake male zrejme radoby IT firmy :) ........ takze souhlasim s tvym nazorem :)
(2B || !2B) : W. Shakespeare
11:12
WaDa: totálně špatně podané
WaDa
totálně špatně podané
Trollí Vysočina
12:00
vanislav: no....chcete zjistit neci heslo?...
silhouette
Zalozte si vlastni stranku kde ho donutite se registrovat. Vetsinou lide pouzivaji jedno helso pro vsechno....
Zivot se nepocita na pocet nadechu a vydechu, ale pocet chvil ktere nam vzaly dech
13:00
Gyrxiur: Re: no....chcete zjistit neci he...
Gyrxiur
jj, presne tak, ja mam na kraviny vsade rovnake, ale na dolezite veci ako ebay, paypal, paypay, IB, email, webhosting mam vsade ine.
13:55
kubile: heslo
silhouette
A to si nepamatujete ten "slavný" případ hesla: NBUSR123?
Mimochodem adminovské heslo na Národný Bezpečnostný Urad SR :-D
Sbohem a dík za všecky ty ryby
15:09
Raunioilla: Vidlácký IT
Raunioilla
Díky vidláckejm ajťákům dostává slovo "hacknout" nový rozměr. Jeden nejmenovanej ISP pro město a okolí používal na většinu věcí MySQL databázi a na adrese jejichdomena.cz/phpmyadmin byl phpmyadmin bez jakýhokoliv náznaku zabezpečení a ROOT tam byl bez hesla. To se to pak hackuje, když bez jakýkoliv námahy můžete dropnout celou DB :D Chvíli sme si početli, zasmáli se a pak jim oznámili, ať si to zabezpečej. A to vyřešili tak, že ROOTa nechali stále bez hesla, jenom si našli adresář s phpmyadminem, zakázali čtení, tak že tam nemůžou ani oni a když tam potřebujou, tak si to nachvíli obnověj do takovýho stavu, v jakým to bylo předtím... Dělat takovýho ISP by zvládl i nějakej dobrej bot, teda krom papírování s berňákem :D
Give war a chance.
07:47
Cubeek: Re: Vidlácký IT
silhouette
Ono dropnuti nezaheslovane database je taky hacking?
12:02
Raunioilla: Re: Vidlácký IT
Raunioilla
Myslel jsem, že když to dám do uvozovek a ještě k tomu dodám "nový rozměr", tak tu ironii pochopí každý. Přirozeně, že o žádný hacking nejde.
Give war a chance.
16:25
twr42: Re: Vidlácký IT
twr42
hezkej podpis
Why are you wearing that stupid man suit?
20:17
Raunioilla: Re: Vidlácký IT
Raunioilla
Diky. Flower...err Fire power!
Give war a chance.
20:26
Squirrel: Re: Vidlácký IT
Squirrel
vzdyt ten dobrej bot by to zvladl XY lepe :), jen ty papiry jsou problem
Cynik je zlosyn, jehož pokřivené vnímání způsobuje, že vidí věci, jaké jsou, a ne jaké by měly být.
13:55
kriplozoik: Re: Vidlácký IT
kriplozoik
možná, že bot na nechání se jebat berňákem a jinými úřady už někde existuje jako plug-in do WordPressu nebo Drupalu..
Jezte hovna. Miliony much se nemohou mýlit.
09:02
hakim: hackovani
hakim
tak jeste jednou pro ty co nevedi rozdil mezi hackovanim a crackovanim.
hacking = proniknout, ziskat informace, a nezjisten zase odejit (nenechat zadne stopy). nebo si jen udelat zadni vratka. ALE TO VSE ABY O TOM NIKDO NEVEDEL.

cracking = nabourani se za ucelem skodit, neboli aby se o tom vedelo. takze jakmile ti nekdo nekam napise "hackul sem ti stranku, uz se jedna o cracking".
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
16:53
WaDa: Re: hackovani
WaDa
a ta osoba je Cracker :)
Trollí Vysočina
22:33
Technic: Re: hackovani
silhouette
a ty pak šoupnou do basy a když zhnijou tak je rozemelou a prodavaji to pod jmenem CiniMinis®
22:34
Technic: Re: hackovani
silhouette
což žerou jen děti a z těch vyrostou dalši crackeři..no prostě koloběh života z implentovanou komercí.
00:17
andro564: Re: hackovani
silhouette
A nevyrábajú sa z nich asi skôr crackery ?
17:04
LuciusMare: Re: hackovani
LuciusMare
tak jeste jednou pro ty co nevedi rozdil mezi hackovanim a crackovanim.
hacker = clovek co dela *HACKY* a toz chytre reseni problemu,nebo neco u ceho si clovek rekne "Jak to sakra udelal?" ( http://catb.org/jargon/html/H/hacker.html )

cracker = proniknout, ziskat informace, a nezjisten zase odejit (nenechat zadne stopy). nebo si jen udelat zadni vratka. NEBO nabourani se za ucelem skodit, neboli aby se o tom vedelo
11:47
wingman
.., and by the way, "1234" is NOT a secure password..
Ha ha ha ha.. And I thought my jokes are bad..
09:22
apiposka: ....uuuuuf
apiposka
tak tohle jsem vůbec nepochopila... postrádá to jakýkoli smysl, slovosled a význam.... totálně špatně napsaný, zmatený... nevim co víc k tomu dodat.. prostě totálně velké - ... :-!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1211 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1516 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 41 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.