Detail hlášky #44023

<ona> spravim kucharku... "Dasa XY: Varime cez internet" :-D A budu dve spiecalne vydania
<on> ne ty budes online poradca:-D
<ona> pre baby: vysypeme polovicu sacku cestovin do slanej vody. Pre matfyzakov a informatikov: vysypeme 5 gramov soli do vody, pockame kym zovrie a nasypeme 250 g cestovin. A na konci bude: "Specialne bonusy: ako pucit cesnak nozikom a ine uzitocne rady"

Komentář: aneb vysvetlite kamarátovi informatikovi ako uvariť syrovo-cesnakovú omáčku na intráku cez internet

Informace o hlášce

Datum přidání: 18. 3. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: vicca (1 hláška)
Hlasování: gilhad, wotas, Severina, scoiattolo, Januska, lerra, Lur_Raven, incucu, akroma, jsemvpraci, hellequine, chachan, Mathyas, Drache 15 pro a tepich, trepka, muzo, Sha-a-kaa, z0nt0r, alaqella, Drmol, Nuwis, Jarmil, Bubu, j1rka, Vincent, AMD, Harys, suah, lORD_Jajator, Lecco, MAGEman, Zidane, Panek, simpe-cz, shaggy, Sochi, q, mmax, czHONAN, Sousuke_, pitufo, Nekromancer, Renee, drake, t-fuse, Freedom-soldier, Schmeeczko, masozravapalma, Ondra_99, Highlander, Gery, Xindar, arxarios, CZ_StRider, katan, Ripper, kbtmichal, Foo_Fighter, Sotna[A], hocikto19, Hrabosh, motlas, Boomer, kecal_op, ubozak, Al-ik, Alf, PetLahev, mullDie, Eduard, mirak2, PSK, Goues, janko52, wegas, duchypuchy, Mahes, mmenie, mixhail, Dan, cze2k, soustruh, wgs, Johny_r, Laire, UnLiMiTeD, HollyFury, shaby, Mackie, Wlk, Aladin, jezzy, Beezer, Kapino, phonzik, eMPiko, Ghormoon, Runa, Soulburn, miloso, Lucky, BMJackal, Naatchelniik, DanDan, tibec, celerek, matasek, Wery, Maty991
108 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 7,53 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:40
gilhad: :)
gilhad
Pusť se do toho :) Rozhodně to bude užitčnější než recepty typu: Do mléka rozmícháme přiměřené množství mouky, něco vajec, podle chuti přidáme cukr a sůl, dokořeníme a pečeme tak akorát.... ono pak z toho kromě palačinek může vzniknout prakticky i cokoli jiného, pokud někdo ty palačinky už před tím nedělal a nezná poměry surovin z hlavy - v kterémžto případě je ovšem takový recept stejně poněkud zbytečný ...
(zajímavé je, že se pak taková hospodyňka čílí, když jí člověk na problém s programem řekne "Tak si to nakonfiguruj, někde na netu na to je určitě návod ...")
20:36
Eriq: Re: :)
Eriq
Yep, ještě jsem se nesetkal s dokumentací k programu, která by byla psána stylem: "Někde v horním menu vyberete něco jako Možnosti nebo tak nějak..." :-)
folklóry: vzrušuju tě, deš na lamera, komentář:xD/ICQ/FB, pica vs pizza, neuvěříš co se mi stalo, to jsem se zase zkalil...
20:44
Vincent: Re: :)
silhouette
Tak tak. Rovněž nesnáším návody typu "do osolené vody..."
21:27
lerra: Re: :)
lerra
Pod pojmem "osolená voda" si snad soudný člověk představí roztok NaCl v takové koncentraci, aby se z něj nepozvracel. :)
Jen nevím, co je šílenější - myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
21:49
q: Re: :)
q
A pak tu koncentraci zněkolikanásobí, aby v tom mohl vařit...
Jak jinak...
15:13
gilhad: Re: :)
gilhad
Nepozvracel, když ho vypije hrnek, nebo kdyz olizne lzici vnorenou do roztoku? Ono to osoleni u polivky, kam chces na zaver jeste pridat sojovku ci magi je taky trochu jinde, nez kdyz treba varis vejce a potrebujes, aby pri prasknuti nevytekly vsude okolo. Asi tak o nekolik radu ....
Nemluve o tom, kdyz chces neco konzervovat.

(Jasne, kdo to zna, ten to vi, ale ten to nepotrebuje cist v navodu. Kdo to nezna, ten prave radsi da prednost formulaci do osolene vody (polevkova lzice na jeden litr)...)

(Stejne tak soudny clovek vi, ze kdyz v programu vybehne hlaska "nelze otevrit soubor /usr/share/sounds/default.wav" tak se ma podivat nejen, zda takovy soubor existuje, ale i zda ma dany uzivatel nastavene pravo ho cist a zda byl instalovan do /usr/share/sounds, nebo do /usr/local/share/sounds a podle toho upravit cesty ve spravnych konfiguracich v /etc ci jeho podadresarich ... divila by ses, kolik uzivatelu ma problem s takto ocividnymi zalezitostmi :) )
19:11
lerra: Re: :)
lerra
Jistě, tam je to jinde... ale na běžné vaření tahle poučka stačí... s tím, že polívka, rýže, těstoviny, to se dá vždycky dochutit. Pokud někdo chce konzervovat, tam je většinou přesný návod.
Jen nevím, co je šílenější - myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1243 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1548 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1898 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2103 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2318 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 31 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 61 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 91 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.