Detail hlášky #44957

<a> Voľakedy som chcel byť hip hoper ale nezobrali ma ... nebol som dostatočne veľký kok*t ...

Informace o hlášce

Datum přidání: 26. 4. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: Morho (3 hlášky)
Hlasování: Morho, lennyd, Severina, gillan, wegas, Gery, kecal_op, Bety888, akroma, M4rtin, buchvi, blueW200, JiMi89, JarynekZ, 11wizards, ouvon, hellequine, Kriz22, love--sucks, Slay, fernet, shaggy, paapi, t-fuse, Jyrgen, GAZDOWN, Joja, Dzejna, Cisar, Yxunomei, woski, Renfri, Moskva, Hammer, ramfis, lilo, Doktor, krutoslav, HonzaRez, Ataraxia, Kahol, ScH0ll_kIll3r, MistrBuBak, Fizz, ALiEN, Org, ruslandsm, Eso_Rimmer, Derig, nightRaven, Paul_SK, E-rror, ScrappyCoco, HamrakCL, Caaslav, 110110010, Edu, Lepr, saft, Danik02, YDraigGoch 61 pro a GreenDwarf, Boomer, sg_sysel, kbtmichal, Sha-a-kaa, drake, luciferka, Highlander, tepich, janko52, pejda, HollyFury, Alf, Sousuke_, CZ_StRider, Ondra_99, DanDan, Herda, Renee, Wlk, Ausik, Atlantis, redog, Backup, katan, czHONAN, jinxy, Danny991, muzo, convex_hull, Sochi, zouzwik, Lecco, Jarmil, Tenwera, Ripper, fizl5, Schmeeczko, B-ree-m, soustruh, Nekromancer, Liger, Freedom-soldier, Nuwis, Eriq, scoiattolo, Thab, WaRi, MAGEman, aiwi, robdrak, JCube, mickelangello, Vincent, arxarios, wotas, ManSlayer, eMPiko, Fenris, Starlett, fatman, Harys, Chlupacek, Foxtrot, Goues, shaby, Lyachtu, robbo99, Sotna[A], arain, ubozak, Hombre, Laire, lerra, kakino1991, Ondruch, OmeGa, voda, s1mp1, Piskot, 3nst, lORD_Jajator, lezko, miloso, cze2k, jsemvpraci, nations113, Eduard, jamadafaka, akbelx, chachan, hakim, mmenie, Al-ik, alik55, Leszek, SkyHaven, pitufo, j1rka, bitter_lollipop, Kapino, mixhail, PetLahev, snake2323, Amaranth, WhiteDragon, pute, DZerZy, alkoholik85, sea, Rimmon, Maddy, Miky8, claudie1, Wolf, smejdy, Winters, Jozxyqk, wencel, Sib, Radek9, Dan, barbush, Bubu, Dx, Frawd, TreWoR, Martasdx, splinak, Xendrra, bebecha, AMD, Mackie, Jake, Snipp, Xindar, incucu, Kaissy, Maranov, Ailee, krumpac007, celerek, RiBo, wraX, simply_v, Rainha, wolfbrigade, Wery, Nevermore, Maty991
150 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 23,21 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:21
sg_sysel: Lidi? Baví vás ještě pořád rýpat...
sg_sysel
Lidi? Baví vás ještě pořád rýpat do hoperů? Jasně, občas se chovají jak kokoti, ale to všichni. Hip-hop neposlouchám, ale už mě přestává bavit, jak se do nich věčně ryje.
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
19:44
janko52: Re: Lidi? Baví vás ještě pořád r...
janko52
asi budeme muset vymyslet nějaký nový hudební styl, aby jim dali pokoj ;)
*SIGH* ...sarcasm and my crust... *SIGH* 505 Smile missing...vtip nenalezen
20:02
DanDan: Re: Lidi? Baví vás ještě pořád r...
DanDan
Ale vždyť rytí do hopperů je stejně in, jako nadávání na wokna, blbé citace na lamerovi, politiky,...
Ten s kapsou... Je zpět!
12:16
janko52: Re: Lidi? Baví vás ještě pořád r...
janko52
...na emaře, na xichtoknížku, na školu, na práci...vlastně dneska je in úplně všechno :)
*SIGH* ...sarcasm and my crust... *SIGH* 505 Smile missing...vtip nenalezen
12:33
Michael_J_Fox: Re: Lidi? Baví vás ještě pořád r...
silhouette
"Střezte se dne, kdy nebudete mít na co nadávat." Varování pana Murphyho.
Stejně je to fake.
19:37
olafmasturbator: Spíš to bude nčím jiným, protože...
silhouette
Spíš to bude nčím jiným, protože kokot seš určitě dostatečně velkej. Třeba se ti ta kšiltovka znovu ohne než za nima stihneš dojít...
20:02
Renee: tohlencto je fakt blbost... muse...
Renee
tohlencto je fakt blbost... musej se všichni srát jen do hoperů či emařů, přitom by se stejně tak dalo navážet do metalistů, diskantů... kteří jsou mnohdy mnohem větší blbci než hopeři.
jo mimochodem, já hopery taky nemam rád ale co je moc to je moc
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
20:44
petry: Re: tohlencto je fakt blbost......
silhouette
ehm, metalisti nejsou větší blbci. Nevim kdo chodí po ulici a nese na sobě asi 10kg pozlacenýho železa. kšiltovku nosí nakřivo z důvodu demence, kalhoty někde u kolen (asi neví, jak se to normálně nosí) starý vytahaný tričko po svým tatíkovi :-) ........ jinak tu citaci jsem tu už viděl :-D
20:49
sg_sysel: Re: tohlencto je fakt blbost
sg_sysel
Prrr koně, hospoda! Neříkám, kdo je větší blbec. Ale nemá cen to řešit tady. Jinak tu brzo bude zas 90 příspěvku off topic, ve kterých se bude jen nadávat a diskutovat, jestli jsou hopeři blbí, nebo ne.
"I love the smell of gelatine in the morning!"-Col. Bill Kilgopher, Lamercalypse Now
21:07
Renee: Re: tohlencto je fakt blbost
Renee
nojo, tak nějak jsem tušil, že svým příspěvkem vyvolám takovou reakci. stejně jsem si ho ale nemohl odpustit. omlouvám se. taky myslím, že autor citace očekával podobný vývoj diskuze. mno, holt (modlím se ať jsem to napsal správně) hudební příslušnost jest téma citlivé :)
a abych nezapoměl rejpnout do petryho: proto jsem také použil slovo mnohdy :)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
21:22
tepich: Re: tohlencto je fakt blbost
tepich
Prostě se určitě všichni shodneme, že obrovské prožívání jakéhokoli hudebního stylu je chujovina. Já mám rád vážnou hudbu, ale opravdu kvůli tomu nepotřebuju všude chodit ve fraku..
Mé písmo bývalo tučné. Opravdu!
21:26
El_Presidente: Re: tohlencto je fakt blbost
El_Presidente
To by si vypadal jak penguin
PISCES MORTUI SOLUM CUM FLUMINE NATANT
21:26
El_Presidente: Re: tohlencto je fakt blbost
El_Presidente
*pinguin
PISCES MORTUI SOLUM CUM FLUMINE NATANT
21:24
RiBo: Re: tohlencto je fakt blbost
silhouette
Nj presne kvoli takymto ludom vznikaju tieto hadky.
Vsetko su to LUDIA, hudobny styl prichadza v hodnoteni inteligencie az niekde naposledne miesta. Ti co hodnotia ludi podla hudobneho vkusu su asi pekni retardi. To je to iste, ako keby poviem niekomu, ze je idiot, lebo ma rad rascu (ktoru ja osobne v chuti moc nemam).
10:42
kozy: Re: tohlencto je fakt blbost
silhouette
Praveze oblubena hudba ma s inteligenciou spolocneho dost vela. Videl si uz 6 rocne dieta, ktore si pusti klasiku, jazz alebo blues? Kto podla teba pocuva jednoduche rify a kto zlozite? Hudba, to je matematika, fyzika, jazyk, zmysel pre umenie, momentalna nalada cloveka a podvedomie.
13:22
Foo_Fighter: Re: tohlencto je fakt blbost
silhouette
Hovadina, hudba nevypovedá nič o inteligencii poslucháčov. Minimálne sa to nedá určite zovšeobecniť.
In Z. we trust
13:35
crowley: Re: tohlencto je fakt blbost
crowley
Úplně ne, ale leccos to vypoví.
It's Time. Time to face what we all believe in.
13:53
RiBo: Re: tohlencto je fakt blbost
silhouette
OK berieme to z rozumoveho hladiska, ked chces. V hudbe ide najviac o zapamatanie si pesnicky z pohladu posluchaca a aj z pohladu interpreta. Z toho vyplyva, ze vazna hudba ci taky prog. metal su tazko zapamatatelne, kvoli zloziym a casto sa obmienajucim akordom. Rap ma sice jednoduchsie akordy, ale zas obsahuje najviac textu, plus si musis pamatat ako mas ovladat hlas a kam zasadit slabiky do hudby. Takze rap patri urcite medzi tie tazsie zapametatelne hudobne zanre tiez. No a inteligencne hladisko ti padlo...
Jednoduche kaslite na to, co kto pocuva, radsej sa zamyslite nad jeho cinmy a podla toho urcujte jeho inteligenciu. A na zaver este citat od rapera a rockera v jednej osobe: "My eventual thing is like hopefully cats will really recognize that everything I’ve done that they considered outside of hip-hop, really was hip-hop at the end of the day and that maybe at the end of the day, I would love to be the guy that killed the word "genre"." (Erik Schrody a.k.a. Everlast)
22:13
Foxtrot
Každý fanatismus je špatný, zde máte krásnou ukázku, stejně jako facebook fašisti (sám ksichtovník nemusím, ale všeho s mírou) a další. Vemte si z toho poučení.
RTFM -> dvakrát si přečti pravidla, čtyřikrát se zamysli a potom neodešli citaci.
23:41
Jyrgen: myslim si, ze pokud zustava hroc...
Jyrgen
myslim si, ze pokud zustava hroceni na pude internetu jako diskuse a ne jako formou baseballovych palek na ulici tak to neni zas tak spatny metalisti jebou do hoperu, ze jsou to debilove hrajici si na basniky (coz je v pripade čr pravda, cz hip hop je parodie) hoperi jebou do diskatnu protoze pro zmenu dbaji (nekdy az moc) a diskanti jebou do punkacu a metlosu, ze jsou to nemyty prasata -> kazdej ma na svych nazorech kus pravdy! PS: reste to pomoci diskuse ne rypani a ztrapnovani i hoper je clovek, za me minus... btw nemam vyhraneny styl..
09:27
hakim: HIP HOP
hakim
HIP HOP NENI HUDEBMI STYL, HH je kultura tak si to kur*va uz uvedomte.
to ze beha vsude milion wannabes, s tim se nic neudela. stejne tak sou tu tisice emo debilu, emo wannabe barbie vypatlanych holcicek, metalaku chodicich v lete cely v cernym, smazet oblikajicich se jak klauni (techno) nebo jak santusaci (rychtari kteri hudbe nerozumej), punkacu co si myslej ze sou neco vic kdyz se oblikaj jak bezdomovci, namyslenych samponku.. atd atd atd

Stim neudelate nic. kdyz nekdo stylu/kulture nerozumi, bude dycky kokot a je jedno jakej styl ma nalepenej na zakovce!

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
12:19
janko52: Re: HIP HOP
janko52
něco bych odepsal, ale seru na to
*SIGH* ...sarcasm and my crust... *SIGH* 505 Smile missing...vtip nenalezen
09:30
hakim: tohle je hip hop (kultura, i hud...
hakim
tohle je hip hop (kultura, i hudebni slozka)
http://www.youtube.com/watch?v=fDxCL7pDBLY

tohle nema s hip hopem nic spolecnyho (zadnej rytmus, zadna flow, text o hovne, samy blink blink)
http://www.youtube.com/watch?v=SRcnnId15BA
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
16:04
Dx: Re: tohle je hip hop (kultura, i...
Dx
Tak tim druhym příkladem ses zrovna moc nevytáh.
12:39
hakim: druhy priklad
hakim
precti co je nad tim druhym odkazem napsano :)
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
21:51
Dx: Re: druhy priklad
Dx
Čtu to a přesně na to reaguju.
12:38
hakim: Re: druhy priklad
hakim
tak jsi asi nepochopil ze neslo o vytahnuti se, ale o odstrasujici priklad jak se to delat nema :-)
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1242 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1547 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1898 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2103 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2318 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 31 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 61 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 91 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.