Detail hlášky #47919

<Votes> Ráno vstanu kolem deváté, jelikož sem naučeným pohybem típl budíl budík, kterej zvonil v 7:00, se slovy do pr..le kur.. fix se proplesknu oplachnu ledovou vodou, uvarim kafe, a zacnu se ucit, behem chvile se mi zacnou klizit oci, ale nastesti zacne pusobit kafe, po dalsi chvili se mi udela nevolno z toho, ze si nic nepamatuju z toho, co sem se ucil vcera, tak si to zopakuju a v 11:00 zjistim, ze jsem vlastne jeste neudelal nic novyho. Opet si zanadavam a jdu na obed kde si postezujeme se spoluzakama co potkam, ze je to napytel, dojdu po obede dam si siestu u FB (ktera se notne protahne) ... no prece nad tema hov*ama nevyhodim prave snezenej obed. Pak zas vemu tu hnusnou zlutou zhovadilost, kterou se mi behem roku podarilo celou zazlutit i zevnitr zvyraznovacem, tak si tak zanu cist a podstrhavat v tom tuzkou. Po tom co vidim ze cela stranka je pocarana uz i tuzkou si to zacnu vypisovat, pak zjistim, ze uz to vlastne jen opisuju, coz me strasne zdrzuje a ve vysledku stejne nic nevim. To me tak nase*e ze si pustim metal abych se uklidnil, nekdy si jdu treba nakoupit no a v tu chvili zjitim ze je skoro vecer. Pres den mi k tomu vsemu nejaci magori neco vrtaji nebo omlacuji nebo nevim co. Vecer prinde ten ocas co bydli vedle a pusti si do repraku nejaky strasny kokotiny s basama jak svina ze mi to duni v hlave i kdyz mam spunty v usich, tos si dam veceri opet si zanadavam a jdu se ucit... jako obvykle nekdo v okolo 11 zacne bud stehovat nabytek nebo soulozit nebo jinou hlucnou cinnost, a kdyz zjistim ze sem za cely den udelal uplny hov*o a chci jit spat tak me po hodine spanku vzbudi na chodbe poletujici a rvouci skupinky ozralych lidi co evidentne maji vic volna nez ja. A kdyz konecne usnu tak v 5 hodin rano zacnou na mym balkone krakat ti zas*ani holubi, čemuž už se vubec nedivim a jen je vyzenu a protoze vim ze se za 5 minut vrati tak zavru okno a dam si spunty do usi... pak na chvili usnu zda se mi ... no hadejte o cem... a zacne zvonit budik co mam na 7 ktery jako obvykle ... tipnu

Komentář: ze života medika

Informace o hlášce

Datum přidání: 21. 6. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: sidd (1 hláška)
Hlasování: sidd, kubeek, Renee, Dzejna, TedStriker, Laurelinad, Loree, DeathsDream, Dael, simpanz21, El_Presidente, lucyen87, bosorka, claudie1, SkyHaven, Beezer, machulka, Frisbeeman, hanca13, staccey, smejdy, LosCatmanos, nwkt, obr, Severina, codex, lezko, yannush, bozk, holka, Slay, zelvak, TooM, geoorg, Moskva, Zipp3r, MartinezZ, Drmol, MistrBuBak, schoobi, ninny, Radeczek, wary, Ubral, Stevecz, RiBo, Krysoletka, Jake, Lynn, shaggy, teye, WhiteDragon, Danik02, PIL 54 pro a Kapino, miloso, Lyachtu, marp, Highlander, soustruh, divinity, NaxashiDifisine, jose, Cernunnos, Schmeeczko, Paul_SK, drake, Kogaku, Sousuke_, lORD_Jajator, zax52, Alf, Ripper, jsemvpraci, PikoPirat, Boomer, wraX, SkweerookL, Unable, Datel, Rorschach, freaky_tomato, akbelx, tepich, Cala, Ondra_99, Sha-a-kaa, DarkAngel, kham, mmax, virusak, Wlk, duchypuchy, wgs, Sochi, Krencl, Zilin, unsilent, masozravapalma, Good, bounick, chachan, Jozxyqk, Ondruch, Sed, magalhao, sliwowitz, lerra, rosoll, furak, gillan, Sotna[A], kudlajz, Sheppy, Slim2, lilo, Eriq, Maranov, DanDan, hakim, WaRi, Fenris, Hammer, mixhail, pavelnop, kecal_op, DeTe, alkoholik85, Nausike, PajinkaKox, Danny991, jezzy, 3Run, Eduard, Padavan, Zuza-chan, lentiilka, bebecha, Inf1n1tyy, M4rtin, robdrak, arain, wegas, Batux, Ptolemaios, Keeehi, Neuromancer, Goues, Idril, Januska, arxarios, Thab, celerek, fatalixi, paapi, Celer, loDAF, 11thpilgrim, Nekromancer, Willow, ubozak, Rimmoncze, rionka, Wery, Nevermore, Marcus7, Harys, kbtmichal, Maty991, Atanono, suah
117 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 25,08 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

00:03
Zidane: Holubi krákají? Tak to abych se
Zidane
Holubi krákají? Tak to abych se podíval po letech na Poeova Havrana, třeba jsem tam tenkrát přehlédl "Havran vrká "Víckrát ne"" (ano, vím, že tam je "Havran dí...", ale prostě mi to nedalo. Havrani krákají, kočky štěkají, sovy mňoukají...že?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
00:05
kubeek: ... a nejen medika
silhouette
... a nejen medika
10:05
Zilin: Re: ... a nejen medika
Zilin
Každého vysokoškoláka ve zkouškovém období bydlícího na kolejích nebo na privátě v paneláku. Vtipné to není, na + ovšem taky ne.
Je to holt fakt, který se hodí spíše do osobního deníčku nebo na blog než na lamera.

Mínus a howgh!
A jak se tu mám bez tužky podepsat?
00:07
Zidane: A ze života člověka panelákového...
Zidane
A ze života člověka panelákového by bylo "ve čtvrt na sedm mě vzbudí nějaký kokot, co musí zrovna teď akutně něco vrtat příklepovkou", takových kokotů jsou bohužel plné paneláky a to je co týden, někteří mají snad jako zábavu převěšování poliček, jinak to nevidím.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
11:04
Frisbeeman: Re: A ze života člověka paneláko...
Frisbeeman
True. Taky mám takové sousedy, které to chytá zrovna během zkouškového
Zidane by vám ukázal!
11:47
LosCatmanos: Re: A ze života člověka paneláko...
LosCatmanos
tak v tom případě není problém, chodím spátkolem třetí a kdyby se to opakovalo, budu do té doby nahlas poslouchat hudbu.
RIP Zidane
01:53
Zidane: Re: A ze života člověka paneláko...
Zidane
Jenže potíž je, že když budeš kolem třetí nahlas poslouchat hudbu, zavolají na tebe kokoti měšťáky, protože rušení nočního klidu. A ty na ně za vrtání nezavoláš nikoho, protože noční klid končí v šest, takže ONI mohou klidně začit v šest pět vrtat a nemáš na ně, pokud si nechceš mstěním se zadělat na problémy s městapem.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
22:20
LosCatmanos: Re: A ze života člověka paneláko...
LosCatmanos
jenže rušení nočního klidu se dokazuje blbě...
RIP Zidane
22:14
Zidane: Re: A ze života člověka paneláko...
Zidane
Tak tak, rušitelé ztichnou a jen policajti odjedou, ohulej volume najust ještě víc...
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
22:44
loDAF: Re: A ze života člověka paneláko...
silhouette
Ani nemluv.Někdy si říkám, na čem ten barák už vůbec drží.
00:35
silhouette
Tohle mě vždycky nutí přemýšlet nad konceptem zvukotěsných stěn. Je tu jediný problém, a to zvuk, na to chce jít chytře.
Dokonalost je v detailech, síla je v jednoduchosti. Hloupý říká, co ví, moudrý ví, co říká.
13:34
brokolice: Re: …
brokolice
Zvukotěsná stěna by asi moc nepomohla, to by chtělo nerezonující stěnu. Aspon myslim tu příklepovku, proti reprákům by to stačit mohlo. Ale když budeš v paneláku dole vrtat tak se to skrz ten beton ponese krásně po všech bytech a mám strach, že se tomu nedá zabránit vůbec nijak :(
Nevěř světlu v očích ženy, neb to jen slunce svítí přes dutou hlavu.
10:16
Good: Jako slohové práce se mi číst ne...
silhouette
Jako slohové práce se mi číst nechtěj, řekne mi někdo kde je pointa?
12:00
Foxtrot
Na to abych přimhouřil oči a dal plus to má příliš malý spád, jinak naprosto rozumím.
RTFM -> dvakrát si přečti pravidla, čtyřikrát se zamysli a potom neodešli citaci.
12:29
Liger: tl; dr
Liger
tl; dr
Liger := Lama + Tiger; Informace pro alergiky: Příspěvek může obsahovat stopy ironie, sarkasmu a jiných forem humoru.
14:59
3Run:
silhouette
ze zvědavosti co to může bejt za kktinu když je to tak dlouhý sem to přečetl a mít tu možnost dam 100x mínus
23:06
xjendax: mínus už jen z délky citace
silhouette
mínus už jen z délky citace

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1895 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 28 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 70 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.