Detail hlášky #48067

<a> ej potřebuju cigaro
<b> ej no já mám ještě 12 a teď si du pro pivo takže 2v1
<a> hajzleeee já cu též!!
<b> dobře zítra ti donesu vajgl a víčko od piva
<a> aby ti pivo zaskočilo a cigareta zlomila!!
<b> a ty aby si umřel na abstinenční příznaky!!

Informace o hlášce

Datum přidání: 26. 6. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: pisztyu (4 hlášky)
Hlasování: pisztyu, chachar, ScH0ll_kIll3r, Jumbo, zelvak, Cuthalion, Ziidane, anezkaceska, Majkl26, _m0p_, Vlk, Morv, sukuban, Thea, kat91, Lucius007, Renee 17 pro a WaRi, Beezer, wraX, Rorschach, loDAF, Slim2, sparasis, Kapino, Boomer, Januska, nitram1234, AnonymnaLama, Slay, LazyGriffin, Queller, miloso, Ptolemaios, marp, Sochi, DarkAngel, pejda, DanDan, Cernunnos, arxarios, WhiteDragon, Sotna[A], Zidane, Danny991, Datel, yannush, schoobi, Eriq, paapi, Kogaku, rosoll, Sh4d0W, mmax, masozravapalma, Murk, Katschaba, MartinezZ, kham, lORD_Jajator, Fenris, tepich, hocikto19, jose, Ripper, zgrossl, simpanz21, suah, ubozak, pitufo, oOJoKeROo, Evidence, Sha-a-kaa, Unable, Batux, sea, trepka, chachan, claudie1, Ondruch, J-RcZ, Frisbeeman, corwin_x, lilo, fatman, Moskva, robbo99, GRIF, Morho, snake2323, Snake, Nausike, Sheppy, Harys, DZerZy, Inf1n1tyy, pes502, bozk, esquisse, Rimmon, Xendrra, Schmeeczko, DeathsDream, Alf, muchula, lentiilka, zvejkaL, celerek, drake, love--sucks, soustruh, luciferrus, Zuza-chan, Hajcman, teplice, lerra, Thab, redog, codex, Ahoika, Willow, akbelx, Ondra_99, Rimmoncze, Derfight, Wery, Nevermore, kbtmichal, Sed, Hammer, Maty991
114 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 8,26 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

22:13
LosCatmanos: OT k citace 48044
LosCatmanos
Mírně OT:

Koukal jsem, že mi byla smazána citace #48044. Nikde jsem nějak neviděl důvod, proč mi byla smazána. Koukal jsem na email nic. Na lamerovi taky žádná zpráva. Na lamer chodím více méně pravidelně 3 roky, přidal jsem sem několik citací, probírám se novými citacemi, testoval jsem novou verzi. Myslím, že by bylo fér mi alespoň napsat, že je má citace smazána.
Svou citaci nedokážu posoudit, kdyby mi nepřišla vtipná, nedám ji sem. Zhodnocení je pak na uživatelích, jestli je natolik vtipná, aby byla schválená. Nevidím tedy důvod ke smazání. Jiní uživatelé sem dávají citace jako provokace ostatních a ty citace jsou tu bez jakýchkoliv problémů dál. Jsou tu totálně nepochopitelné citace, ale také jsou tu dál.
Zvláštní, je zde x citací, které pocházejí z diskuzního fóra a jejich autor to přiznal v diskuzi a ta citace je schválená a je tu stále. Také je zde x přepisů telefoních hovorů, ale jsou dělány stylem "<a> tak mi volala b a říkal ...". Já pouze na lamer dal přepis telefonního hovoru a plně jsem to přiznal v diskuzi, nijak jsem se nesnažil zaznačit a citace je okamžitě vymazána.
To že jsou tu lidé, kteří chrlí 100 fakeových citací týdně, nikou nevadí a nikdo s nimi nic nedělá. Já jednou přidám citaci, která neporušuje pravidla a okamžitě je mi bez udání důvodů smazána. Děkuji velice. Nejde mi o smazání, jde mi o princip.

P.S.: příště až nějaký admin napíše, že citace je v souladu s pravidly, tak už je dobré tu citaci tady nechat (obzvlášť když je jasné, že nemá šanci projít). Vypadá pak totiž, že admini neví, co dělají, když ji jiný hyperaktivně smaže...

(omlouvám se za OT, nemám kam jinam bych to napsal, chybí zde fórum)
RIP Zidane
22:24
LazyGriffin: Re: OT k citace 48044
LazyGriffin
myslím, že máš pravdu. ona citácia mi vtipná neprišla, ale to, že práve tvoju zmažú a iné, ktoré sú evidentne vymyslené nechajú. Mne napríklad bol pár krát vymazaný komentár pre vulgarizmy (jemného až humorného charakteru) a pritom mnohé citácie s hrubými vulgarizmami sú ponechané. A taká PÍČA PLESNIVÁ je zvlášť dobrý príklad.

A to fórum by sa tu fakt hodilo. A tiež si myslím, že admini by si mali tie pravidlá poriadne vyjasniť medzi sebou a dotiahnuť ich do detailu. Pravidlá, ktoré sú spísané teraz sa mi zdajú dosť málo. Napríklad ako to je s uverejňovaním pravých mien? Niekde som čítal, že je to proti pravidlám ( v diskusii) a pritom to nie je nikde napísané.
12:07
LosCatmanos: Re: OT k citace 48044
LosCatmanos
jo, dvojí metr. Mě je okamitě vymazána citace, tobě okamitě komentář, ale když někdo přidá jasnou provokaci (http://www.lamer.cz/quote/48072), nikdo to neřeší. Batrachus sem chrlí gumídky, což taky nikdo neřeší a jeho citace tu vesele zůstávají.

Ad uveřejňování pravých jmen - právě proto musí protagonisté s přidáním citace souhlasit. Pokud souhlasí, no problemo. Ale mě už je to vlastně jedno...
RIP Zidane
22:50
wraX:
wraX
Tvoje citace byla proti momentálnímu znění pravidel, ale zároveň tepich v diskuzi psal, že už se to bere jinak, takže to bylo takové nejasné. Chtěl jsem uvést věci na pravou míru, tak jsem tu citaci nahlásil s tím, že pokud proběhla nějaká změna pravidel, tak je to v pořádku, akorát by to chtělo přepsat sekci "O webu" na hlavní stránce a pár dlších věcí. Ale pokud se pravidla nezměnila, tak by tu ta citace asi být neměla, protože přibližně před měsícem tu někdo přidal nějaký telefonní hovor a ten byl smazán.
Dopadlo to, jak to dopadlo. Pokud máš pocit, že tu telefonní hovory patří, chtělo by to napřed změnu pravidel a přepsání nějakých prohlášení ("Na webu lamer.cz najdete vtipné nebo jinak zajímavé útržky internetové komunikace."), tedy domluvu a zásah adminů, a pak to bude bez problémů.
"Mažeme pouze hlášky a diskuzní příspěvky, které porušují pravidla (...)"
12:03
LosCatmanos
tepich nepsal, že se to bere jinak, ale že se obecně telefonní hovor bere jako IM.
RIP Zidane
23:03
Sotna[A]: Re: OT k citace 48044
Sotna[A]
takze takto .. tvoje citace byla radne nahlasena za poruseni pravidel uzivatelem wraX:

"Quote #48044Comment # (wraX)
Omlouvám se za obtěžování, ale v citaci se určitě neodehrává internetová komunikace a tedy porušuje pravidla. Nebude to déle než měsíc, co jsem nahlásil se stejným důvodem jiný telefonní rozhovor a byl smazán. Pokud se od té doby změnila pravidla, budu to samozřejmě respektovat, ale nyní návštěvníci stále mohou číst: "Na webu lamer.cz najdete vtipné nebo jinak zajímavé útržky internetové komunikace."
26. června 2010 15:04"

po zvazeni okolnosti jsem musel dat za pravdu Eriqovi, ze na telefonni rozhovor se sice neda odkazat, ale ten samy argument lze pouzit na prepis bezneho rozhovoru, ktere tu rozhodne mazeme ... citaci jsem tedy smazal ... priste bych ale poprosil reklamace podavat pomoci emailu nebo na vnitrnim irc kanale ... pokud si s woodym domluvis zmenu pravidel, budu je respektovat ...
Administrátor je oprávněn mazat pouze hlášky nesplňující pravidla, urážlivé, rasistické nebo jinak porušující zákony ČR
11:56
LosCatmanos: Re: OT k citace 48044
LosCatmanos
Takže kdybych citaci předělal do formy IM:
<a> "bych si chtěl objednat osmičku hawai na jméno Benc" "Ben ...?" "B - E - N - C" "ulice?" "Zborovská 13" "Zborovská... koliK?" "13!" "takže na jméno Bend jo?" "BenC C C" ... tu ženskou prostě miluju :D

tak by to bylo v souladu s pravidly. No, ať žije byrokracie..

S woodym nic řešit nebudu, nejsem admin, abych rozhodoval o pravidlech.
RIP Zidane
11:58
LosCatmanos: Re: OT k citace 48044
LosCatmanos
btw, zajímalo by mě, kam se řadí skype hovor. Může být na lamera přidán (je to útržek internetové komunikace) nebo nemůže (je to zároveň telefonní hovor)?
RIP Zidane
22:22
J-RcZ: Re: OT k citace 48044
J-RcZ
může pár jich tu je
"Eins, zwei, drei... Ugh, I do not think we brought enough body bags."

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1259 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1564 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1915 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2120 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2335 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 47 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 78 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 89 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 99 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 108 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.