Detail hlášky #48381

<a> hmm dostal pekne od Nadala :-D
<b> a ty dostaneš ode mě
<a> co tady machrujes lamo
<c> komu řikáš lamo, se k němu s radostí přidám :-D
<a> aaaa dalsi lama ale dejme tomu aspon ze si zahral skoda ze to zase nevyhral:-D
<b> uuu blbeček se naučil pár slov a tiky tě už přešly?
<a> hale sekoukni na tipsport nebo fortunu a uvidis vsichni davali na nadala
<b> tady nejde o tenis tady jde o tvuj "mozek"
<a> az po tobe
<b> máš úplně nesmyslný odpovědi nejdřív si přečti co sem psal sry ae netrpíš dyslexií či něčim takovym?
<a> jj preco???
<a> hale sorac ja se nebudu hadta jo
<b> protože nechápeš význam jednoduchých vět
<a> tak neotravuj a nehc to plavat
<a> no kaslu nato ale nejlepsi je prece AC Sparta Praha !!!!!!!!!!!!!! HC Sparta Praha!!!!!!!!!!
<b> jasně hodim tě vody btw: use your brain

Komentář: facebook

Informace o hlášce

Datum přidání: 5. 7. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: Gregg (3 hlášky)
Hlasování: 0 pro a CreAtive_34, Dominick185, anezkaceska, ScOrPiOn9, mmax, Fenris, drake, Danny991, Murk, marp, Kabuto5, Frawd, iann, Microft, Slim2, lORD_Jajator, Unable, zvejkaL, Harys, q, Evidence, jerzi, bosorka, ubozak, Boomer, PIL, PikoPirat, Datel, Jana, Hajcman, jinxy, teplice, WaRi, Katschaba, Sotna[A], ruslandsm, oOJoKeROo, kecal_op, Sib, Sha-a-kaa, sparasis, mmikerr, Ptolemaios, lentiilka, Sochi, TheEze, Sh4d0W, Smrsta, Beezer, miloso, fatman, Zidane, _m0p_, Januska, Neuromancer, 3Run, voliminal, MAGEman, DMRaper, jezzy, masozravapalma, Zweistein25, doupi, Ripper, DanDan, sukuban, Benik, Herda, Staga, PinkBunny, Alf, Celer, zooner, kat91, Moskva, aiwi, DarkAngel, Ondruch, bounick, pejda, suah, kukurica, Rorschach, Batux, MartinezZ, Frisbeeman, yannush, Mat3s_, lerra, Cernunnos, majkles, arxarios, Kapino, user1234n, JuRoot, Hammer, robdrak, shaggy, Jumbo, kaish, DantezMaritu, rosoll, El_Presidente, magalhao, mickelangello, valda92, Goues, tomzi, rain, hocikto19, AnonymnaLama, veve3, Niika69, kudlajz, wegas, Inf1n1tyy, ajwn, celerek, Schmeeczko, akbelx, McBobr, Jozxyqk, Rimmoncze, wraX, Zilin, SkweerookL, Witek, Wery, Nevermore, Maty991, NaxashiDifisine, kbtmichal, tristaver, hanes87
134 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 0,00 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

00:55
anezkaceska
Nebýt komentáře, tak bych si myslela, že to je duchaplná diskuse z Novinek... Ale jaksi postrádám vtip.
Neumět pravopis je jako jít na rande ve starých hadrech - trestné to není, ale vypadáš jak blbec.
12:44
nk8215: Re: ?
silhouette
Přesně tak, Sparťani snad imho ani tenisový klub nemájí (na Štvanici sice nějaké kurty jsou, ale ty patří tuším LTC a ten je samostatný (opravte mě někdo, nejsem "skalní" :) ) )
Wie nennt man ein um Hilfe rufendes Ferkel? Notrufsäule
00:56
Dominick185: Proti, je to dost "těžkopádné" p...
silhouette
Proti, je to dost "těžkopádné" pro zařazení do databáze ...
09:36
PIL: marnost nad marnost
PIL
včera jsem koukal na new moon a věř mi, nebo ne, milý autore, ale smál jsem se u něj víc, jak u tvojí citace (pomiňme, že občas to bylo zoufalstvím a občas alkoholovou horečkou). a dokonce mi to i něco dalo: zjištění, že touhy průměrných puberťaček mohou být děsná prdel (Bella a její "Jak mě můžeš milovat? Jsem přece jen člověk, úplná nicka!" mě třeba totálně rozsekalo). ale co mi dala tvoje hádka dyslektika s idiotem? nic, zhola nic (a to jsem hodně slušný).
Neškodný vstřícný lamík. Buďte na mě hodní... | První zaznamenaný případ BF/SAC(=Ban Fear/Stand Alone Complex).
09:43
jinxy: Re: marnost nad marnost
jinxy
prosím, napíš mi zloženie tvojho včerajšieho nápojového lístka...ja ten New Moon snáď zhliadnem (ale bez kvalitných nápojov asi ťažko). A poteším a, teraz niekedy je/bola v kinách a tretia časť tohoto "diela"
A prečo by som mala byť milá a tolerantná?
09:48
Boomer: Re: marnost nad marnost
Boomer
a to budte radi ze npoznate fanatikov do toho... zaujmave ze su to iba zenske :) ale to ake su naivne a no blbe je az moc :)
09:52
Mirator: Re: marnost nad marnost
Mirator
tak knizky jsou "citelne"(rozumej: jde to precisti bez dozivotni ujmy na zdravi),ale film je tak 100% horší :-)
09:54
jinxy: Re: marnost nad marnost
jinxy
Nanešťastie...poznám. Tie sú snáď všade. Ja to proste nepochopím. Že tak šalejú za Patizónom? No viem si teda predstaviť oveľa krajšieho chlapa (ale dobre, povedzme, že otázka vkusu - ale aby mala polka národa rovnaký vkus?) No a kinematograficky sú tie filmy tiež nie najšťastnejšie
A prečo by som mala byť milá a tolerantná?
10:02
Boomer: Re: marnost nad marnost
Boomer
mne tam strasne vadi ake je to cele naivne a to zhovadenie upirov, to vlastne ani upiri neboli...
21:29
AnonymnaLama: Re: marnost nad marnost
AnonymnaLama
Ono je problem, ze niektorych ludom treba povedat, co sa im paci a co je dobre. No a taki potom zeru Tvajlajt.
Som retardovany, reagujte prosim na moje vystupovanie s ohladom na tento zavazny fakt. Za pochopenie dakujem.
21:34
jinxy: Re: marnost nad marnost
jinxy
Ja im stále hovorím, že to nie je dobré a kľudne in dám hneď 10 filmov/kníh, ktoré by sa im mohli(mali) páčiť viac...prečo mňa nikto nepočúva?
A prečo by som mala byť milá a tolerantná?
21:46
AnonymnaLama: Re: marnost nad marnost
AnonymnaLama
Lebo ty nie si ta osoba za oponou tahajuca za snurky ;)
Som retardovany, reagujte prosim na moje vystupovanie s ohladom na tento zavazny fakt. Za pochopenie dakujem.
18:37
jinxy: Re: marnost nad marnost
jinxy
Alebo preto, že si väčšina stejne myslí, že som divná
A prečo by som mala byť milá a tolerantná?
11:42
PIL: Re: marnost nad marnost
PIL
víno mikulov 2007 pozdní sběr a coconut liquor (prý to chutná jako malibu, ale to není můj postřeh, protože já když nemám porovnávané nápoje před sebou, tak se nechytám). plus okolo půlnoci jedno ďábelsky přeslazené kafe. a ano, mám úchylný vkus i pokud jde o pití:)
Ale přežít ten "filmový" zážitek fakt šel. Sice tam až na nádherně vyrýsovaného Taylora Lautnera nebylo nic, co obvykle na filmech oceňuji, ale k tomuhle dílku tak asi nejde přistupovat. A proti Pattisonovi taky nic nemám. To, že ho nepovažuji za prototyp krásného chlapa (prostě má na můj vkus už špatný tvar lebky- a žárlivost v tom nebude, Zac Efronovi třeba pohlednost klidně přiznám:) neznamená, že bych si jeho pochybnou slávu neužíval stejně^^
Neškodný vstřícný lamík. Buďte na mě hodní... | První zaznamenaný případ BF/SAC(=Ban Fear/Stand Alone Complex).
11:59
jinxy: Re: marnost nad marnost
jinxy
sakra...tak to budem musieť nejak upraviť, lebo nemám rada kokos. No ale neviem teda, ja som na filmy fakt náročná. A už zase sa nechávam ťahať do debaty...potom neviem skončiť :) Veď proti Patizónovi tiež nejak nič nemám, ale žiadny veľký pán herec z neho nebude. Ale ako hovorím, ja mám dosť veľké požiadavky, čo sa filmov týka
A prečo by som mala byť milá a tolerantná?
12:20
PIL: Re: marnost nad marnost
PIL
jen pokračuj- tahle absolutně mínusová citace si přímo říká o pořádné OT:)
na filmy není třeba býti moc náročný- v nejhorším kuse ti ukradnou průměrně hodinu a půl času. knihy, to je, oč tu běží- u nich jsem vybíravej jak socka v sekáči:)
"new moon" je prostě asi taková sonda do průměrné holčičí duše- milující otec, kterému se nic neříká; trendy oblečení; obdiv všech okolo, takže si může vybírat s kým bude trávit volný čas; přetahují se o ni dva "krásní" kluci a ona je musí krotit aby se kvůli ní nezabili; plus touha po výjimečnosti a nesmrtelnosti, i když jí okolí ujišťuje, že je výjimečná a dokonalá i když není nesmrtelná a stárne. prostě balzám na dětskou duši, u kterého se dá s nadhledem smát až do zblbnutí:)
btw- a co je třeba ten filmu splňující božská náročná kritéria? mě posledně opravdu pobavila hvězdná pěchota 3, hlavně díky ústřední písni ( http://www.youtube.com/watch?v=KIsv1YOFNys )- z té nemůžu stále, ale vlastně ani nedokážu přesně říct proč:)
Neškodný vstřícný lamík. Buďte na mě hodní... | První zaznamenaný případ BF/SAC(=Ban Fear/Stand Alone Complex).
12:48
jinxy: Re: marnost nad marnost
jinxy
ok, presvedčil si ma, ja proste nedokážem byť ticho keď sa jedná o filmy. Tak hej, knihy mám rada aj ja, ale filmy sú proste moja srdcovka. Veď preto chcem byť filmová kritička :)
S New Moon máš vlastne pravdu (čítala som aj knihy, aby som bola v obraze). Ona - úplne priemerné dievča, taká sivá myška a chce ju ten najlepší a najkrajší...vlastne hej, trocha aj chápem, prečo sa to tým babám tak páči.
No, ťažko povedať nejaké kritéria pre dobrý film. Ale pre mňa osobne - typickú návštevníčku filmového klubu, keď film nekončí happy endom (úplne najlepšie, keď niekto zomrie), hneď má u mňa hviezdičku naviac. Tiež mám radšej, keď skončí s takým otvoreným koncom...žiadne také, že a teraz sa úplne všetko vyriešilo a všetko bolo v pohode. A samozrejme, vždy si vychutnávam, keď je dobrá kamera (to je už profesionálna deformácia z výtvarného umenia). Posledný film, čo som ja videla bola "Kačacia sezóna". Ešte som nevidela, aby z tak neuveriteľne nízkorozpočtového diela vznikol tak dobrý film.

btw, "to je, oč tu běží" - nepočúvaš náhodou Tatabojs?
A prečo by som mala byť milá a tolerantná?
13:31
PIL: Re: marnost nad marnost
PIL
keď filmová kritička, tak i hláškařka, prosím:) neznám větší nudu, než číst některé (no, vlastně skoro všechny) recenze Kamila Fily nebo Radomíra D. Kokeše... Obvzlášť u Kokeše jde třeba u bondovek postřehnout, že se v nich pitvá opravdu hluboko i z hlediska doby jejich vzniku, je chvályhodně detailní, ale píše o tom všem tak nemastně-neslaně... třeba Fuka je rozhodně větší kalibr:) ale nie, z vlastní vela blízké zkušenosti vím, že recenzování většiny filmů by se mi nepáčilo.
I odborná kritika je dle mé zkušenosti pořád příliš subjektivní záležitost, ať je podložena jakýmikoliv znalostmi či intelektem, než abych na ní bral skutečný zřetel= t.j. čtu ji jen ze zájmu:)
Mnohdy mi taky stačí jedna jediná scéna, abych si film oblíbil- a někdy dokonce jen opening (na to je machr Zack Synder).
ad tatabojs- nejsem si toho vědom, ale jako správný parazit kradu frázování odevšad, kde se namane příležitost:)
Neškodný vstřícný lamík. Buďte na mě hodní... | První zaznamenaný případ BF/SAC(=Ban Fear/Stand Alone Complex).
13:33
PIL: Re: marnost nad marnost
PIL
*Zack Snydre
Neškodný vstřícný lamík. Buďte na mě hodní... | První zaznamenaný případ BF/SAC(=Ban Fear/Stand Alone Complex).
13:33
PIL: Re: marnost nad marnost
PIL
**Zack Snyder- do pekel!
Neškodný vstřícný lamík. Buďte na mě hodní... | První zaznamenaný případ BF/SAC(=Ban Fear/Stand Alone Complex).
13:36
drake: Re: marnost nad marnost
drake
jseš ještě opilej ? :D
Everytime you add a crappy quote God kills a kitten. Please, think of the kittens !
13:42
PIL: Re: marnost nad marnost
PIL
drake: asi mě včera kousla protintelektuální teen-upírská romance, takže mi nezbyla krev, jen alkohol. ad synder- omluvu nemám; ad první oprava- ta tři písmena jsou tak dementně blízko sebe, že se s nimi semtam nějaký dement u dementního příjmení uklikne^_^´
Neškodný vstřícný lamík. Buďte na mě hodní... | První zaznamenaný případ BF/SAC(=Ban Fear/Stand Alone Complex).
13:47
drake: Re: marnost nad marnost
drake
teď mě napadla taková filozofická otázka... když upír vysaje ožralýho člověka, bude pak taky ožralej ? a pokud jo, co pak takovej upír s depkou ? přijde do hospody, vysaje štamgasty a pak se odpotácí k míse ?

a co víc... když jsem ožralej a štípne mě komár, je z toho pak taky ožralej ? asi udělam nějakej pokus :D
Everytime you add a crappy quote God kills a kitten. Please, think of the kittens !
13:50
jinxy: Re: marnost nad marnost
jinxy
ja som to pochopila s tým Zackom :)
A prečo by som mala byť milá a tolerantná?
13:49
jinxy: Re: marnost nad marnost
jinxy
no kritika je vždy subjektívna. Áno, možno to niekomu pomôže a okom kritika si všimne vo filme to, čo by si inak nevšimol. Preto nechápem niektoré diskusie na margo kritík, kde nadávajú na recenzenta a urážajú ho len preto, že nesúhlasia s jeho názorom. Ale samozrejme, aj recenzia môže byť nie dobrá. Buď je taká suchá ako vravíš ty alebo je príliš preštylizovaná atď.
K tým Tatabojs...no veď som si hovorila, že keď sa s tebou dá rozprávať o filmoch a čítaš knihy, tí Tatabojs by boli už moc :)
Neviem, či by som som mala film rada iba kvôli 1 scéne....napr. v Twilighte bola jedna naozaj skvelá scéna so skvelou hudbou od Radiohead (inak nech sú tieto filmy akékoľvek, majú výborné soundtracky)...ale zbytok filmu teda nič moc
Od Zacka Snydera som videla asi 2 filmy...pre mňa trochumasovka, ale dobrá. Hlavne Dawn of the dead bol vydarený.
Keď sme už začali o režiséroch, máš nejakých obľúbených? Rada poprípade objavím niečo nové :)
A prečo by som mala byť milá a tolerantná?
14:55
PIL: Re: marnost nad marnost
PIL
drake: ten pokus udělej a dej vědět výsledky (btw, kdybys měl jednoho komára navíc, tak můžeš zkusit ještě to, zda mu skutečně praskne zadeček, když během sání začneš napínat kůži okolo místa jeho pikniku- prý chvíli srandovně plácají křídly a pak explodují- slyšeno nezávisle ze dvou zdrojů:)

jinxy: ať už je přínos recenzí jakkoliv sporný, musí se najít hranice mezi zábavností pro masu a skutečnou filmovou vědou (imho nejlepším řešení by bylo napsání hned dvou recenzí- respektive jedné recenze a jednoho skutečného rozboru).
jojo, s hudbou si u mě nikdy nikdo moc neškrtnul- nejsem vyhraněný na interprety, jen na jednotlivé písně, takže od knights of cydonia(btw-i úžasný videoklip) po paint it black či moonlight shadow či třeba not enough.^^
ke "kouzlu jedné scény" bych dodal, že pokud by mi zbytek filmu vyloženě nesedl, jediný záblesk geniality by to asi fakt nezachránil. ale Dawn of the Dead byl prostě nadprůměrně kvalitně natočený zombie horror, kde jedinou uměleckou částí ale byly skutečně počáteční titulky (střípky záběrů z desítek různých demonstrací, občanských válek a jiných lidských úletů + úžasná píseň + pár uměle vytvořených scén= výsledkem dokonalé ztvárnění apokalypsy ve dvou minutách, pro mě čistá euforie: http://www.youtube.com/watch?v=vdPWrAMXGGo&feature=related ). A watchmen opening jsem si užil stejně, i když možná proto, že comics jsem četl dávno před vznikem filmu a jeho genialita/kompexnost/komplikovanost mi učarovala opravdu na dlouho (http://www.youtube.com/watch?v=nrVZV__w500&feature=related).
oblíbených režisérů by bylo- a mnoho z nich i skutečně komerčních (Nolan musí být génius, i když jsem viděl jen jeho poslední tři filmy a jen poslední dva mi učarovaly). ale tak něco méně obvyklého: Buster Keaton nebo Wilson Yip (Keaton-osoba, co některými svými filmy skutečně předběhla dobu, Wilson Yip- citlivost pro zpracovaní tématu, jakou předvedl v Ip Manovi 1 a 2, je srovnatelná s vypiplaností Cameronových Vetřelců).
Neškodný vstřícný lamík. Buďte na mě hodní... | První zaznamenaný případ BF/SAC(=Ban Fear/Stand Alone Complex).
09:42
jinxy: Takto zrána to ani nezvládam pre...
jinxy
Takto zrána to ani nezvládam prečítať celé...ale letmým pohľadom hodnotím na mínus, chce ma snáď niekto presvedčiť o opaku?
A prečo by som mala byť milá a tolerantná?
13:15
bosorka: Re: Takto zrána to ani nezvládam...
bosorka
nie
10:23
oOJoKeROo: Hošánci, já tu taky nedávám mé b...
oOJoKeROo
Hošánci, já tu taky nedávám mé běžné konverzace s kámošema. Sem se dávají vtipné citace a ne každodenní hádky. Minus
Můj pes je mazel. Můj pes je gaučák. Můj pes má rád lidi. Nepřejte si mého psa potkat zblízka! Vrrr!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1248 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1553 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1903 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2108 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2323 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 36 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 66 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 78 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 87 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 96 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.