Detail hlášky #52653

<a> Tak co ten sraz, kde ho uděláme?
<b> No, co u ťamana?
<a> Tak jestli tě nic jiného nenapadá, tak klidně tam ;)
<b> Tak jako... Kulečník tam je, bowling, fotbálek, pití, jídlo...
<b> když se nebudeš zajímat, z čeho to je, tak to chutná i dobře ;)

Informace o hlášce

Datum přidání: 7. 11. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: Agnesita (9 hlášek)
Hlasování: hrusho, ScH0ll_kIll3r, mmarrtinn, Sparkes, bady, Georgenka, Alwin, jerzi, wegas, splinak, Smokedealer 11 pro a Queller, PIL, speedy89, Smetak, panlama, Aggie, Hrabosh, Sotna[A], lentiilka, trepka, Alf, Diplomat, YoSarin, insaina, Atlantis, Wery, SkweerookL, mickelangello, DragoonX, Zidane, Rimmoncze, Altair, Lyachtu, Ripper, SLoN, Imrich, MistrBuBak, Kogaku, bosorka, Kamzik, fatman, Schmeeczko, Markuus, Mania, Petriik, Herda, Kukac55, Hammer, joocker, Ondruch, Marcus7, Frisbeeman, Danny991, aikym, Nufik, belisek, Decado25, Highlander, Lahvout, Maty991, MiaWallace, aiwi, hopskulka, Inf1n1tyy, Nevermore, hocikto19, mijorozec, Snake, lerra, Rimmer, kudli, SkyHaven, ubozak, sukuban, KaseO, luciferrus, Traitor, mmax, suah, love--sucks, mceza, wailord, Awenor, simply_v, woski, An3tka, Nadneseny, Goues, Pady, Slay, w3m, CPY, Amonek, Katschaba, Svorrok, Harys, iNs3cT, Sha-a-kaa, Foo_Fighter, CrazzYdiot, Jumbo, alaqella, DeathsDream, WaRi, DAran, Moskva, magalhao, Stevie, anezkaceska, Kew, woody, ALiEN, Slim2, freaky_tomato, Witek, Tutanken, kuras, Fidla, Al-ik, DarkAngel, krutoslav, Dejf21, rotten77, chachan, Mackie, Kolouch, fifik87, Sniclman, jamoje, Johny--X, leos, mixhail, ajwn, Myrdin, ChuckNorris, kecal_op, lilo, pavelnop, Wlk, mullDie, wotas, Darmy, takylama, RiBo, sigma, LosFilipos, RAKrab, M4rtin, miloso, Nikeman, katan, Diego, sparasis, gillan, HateMePls, Deneb, zelvak, queeny31, smrduty_kojot, Trny, Hamagen, kbtmichal, Atanono
152 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 3,81 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:20
Zidane: "nezajímat se, z čeho to je" je
Zidane
"nezajímat se, z čeho to je" je prý český předsudek. Při jedné takové debatě se kamarádova holka - Vietnamka od srdce smála tomu, že "to, že děláme v restauracích psy a kočky a prodáváme to jako kuřata či podobné si můžou myslet jen Čecháčci, kteří o Vietnamcích nic nevědí". Vysvětlila to tak, že pro Vietnamce je kočka či pes lahůdka jako pro Čecha např. pravá svíčková a že by byli blbí dávat Čechům psy za cenu vepřového, když je můžou za patřičně velké prachy připravit jako lahůdku soukmenovcům.

A prý je další předsudek "chytaj psy a kočky na ulicích nebo si pro ně choděj do útulku", na jídlo se prý pěstují speciální plemena a pouliční vořeši a většina "normálních" psů vůbec je prý na vietnamské psí recepty totálně nevhodná.

Nemám důvod jí nevěřit. Zná mě dost dlouho, ví, že se chutí někdy ochutnat psa či kočku netajím, protože maso jako maso a když neochutnáš, nemůžeš to odsuzovat (to nám všem jistě vtloukaly maminky do hlav) a z takového toho "pes je miláček, pes se nejí a kdo jí psa, toho bych nakopal/a" si dělám srandu a prý bych stejně neměl prakticky nárok na psí pochoutku ani kdyby mě přivedla a zaručila se, že nejsem žádný provokatér, Češi prý prakticky nemají nárok se k tomuhle dostat. Jak jsem řekl, nemám důvod jí nevěřit.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
19:27
insaina: Re: "nezajímat se, z čeho to je"...
insaina
však jo .) sníst psa mi nevadí, vadí mi sníst SVÉHO psa, kterého si chovám jako domácího mazlíčka - stejně jako nesním kamarádce bílého králíčka, ale u babičky si na králíkovi klidně pošmáknu, když je na to chováme .)
můj fialový poník už nemůže pít marmeládu z komína, protože mu slepice nedělají dobře | nemám ráda banány a loupu je od stopky
21:46
mmax: Re: "nezajímat se, z čeho to je"...
mmax
Dá se sníst jakýkoliv zvíře, než se mu dá jméno.
Jeden otazník znamená otázku, dva blbost a tři debilitu. Viz #11744
22:26
insaina: Re: "nezajímat se, z čeho to je"...
insaina
tak nějak jsem to myslela
můj fialový poník už nemůže pít marmeládu z komína, protože mu slepice nedělají dobře | nemám ráda banány a loupu je od stopky
20:29
Frisbeeman: Re: "nezajímat se, z čeho to je"...
Frisbeeman
Taky mi už tahle pověra přijde neskutečně stupidní...
Zidane by vám ukázal!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1233 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1538 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1888 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2093 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2308 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 21 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 63 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.