Detail hlášky #52780

<a> jakej mas nazor na kocku ??
<b> Já kočku.. Nechci, jsou to děvky, co se lísaj. Štěkat to neumí, poslouchat tuplem ne. A mít doma hovna v předsíni. Nezlob se na mě, ale tohle mi domů nesmí!
<a> hovna v predsini :-D
<b> No a né? :D přijdeš domů z práce unavenej, nasranej. Odemkneš dveře a tam uvidíš shrbenou kočku jak sere do písku :D No to bych se rozběh a okamžitě jí nakop :D
<a> (smích)
<a> vole se nemuzu smat tady v praci :-D
<a> pak na me divne koukaj :-D
<b> Ani bych se nezul, hned v botech bych jí nakop :D
<a> ty voe to je predstava :-D
<b> Jak bys jí nakop, tak by i s ní odlítlo to hovno, co by měla u prdele :D

Komentář: Nejlepší kamarád a jeho přítelkyně si chtějí pořídit mazlíčka

Informace o hlášce

Datum přidání: 11. 11. 2010
Kategorie: Hlášky
Autor: DzordanoBruno (1 hláška)
Hlasování: fifik87, Airy, pali6, hostar, splinak, kuras 6 pro a jamoje, Rimmoncze, chachan, Altair, Judzeen, YoSarin, Funin, Milhauzz18, mixhail, Blast, Hammer, Traitor, Doktor, woody, Aggie, Svorrok, Fidla, smejdy, simply_v, muzo, belisek, Imrich, w3m, Snake, Datel, CroozeR, gillan, Severina, Moskva, t-fuse, Al-ik, Alf, bozk, Ondra_99, Skoky, Sha-a-kaa, lentiilka, Zidane, freaky_tomato, rain, Frisbeeman, krisikowa, LosFilipos, Decado25, Moranius, Wendigo, MistrBuBak, alaqella, Herda, sukuban, Pooka, Highlander, anezkaceska, Sotna[A], love--sucks, Inf1n1tyy, Ondruch, kecal_op, M4rtin, Rimmer, ALiEN, Foo_Fighter, RiBo, DeathsDream, ubozak, Alwin, Kogaku, Queller, Nevermore, krutoslav, Zuza-chan, Danny991, melounovycukr, trepka, mmax, cooly, spiderpig, Nekromancer, Sinistra, Katschaba, sparasis, masozravapalma, luciferrus, sg_sysel, Wlk, Stevie, ScH0ll_kIll3r, GRIF, bosorka, Marcus7, Smetak, wailord, stepkapetr, Darmy, Gabriel159, Slim2, Goues, Hugos, Dargen_Scorpio, Diego, miloso, Wery, Kukac55, Harys, Ripper, Bakys7, wegas, Lorddreath, SkyHaven, Schmeeczko, Markuus, arain, joocker, Nikeman, fatman, Mania, Dan, Jumbo, Slay, CrazzYdiot, ChuckNorris, Johny--X, PIL, Diplomat, An3tka, lilo, iNs3cT, mickelangello, Kew, SkweerookL, Fenris, CIMBI, vamo, Tutanken, Notor, rionka, YDraigGoch, najd, z0nt0r, Georgo10, rotten77, leos, teye, zelvak, kbtmichal, Maty991, suah
147 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 1,81 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

11:34
YoSarin: Taky bych někoho nakop. Mačkama
silhouette
Taky bych někoho nakop. Mačkama.
Chci tlačítko po jehož zmáčknutí dostane autor přes držku!
11:46
honippik: Kupte si radši krabici... Starat...
honippik
Kupte si radši krabici... Starat se o ní nemusíte, kopnout si do ní můžete a pokud vím, tak nikde nijak nevylučuje :) Jinak mínus.
-/+
12:03
DzordanoBruno: Berte to s nadsázkou
silhouette
Berte to s nadsázkou. Nejedná se o nějaký týrání zvířat a ani nic podobného. Jde jen o představu toho, jak A řeší problém s mazlíčkem a B je razantně proti.
23:06
PIL: Re: Berte to s nadsázkou
PIL
Týrání tam nevidím, ale humor pořád nechápu. To je fakt tak zábavná představa odletujícího exkrementu? Nebo ragbyového kopu do chlupaté šelmy? ;)

Jinak můžu psy i kočky. Oba druhy mazlíků mají něco do sebe.^_^
Neškodný vstřícný lamík. Buďte na mě hodní... | První zaznamenaný případ BF/SAC(=Ban Fear/Stand Alone Complex).
14:03
Zidane: A proč je špatné, že kočka neumí...
Zidane
A proč je špatné, že kočka neumí štěkat? Naopak je to dobře, "miluju" psy ňafající kdykoliv na cokoliv od jedoucího výtahu po ňafání z nudy, nejlépe ve tři ráno...
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
15:37
Alwin: Asi kopnu do Majitele citace
Alwin
Asi kopnu do Majitele citace.
17:10
Sinistra: Taky nemám ráda kočky, citace by...
Sinistra
Taky nemám ráda kočky, citace by sama o sobě nebyla zas tak hrozná, ale jen po to kopání. Sice to má být jen vtip, ale na mě je to moc...Pardon.
Přišla jsem, viděla jsem, omínusovala jsem. | Ilmatyynyalukseni on täynnä ankeriaita
19:19
Judzeen: zhyčkane drahé perské a podobné
Judzeen
zhyčkane drahé perské a podobné kočky jsou naprd ty vyžadujou fakt obrovskou péči a dokažou močit v celém baráku. Ideální je klasická kočka domácí, když máte byt se zahradou. Kočka si žije venku nebo ve sklepě, uloví myš nebo dostane mléko či zbytky z oběda a dobre:)
Člověk se nadře než umře a pak stejně umře.
19:55
Zidane: Re: zhyčkane drahé perské a podo...
Zidane
Přesně. Kočky jsou na rozdíl od psů ve většině případů (plemen) soběstačné. Nedáš jim nažrat - nachytají si myši. Mluvím samozřejmě o kočkách, které mají přístup ven, kdykoliv se jim zachce. Nedáš nažrat psovi - bude smutně čumět a škemrat dokud, když to přeženu, nechcípne hlady i kdyby kolem něj běhalo cokoliv, co si může ulovit.

Anebo: Ať páníček psa padesátkrát místo nakrmení nakopne, stejně se pes bude lísat, i když třeba se strachem, protože co kdyby po padesáté první místo kopance přiletěla miska se žrádlem. Udělej něco takového kočce a hned poprvé ti jasně vysvětlí, že to nebyl dobrý nápad a bude si od tebe držet bezpečný odstup. Prostě psi průběhem věků zdegenerovali víc než kočky a stali se závislejšími na člověku.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:40
Judzeen: Re: zhyčkane drahé perské a podo...
Judzeen
s tím nakopnutím nesouhlasím, mi to přijde jako příklad když nějaké hovado týrá psa a chudák zvíře se pak bojí každého člověka a důvěru zízkává těžko zpátky. To právě kočky přijdou a lisají se když ony chcou, když nechcou nepřijdou a nic na tom nezmění ani fakt, že jak naše kočka provede něco co nemá-např že vleze do baráku, dostane jak se říká výchovného lepáka a zapamatuje si že tohle se nesmí, ale nic to neudělá s jejím přístupem k lisaní. Jinak s tím prvním tvým odstavcem se naprosto ztotožňuji.

Jinak samozřejmně odsuzuji nakopávání jakéhokoliv zvířete za jakýchkoliv okolností, vyjimku bych snad udělal pokud na mě zaútočí cizí agresivní pes.
Člověk se nadře než umře a pak stejně umře.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1237 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1542 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1893 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2098 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2313 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 25 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 56 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 67 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 77 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 86 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.