Detail hlášky #54515

<A> jak asi zmensis primku..
<B> kdyz primka je nekonce dlouha ze
<A> no:D
<B> üz to chapu :-D
<B> ale tak ty ji do sesitu asi nedelas nekonecnou vis co
<B> takze tu velikost co narysujes
<B> proste trikrat zmensis

Komentář: Gympl,elita národa.

Informace o hlášce

Datum přidání: 6. 1. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Fidel (2 hlášky)
Hlasování: zelvak, Longr, Aggie, Daewoo, maryjane, esuel, dominikmatus, Juggernaut, Kolouch, Rainy, corwin_x 11 pro a donny, fatman, Queller, Maty991, Sotna[A], TidO, Dandynes, theodora, Kogaku, Traitor, alaqella, GICaesar, Altair, Sha-a-kaa, Alf, ChuckNorris, Funin, tomcoko, Diplomat, Tommycz, luciferrus, kudli, Ondra_99, CIMBI, lerra, smrduty_kojot, Schmeeczko, vlk_93, Kakodemon, Witek, Al-ik, Zidane, matasek, Marcus7, Frisbeeman, kapoka, love--sucks, Imrich, Smetak, Mara821, Katschaba, Ripper, Moe, Filek, Slay, Blast, suah, Mania, Rimmer, Eriq, MartinezZ, Danny991, Nevermore, Celer, Wery, Hans, picis, bosorka, DrHades, Sinistra, kadla, Nohiki, sg_sysel, mmax, Lyachtu, LosFilipos, freaky_tomato, Wendigo, srobka, Harys, CrazzYdiot, CZ_StRider, nitram1234, Foo_Fighter, mickelangello, Cureman, wegas, Lopatka93, Fenris, iNs3cT, miloso, Highlander, SkyHaven, selmi, MistrBuBak, sevenjetc, ubozak, melounovycukr, sparasis, DeathsDream, Fila, SkweerookL, soustruh, unchained, q, olloboy, Petriik, DarthOptimus, kocird, Slim2, Tutanken, Pista_Hufnagl, woody, Deneb, paapi, kuras, DarkAngel, Azador, ALiEN, Wlk, Pooka, DeeDee, chachan, YoSarin, Ondruch, WaRi, Svorrok, riddick09, YDraigGoch, HonzaRez, RiBo, w3m, Ella, masozravapalma, pavelnop, kecal_op, Inf1n1tyy, spacak, teye, Bakys7, Mirator, trepka, dikobraz, popik34, Frit, Darmy, Hammer, hAssassin, GRIF, M4rtin, queeny31, simply_v, anezkaceska, kbtmichal, Tceld
144 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 4,01 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:53
Aggie: Já bych
Aggie
strašně ráda viděla třikrát zmenšené nekonečno :-D
20:06
Altair: Re: Já bych
Altair
Hy, Погоди !
00:51
SkweerookL: Re: Já bych
SkweerookL
Ale on myslí jenom část ! XDXDXD ROFL MAO LOOOOOOOOL ! ! !
V životě každého muzikanta nakonec vždy přijde chvíle, kdy musí zodpovědět jednu otázku: "Ještě jedno?"
20:20
Kakodemon: Vážně
Kakodemon
vám říkají na gymplu, že jste elita národa? Konečně začínám chápat namyšlenost mých bývalých spolužaček z gymplu. Mně to teda nikdy nikdo neřekl :)
21:13
Altair: Re: Vážně
Altair
Nám to cpali všude - základka i SPŠ...
Hy, Погоди !
21:14
Wasting-Turtle: Re: Vážně
Wasting-Turtle
Nám vždycky cpou :'' Jen 7% všech obyvatel jsou gymnazisti, tak se podle toho chovej, jste budoucí inteligence národa .''
Za kladivo z houby !
21:15
Wasting-Turtle: Re: Vážně
Wasting-Turtle
chovejte *
Za kladivo z houby !
22:15
Fidel: Re: Vážně
silhouette
ta oblibenost v % celkem sedi :-D
21:50
SuPPoRTiDioTS: Re: Vážně
SuPPoRTiDioTS
Nám to kupříkladu neříkají :D ...na nás by sedlo spíš označení JELITA
I'm here to make people laugh :)
00:17
Kakodemon: Re: Vážně
Kakodemon
Naše třídní byla dost zvláštní, takový brutální samorost a rozhodně by nám takhle nelichotila. Mně přišlo divné, že už jsem to tu párkrát někde četl, ale na vlastní kůži nezažil. Pak se člověk diví, že tolik lidí nemá rádo gympláky.
20:30
Zidane: Ono s tou nekonečností...to nám
Zidane
Ono s tou nekonečností...to nám někdy ve třetí třídě říkali taky, že přímka je nekonečná a nelze ani říci, odkud kam vede. No a pak na střední matikářka naťukla, že se jakýmsi obskurním způsobem dá spočítat směr přímky a snad i její délka nebo co, ještě že jsme se k tomu nedostali a skončili jsme u kombinací permutací variací, tam jsem u "máte pět hrníčků a chcete je každý den na poličce mít jinak, na kolik dní vám to vystačí" viděl jakýs takýs smysl, u analytické geometrie ne a ono u čeho nevidím smysl, to mě nebaví a co mě nebaví, to mi prostě nejde do hlavy, ještě že jsme se v té analytice nehrabali déle, to bych asi skončil u reparátu :-D
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:31
DrHades: Re: Ono s tou nekonečností...to...
silhouette
Ehm...přímka je nekonečně dlouhá, ale že by někam vedla...nevím, jestli někdo někdy rozšiřoval rovinu o nekonečně vzdálené body, nicméně dost o tom pochybuju...
Zejména nesnáším: "vysočinu" (54806), postování vtipů (54579), evidentní "gumídky" (54242), protože to občas prochází...
13:02
Kolikokoli: Re: Ono s tou nekonečností...to
Kolikokoli
Přímka je hodně velká kružnice, na kterou se díváme z boku :)
You can't take the sky from me... // R.I.P. Z. The Force will be with you, always...
22:07
Wendigo: Re: Ono s tou nekonečností...to...
silhouette
ano, pravděpodobnost a kombinatorika mi přišlo jako jediné smysluplné a užitečné učivo z matiky na gymplu, byť bych to měl využít třebas jenom v pokeru :)
23:25
Zidane: Re: Ono s tou nekonečností...to
Zidane
Tak tak a to nejsem gymplák. Sestra měla v prváku doučování, profesorku z gymplu. Té jsem se na plnou hubu zeptal, k čemu je většina středoškolské matematiky někomu, kdo třeba pak ani na vejšku nepůjde, takže to nevyužije a nějaké vektory atd. mu budou na dvě věci. Na rovinu mi řekla, že 95 % středoškolské matematiky je v osnovách jen proto, aby tam něco bylo a studenti byli nuceni si procvičovat mozek. Čemuž věřím, počítat věci, které mi budou v životě na výkal jen proto, aby se něco dělalo.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
23:57
simply_v: Re: Ono s tou nekonečností...to
simply_v
No, tak kdybychom se měli všichni zabývat jen tím, co je k životu nezbytně minimálně nutné, tak bychom skončili někde na úrovni prvobytně pospolné společnosti, a to ještě kdoví jestli... Ale to jen tak na okraj.
Na vaše nemravné návrhy odpovídám rozhodným "možná".
17:03
Zidane: Re: Ono s tou nekonečností...to
Zidane
Ale jo, ale já to myslím stylem "pro samé pokročilosti nezbývá čas na základy a pak se třeba češtinář chytá za hlavu, že mu někdo v maturitní slohovce napíše "vydět" a "slíšet" a s matikou je to totéž.

Aby si maturant nedovedl spočítat, že pokud mu za chleba a deset rohlíků před deseti lety zpátky naúčtovali přes padesátku, tak je něco sakra špatně, to je smutné. Hlavně že umí vektory a jiné fujtajbly.

A to mluvím z vlastní zkušenosti. Ségra (sice byla ještě na ZŠ, ale to je fuk) kdysi šla do krámku pro chleba a deset rohlíků s padesátkou. Přišla s nákupem a oznámením, že tam ještě dluží.
Tak jí povídám, co to mele, že jí ještě muselo zbejt, protože rohlík tenkrát asi za korunu pade, chleba ani ne dvacku. Koukala jak zjara, že po ní prostě tolik chtěli a ještě tam je dlužna.
Načež jsem se dožral a šel do toho krámku s ní a povídám prodavačce, jak může sestra něco dlužit, když kupovala tohle a tohle a tím pádem jí ještě muselo zbejt a jak výsledné částce došli. Prodavačka koukala jak vyoraná, pak vyjela staré účtenky, chvíli se v tom hrabala a omluvila se, že tam těch deset rohlíků cvakla dvakrát a proto, peníze nám vrátila a bylo. Ale ono kdoví, třeba viděla malou holku a prostě to zkusila, to věděla jen ona.

A takhle to obávám se začne s našimi dětmi či vnoučaty dopadat velmi často, protože pro samou závislost na kalkulačkách si budou v mobilu sčítat i "chleba 20 korun, pět rohlíků dvanáct padesát, dvacet deka salámu dvacet dvě koruny, to máme?" a když zjistěj, že mají mobil vybitej, budou v pr... a když jim za to u kasy naúčtujou sto čtyřicet tři koruny, dětičky se nad tím vůbec nepozastavěj, protože bez kalkulačky nesečtou ani dvě plus tři.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
15:14
simply_v: Re: Ono s tou nekonečností...to
simply_v
Obávám se, že to není vinou škol probírajících "příliš pokročilé učivo". Na gymplu nemůžeš učit studenty, kolik je pět a pět. Pokud to děti neumí aplikovat v životě, je problém imho jinde - hlavně v tom, že nejsou schopny pobrat a zpracovat předávanou informaci.
Práce s informacemi, jejich třídění a zpracovávání je v dnešní době základ, společnost ale není dostatečně pružná, aby tomu přizpůsobila kromě techniky a metod práce i vzdělávací systém.
Nesdílím naštěstí tvůj apokalyptický pohled na svět. To už tady bylo v historii lidstva mockrát, že se starší generace pozastavovaly nad hloupostí a zkažeností mladých, a vždycky se nakonec ukázalo, že mladí - světe div se - přežili a nevymřeli na blbost.
Na vaše nemravné návrhy odpovídám rozhodným "možná".
18:43
Zidane: Re: Ono s tou nekonečností...to
Zidane
Někdy to, speciálně v češtině, je vinou škol či spíš učitelů. Měli jsme češtináře, který nejdřív lamentoval, jak je možné, že středoškolák klidně napíše "vydět" a "slišet", protože to přece má umět ze základky a on nemá čas nám dávat diktáty.

To věřím, že neměl, když si radši debužíroval v tom, abychom věděli, zda otec básníka byl bankovní nebo poštovní úředník, zda chlastal a syna bil a jak to syna ovlivnilo, kolik měl básník bratrů a sester a jak ho ovlivnilo to, že mu půlka sourozenců pomřela ještě v dětství na souchotiny a jedna sestra skočila do rybníka po znásilnění opilým otcem...jo, to bylo důležité, hrabat se v tomhle jak klacíčkem v exkrementu, to mu šlo. Hlavně že pak brečel nad naším pravopisem. On by si čas na diktát našel, jen by musel chtít.

Protože ono to šlo aneb já byl naštván, že s Kučabou diktáty nepíšem a lidi z béčka byli naštvaní na Marákovou, že jim pálí diktáty každý týden a navzájem jsme si záviděli.

Takže ono všechno jde, jen malý děti se musej nosit a záleží jen na tom, jak si učitel rozvrhne učivo. Když se radši hrabe v rodinných vztazích básníků, to pak má mít čas na diktáty a když se dějepisář nechce dostat k ožehavým padesátým letům, není nic jednoduššího než trošku protáhnout starověký Řím a o něco víc Přemyslovce a husitství a vida, s koncem roku se dostaneme tak akorát ke konci druhé světové války a to je škoda, že jsme se nedostali dál...
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
00:20
anezkaceska: Re: Ono s tou nekonečností...to
anezkaceska
Je pravda, že matematika aspoň rozvíjí abstraktní logiku, takže když už nic jinýho, tak by to mělo studentům zbystřit mozek, i když já zrovna patřím mezi ty výjimky, kterým se to nepoštěstilo, aspoň teda ne prostřednictvím matiky. :-)
Neumět pravopis je jako jít na rande ve starých hadrech - trestné to není, ale vypadáš jak blbec.
21:40
Blejskatko: BTW, co mají pořád proti gymplák...
silhouette
BTW, co mají pořád proti gymplákům? Já sice na gympl nechodím, ale znám z něj hromadu lidí a jsou to mnohdy lepší lidé než z jiných škol. Vždyť nezáleží na tom, jestli je člověk z gymplu nebo z učňáku.
Každý večer před spaním frontě já se nestraním
22:11
Wendigo: Re: BTW, co mají pořád proti gym...
silhouette
Chodil jsem na gympl a vždycky mi lidi z gymplu sedli více než lidé z jiných škol, hlavně učňáků...připadalo/připadá mi, že si s nima mám daleko víc co říct, že i když se to nezdá, tak ten gympl tomu člověku nějakej přehled dá :) Tím samozřejmě nechci srážet jiné školy nebo učňáky, dokáži se bavit víceméně s každým a mám i dobré kamarády z těchto škol, ale tak nějak mi ty lidi nejvíce sedli :)
22:42
GICaesar: Re: BTW, co mají pořád proti gym...
silhouette
Gympl je spíš o všeobecnym přehledu - od každýho něco. O to pak mívaj gympláci víc problém na vejšce s odbornými předměty, kdy ze středních škol se zaměřením na ten daný odborný předmět, to už většinou znaj. Ovšem ze středních škol zase mívají víc problémy s matikou.
00:21
Kakodemon: Re: BTW, co mají pořád proti gym...
Kakodemon
souhlasím s GiCaesarem. A taky si myslím, že to záleží na jednotlivci, ale faktem je, že z lidma ze stejné školy máš (často) víc společných témat. Ale rozhodně si nemyslím, že by gympl byla elita.
00:37
Kakodemon: Re: BTW, co mají pořád proti gym...
Kakodemon
* s lidmi
23:26
Zidane: Re: BTW, co mají pořád proti gym...
Zidane
Ono hlavně kdo jde na gympl, tak už většinou v té hlavě má o něco víc než nějaký trojkař čtyřkař, který je rád, že se dostal někam na učňák. Samozřejmě to není vždy pravda.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1246 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1551 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1902 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2107 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2322 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 34 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 65 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 76 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 85 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 95 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.