Detail hlášky #55906

<a> ahoj, prej tě vyhodili ze školy?
<b> no jo, málo sem se asi učila.
<a> to ti asi máma teď dává solidní čočku co ???
<b> věříš na reinkarnaci?
<a> asi jo, co to má společnýho s tvou školou?
<b> tak kdybych umřela a převtělila se ve slona tak máma mi najde a koupí jen proto, aby mi mohla dál tu čočku dávat :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 9. 2. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: hydebary (4 hlášky)
Hlasování: Org, onashackem, k770iwxy, pavoucek, Hans, joolana, spaly, thekubajs, Krepi, Unicorn2000, Ahoika 11 pro a Bakys7, Lorandel, bosorka, Queller, DarkAngel, Witek, Ripper, soustruh, lerra, Mania, Inf1n1tyy, FailED, Sotna[A], Nekromancer, Derienn, Harys, Shadow606, Sha-a-kaa, Traitor, Tominas, bartik09, Shana, suah, LosFilipos, alaqella, TheCorrimation, teye, Diplomat, Los, nob20, Keeehi, Schmeeczko, M4rtin, Zidane, sexymeda, Nevermore, SkyHaven, ubozak, Slay, Maty991, Danny991, rain, riddick09, joocker, SpeOp, Tanaki, mickelangello, MartinezZ, Edu, Funin, Vidlos, Blast, Johny--X, Rimmoncze, DARTHPraetorian, Kogaku, masozravapalma, Tristy, fatman, Nohiki, Neuromancer, Bambula, melounovycukr, GICaesar, HateMePls, freaky_tomato, Altair, cocrhell, juuny, booxly, DeathsDream, iNs3cT, ciakval, sparasis, Math3s, Herda, TidO, Foo_Fighter, merlouska, Svorrok, hAssassin, belisek, Cureman, DarthOptimus, Slim2, Moskva, Tutanken, Pista_Hufnagl, dikobraz, ChuckNorris, selmi, Ella, Ondruch, tomzi, Hammer, machulka, nitram1234, Sinn, burka, tomcoko, krutoslav, Frisbeeman, kafcak, Derrotado, mixhail, jimmiczek, Nadneseny, Wolfeek, Deneb, chachan, lilo, kuras, Justice, Meer, smrduty_kojot, Smetak, kecal_op, huhulesny, CrazzYdiot, HonzaRez, ALiEN, t-fuse, Zuza-chan, Kakodemon, Fenris, trepka, ajwn, Mantys, SuPPoRTiDioTS, Ondra_99, Marcus7, Psycho_O, Ruda_Pivrnec, Orlan, Zurix, Mishar, pikatux, bradl3y, crazy_sisky, Melchior, simply_v, GRIF, fanCZy, Sinistra, paapi, Scr1899, Mysharr, Dani_California, Doktor, zelvak, naituf, kbtmichal, Zelvi, subzero
154 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 3,76 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

21:00
Zidane: máma ti najde - co ti najde?
Zidane
máma ti najde - co ti najde?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:01
Zidane: Re: máma ti najde - co ti najde?...
Zidane
A krom toho se jí nedivím. Mít živit lempla (předpokládám, že ti není osmnáct), který sejří na školu až ho vyhoděj, to bych taky zuřil a hnal dotyčného lempla do práce i kdyby měl jít k hovnometařům, protože zadarmo ho prostě živit nebudu anebo ať si jde do svého a stará se sám o sebe.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
15:20
t-fuse: Re: máma ti najde - co ti najde?...
t-fuse
Přesně totéž jsem chtěl taky napsat :-)
21:11
hydebary: tak zaprvé-nauč se číst, je tam,...
silhouette
tak zaprvé-nauč se číst, je tam, že MI máma najde (jako převtělenýho slona) tak příště líp čti. zadruhé, nejedná se o mě, tak nepiš, jako kdyby se jednalo. zatřetí, je mi 21. za čtvrté-co děláš ty, jaderného fyzika??? a zapáté-kdo ti dal právo soudit ostatní lidi? schválně se kouknu na ty tvoje džouky jestli za něco stojí.
21:37
joocker: Re: tak zaprvé-nauč se číst, je...
joocker
"mi máma najde"? najít někoho - to je 4. pád, takže to Tvoje "mi" (3. pád) vůbec nedává smysl.. jestli se tak ale u Vás mluví, to by mne vážně zajímalo, odkud jsi?
˙˙˙nʌɐlɥ ɐu ǝuǝʌɐʇsod oʇ ǝɾ ǝlǝɔ
21:39
joocker: Re: tak zaprvé-nauč se číst, je
joocker
..nebo Ti najde a koupí toho slona, aby Ti mohla dát čočku? Nebo Ti koupí čočku? :D
˙˙˙nʌɐlɥ ɐu ǝuǝʌɐʇsod oʇ ǝɾ ǝlǝɔ
13:00
Deneb: Re: tak zaprvé-nauč se číst, je...
Deneb
Holka, tebe v té škole asi taky moc dlouho nedrželi, že? Jen je mi divné, že by se dalo vyhazovat ve druhé třídě ZŠ (nebo kde se učí psát velké písmeno na začátku věty a jiné vyšší gramatické zákonitosti).
A pro jistotu, abych to neschytala jako Zidane - já tě nesoudím. To by vypadalo jinak. Snažím se tě malinko dovzdělat. I když úspěch snad ani nečekám.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
17:44
hydebary: Re: tak zaprvé-nauč se číst, je
silhouette
si děláš legraci ne? jen kvůli tomu, že kašlu na nějaký velký písmena jsem hned hloupá? a ty jsi nikdy gramatickou chybu neudělala? nevím, proč do mě furt reješ! vůbec mě neznáš, tak nevím, proč mi tady takhle pořád ponižuješ! jako tohle mi opravdu dostává... jak koukam lidi jsou neskonale sprostí, a při tom jsi myslí jak toho druhýho stírají, a při tom jsou jednoduše hrubí, nic víc. jestli tě to zajímá, tak studuju vysokou školu zdravotnickou, tohle je rozhovor, který mi poslala kamarádka (v pravidlech jen stojí, že hláška nemá být vymyšlená, nic o tom kdo jí kde sebral). a jestli hodnotíš moji inteligenci jen podle toho, zda jsem někde neudělala nějakou gramatickou chybu, tak je to jen hnidopišství a hloupá si ty. sory, snesu hodně, ale nikdo mu to buzerovat nebude...
00:23
Zidane: Re: tak zaprvé-nauč se číst, je
Zidane
"proč mi ponižuješ", "tohle mi dostává", "přitom JSI myslí", "kdo jí kde sebral", "hloupá si ty", "sory", "nikdo mu to buzerovat nebude" - ano, věřím, že studuješ vysokou školu zdravotnickou, ač nevím, co to je - nemyslíš nějakou vyšší odbornou nástavbu, po které budeš diplomovaná sestra nebo jak se to jmenuje? A tak či tak, tvá čeština je strašná. Takových hrubek se jen tak nevidí. A když už tě na to někdo upozorní, aspoň by ses mohla chytit za nos.

Ono totiž počet hrubek sice automaticky neříká, že autor je debil, ale naznačuje to. Člověk vyšší inteligence totiž hrubky nedělá anebo když už je udělá, obvykle je odhalí při následné kontrole toho, co napsal předtím, než to odešle.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
18:43
thekubajs: Re: tak zaprvé-nauč se číst, je
thekubajs
Zidane, byly časy, kdy jsem byl na tvé commenty alergický, ale když vidím tuto uživatelku a jiné jí podobné, začínám tě chápat...
21:52
hydebary: joocker: stejně jako jocker se p...
silhouette
joocker: stejně jako jocker se píše s jedním "o"? :-P z Plzně. a ježišmarjá jsou tu hlášky s hrubkama i/y tak proč se štouráte v takovej kravině? to nemáte nic lepšího na práci než sr*t lidi? :D :D :D
21:56
hydebary: sory moje chyba :D joker... tak
silhouette
sory moje chyba :D joker... tak nic žádná stěra nebude :D
22:15
joocker: Re: sory moje chyba :D joker......
joocker
Ale jo, stěra dobrá.. setřel jsi totiž pěkně sám sebe! A nesnažím se srát lidi, jen jsem reagoval na Tvůj komentář, který přikazoval naučit se číst.. číst a psát, to by ses ale raději měl naučit Ty ;-) (no offence).
˙˙˙nʌɐlɥ ɐu ǝuǝʌɐʇsod oʇ ǝɾ ǝlǝɔ
22:39
hydebary: setřelA... mělA :D nevim z čeho
silhouette
setřelA... mělA :D nevim z čeho si usoudil že jsem chlap :D
00:17
joocker: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
joocker
Asi bych se měl taky naučit číst :D ...moje omluva (-:
˙˙˙nʌɐlɥ ɐu ǝuǝʌɐʇsod oʇ ǝɾ ǝlǝɔ
00:34
crowley: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
crowley
Za prvé, joocker se nemá za co omlouvat, své pohlaví jsi odtajnila až teď. V diskusi jsem nenašel jediný příspěvek evokující tvé ženství. V citaci je jedna osoba pohlaví ženského, druhá taktéž svoji sexualitu tají.

A za druhé, pro reakci na něčí příspěvek slouží taková ta zelená šipečka ne nepodobná té, co máš na enteru. Objeví se, jakmile kurzorem najedeš na příslušný příspěvek.
A asi si začnu dělat čárky, kolikrát jsem tohle už psal.
Ale je to marný, je to marný.
Je to marný.
It's Time. Time to face what we all believe in.
00:45
joocker: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
joocker
Je vlastně pravda, že hydebary ve svém komentáři popřela, že se v citaci jedná o její osobu a, jak jsi správně poznamenal, své pohlaví odtajnila až teď.. nicméně na své omluvě trvám a doufám, že jsem ji tou nevědomou záměnou rodů neurazil..
˙˙˙nʌɐlɥ ɐu ǝuǝʌɐʇsod oʇ ǝɾ ǝlǝɔ
11:22
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
přesně takhle? :D dík za info :D btw já po jockerovi vůbec nechtěla aby se omluvil, já vim že to nebylo poznat :D jen jsem napsala proč usuzuje že sem kluk, to je celý. tak taky nebud hustej jde jenom o srandu ne? jsou to jen blbý hlášky tak na sebe nemusíme bejt hustý :D
13:10
Deneb: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Deneb
Bože můj, jednadvacetiletí lidi tohoto světa používají "hustý" ve smyslu "zlý"? Zaspala jsem století.

Nebo už jsme na tom s úpadkem slovní zásoby tak, že "voe" je univerzální oslovení, "zabít" univerzální sloveso a "hustý" univerzální přídavné jméno?
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
14:23
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
můžeš mi sdělit svůj problém? jelikož tady nikdo "voe" neřekl. a co jako mam snad říct "lid pojďme na sebe být milí a nebu'dme na sebe zlí" nebo co :D jako nebo řekni mi co ti vadí??

lidi, lamer mi pěkně zklamal. hlášky dobrý ale ty lidi tady stojí za vyližmezipůlkama. umí jen každýho buzerovat, sami maj hlášky nic moc, ale snaží se stát drsným tim, že budou shazovat ostatní. myslim že v TOM je problém a ne že někdo píše voe nebo hustý. lamer je snad o tom přečíst si hlášku, dát jí plus nebno mínus, říct OBJEKTIVNĚ svůj názor, ale ne tak, že toho druhýho člověk chce jen shodit. mluvim o všech lidech na lameru všeobecně. řeknu-li to jinak - lamer mi kurevsky zklamal, sory ale jiný slovo není výstižnější.
14:27
Traitor: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Traitor
Jůůů zneuznalá autorka, paráda :-)
14:32
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
tak já vim že ty moje hlášky stojí za prd, ale proboha nemusí se chovat všichni jako hovada ne!
14:37
Traitor: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Traitor
Proč?
15:35
Zuza-chan: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
Tak proč je sem tedy dáváš, když víš že stojí za prd? To pak asi (kupodivu) neprojdou. A jinak - nemusí, ale můžou.
17:22
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
třeba proto, že chci znát cizí názor? ale jak jsem říkala, objektivní. když někdo řekne, že je to blbej vtip tak fájn, ale bez tý agresivity kterou v mnoha komentářích cítím.
15:34
Deneb: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Deneb
Bylo to myšleno obecně. Pokud tě netrápí stav a vývoj současné češtiny (což nepředpokládám), nebyl můj příspěvek vůbec mířen na tebe.

Ad druhý odstavec: představ si svůj oblíbený web nebo diskuzi, kterou si najednou kdovíproč oblíbí banda nejapných starců (mnohdy nad 30 let!) bez cool smyslu pro heavyhustý humor. A řádně ti ji znechutí stovkami nesrozumitelných příspěvků, z kterých máš jen nutkání zvracet. A teď si to představ přesně naopak. Vítej na Lameru.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
17:27
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
takže ty máš za to, že lamer.cz je stránka jen pro starší a rozumné lidi se skvělým smyslem pro humor, jenže tuto ideu jaksi kazí mladší návštěvníci, kteří těm starším zvedají žaludek??? chápu to dobře? jestli se můžu zeptat - kolik je tobě? jestli ti je tak 50 tak možná zapšklost vůču mládí chápu. ale tohle už trochu hraničí s diskrimancí, nebo ne?
17:57
Deneb: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Deneb
1) ptala ses, odpovídám. Zdá se mi, že si všechno bereš moc osobně. Jedna Hydebary by mi byla úplně volná. Ale desítky lidí ignorujících gramatiku, holedbajících se stíráním učitelů a rodičů, onanováním u počítače a nezřízeným alkoholismem, to už je fakt moc. (Opakuji: nemluvím o tobě. Vyber si z toho, jen co uznáš za vhodné.)
2) 25
3) koho diskriminuju? A jak? Jsem snad admin?
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
18:03
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
25? 25???!!!! a mě to dáváš kázaní jako nějaký malý holce? hm aha :D sory ale i náš elektrický šlehač je starší než ty :D no jo, tak to pak jo, když vidíš v každým jen to špatný, tak to se pak nedivím, že tvoje příspěvky jsou takové jaké jsou. a co to povídáš? diskriminovat můžou jen admini? tý jo ty si jen o 4 roky starší a mě řikáš o respekru ke starším lidem, tak to je fakt síla :)
18:15
Deneb: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Deneb
Znovu nevím o čem mluvíš a budu tě muset poprosit o citaci: co jsem kde psala o respektu ke starším lidem? Příklad kázání můžeš přidat taky, pokud nějaký najdeš (vyjma povzdechu nad tvou verzí gramatiky, ten si uvědomuju velmi dobře a stojím si za ním).
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
15:33
Zuza-chan: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
Největší sranda je, když lidi, kterým došly argumenty, začnou všude psát ,,:D" a myslí si, jak tim všechny hustomastně setřou.
16:11
JohnyD: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
Postrádám tu logiku, každýho tu ponižovat. Člověka tu pak "krutopřísně" setřete a někomu to může ublížit víc než se zdá. Ať žije cyberšikana! (Stará garda má pravdu v tom, kam se u naší mládeže ztratila úcta k ostatním...)
16:27
Traitor: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Traitor
Bebí pofoukáme a bude zase dobře. Chceš lízátko?
17:20
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
nevím, zda si ze mě děláš legraci... a jestli jo je mi to jedno :D
17:20
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
já starší lidi respketuju. jestli se zdá že ne, tak se omlouvam. mam mnohem starší sourozence (nejstarší 45) takže asi koukám na "starší" lidi jinak. a máš pravdu v tom, že člověka se to dotkne víc, než si kdo může myslet. nádávat na někoho, kdo stojí v tváří v tvář, není tak složité, mnohem těžší se je ubránit.
17:35
Traitor: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Traitor
Ale teď vážně chvilku. Opravdu někoho z vás dokáže urazit a ponížit anonymní člověk na internetu?
17:46
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
ano, mě to opravdu uráží. protože můžeš říct cokoliv, a stejně se na tebe sesypou jako nějaký supi, nejde se nijak ubránit. proto říkám, a to hlavne Deneb, že takhle urážet lidi umí každý. ať milá Deneb přijede a řekneme si to hezky z očí do očí :P
18:00
Deneb: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Deneb
Hm, zajímavé. Můžeš mi, prosímpěkně, citovat, kde a čím jsem tě urážela? Marně hledám a nevidím.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
18:11
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
tohle absolutně nemá smysl. s touhle diskuzí končím, nemam na to nervy se tady s někym bezcílně hádat, to nemám za potřebí. si to přečti třeba za tejden, a pak mi řekni, kdo začal bejt na koho hnusnej... jestli ty, nebo já. a když se tady oháníš pořád tím respektem ke starším, tak by ses mohla něco přiučit, třeba slušného chování.
18:12
Traitor: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Traitor
Aha dvě ženský. Tak už chápu.
18:17
Deneb: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Deneb
Tebe mrzí, že tady ten flame končí a říkáš si o nový, či co? :-D
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
18:24
Traitor: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Traitor
Je to tak okavidné? :-D
20:41
Deneb: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
Deneb
Hmm... jo. ;-)
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
00:46
crowley: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
crowley
Tak tomuhle se říká rozděl a panuj!

Traitore, smekám a klaním se.
A holky, díky, takhle jsem se dlouho nezasmál.
It's Time. Time to face what we all believe in.
11:03
hydebary: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
silhouette
neni zač, vždycky ráda pobavim :D:D:D
12:00
crowley: Re: setřelA... mělA :D nevim z č...
crowley
Připomínáš mi mého drahého synovce, který když vypráví (rozuměj páchá) vtip, i nevěřící se modlí, aby se prohrabal ku konci. (porovnánám rozdíl kvalit chtěného a nechtěného humoru, nikoli absolutních pozic na žebříčku vtipnosti)
A pak během dvou minut vypustí takový hlody, že nikdo vůkol není schopen se nechlámat. teda, krom něho...

Jedna z mála: já si hraju se psem, snaží se mě kousnout do zápěstí.
<a> Harýsku, vidíš... Ruka je nejlepší přítel...
<b> Ani nevíš jako pravdu jsi teď řekl.
<a> Co?
<b> To ti za pár let dojde...
<a> Ale já myslel jako na hraní!
<b> No, právě...

Těžký to osud novopečeného teenagera v bandě -cetek a -sátníků...
It's Time. Time to face what we all believe in.
17:34
hydebary: mě hrozně baví, jak jsou ty ldii...
silhouette
mě hrozně baví, jak jsou ty ldii tady děsně chytří. hned ví jaká jsem, hned ví co si myslím, hned ví, jak se chovám ke starším lidem. a to poznají z pár řádek. na ostatní ale ukazují většinou lidé, kteří mají problém sami se sebou. myslim, že tahle diskuze se úplně oddálila od mé hlášky, což by se asi stávat nemělo. vrátim se ke své původní tezi, a řeknu to tak, aby to slečně Deneb naprosto vyhovovalo. "proč jsou tady lidé na lameru zlí a krutí?" existuje snad nějaké slušné chování, a jestli mi někdo něco chce vpálit do obličeje, že se nechovám ke starším slušně, ráda se s ním sejdu a jeho kritiku si vyslechnu osobně. jelikož za nějaký nick na počítači se umí schovávat každý. a promin Debeb, ale já rozhodně nebudu respektovat starší lidi, kteří jsou na mě neslušní už kvůli předsudku, že jsem mladá a tudíž nemam úctu ke starším lidem. kdo chce respekt musí respektovat taky ostatní.
14:02
JohnyD: Re: mě hrozně baví, jak jsou ty...
silhouette
Však nikdo ti nevytýká, že se nechováš uctivě ke starším, ale já měl na mysli úctu k lidem všeobecně. Ale ono to totiž v téhle zapráskané zemi nejde ani jinak. Hamty hamty ať mám víc jak tamty. Každýmu je všechno jedno, hlavně že já se mám dobře. Za monitorem umí být každej "kulervoucí stírač" a to mi právě nejde na hlavu.
18:13
hydebary: mějte se tu jak chcete, zhádejte...
silhouette
mějte se tu jak chcete, zhádejte se třeba do krve, já vám na to z vysoka seru. seru seru seru seru seru (jéééžiš marjá já řekla sprostý slovo! jsem zase to malý hloupý neslušný dítě! xP)
18:47
thekubajs: Re: mějte se tu jak chcete, zhád...
thekubajs
Uvědomuješ si, kdo z týhle diskuze vyšel zesměšněnej a jehož intelektuální vyspělost se po jejím přečtení jeví tak na úroveň desetiletýho děcka, žejo? Já jen, že pokud ne, nebudeš to mít v životě snadný...

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1242 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1547 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1897 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2102 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2317 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 30 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 60 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 90 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.