Detail hlášky #56239

<A> Zabij bobra, zachráníš strom..
<B> Zabij Biebera, zachráníš svět ;)

Komentář: Zabila xD

Informace o hlášce

Datum přidání: 16. 2. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: T-killer (3 hlášky)
Hlasování: Nounejm, Severina, KeeperX, Tina, fladi, matox, maucelka, CIMBI, zelvak, naymi, peanutka, highbinder, Deykoweec, Avatarek, Houmi, saft, burka, Dodi, TmaSvetlo, Hans, BeatMaker, Matekiller, weeu, tritecky, Math3s, An3tka, Nohiki, brokec, kazlik, dwander, Patejl37, Vidlos, huhulesny, Tutanken, voogac, snowflake, BearPeter, Mirator, witooz, Hoyohoyo, ScH0ll_kIll3r, machulka, chachan, Rainha, mazliklfhk, HonzaRez, huillain, DeeDee, N3r0, Radek9, maryjane, kleretin, Caaslav, Weatherman, blueW200, Taumy, ruslandsm, ninny, Euriass, Doktor 60 pro a Harys, Darmy, Svorrok, diabllo, Bakys7, Queller, Neuromancer, teye, MartinezZ, Zidane, Inf1n1tyy, Nadneseny, sparasis, Joanne, Sotna[A], Pista_Hufnagl, Deneb, hossa, Altair, GICaesar, Sha-a-kaa, Padavan, soustruh, mmax, Kew, Wery, Justice, Lorandel, lerra, alaqella, Hammer, Blast, TidO, Beledhwedh, bradl3y, TheCorrimation, Marcus7, Cinvor, LosFilipos, bounick, jogino, KW42, Markuus, Danny991, SkyHaven, teplice, Tominas, Wlk, riddick09, robbo99, s1mp1, Snowy, Ella, Orlan, audiotrack, pavelnop, HateMePls, simply_v, suah, Kogaku, M4rtin, Fenris, Slay, kafca, w3m, tomzi, Funin, darkknight, iNs3cT, jimmiczek, Suril, Hroner, WaRi, Anto, shaby, joocker, Mikeczcz, spaly, Foo_Fighter, Keeehi, Rimmoncze, Traitor, Schmeeczko, LittleOmig, kamen911, DeathsDream, mickelangello, ReginaPhalange, Ripper, selmi, DarthOptimus, ubozak, ChuckNorris, bosorka, freaky_tomato, Kylee, krutoslav, Fidla, fatalixi, Maty991, pitufo, masozravapalma, millcEK, kecal_op, kadibudka, MistrBuBak, Zurix, Highlander, Einherjar, heiselpapier, picis, Sousuke_, blackdemon, Wolfeek, peca, kafcak, Smetak, Tristy, Pankew, BMJackal, sexymeda, lentiilka, aalfred, Taran, Krepi, DarkAngel, loora, NiaWolf, kukurica, jezzy, 3Run, SuPPoRTiDioTS, Lidulinka, Sinistra, perfect, Moskva, trepka, bebecha, Diplomat, Maddy, DragoonX, Nevermore, Tanaki, Snickers, Lee, fanCZy, Alf, loura, rain, KorYi, Ondra_99, YDraigGoch, paapi, kbtmichal, Sed
155 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 22,34 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:54
diabllo: Zabij T-killera, zachranis Lamer...
silhouette
Zabij T-killera, zachranis Lamera.
19:55
Svorrok: za celou citaci bych tě nejradši...
Svorrok
za celou citaci bych tě nejradši zabil
Are you an idiot? ... http://googleforidiots.com/readme.swf
20:00
Queller: Vážně ho zabila? Oh yes ... počk...
Queller
Vážně ho zabila? Oh yes ... počkat, to byl asi jen slovní obrat,co? :(
Co víme o lásce? Láska je jako hruška. Hruška je sladká a má určitý tvar. Zkuste přesně definovat tvar hrušky. Marigold
20:23
diabllo: Re: Vážně ho zabila? Oh yes ......
silhouette
No jestli ho vazne zabila tak doufam ze to bude ve zpravach a omlouvam se za to - :(
20:06
Inf1n1tyy: Koho zabila?! Kde co jak?!
Inf1n1tyy
Koho zabila?! Kde co jak?!
Už to chtělo změnu, předchozí podpis byl ohraný.
20:31
Radassik: Re: Koho zabila?! Kde co jak?!
Radassik
Buď Biebra nebo xD kartu
Počítač bez Windows je jako kakao bez kečupu.
20:47
peanutka: Je to sice hloupé, ale mám nutká...
peanutka
Je to sice hloupé, ale mám nutkání za zabití Biebera dát plus. Je to totiž strašně krásná představa..
Pobody's nerfect.
20:52
TheCorrimation: A proč toho Biebera vlastně zabí...
TheCorrimation
A proč toho Biebera vlastně zabíjet? Já nepoužít Google, tak jenom vím, že existuje nějaký Justýn Bobr a že ho spousta lidí nesnáší, ale vůbec nevím, o koho jde a co dělá, takže bohatě stačí prostě ignorovat, a člověk je šťastný, nikdo vám ho přece necpe.
Ubanánovat! To je ono. Banán je měkký, bude to humánní.
21:58
Deneb: Re: A proč toho Biebera vlastně...
Deneb
Přiměl jsi mě k použití Googlu. Viděla jsem asi čtvrt jednoho klipu, takže nemohu moc soudit. Tenhle hudební styl mi sice nic neříká, ale přijde mi, že na svůj věk zpívá slušně.
Takže se přidávám s otázkou: proč že ho tak toužíte zabít?
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
22:19
Zidane: Re: A proč toho Biebera vlastně...
Zidane
Nikdo nám ho necpe? Zkoušels poslouchat nějaké mainstreamové rádio? Ať už "hitrádio FM/Bonton/dalších asi deset - hrajeme jenom hity!" nebo jiné? Pokud člověk mezi takovými přepíná, není problém slyšet jednu písničku čtyřikrát za hodinu, to je mainstreamové publikum fakt tak vymaštěné?
Mi to přijde jako že v těchto rádiích mají dvě tři CD, hoděj to do měniče, zapnou shuffle a nestaraj se o hudební doprovod jak je rok dlouhej.
(jo a Shakira a její Waka waka je taky pěkná rodidlovina a vzhledem k tomu, že rádia asi mají heslo "čím větší píííovina, tím častěji to dáme"...
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
22:49
w3m: Re: A proč toho Biebera vlastně
w3m
Ano, ty rádijový wakawakoviny slyším často (na sjezdovkách v... hospodách?, v rádiu, dokonce i v tanečních), ale Biebera jsem v životě neslyšel. True story.
Složení příspěvku: 300g sarkasmu, 200g ironie, 15g destilovaného trollování.
18:44
_dreadd_: Re: A proč toho Biebera vlastně
_dreadd_
Přidávám se, komerční rádia poslouchám taky dost často, ale Biebera jsem tam nikdy neslyšela... nebýt youtube a neustálýho internetovýho zesměšňování, tak vůbec netuším, o koho jde... (ne že by mi to nějak dramaticky změnilo život...)
I'm a girl. I like RPG games, metal music, facebook and WoW. Any questions?
18:52
RamsesIV: Re: A proč toho Biebera vlastně
RamsesIV
Ja nevim vubec o koho jde..proto mi to neprislo vubec vtipny. Podle mě zadnej Bieber neexistuje a vsichni jste si to vymysleli, aby jste mě zmátli.
No a co, stějne všichni pomalu umíráme.
23:08
TheCorrimation: Re: A proč toho Biebera vlastně
TheCorrimation
Nikdo nás ta rádia poslouchat nenutí (v autobuse si člověk může sednout dostatečně daleko od řidičovy kabiny, případně vzít sluchátka a do hospody si člověk obvykle jde posedět a popovídat, takže "hudbu" vlastně vnímat nemusí, případně není nic jednoduššího, než si vyhlídnout lokál, kde hrávají přinejhorším snesitelně).
Člověk je vesměs tvor stádní, tak proč si stádečko nepopást, když žere...
Ubanánovat! To je ono. Banán je měkký, bude to humánní.
11:02
YDraigGoch: Re: A proč toho Biebera vlastně
YDraigGoch
Ovšem situace - sedím v práci a nic jiného, než poslouchat a modlit se, aby konečně pustili Mellow Yellow (když mi podesáté omlátí o hlavu Lady Gaga, Biebera, Miku a jiné zhovadilosti) mi nezbývá... co teď? Zavřít dveře nemůžu, nemaje těchto k dispozici, sluchátka použít nemůžu, neboť jsem k službám... the pain is enough to make a shy bald Buddhist priest reflect and plan a mass murder... :)
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
13:10
peca: Re: A proč toho Biebera vlastně
silhouette
A to je takový problém to rádio vypnout (když už si nemůžeš zavřít dveře)? Jsem řešil podobný problém s kolegyní. Neshodli jsme se na stanici a tak jsme neposlouchali nic. Nakonec je to mnohem lepší. Pohoda, klid, žádné rušivé projevy.
18:54
RamsesIV: Re: A proč toho Biebera vlastně
RamsesIV
Přesně tak, radia jsou zlo proti kteremu se musi bojovat.... tak ze je nebudem poslouchat :)
No a co, stějne všichni pomalu umíráme.
19:30
Zidane: Re: A proč toho Biebera vlastně
Zidane
Co když je to nějaké rádio rozváděné po firmě "pro potěchu zaměstnanců" a vypnout to tedy nelze? Něco jako školní rozhlas?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:01
YDraigGoch: Re: A proč toho Biebera vlastně
YDraigGoch
Ano, nemám možnost jakkoli ovlivnit přísun hudby... jen se tiše modlit a eventuálně nadávat... :-( Nebo si něco pustit na webu a riskovat průšvih (což činím často, musím přiznat...).
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
00:28
nk8215: Re: A proč toho Biebera vlastně
silhouette
Přesně z tohohle důvodu se komerčním rádiím snažím vyhnout (v ČR jsem kromě Expresu a Classic FM poslouchal jen státní/veřejnoprávní, kde to sice taky vypadalo na jeden velký shuffle, ale přece jen s imho trochu poslouchatelnějším obsahem).
(Jinak Německo, to je masakr - zemské veřejnoprávní rádio s jeho písničkama na přání vesměs pro důchodce...nic proti nim, ale tenhle typ pořadu není zrovna můj šálek čaje, po několika měsících poslechu jsem trochu pochopil motivaci kolegů diskutérů psát pod blbé hlášky větičky typu "co my s tím" - přesně to si při tom moderátorově úvodním projevu o tom, že "všechno nejlepší dnešnímu oslavenci přejí spolubydlící z domova důchodců v <sem si dosaďte název libovolného většího saského města>" říkám taky :) Ale abych jen nehaněl - večerní blok country, lidovek nebo operetních melodií (poznámka: ano, opravdu mi je 24) si zase poslechnu docela rád a v duchu se divím, že něco takového lidi, co vedou Prahu nebo Vltavu, ještě nenapadlo (tu půlhodinku dechovky na Praze nepočítám, to není blok)
A když mě omrzí ten téměř neustálý proud zpráv, jsou tu dvě komerční rádia, kde ale je shuffle, narozdíl od ČR, víceméně neznámé slovo :) )
Wie nennt man ein um Hilfe rufendes Ferkel? Notrufsäule
09:37
Velemir: Re: A proč toho Biebera vlastně
Velemir
No na youtube má Justin spolu s lady Gaga cez 1 mld prehratí. Ja sa môžem pochváliť, že som k tomu neprispel ani jediným! Ale dosť ťažko sa dá vyhnúť týmto "interpretom" keď u nás hučí rádio skoro stále. A niekedy sa to dá ignorovať len veľmi ťažko...
19:31
Zidane: Re: A proč toho Biebera vlastně
Zidane
Taky když už rádio, tak Country radio, ti mají shuffle dosti obsáhlý a rozhodně poslouchatelný.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
22:25
Deneb: Re: A proč toho Biebera vlastně
Deneb
Přesně tak. V Praze mám vyzkoušená dvě slušná rádia: Countryrádio a Rádio Ethno. Hodí se, když jsem líná tahat do práce notebook. ;-)
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
21:45
Snowy: lollixdkill
Snowy
Chudák karta :(
22:47
kafca: minus za komentar... NEZNASAM TO...
silhouette
minus za komentar... NEZNASAM TO SLOVO !!!
09:46
krutoslav: nesnáším výraz tos zabil, nebo z...
krutoslav
nesnáším výraz tos zabil, nebo zabila, nebo zabil.... za použití tohohle výrazu jako je to použito v citaci bych vraždil.

Debilnější je už jen Dobře já, nebo dobře ty..... tyhle tatarštiny mi drásaj nervy.
Tyhle stránky mě baví, díky za ně :)
18:35
Radassik: Re: nesnáším výraz tos zabil, ne...
Radassik
a ještě k tomu iksdéčko
Počítač bez Windows je jako kakao bez kečupu.
18:58
RamsesIV: Re: nesnáším výraz tos zabil, ne...
RamsesIV
Řekl bych ze "dobře ty" je jen cesky preklad anglickeho vyrazu "good for you".
No a co, stějne všichni pomalu umíráme.
19:04
simply_v: Re: nesnáším výraz tos zabil, ne...
simply_v
Zajímavá myšlenka, až na to, že "good for you" je obvykle používané (a použitelné) v naprosto jiném jazykovém i situačním kontextu než "dobře ty".
Na vaše nemravné návrhy odpovídám rozhodným "možná".
19:32
Zidane: Re: nesnáším výraz tos zabil, ne...
Zidane
To je, jenže to takové ty frí kchůl a in angličtináře, co byli půl roku někde na Ostrovech a hned to musej dávat najevo anglickými termíny anebo jejich tupým překládáním, nezajímá.

A ano, takové to "dobře já/ty/on/ona/ono/my/vy/oni/ony/ona" taky z duše nesnáším.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1233 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1538 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1889 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2094 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2309 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 21 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 63 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.