Detail hlášky #56421

<a> čus, pamatuješ jak jsme se naposled spolu ožrali?
<b> ne
<a> já taky ne, to muselo teda vypadat

Informace o hlášce

Datum přidání: 21. 2. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Schnapster (2 hlášky)
Hlasování: Dzik, Shadowmaster, kazlik, Thiras, SuPPoRTiDioTS, Spiiiidy, CIMBI, Wolfeek, ScH0ll_kIll3r, elvellon, joolana, Airy, bady, maucelka, logout, burka, sorky, hkc_moris, Ivusha, Lorandel, Antilles, jogino 22 pro a Neuromancer, Nekromancer, sparasis, mickelangello, Marsian, Foo_Fighter, unchained, Ripper, Harys, Pankew, MartinezZ, RamsesIV, w3m, Wlk, ALiEN, Aggie, Vendelina, Dargen_Scorpio, blackdemon, bosorka, Wery, DarthOptimus, Cernunnos, Witek, Math3s, ubozak, selmi, freaky_tomato, Maty991, soustruh, Ella, Vidlos, millcEK, picis, GICaesar, Einherjar, ChuckNorris, Traitor, Alf, Hroner, Nighters, GRIF, theSlayer, Stevie, jimmiczek, LosCatmanos, ZabaK, kuras, Blast, pavelnop, Tutanken, machulka, highbinder, Funin, Altair, Tephigue, Slim2, Kakodemon, alaqella, Sotna[A], Darmy, Svorrok, Celer, perfect, diablo, krutoslav, HollyFury, Hammer, Highlander, rain, M4rtin, Santiago-san, Bakys7, Mikeczcz, MistrBuBak, Nadneseny, TidO, chachan, masozravapalma, WaRi, dexterr, Herda, Deneb, Zidane, Scr1899, SkyHaven, Lopatka93, Lothias, zlometla, DarkAngel, Ondruch, kecal_op, TommyGun, Danny991, Notie, mmax, Beledhwedh, kozlik92, bradl3y, Mania, Smetak, Mairiel, Nevermore, Sha-a-kaa, Katschaba, Marcus7, Inf1n1tyy, SpeOp, WhiteDragon, doombo, srobka, robbo99, Frisbeeman, Diplomat, Sinistra, LiidaS, sevenjetc, Tristy, Queller, TmaSvetlo, LittleOmig, Cieszymir_girl, Justice, YDraigGoch, Mirator, HateMePls, smrduty_kojot, ciakval, Tanaki, love--sucks, Draky, Daysi, Kogaku, olloboy, redog, simply_v, fatman, riddick09, crazy_sisky, Zuza-chan, matasek, Kaissy, teye, suah, lilo, soony20, nations113, Eriq, Slay, iNs3cT, Psycho_O, DeathsDream, lerra, Ondra_99, nazor, Schmeeczko, KorYi, paapi, Meer, huhulesny, Doktor, zelvak, kbtmichal, Sed
164 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 7,94 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

08:54
GICaesar: To si vážně pořád myslíte, že ož...
silhouette
To si vážně pořád myslíte, že ožrat se jako dobytek je vtipný, nebo něco takovýho, že se s tim musíte hned všude chlubit?
09:50
Blast: Re: To si vážně pořád myslíte, ž...
silhouette
a navíc je to strašně starý....
Pokud nejde o život, jde o h.... Však vy víte co :)
11:36
Coocflack: Opravdu to nechápu, vždyť jsem j...
silhouette
Opravdu to nechápu, vždyť jsem jen o pár let starší než ty děcka co dneska začínají chlastat a přitom mi příjde, že my jsme takhle tupí vůbec nebyli...
Nechápu, že vás baví pořád dokola řešit u někoho pravopis. Je to už ohrané jako 90% citací ve frontě.
17:19
GICaesar: Re: Opravdu to nechápu, vždyť js...
silhouette
Všechno jde z kopce. Před asi pěti, šeti lety, ještě na základce, když jsem byl, tak i tehdy nám už nadávali prckové poloviční jak my. Dneska to k nadávání přidává chlast, cigarety a spoustu dalšího, něco, co jsme si (nebo aspoň já) nesměl dobolit. A nedovolim si ani dneska.
17:27
YDraigGoch: Re: Opravdu to nechápu, vždyť js...
YDraigGoch
GI, já jsem ze základky pryč něco kolem dvaceti let a musím konstatovat, že co vidím, když tam dneska chodím pro prcka... za našich časů zkusit někdo z nás něco takového, následoval by trest srovnatelný s deseti ranami, Egyptu uštědřenými. Děti ve věku kolem deseti let - hrůza! Holky horší než kluci... a to máte, dobytkové, z toho, že se prostě máte dobře. Dobré bydlo devalvuje, děti jsou zahrnovány majetkem, dárky, pamlsky... a ne péčí, pozorností a rodičovskou snahou "natlouct" do nich nějakou disciplínu... výsledek - "Jé, já se dneska zase vožral! No to je kchůl, jsi borec, dobře ty! Tak zejtra zas! Deš na lamera!" - uf!
Sorry za výlev, nějak po včerejší exkurzi na Planetu opic nemám s lidskou rasou slitování...
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
23:03
GICaesar: Re: Opravdu to nechápu, vždyť js...
silhouette
Člověk nemusí ani na základku, aby viděl, co dneska roste za děti... Stačí, když jedou vlakem, a nemusí ani být školního věku... jako dneska, když jsem lej ze školy domu... Lítaj po celym vlaku, lezou na stolečky u oken a naklání se ven... A rodiče? jen se smějou a nic nedělaj. pak nadávaj, když jim dítě vypadne z vlaku. Já když dělal bordel, tak táta držel postup: upozornění -> zvýšení hlasu -> nařezání. pak si člověk radši rozmyslel, jestli se mu vyplatí dělat bordel, když si pak "tejden nesedne".
23:35
mmax: Re: Opravdu to nechápu, vždyť js...
mmax
Často si říkám, že fyzické tresty ve školách byla dobrá věc.
Jeden otazník znamená otázku, dva blbost a tři debilitu. Viz #11744
09:57
YDraigGoch: Re: Opravdu to nechápu, vždyť js...
YDraigGoch
GI - souhlas. Nás nikdy nikdo nemlátil, pamatuju si, že mě otec jednu plesknul všeho všudy jednou a stejně jsme poslouchali. Prostě jsme vyrůstali s vědomím, že dospělí mají rozum a je pro nás dobré poslouchat a naučit se, že kupříkladu se slušným slovem dojdeš mnohem dál... včera na dětském hřišti se dva asi desetiletí kluci dohadovali, kdo má lepší "roštěnku" a titulovali se výrazy, popisujícími různé anatomické detaily takovým způsobem, že jsem se málem červenala i já. Jenže - napomenout je, dozvím se, že jsem kráva a ať si hledím svého (v patřičně nezdvořilé formě) - taky mi semtam nějaká ta pérdel uletí, bůh chraň, ale děti dneska... do Afriky a do Indie s nimi, ať si zkusí! Rodiče, kašlete na kariéry. Televize vám děti nevychová, škola - už ani ve snu... nic, respektuji pravidla vkládání diskusních příspěvků a jdu se léčit k "všechny"... :)
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1242 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1547 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1898 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2103 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2318 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 31 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 61 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 82 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 91 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.