Detail hlášky #56810

<A> Ne, sukalo mi s ním oko
<B> coze ti?
<A> cukat, neznáš to slovo?:D
<B> "sukalo mi s ním oko"
<A> OMG, preklep.:D

Komentář: Všechno jde když se chce.:)

Informace o hlášce

Datum přidání: 1. 3. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Mandarinka (1 hláška)
Hlasování: LukSoft, huhulesny, Lida79, Euriass 4 pro a Nyan, DarkAngel, MistrBuBak, Juggernaut, Moskva, WaRi, Derrotado, CrazzYdiot, SpeOp, Zidane, Hroner, HateMePls, iNs3cT, jimmiczek, SkyHaven, Smetak, DeathsDream, Altair, Traitor, Schmeeczko, horusqo, theSlayer, Sha-a-kaa, broty, Foo_Fighter, rosoll, Highlander, Kogaku, ChuckNorris, TheCorrimation, Slay, Diplomat, Recik, alaqella, lentiilka, Svorrok, earthworm, tomzi, Kew, Frisbeeman, joocker, Irushka, Alf, SantaSatan, Ripper, Tristy, czKarlos, Aggie, Santiago-san, Fenris, TidO, regg23, Lorddreath, perfect, DarthOptimus, Ella, Eduard, picis, smrduty_kojot, Harys, freaky_tomato, Pista_Hufnagl, w3m, Vidlos, Slim2, machulka, Tutanken, s1mp1, Katschaba, Funin, LosFilipos, LittleOmig, Frostys, Hammer, krutoslav, Einherjar, Darmy, Psycho_O, ubozak, mfc, 3Run, lilo, YoSarin, Lothias, TommyGun, scarlaxx, paapi, soustruh, GICaesar, selmi, doombo, KW42, kafcak, CIMBI, Diego, hossa, redog, Kaissy, Math3s, spaly, Hans, Witek, z0nt0r, Frit, kamen911, Sed, fifik87, chachan, pavelnop, bosorka, PajinkaKox, teerinka7, Stevie, sevenjetc, rain, N3r0, bebecha, Deneb, Bakys7, diktator, Keeehi, mickelangello, wegas, Sinistra, Zuza-chan, CPY, hostar, Marcus7, Vendelina, kecal_op, Sinn, Draky, Ondruch, Lidulinka, Nevermore, Mirator, Maty991, teye, Justice, Neuromancer, bradl3y, SuPPoRTiDioTS, Sotna[A], kudli, Queller, wotas, Inf1n1tyy, Mouse565, Danny991, ajwn, Wery, highbinder, UnLiMiTeD, hAssassin, Hi-An, Meer, M4rtin, crazy_sisky, Wlk, Rujna, Lorandel, riddick09, Mania, Hadmen, fatman, sparasis, shaggy, Honziiik, nicre, Kylee, nitram1234, queeny31, simply_v, LosCatmanos, Doktor, zelvak, kbtmichal, suah
178 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 0,86 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

22:52
Zidane: Jistě, S a C jsou hned vedle seb...
Zidane
Jistě, S a C jsou hned vedle sebe, takže ti to bezvýhradně věříme...je tu někdo jiný, kdo cítí pálící se gumu?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
09:47
TommyGun: Re: Jistě, S a C jsou hned vedle...
silhouette
naprostý souhlas...guma smrdící až za roh!
Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty, vypitá láhev rumu o 4 minuty a pracovní den o 8 hodin.
10:01
GICaesar: Re: Jistě, S a C jsou hned vedle...
silhouette
Mě se stává celkem běžně, že místo C píšu S. Stačí jen klepnout jinym prstem s mym způsobem psaní.
23:02
Mandarinka: No, já jem čekala, kdy se ozve n...
silhouette
No, já jem čekala, kdy se ozve nějakej inteligent, co zase bude mít pseudointelektuální poznámku o stupiditě překlepů.:D Stalo se to, mi je fuk, ano, překlepávám se atypicky, ale nemám důvod kecat, abych na internetu byla za něco kůl.
23:20
Zidane: Re: No, já jem čekala, kdy se oz...
Zidane
Já ti neberu, že se to třeba skutečně stalo. Ale citací na téma "překlep" tu už bylo 169 984 612 388 015 554, z toho 000 000 000 000 000 356 uvěřitelných a zbytek byl to, čemu říkáme "prvoplánový vtip, který by uspěl tak možná v Tele Tele". Ať už tvá citace patří kamkoliv, nemá moc šanci projít už proto, že opakovaný vtip přestává být vtipem.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
08:20
Pista_Hufnagl: Mě by, prosím, zajímalo, s čím m...
silhouette
Mě by, prosím, zajímalo, s čím mu(jí) to oko cukalo. A jak to dělalo. Oko přeci nemá ručičky!
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
10:48
___spuntik___: Hm proto jedna rada, než něco po...
___spuntik___
Hm proto jedna rada, než něco pošlete, řádně si to po sobě zkontrolujte. Nebo se naučte techniku zvanou " deseti prsty", je pak nemožné udělat překlep.
10:59
Einherjar: Re: Hm proto jedna rada, než něc...
Einherjar
Upřímně - s tou technikou uděláš mnohem víc chyb. Pokud je třeba psát bez překlepů a jinak to nezvládnete, doporučoval bych to tam ukazováčkem po jednom vyťukávat.
14:24
theSlayer: Re: Hm proto jedna rada, než něc...
silhouette
Nemáš pravdu. Jde o to, jak moc se natrénuješ. My jsme to měli tři roky na střední, překlepů sice pár udělám, ale když koukám na text a ne na klávesnici, tak mám mnohem víc možností se opravit. A většinou si překlep uvědomuju už když ho píšu, takže backspace mačkám ještě dřív, než si přečtu, co jsem psal :-)
I am T.H.E.S.L.A.Y.E.R. I'm bigger on the... outside. :-D
15:41
broty: Re: Hm proto jedna rada, než něc...
broty
deseti nepisu, na klavesnici nekoukam a preklepy si taky vetsinou uvedomuju driv, nez to prectu...

samozrejme proti psani deseti nic nemam, spis naopak... v dnesni dobe by bylo zavedeni vyuky teto dovednosti mnohdy uzitecnejsi, nez nektere casuzabijacke predmety
16:32
Araoth: Re: Hm proto jedna rada, než něc...
Araoth
Samozřejmě souhlasím, že do hodiny infromatiky by tato činnost měla být zařazena. Na druhou stranu si nevybavuji jediný vyloženě zbytečný předmět, který bych se učil. Tak mi řekni co je podle tebe časzabíjející předmět?
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
17:26
UnLiMiTeD: Re: Hm proto jedna rada, než něc...
silhouette
Učit se celý jeden rok v IVT "programovat" v Pascalu - minulý rok jsem to zažil. Ano, základy v Pascalu možná, ale dělat v něm celý rok? Časzabíjející předmět.
It's not a bug, it's a feature!
19:22
broty: Re: Hm proto jedna rada, než něc...
broty
mas pravdu, v tuhle chvili si taky zadny predmet nevybavuju... sem tam nejaka latka mi prijde zbytecna, ale cely predmet nejspis ne

jen mi to trochu pripomelo hodinu vytvarne vychovy, kdy nas ucitelka nutila 2 hodiny objimat stromy a popisovat sve pocity (po psych. strance) a kdo odpovedel negativne (neverim v to, nic to pro me neznamena, ironicka poznamka,...), dostal za 5... misto takovych absurdnosti bych si psani deseti dokazal predstavit.
22:25
Skypper: Re: Hm proto jedna rada, než něc...
silhouette
pod pojmem "časozabijácký předmět" se mi vybavila naše výpočetní technika na střední škole před šesti lety, kdy nám učitel hned v první hodině oznámil, že internet v životě potřebovat nebudeme, takže na ten ať zapomeneme, a že se budeme učit věci, které nám k něčemu budou. Následně jsme strávili rok činnostmi jako tvoření vět pomocí pouze myšky kopírováním z předepsané klávesnice, reprodukce erbu města v malování a pod.
20:09
GICaesar: Re: Hm proto jedna rada, než něc...
silhouette
No ani na základce, ani na střední (obor informační technologie), ani na vejšce (informatika) jsem se s výukou psaní všemi deseti nesetkal.
17:40
Skypper: minus - je tam málo smajlíků a a...
silhouette
minus - je tam málo smajlíků a ani jeden, co má místo očí X

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1894 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2314 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 57 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 69 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 78 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.