Detail hlášky #57185

<vuvuzela01> Nevim proč mam takovou chuť vidět, jak Gattuso mlátí Crouche. x//
<VickeyOK> Gato hraje v dresu se jménem Jankulovski
<Alons0> Ne každý tým s AC v názvu musí maskovat hráče.

Komentář: #fotbal@forum.lide.cz

Informace o hlášce

Datum přidání: 10. 3. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Vrchov (9 hlášek)
Hlasování: Scr1899, kocourmikes, jirkaBUN, dwander 4 pro a Kogaku, Traitor, Fenris, regg23, CIMBI, Celer, Aggie, Einherjar, Tephigue, smrduty_kojot, kocird, Sotna[A], trepka, Harys, sparasis, soustruh, YoSarin, sevenjetc, Highlander, Zidane, Petriik, alaqella, Smetak, Wendigo, Sha-a-kaa, MistrBuBak, picis, Meer, riddick09, Foo_Fighter, kecal_op, krutoslav, vlademon, ChuckNorris, w3m, pavelnop, Somzmeteny, tomzi, Hammer, Slim2, ubozak, Frostys, Nevermore, 3Run, Ella, Neuromancer, Datel, nitram1234, LittleOmig, Witek, SkyHaven, Queller, Blast, HateMePls, Schmeeczko, unchained, kafcak, queeny31, Lidulinka, Danny991, freaky_tomato, YDraigGoch, Bakys7, bosorka, Diplomat, DMRaper, ajwn, q, Justice, Marcus7, Ondruch, Tristy, Wery, SuPPoRTiDioTS, kapoka, Svorrok, paapi, lentiilka, jimmiczek, theSlayer, Lorandel, Orlan, Frit, Inf1n1tyy, Maty991, Pankew, hossa, DarkAngel, M4rtin, Mirator, Alf, LosFilipos, mickelangello, shaggy, Math3s, Croco, joocker, Tutanken, bradl3y, Lopatka93, rosoll, iNs3cT, DeathsDream, CrazzYdiot, lennyd, wegas, Vidlos, DarthOptimus, rain, Katschaba, teye, selmi, Markuus, machulka, lerra, SpeOp, chachan, Petr640, zakolu, huhulesny, Doktor, zelvak, Rimmer, kbtmichal, Blanch, Tceld, kidli, razden, Vevoda_Wolf, Aelin, Metis, suah, vooten, SkweerookL
134 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 1,13 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

13:33
Zidane: Ha ha ha, zasmáli se zbrojnoši a...
Zidane
Ha ha ha, zasmáli se zbrojnoši a odjeli na šicím stroji, prvoplánový vtípek, copak jste zač? Slávisti? Ostraváci? Plzeňáci? Jiní?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
13:34
Vrchov: Re: Ha ha ha, zasmáli se zbrojno...
silhouette
Ty budeš určitě fanoušek Sparty...
16:25
Schmeeczko: Re: Ha ha ha, zasmáli se zbrojno...
Schmeeczko
Ty budeš určitě ten typ fotbalovýho fanouška, kterej nedokáže pochopit, že někoho fotbal vůbec nebere, a tak dotyčnýmu musí hned začít "nadávat" do Sparťanů (anebo do příznivců jinýho jinxyvíproč znesvářenýho klubu)...

Mimoto tahle "sranda" zřejmě měla zůstat na tom fotbalovym fóru, jelikož tady buď dostaneš mínus od těch, co do tohohle kvůli absenci čučení na sportovní přenosy zkrátka neviděj, anebo od těch, který to sice poberou, ale TADY čekaj úplně jiný věci ;)
Tepichovo písmo bývalo tučné a Zidane tu býval. Opravdu!
18:59
Vrchov: Re: Ha ha ha, zasmáli se zbrojno...
silhouette
Já dokážu pochopit, že někdo nesleduje fotbal (tak jako mě nebere opera nebo seriály typu TBBT), ale z jeho reakce lze vytušit, že něco o současné fotbalové scéně u nás ví (a nemyslím tím díky info v Blesku nebo AHA! ;)
21:31
Zidane: Re: Ha ha ha, zasmáli se zbrojno...
Zidane
Tak či tak Schmeeczko měl pravdu v tom, že tady s tímto typem citací nemáš příliš šanci uspět. A druhá část Schmeeczkova zdůvodnění taky platí. Lamer býval a dle mne by měl být zaměřený hlavně na IT "lameřiny" a ne na to, čemu se prostě někdy někdo zasmál, ať je to na jaké chce téma. Že se tím směrem Lamer ubírá a bohužel s tím moc nenaděláme je druhá věc.

Jinak ano. Jsem sparťan, ale objektivní, dokážu pochválit soupeře, když hrál dobře, sepsout ty naše nagelovaný primadony, když hrajou tužku a uznat, že prohrály zaslouženě, když si to fakt zasloužily.

Ale takovéhle prvoplánové vtípky stylem "když už nevím, jak bych se do nich opřel, vytáhnu tohle anebo to, že byli komunistickej rudej klub a je mi úplně jedno, že kdyby byli, nenechali by je soudruzi v 1975 sestoupit, přece by si oblíbenému klubu zajistili záchranu, to mě nezajímá, to jsem se ještě proháněl tátovi v koulích" mě ze začátku nuděj a když je toho moc, lezou na nervy.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
22:47
Vrchov: Re: Ha ha ha, zasmáli se zbrojno...
silhouette
Já jsem taky objektivní. Fandím Baníku, ale nestěžoval jsem si na to, že nás rozhodčí "zařízli" v prvních dvou kolech offsidem-neoffsidem a penaltou-nepenaltou. Vím, že kdyby si Baník dokázal vypracovat šance, mohl by vyhrát.

Ale vždyť není důvod, aby do sebe tábory fanoušku občas vtipně nerýply. Taky už nesnáším ten otřepaný vtip s korejským fotbalistou a špatným fotbalistou, ale když se povede vtípek na aktuální věc, která je sama o sobě vtipná, tak proč ne :)

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1231 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1536 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1886 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2091 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2306 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 19 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 49 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 70 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.