Detail hlášky #57368

<a> Zrovna se mi povedlo sčítací komisařku vystrnadit! :D svými pitomými dotazy jsem ji dopálil natolik až nakonec řekla že bude lepší náhradní termín (asi bude doufat že nepotká mě :D) a ať si do té doby rozmyslím kdo se v tomto domě nechá sčítat. Hlavní věc byla totiž v tom že jsem nechtěl převzít archy členů rodiny, kteří zrovna nebyli doma, a nakonec jsem nevzal ani pro sebe a pro ty, kteří doma byli :)
<a> A ani se ta komisařka nerozloučila, a to prej maj bejt na lidi milí :D
<b> ty seš vtipnej :D na co ses jí ptal?:D
<a> Mám teď dobrou náladu, byla to prča
<a> hlavní věc byla v tom že mamka ikdyž tu má napsaný trvalý bydliště, tak se tu nezdržuje, tak jsem se ptal a jak jí to předaj a že nechci jí to tady nechat, že by si to nemusela vyzvednout a co když jí na tom místě kde se zdržuje nezastihnou apod...
<a> a prostě jsem ten arch za žádnou cenu nechtěl
<a> a ona ,,tak mám jí to tu nechat?" ,,to já nevím, to bych se jí musel zeptat"
<a> ,,dobrá takže jí sčítat nebudeme. takže ty ostatní..." ,,nooo, on tu táta zrovna není" ,,a chcete abych mu to tady nechala až přijde?" ,,to já nevím, to bych se ho musel zeptat"
<a> ,,a sestra <viděla ji totiž v okně>, ta se chce sšítat?" ,, to já nevím, to bych se musel zeptat"
<a> a po chvilce další rozmluvy ,,tak mi povězte kdo se tu nechá sčítat?" ,,to já nevím, to bych se musel zeptat" :D
<a> ať si prej do příště rozmyslím kdo se nechá sečíst. přece jim to nebudu brát když nevím jestli ty archy vůbec chtějí.
<a> a ještě ze začátku jsem jí nechal asi 5 min čekat před domem, pak jsem jí dal najevo že jí do domu nepustím, požadoval jsem aby se mi prokázala průkazem (na tom lístečku kdy maj přijít bylo číslo průkazu a jméno), tak jsem to bedlivě zkontroloval! :D a ještě tam měla v jejich seznamu obyvatel domu chybu, takže i na to jsem měl řeči a říkal jsem to maj ňáký chybný :D
<b> tvl :D:D:D
<b> ale za to je pokuta když se někdo nenechá sčítat ne
<a> nejprve si ty archy musíš převzít (a podepsat). za nepřevzetí pokuta není. v tom je ten vtip o co mi šlo
<a> a co je nejlepší - ani se mě nezeptala jestli já chci SVŮJ sčítací arch! :D
<b> loooool :D
<b> a co bys odpověděl?:D
<a> to nevím, asi bych se musel poradit s členy rodiny :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 13. 3. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Morrisst (1 hláška)
Hlasování: _BB_, Kubas, miraskauf, Thengor, Parymi, Svorrok, OmeGa, LittleOmig, CrazzYdiot, Croco, Eriq, Sheldon_Dobyvatel, ScH0ll_kIll3r, katula7, DeathsDream, Tomik, N3mesis, Bory93, petry, snowflake, zelvak, scarlaxx, Dodi, lennyd, lanoxx, Monisek, Neuromancer, Notie, SpeOp, Finarfin, Keeehi, Sangi, ochab, ivi1, ivet, mataina 36 pro a M4rtin, MistrBuBak, Derrotado, TheCorrimation, machulka, Blast, whisperin, HateMePls, bosorka, Celer, Nevermore, freaky_tomato, Frostys, Math3s, MartinezZ, Frisbeeman, SkyHaven, Marcus7, lerra, hossa, Inf1n1tyy, teplice, alaqella, DarkAngel, drobcek99, nitram1234, suah, Alf, Kogaku, Schmeeczko, Lorandel, ubozak, sparasis, Renee, SaburaZera, jimmiczek, donny, smrduty_kojot, LosFilipos, Wendigo, teye, Lekan, Harys, w3m, Scr1899, SuPPoRTiDioTS, magalhao, darthtuk, Zuza-chan, nekdo88, chachan, MAGEman, luciferrus, Taran, Diplomat, Psycho_O, iNs3cT, Foo_Fighter, ivus_ka, dolphy, mickelangello, Sha-a-kaa, Altair, Meer, N3r0, zivocich, Myrdin, Fenris, Ghormoon, sevenjetc, Slay, joocker, lu_kas, q, Sotna[A], Pista_Hufnagl, Ripper, miloso, Funin, Petr640, peca, kuras, Tutanken, rain, Tristy, Jitka12345, krutoslav, Ondruch, selmi, kafcak, Frit, shaby, Pooka, Sed, Hammer, YDraigGoch, ramfis, soustruh, Slim2, ALiEN, Ciselnak, huhulesny, theSlayer, WaRi, kecal_op, kapoka, riddick09, Danny991, Smrsta, povalec007, masozravapalma, pavelnop, kobylik, Moskva, ChuckNorris, Lothias, Mysharr, queeny31, Maty991, dark8472, Org, Wery, Mirator, Rainha, Witek, Eirin, Traitor, saft, Justice, paapi, Doktor, kbtmichal
131 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 16,00 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

20:02
Kubas: No, tou pokutou mi uplně zkazili...
silhouette
No, tou pokutou mi uplně zkazili radost. Chtěl sem bejt jedinej Marťan z Litoměřic, který jezdí do práce kluzákem a prd
20:09
Derrotado: kuwa
silhouette
to bylo vtipny...dlouho jsem se tak nezasmal...skoda ze tu neni tlacitko 100x -
20:18
MistrBuBak: Chudák komisařka toho musí mít z...
MistrBuBak
Chudák komisařka toho musí mít za celý den (s prominutím) plnou prdel a ještě k tomu narazí na takového vola jako ty. Ty musíš být teda velký borec, že si ji to tak nandal. Teď se můžeš, mezi spolužákama ve škole, cítit jako king.

A nebo se to vůbec tak nestalo a jen si chtěl udělat dojem na <Ivet>, ale potom mi nejde do hlavy, proč si to poslal i na Lamera...
We will never forget ... Nu, pogodi!
20:22
simply_v: No ty jsi vážně hrdina, Morrisst...
simply_v
No ty jsi vážně hrdina, Morrisste.
Já bych těm srandičkářům, co se chystají psát do těch formulářů ptákoviny, doopravdy ty pokuty natvrdo napařila. A nechala bych je chodit vybírat nějakými silnými a urostlými zápasníky; zajímalo by mě, jestli by si na ně taky tak vyskakovali.
Už tak za to sčítání státní pokladna vyplázne dost peněz, tak jasně, ještě to, vy machři, hezky pojistěte co největším zkreslením výsledků, aby byla dostatečná garance, že to bude celé vyhozené komínem :-/ Hlavně že je sranda, že.
Na vaše nemravné návrhy odpovídám rozhodným "možná".
23:49
mickelangello: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
mickelangello
peníze vyhozený komínem to jsou, ať už tam budou jakýkoliv informace, na každé matrice jsou záznamy o všech obyvatelích obce, všechny relevantní údaje už jsou dávno zaneseny na některém z úřadů a nechápu na co někomu budou informace o sexuální orientaci nebo náboženském vyznání (teda kromě toho, že se pak dají výhodně prodat)...pokud mi někdo neřekne jedinej rozumnej důvod, proč za informace, který už stát má, nebo který jsou mu k ničemu, daňoví poplatníci vypláznou 2,5 giga, jsem připravenej vyplnit tam naprostý píčoviny, jako např. jméno Hulmiho Ukolen a náboženské vyznání Mrkvového salátu...

každopádně komisařce to nijak ztěžovat nebudu, ona za to nemůže...
inteligence lidstva je konstantní, ale lidí stále přibývá...
00:13
simply_v: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
simply_v
Ale to je celkem tvůj problém a já ti ho řešit nebudu.
Zajímavé ale je, že velcí odpůrci sčítání se houfně sdružujou měsíc před ním a jediný protest, na který se zmůžou, je vyplnit národnost marťanskou a barvu očí růžovo-zeleně kostičkovanou. Když jsou takoví frajeři a leží jim na srdci erár, měli deset let na to, aby protestovali efektivněji. Teď, když už ty prachy vyhodíme tak jako tak, preferovala bych, kdyby aspoň ty výsledky z toho nebyly snůška pitomostí. No a pak budete mít dalších deset let, abyste se proti plýtvání veřejnými prostředky ohrazovali včas. Jsem vskutku na tu aktivitu "po" hrozně zvědavá.
Na vaše nemravné návrhy odpovídám rozhodným "možná".
00:53
sevenjetc: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
sevenjetc
Mne to minule vyplnili rodiče, neboť jsem nebyla doma. Tudíž tam došlo k nepravdám, například si myslí, že jsem křesťan-katolík a tak to tam také napsali. Já tam chtěla vyplnit Bezvěrecký proklatý pes, zkráceně ateista.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
01:06
mickelangello: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
mickelangello
sčítání lidu je z nařízení EU, takže jakýkoliv protesty, dopisy nebo petice jsou zbytečný, nikdo by se tím nezabýval a už vůbec by se to nezrušilo...takhle dám aspoň najevo co si o tom myslím, když už to musím vyplnit...a vzhledem k tomu, že to nezkreslí žádný důležitý informace, je to nejlepší forma protestu - proto se k tomu takhle staví spousta lidí

btw. já nemám žádnej problém :)
inteligence lidstva je konstantní, ale lidí stále přibývá...
01:37
simply_v: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
simply_v
Good for you, že nemáš problém ;-)
(Jinak taky ještě můžeš hrdě nevyplnit a odvážně si jít pro tu pokutu, kterou na tobě beztak budou těžko vymáhat.)
Na vaše nemravné návrhy odpovídám rozhodným "možná".
01:30
q: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
q
Držet hubu a krok. Jak je libo, ale necpi to ostatním.
Jak jinak...
01:39
simply_v: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
simply_v
omg... http://maly.blog.sme.sk/c/72147/Trvale-udrzitelna-krava.html
Na vaše nemravné návrhy odpovídám rozhodným "možná".
00:56
sevenjetc: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
sevenjetc
Náhodou, mě baví si takové statistiky číst, například kolik modrookých muslimů v ČR má doma pračku bych jinak nezjistila.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
01:07
mickelangello: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
mickelangello
to je pravda, to je zásadní informace a doufám, že modroocí muslimové budou zodpovědnější než já a mně podobní a uvedou čistou pravdu a nic než pravdu a k tomu jim dopomáhej Alláh :)
inteligence lidstva je konstantní, ale lidí stále přibývá...
14:55
DerrickCuster: Re: No ty jsi vážně hrdina, Morr...
silhouette
Samozřejmě, sranda musí být, i kdyby fotra věšeli. Že to bude stát spoustu peněz není problém sčítaných oveček, ale statistického úřadu jakožto organizátora této opičárny a utratí se, ať už bude výsledek sčítání jakýkoliv. Většina údajů se zjišťuje duplicitně a do zbytku státu vůbec nic není. Takže i já tam napíšu nesmysly ne proto, že bych si myslel bůhvíjaký jsem hrdina a rebel, ale prostě proto, že státu ty informace dát nehodlám. A pro 10 000 Kč mám lepší využití, než je jako pokutu cpát do státní černé díry. Vlk se nažere a koza zůstane celá.
Vždy vstaňte, když do místnosti vstoupí granát.
22:32
luciferrus: Nejhorší je srážka s blbem, chud...
silhouette
Nejhorší je srážka s blbem, chudák komisařka to musela trefit.
03:09
Pista_Hufnagl: Jinými slovy jsi právě světu ozn...
silhouette
Jinými slovy jsi právě světu oznámil, že jsi mírně retardovaný a neovládáš rodnou řeč. Vážně psina...
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

berounskej
před 2528 dny

Hláška #73876

<a> Kocoure půjčila jsem si ten


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1890 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2095 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2310 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 23 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 53 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 65 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 74 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.