Detail hlášky #57442

<a> ahoj, prosimtě potřebuju připravit náký dárky s logem, stačí drobnosti.
<b> aha a pro koho?
<a> na "hasičskej ples"
<b> tak zapalovače...

Komentář: tématický dárek

Informace o hlášce

Datum přidání: 15. 3. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Lukmignon (5 hlášek)
Hlasování: fifik87, Croco, ScH0ll_kIll3r, fallen-cz, Hroner, Mysharr, sjetaguma, Krepi, naty22, snowflake, kocicak, _BB_, kafca, chachan, ___spuntik___, logout, GICaesar, LittleOmig, YDraigGoch, Lorandel, Myska, Danik02, Yvaine, Shadowmaster, Pajasas, mladek2, Keeehi, pavoucek, zelvak, Hoyohoyo, carlos05, Johny--X, SmithF, mattysek_com, Krysoletka, regg23, Derrotado, bounick, Lyachtu, Maailmameister, Moskva, Lekan, 110110010, silvergold, tehy, Finarfin, Tutanken, HOLAS, stalucie, mfc, pali6, Daewoo, karlosnet, DARTHPraetorian, sawwwer, Ahoika, mhato, Maddy, Jumbo, theSlayer, majkles, Backup, TunniQ, Caaslav, mikihans, w3m, jardasobo, Kamhal24, olloboy, twr42, BubblyBubble, lennyd, ALiEN, luciferrus, tomPD, Lynn, aalfred, selmi, promne, dwander, brokec, padodo, Zuza-chan, Scr1899, eagle7, tito100, OmeGa, peca, mickgyver, Sycak, t-fuse, frodlas, paapi, Myrdin, Doktor, Morv, Kapitan 97 pro a M4rtin, CIMBI, LosFilipos, ProSt, Hammer, Pista_Hufnagl, Svorrok, HateMePls, jimmiczek, scarlaxx, 3Run, Frit, Alf, picis, freaky_tomato, nitram1234, Slim2, alaqella, Sinn, Cinvor, SuPPoRTiDioTS, Schmeeczko, kuras, Celer, riddick09, Herda, Fenris, pan_Inkognito, Bakys7, Frostys, vlademon, ubozak, soustruh, kecal_op, Harys, Danny991, mmax, Blast, Tristy, Sha-a-kaa, huhulesny, Nevermore, Maty991, smrduty_kojot, Neuromancer, Traitor, lentiilka, Wery, bosorka, Mackie, hossa, MistrBuBak, Hi-An, ChuckNorris, krutoslav, Mirator, Foo_Fighter, Frisbeeman, sevenjetc, Inf1n1tyy, Smetak, Zidane, teye, Meer, Mouse565, Eveni, machulka, Katschaba, rain, Edu, DeathsDream, magalhao, shaby, rionka, Bambula, Winters, Markuus, 8laz3r, Funin, Ripper, Highlander, Kanda, SkyHaven, fatman, Kogaku, Witek, YoSarin, teplice, DarkAngel, mickelangello, Diefly, Sousuke_, Lidulinka, Justice, suah, perfect, Sotna[A], Diplomat, sparasis, iNs3cT, queeny31, DarthOptimus, kuboslav, Altair, Vidlos, Darmy, NiaWolf, Tephigue, Hadmen, Petur, Math3s, romanpazout, BMJackal, masozravapalma, JohnDoom, tristaver, Marsian, Miksaceek, kbtmichal
119 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 38,42 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

13:14
ProSt: Fun?
silhouette
Hledám humor, nebylo by to poprvý, co na hasičáku jávají zapalovače, sám jsem na jednom takovém byl, kde se dostávaly zapíky a nikdo se tomu nijak nesmál, protože to vtipný ani nebylo... Jeden ten zapík by se ale hodi, vyppálil bych s ním tuhle hlášku z LAMERu, a tím "vypálil" vážně nemyslím, že bych si jí vypálil na DVD, abych si ji zachoval... :( Takže se nezlob, bude to za mínus a "FU .0."
14:12
zelvicka: Re: Fun?
zelvicka
Jako na hlášku na lamera to vhodné není, ale zas tak hrozně nevtipné to není...
15:31
Kubiczk: Re: Fun?
Kubiczk
rozhodně je to zábavnější, než to tvoje, dokola se opakující, "FU .0."
v husté šťávě chuť ovocná, Kubík zdravý, Kubík chutná..
15:35
YDraigGoch: Re: Fun?
YDraigGoch
Jo. Souhlas. Ale k tomu už jsem se vyjádřila slušně jinde a ProSt byl upozorněn i "shůry". Narážet na něj bylo dnes odpoledne skutečně únavné. A náhodou, sirky a zapalovače s nějakým bezpečnostním a vtipným nápisem, to je docela zábavná představa... ;)
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
17:46
kudli: Re: Fun?
kudli
Ono úplně stačí, když máš na krabičce od sirek napsáno "bezpečnostní zápalky"
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
18:07
Zidane: Re: Fun?
Zidane
Tomu jsem se kdysi dávno podivoval taky.

To je ještě dle toho, co jsem si zjistil, pozůstatek z doby, kdy zápalky byly skutečně "sirky" či z podobných radostí a dalo se to zapálit o kdejaký drsný povrch (viz třeba staré filmy, škrtnutí si o zeď). Takové zápalky byly dost nebezpečné, protože často chytly i třením jedna o druhou. Proto když se začaly vyrábět ty, kde potřebuješ škrtátko, byly "bezpečnostní" a už tomu ten název zůstal.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:20
nk8215: Re: Fun?
silhouette
No, nic proti, ale tohle byl imho poněkud nebezpečný manévr - tenhle argument by si klidně mohli (uražení) autoři propadáků (tím nemyslím konkrétně ProSta, aby nedošlo k omylu) přiohnout k obrazu svému prostým nahrazením oné zkratky mínusem (ty se přece z jejich pohledu taky opakují pořád dokola) a pak s tím začít nás kritiky bombardovat ("no jo, bitevní tank to není, ale je to rozhodně zábavnější, než to tvoje, dokola se opakující, mínusování" - vzhledem k možnosti ověřit si, kdo jak ke které hlášce hlasoval, to opravdu může přerůst až v takto adresné útoky)...
Wie nennt man ein um Hilfe rufendes Ferkel? Notrufsäule
22:33
11wizards: Re: Fun?
silhouette
Ono je isty, nezanedbatelny rozdiel medzi "tu mas minus" a "poj*b sa."
23:26
nk8215: Re: Fun?
silhouette
To nepopírám :) já jen, že tu ta možnost je :)
Wie nennt man ein um Hilfe rufendes Ferkel? Notrufsäule
23:56
Zidane: Re: Fun?
Zidane
To by se pak mohla diskuse zrušit, protože většina lidí má tendenci se opakovat, ono kdo má pořád vymýšlet nějaké nové komentáře k chujovinám. O mínusování ani nemluvím.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
23:57
Zidane: Re: Fun?
Zidane
A pokud by uražení autoři začali adresně nadávat diskutujícím/hlasujícím, to už je pak práce moderátorů, tropického ovoce si doufám pro tyto případy objednali dostatek.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1238 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1543 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1894 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2099 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2314 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 26 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 57 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 68 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 77 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 87 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.