Detail hlášky #58069

<ona> nemyslíš, že máš už v pokoji solidní nepořádek? měl by sis to uklidit...
<on> !!!Notice: Undefined variable: pokoj!!!
<on> !!!Fatal error: Call to undefined function měl_by_sis()
<on> !!!Fatal error: Call to undefined function uklidit()
<on> !!!Notice: Undefined variable: konečně_už
<on> !!!Fatal error: Maximum execution time of 5 seconds exceeded
<on> !!!Warning: myslet() expects parameter 1 to be resource, boolean given

Komentář: Mladá sice neví, co to znamená, ale zhruba pochopila, že odpověď je "Ne, řešim php" :D :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 29. 3. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: PepeWonder (10 hlášek)
Hlasování: scyther, Tominas, kazlik, tomkat55, CIMBI, Lekan, Andysik, Airy, snowflake, Besir, ciakval, wegas, Mishar, Mysharr, jonny_net, Domes 16 pro a Kogaku, 8laz3r, RAF47903, Schmeeczko, Celer, Hroner, Rupikulko, tomzi, broty, DeBon, HateMePls, Harys, Cernunnos, bosorka, luciferrus, ALiEN, nitram1234, DarthOptimus, w3m, Svorrok, lennyd, ubozak, Frostys, bartik09, Pista_Hufnagl, Maddy, Wendigo, lucyen87, Ciko, Ripper, freaky_tomato, Darmy, machulka, selmi, queeny31, YDraigGoch, tristaver, Slim2, Witek, GICaesar, Doktor, mauket, Slay, Kylee, Santiago-san, starbuck, mfc, DeathsDream, Vidlos, riddick09, Deneb, Traitor, Kubiczk, pretik, SkyHaven, Renee, kuras, redog, frlo, bradl3y, Alf, M4rtin, soustruh, Niah, Bori5, Mackie, N3r0, LosFilipos, Psycho_O, Vendelina, Skar, TheCorrimation, Funin, lentiilka, kapoka, alaqella, chachan, kurzatko, Hammer, lerra, Fenris, srobka, scarlaxx, LittleOmig, picis, Bakys7, Ondruch, Marcus7, Diplomat, DarkAngel, Hans, Zapp, kecal_op, MistrBuBak, Nevermore, kafcak, Meer, Danny991, Original, ChuckNorris, pan_Inkognito, Sha-a-kaa, Neuromancer, nekdo88, Queller, Inf1n1tyy, Frisbeeman, SpeOp, Highlander, zivocich, Orlan, Maty991, Moskva, burka, Flyer, twr42, Justice, Thor, Math3s, Keeehi, SLoN, kadibudka, Lida79, Mania, MartinezZ, Wery, mickelangello, fatman, jogino, Sotna[A], suah, duchypuchy, Recik, sparasis, Altair, Sinn, Tutanken, Hadmen, iNs3cT, jirkaBUN, Stevie, Foo_Fighter, Nekromancer, KorYi, GRIF, Ssin, huhulesny, zelvak, kbtmichal, yannush, darkknight, genesiss, naituf, Einherjar, chernobyl, Atanono, Edgarix, Gasert, krutoslav, Coolak, Zelvi, Matesss, millcEK, love--sucks, joocker, Ciclonwar
166 proti
V oblíbených: Richie101 1 uživatel
Oblíbenost: 5,48 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

01:46
broty: trapne
broty
trapne
08:13
Pista_Hufnagl: A máme to tu po milionté osmé
silhouette
A máme to tu po milionté osmé...

P.S. S tímhle přístupem by se ti mohlo přinahodit, že jednoho dne budeš mít hlad a dozvíš se "večeře nebude, řeším make-up".
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
09:24
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
ty si myslíš, že s ní bydlim? FUJ.. Ještě toho kousek... matku sem si vycvičil, ještě abych se s*al s ní :D :D
09:50
Witek: Re: A máme to tu po milionté osm...
silhouette
tak to si hustey :x
Šáhni si na zem, ať víš, kde skončíš.
10:37
Pista_Hufnagl: Re: A máme to tu po milionté osm...
silhouette
Jo vycvičil... Ty bys potřeboval rákosku jak prase drbání.
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
10:45
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
koukám, že vám maminky doma zatápěj :D :D chudáčci :D
10:50
simply_v: Re: A máme to tu po milionté osm...
simply_v
Přeju hodně štěstí v životě podle modelu "Howard Wolowitz"...
Na vaše nemravné návrhy odpovídám rozhodným "možná".
10:51
Kubiczk: Re: A máme to tu po milionté osm...
Kubiczk
a jsi si jistej, že nám ? :D
v husté šťávě chuť ovocná, Kubík zdravý, Kubík chutná..
11:41
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
jak to tak čtu... tak ano
12:51
Kubiczk: Re: A máme to tu po milionté osm...
Kubiczk
a co si přečetl, že tě to k tomu dovedlo ? :D
v husté šťávě chuť ovocná, Kubík zdravý, Kubík chutná..
11:03
Judzeen: Re: A máme to tu po milionté osm...
Judzeen
ty jsi hustý frajer. Naučíš mě to prosím taky? prosím, smutně koukám. (sarkasm)
Člověk se nadře než umře a pak stejně umře.
11:40
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
aha, BAZINGA vylez....
12:12
GICaesar: Re: A máme to tu po milionté osm...
silhouette
A pak to tu nemá vypadat jako ve zvěřinci, když rodiče nechtějí, nebo neumějí svoje ratolesti vychovávat...
12:46
Pista_Hufnagl: Re: A máme to tu po milionté osm...
silhouette
Vždycky, když natrefím na takového "frajera", co si matku "vycvičí" a zjevně si není schopen sám vydělat na slanou vodu, opájím se zvrhlou představou, kterak přijde ku mé maličkosti žádat o práci. To by koukal, chlapec, jak vypadá "výcvik". :)
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
13:18
kurzatko: Re: A máme to tu po milionté osm...
kurzatko
No ty jseš teda velkej frajer, všechny ženy před tebou padají na zadek, včetně tvé matky. Asi taky padnu.
Hlavně, že ti maminka vypere, navaří a ještě tě nevykopla z domu, co?
14:55
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
Super.. evidentně se všichni ptáte maminky, jestli vám dovolí jít do hospody aspoň do desíti večer, jestli je ta holka co s ní chodíte vpořádku, nebo jestli máte pokoj uklizenej dle její představy... Je vám jedno, jestli ťuká, když vchází k vám do pokoje, hlásíte kam jdete a kdy přídete. Já jen řikám, že mám s matkou takovej vztah, že se navzájem respektujem a ne, že si ze mě dělá mazánka, kterej jí de na ruku.. Jen dál komentujte, chytráci, protože JÁ sem ten špatnej co se neumí chovat ;)
16:28
Zidane: Re: A máme to tu po milionté osm...
Zidane
Pepíku, podle čeho jsme měli pochopit, že mluvíš o matce? V komentáři máš "mladá" a to je obvykle výraz pro přítelkyni neboli partnerku. Ovšem to zas neladí k tomu, že by tě přítelkyně buzerovala za nepořádek v "pokoji" - s přítelkyní se většinou bydlí v bytě.

A ono navzájem respektujem - vsadím se, že jsem o dost starší než ty. Donedávna jsem bydlel v domě s mámou - dva byty, takže proč ne. A to, že jsme se respektovali nebylo o tom, že bych na ni byl drzej jako v této citaci, ale o tom, že když šla, zaťukala a počkala až se ozvu. Stejně tak na druhou stranu řekla, že si nepřeje, abych "nahoře" - kde byla společná lednice, sporák apod. - šmejdil po desáté večer, protože pak když se vzbudí, neví, jestli to jsem já nebo nějaký zloděj. Ze začátku mi to nešlo pod nos, ale člověk se přizpůsobí, ono to jde.

Takže respekt není o tom být oprsklý jak dvojka máslo (pokud to není gumák) a předpokládat, že to matka vezme jako "humor", ale skutečně vědět či aspoň tušit, co ano a co už ne.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
16:39
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
cituji Pista_Hufnagl:'S tímhle přístupem by se ti mohlo přinahodit, že jednoho dne budeš mít hlad a dozvíš se "večeře nebude, řeším make-up".'
a já píšu že s MLADOU nebydlim..
to že nečteš ostatní komenty a hned sem něco plácneš je úžasný.. "vycvičit" matku znamená, že jsme se dohodli jak se k sobě budem chovat. Ale každej blbeček se chytnul a proto tahle diskuze... úžasný...
16:46
YDraigGoch: Re: A máme to tu po milionté osm...
YDraigGoch
Nojo, hochu, ale vzhledem k tomu že dlouhodobější a "pracovití" návštěvníci lamer.cz se denně setkávají s donebevolající arogancí a projevy tuposti, nelze se divit, že trpí silnou alergií na podobné projevy. Jak jsem konstatovala, od svého dítěte bych tohle (matku jsem si vycvičil) nemusela slyšet, pokud by neprokázalo dost charakteru. Fajn, asi jsem stará krabice, ale tak to bylo, je a bude... bez toho, že bych trpajzlíka jinak jakkoli omezovala.
Když nad tím tak přemýšlím, děcka se dneska obecně chovají jako divá zvěř...
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
16:57
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
Já ti rozumím, a chápu to. Mám vůči rodičům respekt a tohle bych jim do očí neřek, nicméně jsem to sem napsal, jelikož mi tenhle server nepříde jako prověrka etické komise... Rodiče už dávno nezajímá, jakej mám v pokoji pořádek, je to moje věc a nechtěj se tim zabejvat.. Taky pořád nelezu za matkou "uvař mi" a když neni jídlo tak ho udělám.. my to doma máme bez stresu, což většina komentujících evidentně nemám (a nerejpejte, na nikoho neukazuju) :) :)
17:23
Deneb: Re: A máme to tu po milionté osm...
Deneb
"Nicméně jsi to sem napsal," protože jsi čekal, že tě za takovýhle hustokrutý postoj budou všichni obdivovat. Jasné. A teď marně koukáš, jak se z toho vykroutit. Většina komentujících má evidentně alergii na pubertální gangstas, machrování a okázalou neúctu k ostatním, takže u nás to máš marné. Možná bys mohl mamce i přítelkyni koupit kytku nebo uvařit něco dobrého, jako nevyslovenou omluvu za to, jak ses o nich veřejně vyjadřoval.
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
17:31
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
Dobře, klaním se všem ostatním, jelikož jste mě prokoukli a dostali! Hrál jsem si na gangstera a teď se můj život změnil! Nebejt odborníků z lamera, byl bych pořád takovej šmejd, jak je ostatně z mých komentů vidět.. Je dobře mít tu takovouhle instituci plnou chytrých odborníků...
17:33
Traitor: Re: A máme to tu po milionté osm...
Traitor
Konečně....
17:32
Traitor: Re: A máme to tu po milionté osm...
Traitor
Určitě nejsem jediný kdo už s rodiči mnoho let nebydlí, třeba i proto mě taková citace přijde neskutečně tupá. Už na to koukám z jiného úhlu. Do očí neřekneš, ale na net pošleš...fajn.
17:37
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
je takovejch věcí, co jsou lidé schopni pustit na net.. a je to dobře, je to anonymní, člověk si uleví... proto nechápu, že kvůli něčemu co neni "obvyklé" se spustí taková debata... :) vivat internet :D
18:15
GICaesar: Re: A máme to tu po milionté osm...
silhouette
Já s rodiči bydlim pořád (jako student holt na vlastní bydlení nemám), platí tu tátova pravidla (přecijen je to jeho byt), plno věcí, podmínky, zákazy a podobně se mi taky nelíbí, ale na citaci mám stejněj názor jako Traitor.
16:55
Traitor: Re: A máme to tu po milionté osm...
Traitor
Vycvičit znamená dohodli? Aha.
16:58
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
Vpodstatě ano.. já to slovo v tomhle kontextu používám.. nelíbí se ti to, nech bejt...
17:04
Traitor: Re: A máme to tu po milionté osm...
Traitor
Nelíbí, je to hloupé. Význam je úplně jinde. Nelíbí se ti to, nech bejt....
15:50
kurzatko: Re: A máme to tu po milionté osm...
kurzatko
Jestli svou mámu respektuješ tím způsobem, že o ní na netu píšeš, jak sis ji vycvičil, tak to není žádný respekt. Jinak mámě jsem říkala kam jdu a kdy přijdu, dokud jsem u ní bydlela, připadá mi to jako slušnost, aby mě v šest ráno nehledala, když přitom spím u přítele. To samé říkala máma mně: "Jdu s kamarádkou do hospody, přijdu ráno." Nevím, co je na tom mazánkovského.
16:35
ChuckNorris: Re: A máme to tu po milionté osm...
ChuckNorris
tak ty seš řízek, největší husťák na lameru. Můžeš mě naučit jak žít podle tvojeho systému a být tak super jako ty? (viz podpis)
občas používám chuck-ironii
17:02
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
lekce č. 1: ne*er se do ostatních
lekce č. 2: nemusíš do každý diskuze přispívat tim stejnym komentem
17:37
Deneb: Re: A máme to tu po milionté osm...
Deneb
Pane autor, nerozumím lekci číslo dvě. Jakým stejným komentem Chuck přispívá? Já si vybavuju docela různorodé. Nebo se snad bude rozeznání komentu od podpisu probírat až ve třetí lekci?
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
17:54
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
možná se pletu, ale s největší pravděpodobností je to ten typ uživatele, který přispívá tímhle komentem kamkoli, kde se to hádá.. ale to neni jistý.. btw snad i debil pozná podpis a mrzí mě, žes to nepochopil...
18:17
GICaesar: Re: A máme to tu po milionté osm...
silhouette
Proč tim pádem mám pocit, žes sám porušil už bod 1?
18:19
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
a do koho se se*u?
18:21
GICaesar: Re: A máme to tu po milionté osm...
silhouette
Třeba... Deneb, Pista_Hufnagl, ...
18:24
GICaesar: Re: A máme to tu po milionté osm...
silhouette
A nevim jak ty, ale z mýho pohledu to vypadá tak, jak píšu.
18:26
PepeWonder: Re: A máme to tu po milionté osm...
PepeWonder
pokud sem někdo přispěje a prvním komentem se mě snaží naštvat, pak tedy hraji jeho hru. Dělá to tu bohužel drtivá většina.. Rozhodně by mě nenapadlo komentovat hlášky jen proto, že jsem nepochopil vtip, nebo, že si chci prostě zanadávat a urážet... ale to je tu na denním pořádku...
09:23
PepeWonder: srr
PepeWonder
ale neviděl sem to tu ani jednou...
09:52
GICaesar: Re: srr
silhouette
Já snad hned včera, stačí kouknout stránku dvě zpátky
09:32
YDraigGoch: Ziliontá variace téhož, naposled...
YDraigGoch
Ziliontá variace téhož, naposledy včera... chudák matka, ty být moje dítě, to bys plakal, Josífku!
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
10:08
PepeWonder: Pardon
PepeWonder
že sem narazil na ty, kteří mají všech 60 000 hlášek přečtenejch a právě tahle se jim nelíbí... btw YDraigGoch: ještě že nejsem, to bych plakal... :D tvl :D :D
10:17
YDraigGoch: Re: Pardon
YDraigGoch
No dyk jo, to přesně říkám, ne? To víš, kdyby zrovna tohle nebylo téma, které se tu opakuje pořád a shodou okolností tu bylo naposledy včera...
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
10:30
himself: pitomina
silhouette
No to je teda jízda, že někoho baví psát takovou hromadu keců, jen aby vygeneroval něco polovtipného, fíha
Toto je podpis
16:24
Zidane: Tady se mluví o cvičení "matky"?...
Zidane
Tady se mluví o cvičení "matky"? Já z komentáře "Mladá...." pochopil, že je zde řeč o partnerce, přítelkyni, dnešní mluvou "mladé" - jsem mimo já nebo autor?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
16:28
PepeWonder: Re: Tady se mluví o cvičení "mat...
PepeWonder
to znamená, že s mladou nebydlim a bydlet zatim nechci...
16:39
Deneb: Re: Tady se mluví o cvičení "mat...
Deneb
Třetí komentář od vrchu (momentálně) - autor se chlubí, že matku už vycvičil, teď je zjevně na řadě "mladá".
Živá, mrtvá pod kůží mi teče / jako horký vosk / řeka krve z parafínu / změklá minulost
17:29
teplice: Chtěl jsem napsat něco, čím bych...
teplice
Chtěl jsem napsat něco, čím bych se pokusil chudákovi z citace promluvit do duše, ale po přečtení jeho komentářů jsem se rozhodl, že život mu dá více než moje "moudra". Za prvé by mě stejně měl za idiota a za druhé já mu nemůžu dát na tlamu, to mu dá život. :-)
17:34
PepeWonder: Re: Chtěl jsem napsat něco, čím...
PepeWonder
*LIKE* tohle je panečku přístup.. :) jeden koment a dost, narozdíl od ostatních rejpalů...
19:34
Kubiczk: Re: Chtěl jsem napsat něco, čím
Kubiczk
ale za to by ti dal na tlamu :D..
v husté šťávě chuť ovocná, Kubík zdravý, Kubík chutná..
19:38
PepeWonder: Re: Chtěl jsem napsat něco, čím
PepeWonder
za co? :) :) sem ho pochválil :D
17:43
w3m: Proč mladá řeší úklid v pokoji?
w3m
Proč mladá řeší úklid v pokoji?
Složení příspěvku: 300g sarkasmu, 200g ironie, 15g destilovaného trollování.
17:49
PepeWonder: Re: Proč mladá řeší úklid v poko...
PepeWonder
:D taky to nechápu.. navíc doma taky nemá zrovna uklizeno.. :)
18:14
w3m: Re: Proč mladá řeší úklid v poko...
w3m
ja ted uprimne jsem trochu mimo, protoze ziju v idealistickych predstavach, ze mlada by mela byt nekdo, s kym si rozumis. A krome toho nekdo, komu das prednost pred programovanim / jakyhokoli bastleni PHP. Takze ted nevim, to jsi dalsi z lidi, ktery ma pritelkyni jen proto, aby mohl na lamerovi rict, ze ma mladou? :)
Složení příspěvku: 300g sarkasmu, 200g ironie, 15g destilovaného trollování.
18:21
w3m: Re: Proč mladá řeší úklid v poko...
w3m
a nevim, jestli trochu nemystifikuju, ale mne osobne ta tvoje odpoved vyznela, jako kdybys rikal ":D taky to nechapu, ona je asi nejaka divna :DDDDDD", jakoze se asi ve vas nejak nevyznam. "Mlada" urguje, at uklidis pokoj, do kteryho ji prakticky nic neni, a ty odpovidas necim, co je ji taky uplne jedno. Co je to za komunikaci?!
Složení příspěvku: 300g sarkasmu, 200g ironie, 15g destilovaného trollování.
18:22
PepeWonder: Re: Proč mladá řeší úklid v poko...
PepeWonder
Víš, po třech letech vztahu se určité romantické představy o chození mění.. Ty by sis chtěl po ICQ povídat o tom, jak nemáš uklizenej pokoj? pokud začne má slečna takhle, jdu programovat...

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1245 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1550 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1901 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2106 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2321 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 33 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 64 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 75 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 85 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 94 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.