Detail hlášky #58276

<a> Moji sousedi maj nejradši Iron Maiden - to vždycky nejvíc bušej blahem do zdi :D

Komentář: FB

Informace o hlášce

Datum přidání: 3. 4. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Rizoto (16 hlášek)
Hlasování: JohnyDVega, Lidulinka, Witek, Mysharr, Hans, Shadowmaster, kacer, cocker, schiter, scyther, Andysik, Derrotado, zoe37, kubeek, Samarka6, Queller, scry, xixaxo, Jouda, -TooM-, Lida79, kotrmelec, spaly, frlo, mkraty, srayzka, Zuza-chan, curdto, luciferrus, Lorandel, Diefly, juri, katula7, Sousuke_, Math3s, CIMBI, bosorka, tommander, aiwi, iqtiqe, sodzer, ruslandsm, Lekan, Wolfeek, Original, pmpm, zlometla, Cuthalion, darebak464, Jardic, tarponko, Zambie, Saint, Linolea, Draky, Schmeeczko, hunter10, kazlik, Shark94, pitufo, rain, Vrchov, pocitujlasku, Tutanken, Laurelinad, peca, BubblyBubble, Pididi, Hroner, Frit, Jumbo, jamoje, Pazdy, Caaslav, lanoxx, smejdy, wotas, Sobi, Bety888, logout, srobka, burka, KeeperX, Falcon, boban250, KorYi, borcak, huhulesny, Titanit, DarkDream, Parymi, Kapitan 92 pro a Svorrok, HateMePls, Scr1899, Ondruch, liroy77, mickelangello, picis, Bori5, alaqella, Bakys7, Keeehi, vasek004, Zidane, Vidlos, broty, chearius, TheCorrimation, Niah, zaefrim, robbo99, acter, DarkAngel, hossa, Slay, tristaver, tomzi, Diplomat, Traitor, Zapp, LiidaS, Maty991, MistrBuBak, queeny31, angie-metalbee, Tominas, GICaesar, krisikowa, Inf1n1tyy, SantaSatan, Enorme, SpeOp, Dan, Dargen_Scorpio, shaggy, bounick, Kaissy, smrduty_kojot, Ryoma, M4rtin, wailord, Nevermore, DeBon, Frostys, Blast, Fenris, pretik, freaky_tomato, Hammer, diktator, Meer, Sha-a-kaa, Marcus7, Daysi, cha4ser, Celer, TommyGun, Harys, Justice, Danny991, Slim2, sparasis, Rimmer, JJ, mfc, bee, brokec, kecal_op, Alf, Psycho_O, Yossarian, TheFlyingman, SkyHaven, Sotna[A], Funin, Pankew, Pooka, lentiilka, Matrin, nicolai, Moskva, ubozak, Neuromancer, Maddy, ChuckNorris, w3m, booxly, Taurus, Bubllinka, fatman, riddick09, darkknight, Frisbeeman, Mishar, jirkaBUN, Wlk, suah, Ripper, duchypuchy, robdrak, unchained, Deneb, soustruh, speedy89, Sib, Markuus, iNs3cT, WaRi, BMJackal, Filek, nitram1234, Altair, pavelnop, Kogaku, DeathsDream, selmi, Universal, Notie, DrHades, LittleOmig, ALiEN, Winters, DarthOptimus, kafcak, cooly, repley, romanpazout, Sed, Krepi, magalhao, scarlaxx, Renee, fifik87, chachan, Darmy, Highlander, shaby, Pista_Hufnagl, HonzaRez, kuras, skvedo, jogino, Marsian, Doktor, zelvak, kbtmichal
155 proti
V oblíbených: LiLie, srayzka, borcak 3 uživatelé
Oblíbenost: 31,46 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

15:13
Zidane: Za prvé už to tu minimálně jedno...
Zidane
Za prvé už to tu minimálně jednou bylo a za druhé já mít takového souseda, nebuším do zdi ale jemu do ksichtu.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
15:21
broty: Re: Za prvé už to tu minimálně j...
broty
presne tak... nereknu nic, kdyz nekdo udela kraval omylem nebo si to proste neuvedomi, ale delat to naschval - to by mi naschval ujela ruka
15:26
Zidane: Re: Za prvé už to tu minimálně j...
Zidane
Jojo, to jsou takoví ti "a já mám náladu poslouchat XXX, tak si to prostě ohulím a sousedi polibte mi prdel." Takovým se to fakt nejlépe vysvětluje pěstí, popř. pokud mají pojistky na chodbě, vyhozením jističe a až vyleze, napoprvé naznačením "ještě jednou a dostaneš do držky" a když nepochopí, vysvětlit muto pěstí.

Nejlepší je, že takovíhle rámusáci se často můžou sami nejvíc posr.., když dělají rámus sousedi - anebo se to snažej přerazit vlastní hudbou a jsou z toho pak závody, kdo koho.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
15:40
broty: Re: Za prvé už to tu minimálně j...
broty
to uz jsou bitvy jak z toho filmu... co je doma, to se pocita
16:14
GICaesar: Re: Za prvé už to tu minimálně j...
silhouette
U paneláků, nebo alespoň u našeho, jsou jednotlivý na zařízení v bytě a pak jedny na celej byt na chodbě :-)
16:34
Dan: Re: Za prvé už to tu minimálně j...
Dan
Souhlasím, konflikty se nejlépe řeší násilím. Já si beru nůž a pobodám otravné sousedy.
17:16
Zidane: Re: Za prvé už to tu minimálně j...
Zidane
Na hrubý pytel hrubá záplata. Pokud by nereagovali na slušné "ztlumte si to prosím nebo si vemte sluchátka", jak to chceš řešit? Já jsem v rodinném domku, takže to můžu ohulit jak chci, ale protože je to řadovka, stejně si radši v době "nočního klidu" beru sluchátka a nějací kokotkovia v paneláku toho nejsou schopni?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
17:51
zoe37: velmi ráda si pustím iron maiden...
zoe37
velmi ráda si pustím iron maiden (nebo jiný metal nebo rock) a velmi ráda nahlas. Pokud to někomu vadí ať si řekne já to ztlumím. Naštěstí žiju v rodinném tak to tak nevadí.
nemám nízké sebevědomí, mám nízké mínění o ostatních
21:00
Taurus: Hlasitost
Taurus
Ja nemam potrebu poslouchat hudbu, popr. prehravat filmy prilis hlasite. bydlim v baraku na dedine a casto jsem sam doma, ale hlasitost mam stazenou. Prijde mi rusive a az neprijemne mit hudbu "ohulenou". BTW autora muzu pochvalit alespon za volbu skupiny / stylu hudby, kdyz uz za nic jineho.
Peace on you. Piss on you too!
06:56
Michael_J_Fox: Jeden soused
silhouette
Jeden soused měl taky rád hlasitou muziku a to tak, že si sám bouchal do zdi (asi židlí), řval a dělal bordel. Navíc byl ožralej jako prase a to snad někdy v jedenáct dopoledne. Ostatním sousedům se to zřejmě líbilo natolik, že zavolali policajty, aby si ten koncert přijeli taky poslechnout. Ti byli tak nadšení, že si dojeli pro posily a když se vrátili, ožrala dostal krásný asi stříbrný náramky a odjel s nima v autě. Myslím, že všichni pak poslouchali muziku ještě celý odpoledne, protože se vrátil až večer. Ale asi si u nich zapomněl CDčko, protože doma už si to od tý doby nepouští.
Stejně je to fake.

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1868 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2073 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2288 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 6 hodinami

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 31 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.