Detail hlášky #58386

<a> ahoj, pokazilo sa mi auto zoberes ma zajtra do skoli?
<b> to mam akoze kvoli tebe vstavat?
<a> vsak ale ja idem az na 9:50
<b> to mam akoze kvoli tebe vstavat?
<a> na kolku ides ty?
<b> mal by som na 8:00, to mam akoze kvoli tebe vstavat?

Komentář: <b> tento rok este neprisiel pred 11:00

Informace o hlášce

Datum přidání: 5. 4. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Hosak (5 hlášek)
Hlasování: katula7, denny1, MartinezZ, Airy, Andysik, silvergold, KorYi, Carmensita 8 pro a Schmeeczko, Valleyman, Zidane, Ripper, Mackie, DMRaper, Edu, Scr1899, Celer, Aggie, Svorrok, GICaesar, kafcak, tristaver, selmi, M4rtin, HateMePls, TheCorrimation, Fenris, Neuromancer, Psycho_O, CIMBI, CrazzYdiot, ubozak, Blast, Danny991, crooty, PanPaniscus, Meer, Foo_Fighter, Lida79, teplice, Math3s, speedy89, Original, fatman, smrduty_kojot, Marcus7, soustruh, Ondruch, SpeOp, Renee, Alf, Frisbeeman, Sha-a-kaa, Wlk, zoe37, Lyachtu, Diplomat, tomzi, luciferrus, mmax, Deneb, Nevermore, alaqella, lentiilka, Zuza-chan, ChuckNorris, Sed, Nausike, Queller, riddick09, hossa, Lorandel, kecal_op, Inf1n1tyy, jirkaBUN, CZ_StRider, Hammer, Vitas, MistrBuBak, bosorka, Sotna[A], w3m, Harys, machulka, Maty991, nitram1234, frlo, WaRi, Funin, queeny31, picis, iNs3cT, Highlander, Kew, bradl3y, LittleOmig, Niah, Markuus, Myrdin, DeathsDream, joocker, lu_kas, Kogaku, Frostys, Mania, mickelangello, Gorkil_the_goblin_king, miloso, ALiEN, DarthOptimus, rain, Slay, Hadmen, Tutanken, DarkAngel, Norton, SkyHaven, kuras, Vidlos, Witek, Altair, TheFlyingman, scarlaxx, grolldir, Krepi, YDraigGoch, chachan, N3r0, peanutka, Tewet, freaky_tomato, teye, redog, cooly, jamoje, pan_Inkognito, CPY, GRIF, TommyGun, Lothias, vamo, wegas, lerra, Taurus, srobka, Suerte, Moskva, Weatherman, Aranell, pavelnop, Pooka, Kakodemon, SuPPoRTiDioTS, Justice, Spekt, vodik95, Orlan, Sinn, Marsian, sparasis, huhulesny, Doktor, zelvak, kbtmichal, Blanch, suah, Zelvi
159 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 2,45 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

19:46
___spuntik___: A to je jako v dnešní době IN? N...
___spuntik___
A to je jako v dnešní době IN? Nechodit do školy dřív jak v 11:00?
19:49
___spuntik___: Oprava ono to není jenom IN co,
___spuntik___
Oprava ono to není jenom IN co, ale "supr, bomba, bezva, cool"
20:11
Zidane: Re: Oprava ono to není jenom IN...
Zidane
to víš, to je ta dnešní doba, kdy plnoletý student musí DÁT SVOLENÍ, aby škola směla podat rodičům informace o jeho prospěchu, docházce a ostatních věcech a když ho nedá, rodič se nic nedoví. Já být rodičem a zjistit "nic vám říct nemůžeme, váš syn k tomu nedal svolení", vyřeším to zřejmě tak, že "já tě nemůžu nutit říct mi jak studuješ, tak ty mě nemůžeš nutit tě živit a držet na škole, ono to s tvým studiem tak žhavé asi nebude, když děláš tajnosti. Takže dej svolení a vyklop jak to máš se studiem nebo tě přestávám živit a dělej co umíš, najdi si práci a starej se." a bylo by.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:46
RamsesIV: Re: Oprava ono to není jenom IN
RamsesIV
Tak evidentně jsou dospělí a o tom jak zijou tam nic napsane neni. Zas hned neodsuzuj... navíc si myslim, že by to tak mělo bějt s tim svolenim. A pokud ti to tvuj potomek nebude chtit povolit, tak jsi ho asi spatně vychoval. Ale tve řešení je v krajnim pripadě taky efektivní :)
No a co, stějne všichni pomalu umíráme.
21:58
Zidane: Re: Oprava ono to není jenom IN
Zidane
Že je dítě hajzlík někdy nebývá chyba rodičů. Nejednou se stalo, že rodiče měli třeba tři děti, všechny vychovávali stejně, dvě se povedly a ze třetího se stal kriminálník a vejlupek všech ctností aneb někdy se rodič může postavit na hlavu a s tím, že se z dítěte stane zmetek, nic nenadělá.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
22:01
Zidane: Re: Oprava ono to není jenom IN
Zidane
A ono copak svolení, to má ještě logiku, ale že si plnoletý student může sám psát omluvenky, to je jiná sranda, to pak veškeré omluvenky ztrácejí smysl, když si tam student může napsat co chce.

Bojuje se s tím všelijak, u nás na střední chtěli např. zavést, že omluvenky se uznávají jen od "školního" lékaře. Vyšumělo to hodně rychle poté, co začali řvát studenti z okolních vesnic a městeček, že nebudou kvůli razítku jezdit do Lípy, když mají svého doktora třeba doma v Mimoni (20 km) a razítko jim dal on. Že když jsou nemocní, necejtěj se na cestování, že jim škola ten autobus neproplatí a kdesi cosi. No měli pravdu, škola to myslela dobře, ale takhle to nejde.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
23:04
nk8215: Re: Oprava ono to není jenom IN
silhouette
Jen od "školního" - tak se škola měla pokusit o smlouvy se všemi praxemi v okruhu těch dvaceti kilometrů a uznávat ta lejstra od nich všech...když si určila na celou školu jednoho jediného, tak to ani jinak dopadnout nemohlo...
Wie nennt man ein um Hilfe rufendes Ferkel? Notrufsäule
14:34
vosel: Re: Oprava ono to není jenom IN
vosel
Nenapadá tě, že to je proto že na VŠ studujou obvykle dospělí lidi?
Kapka vína neznehodnotí sud močůvky, kdežto kapka močůvky znehodnotí sud vína.
17:16
___spuntik___: Re: Oprava ono to není jenom IN
___spuntik___
Neuvěřitelné. U nás je to trochu jiné no. Nejlepší přehled o žácích mají učitelé, samotní žáci nevědí nic a rodiče ještě méně :D
20:11
tritecky: Re: Oprava ono to není jenom IN...
silhouette
to mozna ale pak nam tady bude brecet v nejake hustokrutoprisne hlasce ze ho ucitelka nechce pustit k maturite...takze spis smutne
00:27
Hosak: Tak pre doplnenie <b> som ja mat...
silhouette
Tak pre doplnenie <b> som ja maturitu uz mam chodim na pomaturitne studijum kde je vsetkym z duse jedno kolko som v skole pokial mam vsetky prace odovzdane na cas. Netvrdim ze je in chodit do skoli na jedenastu ale kedze vzdy mam vsetky prace odovzdane ako prvi s triedy naozaj nemam co v tej skole robit. Za druhe studujem fotografiu a ta nie vzdy sa da fotit v ateliery/interiery/v skole a treba vist aj do exterieru pocas skoli. Len aj mne aj <a> prisla odpoved na otazku odvezies ma do skoli na 9:50. mam sice bit v skole na 8 ale nechce sa mi vstavat ani na 9:50 proste vtipna.
01:38
Gorkil_the_goblin_king: Re: Tak pre doplnenie <b> som ja...
Gorkil_the_goblin_king
Já jsem to pochopil tak, že <a> je na střední, správně? A jestli je to tak, tak všemi, kteří zanedbávají docházku a navíc si myslí, jak je to obrovsky borcovské, opovrhuji a nemyslím si o nich nic dobrého. A jak se zdá, většina to tak vidí stejně.

Ad Zidane : pod tvoje názory bych se podepsal. Co to je za kraviny, dávat svolení, aby vlastní rodiče měli informace o dítěti? Omluvenky taktéž, naštěstí u nás na RG v Prostějově vyžadovali potvrzení od rodičů(telefonicky, e-mailem), dospělost nedospělost. Za chvilku bude škola dobrovolná, ne?
Come to your king goblins !
14:38
vosel: Re: Tak pre doplnenie <b> som ja...
vosel
Nechci ti kazit argumentaci, ale ona dobrovolná je a vždycky byla. Tedy kromě ZŠ, ale vzhledem k tomu že píše že mu nejede auto asi na ZŠ nebude. :)
Kapka vína neznehodnotí sud močůvky, kdežto kapka močůvky znehodnotí sud vína.
22:01
Gorkil_the_goblin_king: Re: Tak pre doplnenie <b> som ja...
Gorkil_the_goblin_king
Nic jsi mi nezkazil, já myslel dobrovolnou základku. :)
Come to your king goblins !
22:26
Hosak: Re: Tak pre doplnenie <b> som ja...
silhouette
<a> je na strednej ale na tych 9:50 mala ist oficialne (prve dve hodiny volne) <b>= ja na pomaturitnom ale v ramci tej istej skoli
08:03
elanius: Re: Tak pre doplnenie <b> som ja...
elanius
Vidím, že z rodného jazyka sa už asi nematuruje.
Ak máš toľko voľného času, mrkni občas na gramatiku.
A predsa sa netočí !
14:45
Zidane: Re: Tak pre doplnenie <b> som ja...
Zidane
Maturuje. Ale to je ta dnešní realita, kdy je pro učitele důležitější, aby maturant věděl, čím básníka ovlivnilo to, že jeho otec byl bankovní/poštovní úředník, že chlastal a jednou v opilosti básníka znásilnil a básníkova sestra po znásilnění opilým otcem skočila do rybníka atd. atd. a k tomu vyjmenovat aspoň 90 % básníkovy tvorby, to pak má být čas na pravopis.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
18:38
llukkass: Re: Tak pre doplnenie <b> som ja...
silhouette
s tim souhlasim pro ucitele je dulezity aby student tuty vsechny sracky umel ale k cemu to bude studentovi? k nicemu jediny kde to pouzije jsou maturity a pak uz ho nikdy nebude zajimat co kdo pred 200 lety napsal

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1245 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1550 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1900 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2105 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2320 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 33 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 63 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 75 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 84 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 93 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.