Detail hlášky #59984

<Hypocrite> No. Bylo popravdě dost hardcorové, celá ta neděle
<Hypocrite> Nejdřív přijel brácha pozdě pro nás. Takže jsem vyjeli a já zjistila, že mama si zapoměla hodinky (nesměli sme mít u sebe zapnuté mobily, takže čas se dalo sledovat jen hodinkama) No a tak jsme jeli pro hodinky k Jarči.
<Hypocrite> Pak Honza zjistil, že tam kde chtěl natankovat, mají zavřeno,tak sme se museli vrátit až do Holice a natankovat tam, protože všude po cestě bylo zavřeno taky
<Hypocrite> Tak sme vyjeli do Brna. Honza neměl dálniční známku, takže sme museli po prdelovicích. Do Brna jsem dojeli 8:38
<Hypocrite> Testy byly na 9 s tím, že máme dojet alespoň půl hodiny předem, kvůli prezentaci. V Brně jsem zjistili, že nikdo netuší, kde se ta škola nachází. V této fázi cesty začaly 2 třetiny posádky auta panikařit
<On> a jej...
<Hypocrite> Jen brácha byl v klidu. Mama po mě začala ječet, že jaktože to nemám vyjety tu mapu a nevím , už, kam přesně máme jet
<Hypocrite> No. Bylo asi 8:49, když jsme se ptali kolemjdoucích na cestu..............................Netušili.
<Hypocrite> Tak se o mamu začal pokoušet infarkt, a já už sem se představovala ve svém budoucím povolání, jak se hrabu po ramena v kravských řitích (zootechnik)
<Hypocrite> Po 10 minutovém zoufalém popojíždění po Brně jsme se zastavili na parkovišti, a mohlo započít vzájemné obviňování, kdo co zpackal, a kdo má vlastně na svědomí, že se to nestihlo
<Hypocrite> Po delší debatě se došlo k závěru, že vůbec nevadí, že Honza přijel pozdě, ani že nás od začátku vedl na zemědělku, protože si myslel, že je to tam a ani mystifikace ze strany mamy, že to má vytisklé na papíře a že ví kam, ale došli společným hlasováním k závěru, že za to můžu já, protože to jsou moje testy (no přiznávám, že asi měli pravdu)
<On> eh... :-D to zni docela psychoticky :-D
<Hypocrite> No po nějakých dalších 10 uklidňujících minutách jsme znovu naskákali do auta a jeli alespoň zjistit, kde že se ta škola nachází a alespoň jim oznámit, že jsme měli ,,defekt" a že jestli by to ještě nějak nešlo... udělat... No nakonec měla mama spásný nápad, že pojedeme na benzínku a zeptáme se a koupíme mapu....................Já už jsem byla smířená s fekální kariérou.
<Hypocrite> Po vtrhnutí do obchodu na benzínce, jsme počali zběšeně hledat stojan s automapami
<Hypocrite> Za chvíli jsme našli mapu a paní prodavačna nám ochotně sdělila, že jsme uplně v prdeli a že musíme téměř na druhý konec Brna
<Hypocrite> Když jsme vjížděli kolem nákupního centra Tesca ke kampusu, kde se konaly přijmací zkoušky, mama se mě zcela vážně zeptala, jestli je mi to tu povědomé, načež jsem jí v úplném psychickém vyčerpání odpověděla, že tesco znám. Málem mě zabila.
<On> eh?
<Hypocrite> Když jsme zaparkovali před vchodem do budovy, kde se konaly testy studijních předpokladů, všichni jsme vyběhli směrem k budově (bylo asi 9:30) a vtrhli jsme do budovy. Po delším zmateném pobíhání jsme nalezli vrátnici, která byla přímo proti vchodovým dveřím :-) Zeptali jsem se, kde nalezname příslušnou místnost.
<Hypocrite> Po dobré radě jsme nalezli místnost, kde se psaly testy a když nám jeden z hlídajích odpověděl, že lze testy psát v pozdějším časovém termínu, myslela jsem, že vyletím z kůže a má rariéra pátrače v temných a teplých živočišných otvorech byla ta tam.
<Hypocrite> No a dál už jsem jen počkala, až dopíšou testy lidi z první skupiny a psala jsem testy s dalšíma
<Hypocrite> No a během toho čekání (asi 2 hodiny) se brácha v autě díval na noťasu na povinnou četbu-Ostře sledované vlaky
<On> :-) teda... z toho by se dal udelat scenar pro film, jak to licis :-)
<Hypocrite> A nejvíc mě potěšila jedna z posledních otázek v kulturním přehledu. Nekecám. Bylo tam tohle : Ve filmu natočeném podle knihy, jehož hlavním dějěm je atentát na německý zásobovací vlak, ztvárnili hlavní role výpravčího (nevim jméno) a strojvedoucího (taky netušim) naši známí herci. Kteří to byli? A jenom: a) b)  c) d) e)
<Hypocrite> Jako masakráální otázka. Tak sem přišla po testech do auta. Vlepila sem bráchovi pusu a že kdyby se na to nedíval před chvílí, mám o bod míň :-)

Komentář: Sice to není žádný kameňák, ale je to pravdivý popis sledu událostí, jak se jedena ztracená studentka dopracovala k přijmačkám a ještě taková malá náhodička na konec ;-) No. Byl to náročný den.

Informace o hlášce

Datum přidání: 9. 5. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Lotete (2 hlášky)
Hlasování: Clarky, HonzaRez, unreed, 11wizards, Fernie, Kuwajtek, darwenhon, Kouty, kozy, selmi 10 pro a Moskva, Svorrok, Remetak, Bakys7, Blast, LadyHawk, Derienn, Fenris, Maty991, SpeOp, redog, pan_Inkognito, bosorka, Alf, pavelnop, rain, miloso, dweebp, Ondruch, Harys, MarLon, Highlander, theSlayer, Ice_Cube, Frisbeeman, smrduty_kojot, Witek, Zapp, Myrdin, riddick09, Tutanken, Markuus, KaseO, Diplomat, Somzmeteny, Traitor, CIMBI, CZ_StRider, Hammer, Lee, tristaver, soustruh, t-fuse, Marcus7, Sha-a-kaa, Scr1899, Rimmer, TONY-VOCKO, ubozak, Queller, LosFilipos, scarlaxx, Neuromancer, picis, sevenjetc, Deneb, Zidane, lilo, someone_else, huhulesny, t00thy, Frostys, Wolfeek, Jogi, kuras, wotas, Dani_California, mmax, angie-metalbee, Celer, M4rtin, vasek004, reuef, TheCorrimation, Psycho_O, Zuza-chan, Danny991, Nevermore, Mysharr, CrazzYdiot, w3m, HateMePls, queeny31, Puni, Math3s, peanutka, Funin, MistrBuBak, LittleOmig, Winters, Mishar, q, vinczenzo, Derrotado, Slim2, Weatherman, alaqella, trepka, Kogaku, nesro, Wlk, fatman, magalhao, suah, iNs3cT, sangrila, Ripper, Mat3s_, nitram1234, Keeehi, freaky_tomato, Niah, lentiilka, DeathsDream, Schmeeczko, ChaniAtreides, DarthOptimus, Tewet, hmmc, bradl3y, krutoslav, chachan, 3Run, Org, jamoje, Hans, zelvak, NaxashiDifisine, kbtmichal
129 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 3,95 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

12:02
Derienn: Povídka pěkná, ale patří to jina...
Derienn
Povídka pěkná, ale patří to jinam.
12:39
MarLon: Na mna moc dlhe. (-)
silhouette
Na mna moc dlhe. (-)
13:53
Lotete: No jo. Dlohé to je, ale je oprav...
silhouette
No jo. Dlohé to je, ale je opravdu se to stalo a kamarádovi se to líbilo, tak sem to sem přece jen dala. A komu se to nechce číst, tak ať to nečte. Jednoduché.
14:11
Derienn: Re: No jo. Dlohé to je, ale je o...
Derienn
O to nejde. Jde spíš o tohle:

Pravidla

* Hláška musí pocházet z neodkazovatelné textové internetové komunikace a nesmí být smyšlená
14:24
Zidane: Re: No jo. Dlohé to je, ale je o...
Zidane
Tak to nahlaš. Já se totiž obávám, že porušení pravidel je zde nedokázatelné, protože to MŮŽE být z IM. Že to je asi tak pravděpodobné jako že si naši poslanci a senátoři od příštího měsíce odhlasují, že budou vládnout za minimální mzdu a žádné další náhrady, to je, ale na to BOHUŽEL moderátoři hledět nemohou, ti musí BOHUŽEL ctít pravidla a tedy presumpci neviny.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
14:03
d3us: TLDR
silhouette
TLDR
14:22
sevenjetc: TL; DR i kdyby to byla nejgeniál...
sevenjetc
TL; DR i kdyby to byla nejgeniálnější hláška na Lamerovi za 10let, stejně minus.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
14:33
someone_else: já to přečet (což jen dokazuje j...
someone_else
já to přečet (což jen dokazuje jak je statistika nuda). Byla to má oběť položená na oltář Lamera, NEMUSÍTE mne následovat...
“The problem with Internet quotations is that many are not genuine.” - Abraham Lincoln
14:46
t00thy: Re: já to přečet (což jen dokazu...
t00thy
Děkuji, takovou informaci jsem zde hledal.
Hloupý člověk by udělal nejlépe, kdyby mlčel. Ale kdyby věděl, že má mlčet nebyl by tak hloupý.
19:40
Lotete: Coo? Proč nahlásit? Mě se to opr...
silhouette
Coo? Proč nahlásit? Mě se to opravdu stalo a zrovna v včera v neděli 7.5., když jsem jela na testy studijních předpokladů na Masárnu do Brna a mám na to i svědky. A psala sem to svojemu mladymu na *** a kdyby ste chtěli vidět historii, ráda předvedu.
19:41
Zidane: Re: Coo? Proč nahlásit? Mě se to...
Zidane
Takových historií ti naphotoshopuju za hodinu žebřiňák. Ono viz výše - bohužel je zde řekl bych porušení pravidel nedokázatelné.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
19:42
Zidane: Re: Coo? Proč nahlásit? Mě se to...
Zidane
jo a moment - v neděli 7.5. - DŮKAZ, ŽE KECÁŠ! V neděli bylo osmého! :-p
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
19:59
Lotete: Re: Coo? Proč nahlásit? Mě se to...
silhouette
No tak sem se překlepla. Mám ti poslat pozvánku z TSP a speciální propisovač, které nám tam rozdávali? Můžu ti i ukázat účtenku z benzínky, jak sme kupovali mapu a kdybych měla po ruce elektrický tlakoměr s pamětí, tak ti uložím i hodnoty tlaku mojí mamky v 9 hodin. No Ještě bych sem mohla naskenovat tu pozvánku k přijmačkám a taky by sis mohl zavolat na Masárnu a zjistit si z jejich databáze, že jsem psala testy až v druhém čase.......no....co tak dál ještě.....Jo no vidiš. Taky ti můžu poslat číslo a heslo svého ICQ, všechny čísla na přatele si samozřejmě opíšu a pro jistotu si potom založím účet druhý, kdyby t+ě napadlo mi měnit heslo. Ještě něco chceš? Abys mi věřil?
07:14
ChaniAtreides: Re: Coo? Proč nahlásit? Mě se to...
silhouette
Nejde o to, jestli ti věří, že se to skutečně stalo, ale o to, že to není z IM. Taky bych tady mohla přepsat historku jak jsem se dostala z koncertu v Pardubicích do německých hvozdů a nejen, že mám účtenky, jízdenky a svědky, ale také fotodokumentaci. Tohle není hláška, ale humorná příhoda a jako taková patří do pořadů typu Nikdo není dokonalý a Všechnopárty a ne na Lamera.
20:05
Lotete: Re: Coo? Proč nahlásit? Mě se to...
silhouette
Sorry za překlep. Bylo to 8.5.
23:14
Mat3s_: no a? O.o
silhouette
no a? O.o
Error 101: Signature not found.
01:03
Kouty: jako ze života
silhouette
+ :-)
http://justfuckinggoogleit.com/
11:43
Lotete: Hmm. Tak já nevim. Píšete tu, že...
silhouette
Hmm. Tak já nevim. Píšete tu, že to má být pravdivé, že to má být z nějakého komunikačního serveru a pak něco ve smyslu, že pokud si myslím, že je to vtipné, tak a pobaví to lidi, tak že to sem můžu dát. Tak já nevim teda co tak závažného to porušuje. Je fakt, co v celém znění textu se nadá přímo hovořit o konverzaci jako takové, ale ani mi nepřijde zas tak odlišné, jako když tu někdo píše, že někomu utopil počítač a jediná reakce z druhé strany je ,,hmm" nebo ,,to si děláš prdel", ale pokud bychom odstanili celou komunikaci nicka <b>, pak by se pointa hlášky neměnila. I takovýchto hlášek tu najdete haba kuk a jsou schválené a dokonce oblíbené, což jen nasvědčuje, že tu nejspíš čtenářům ani tak nevadí, kolik se střídá lidí v konverzaci jako spíš pointa. :-)
11:18
ChaniAtreides: Re: Hmm. Tak já nevim. Píšete tu...
silhouette
A zrovna pointa má áčko... mimochodem stále nechápeš význam slova "hláška"...

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1894 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 27 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 57 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 69 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 78 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.