Detail hlášky #60847

<a> sakra, proc ty školní automaty neberou i bankovky?!?
<b> treba proto ze maji studenti hlavne drobny?
<a> já mám hlavně bankovky a nemuzu si nic koupit...:(
<c> Šťastný to student...

Informace o hlášce

Datum přidání: 25. 5. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Vevoda_Wolf (1 hláška)
Hlasování: GRIF, Bakys7, snail, Lidulinka, Tutanken, Queller, Highlander, zelvak, Myska, xkobram, Ondruch, Wolfeek, CrazzYdiot, bady, zuzka2727, Santiago-san, angie-metalbee, Schade105, Wendigo, Zuza-chan, bosorka, CIMBI, tomaspzkp, LittleOmig, Kratter, Potkanice, jirka89, Jinax, Ejmin, smejdy, dominikmatus, Zwelik, Inf1n1tyy, Lepr, Dragonn, Johny--X, srayzka, Morv, Matrin, Dorflow, Lorandel, Weatherman, Kouty, Sousuke_, Pajinka285, Moskva, spiderpig, Croco, wotas, Grill, Piitr, sjetaguma, bradl3y, w3m, Pajasas, Renfri, Dzejna, Bety888, Winters, xjendax, Gregor, KeeperX, Shadow606, lucyen87, tomca, Neuromancer, bartik09, trainmaster, lennyd, popik34, SuPPoRTiDioTS, kocicak, shooter_vm, wannawall, medo24, mikihans, DanBlack, Caaslav, Hartman, Severina, muchula, Svorrok, Mr_Speedy, Sinistra, Shadowmaster, Pooka, hmmc, tomcoko, shitman, selmi, mladek2, pes502, Finarfin, eagle7, Lei, maucelka, krutoslav, BMJackal, SantaSatan, peca, snowflake, mmenie, ChaniAtreides, Dejf21, TheCorrimation, Paul_SK, kikculka, jogino, kocird, Misha1, Gobledon, luciferrus, ChuckNorris, Groove, Jehudo, Lookas, Punkenstein, Monty812, Ozzy, Liman, fallen-cz, Mirator, Snake, priba, Griffon, Snorri, PetrK, Kittenish, Devler, krummerl, fladi, klarka0128, Backup, roset, Anto, Cohen, YDraigGoch, Scr1899, Kapitan 138 pro a Schmeeczko, Maty991, Math3s, Frostys, Doktor, Lucker20, teye, Altarin, HateMePls, Harys, alaqella, scarlaxx, queeny31, soustruh, Zina, MistrBuBak, Kogaku, vasek004, nitram1234, tristaver, Slim2, kuras, kudli, wegas, Blanch, Somzmeteny, kecal_op, Witek, Melian, M4rtin, Ripper, Traitor, fifik87, Nefik, huhulesny, Diplomat, Marcus7, bounick, Hammer, Maddy, WaRi, Dani_California, lerra, Nevermore, riddick09, diktator, DeathsDream, Francys, Sha-a-kaa, romanpazout, Mania, Blast, suah, MartinMasor, duchypuchy, crooty, robbo99, lentiilka, SkyHaven, masozravapalma, Frisbeeman, Alf, fatman, Sed, tubler, Fenris, Danny991, zaefrim, julius, Funin, DarkAngel, Wlk, oboth, kbtmichal, Puni, perfect, shaby, Sarka, kremex, Sotna[A], Taran, Markuus, kapoka, iNs3cT, Niah, SpeOp, mesie, pitufo, dancfeb, freaky_tomato, sevenjetc, sparasis, rain, DarthOptimus, NiaWolf, Altair, Beezer, Filek, Yukina, psykkoman, Widzney, chachan, rotten77, pavelnop, Tewet, pivak, jezzy, sodzer, killka, Diefly, Trny, mugli, dave86, Geret, skriva, tomzi, vlademon, Wabbit, frodlas, Kukac55, steffyno, mord_cour, Sniclman, TidO, tomako9, Addie, Goues, Hi-An, KaseO, azuritko, RYTMUS, t00thy, Eurosamec, Arathi, HotShot, asd5, Xan, GrayLite, Lemra, _Martin_, xificurk, Yur4Y, ScOrPiOn9, Neo, Nashee, ubozak, DARTHPraetorian, mickelangello, tom317, too_sick, Tceld, Rimmer, Suerte, Stickman, joocker, kodl1, kuxa, Zelvi
158 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 41,02 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

14:11
Somzmeteny: Pomáhají ti šetřit
Somzmeteny
Pomáhají ti šetřit.
Praví muži používají Internet Explorer, protože mají rádi výzvu.
14:20
Zidane: Re: Pomáhají ti šetřit
Zidane
Přesně tak. Cokoliv v těchto automatech je PŘÍŠERNĚ předražené oproti tomu, kdyby si to člověk koupil např. cestou do školy.

O tom, že i v superhyper stojí často litrovka pití o pět korun méně než dvoulitrovka, což je občas DOST VELKÝ paradox, ani nemluvím. To si radši koupím za dvacku dva litry než za patnáct litr.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
15:31
Zina: Re: Pomáhají ti šetřit
silhouette
To je ale přece záměr výrobce a obchodníka. Kdyby stál litr 10,- Kč a dva litry 20,- Kč, nekoupil bys víc, než ve skutečnosti chceš. Tedy není to paradox, ale naprosto logické počínání.
17:18
Zidane: Re: Pomáhají ti šetřit
Zidane
Jenže nakonec ty dva litry stejně vypiju, takže čím prodělám? Nebo si snad výrobce myslí, že koupím dva litry, vypiju litr a zbytek vyleju? Ne. Jen prostě nejsem ten typ, co si ráno koupí litrovku za patnáct, dopoledne ji vypije a odpoledne si koupí druhou a utratil třicet korun, když si můžu koupit dvoulitrovku za dvacet a mít to levněji, jediná "nevýhoda" je ta, že se s tou dvoulitrovkou budu celý den vláčet. A to už je detail, radši se vláčet s větší flaškou než utratit v důsledku víc za více menších.

Nebo v hospodě - když velké pivo stojí 20 a malé 15, je tu něco špatně. Ano, žíznivý člověk si radši dle mé logiky koupí velké a tím pádem víc než chce.
Ale zas to vem takhle - chlapi, co tam chodí pokecat nebo třeba na karty či koukat na hokej, jsou pak dřív nametení, protože to nechtějí nechat zvětrat.

Takže si dají tři velká piva a z hospody odcházejí dřív než kdyby si dali pět malých. Malá by totiž pili - na to množství - déle a nebyli by tak rychle napití a dali by si třeba i šesté a sedmé a tím pádem by toho vypili víc než když dají tři velká, cítí, že už jsou cinklí a radši jdou domů. Vlastní zkušenost. Taky bych pil malá piva a vydržel tím pádem déle, ale příčí se mi to, protože pak na stejné množství piva platím víc, takže vypiju méně velkých a jdu domů, protože cítím, že mám dost místo abych dal více malých a v důsledku tam nechal víc peněz.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
14:04
peetersz: Re: Pomáhají ti šetřit
silhouette
eh no jestli to prepocitavas na koruny tak to potom jo :-) to ja si skocim do hospody protoze mam chut na pivo a pokud zrovna nejsem vylozene svorc koupim si radeji vic malych pro jejich chut a ze je muzu pit dele.....nehlede na to ze spousta lidi co jdou do hospody se pripijou a pak vypijou vic nez kdyby byli strizlivy :-)
15:34
Wetrak: Re: Pomáhají ti šetřit
silhouette
Zdá se mi, že se na to nejseš schopnej podívat z pohledu prodejce. Jasněže větší balení, stojí v poměru k malým míň jak už říkal Zina. Vysvětlil to přesně. A k Těm pivům. Jestli si někdy dělal v hospodě víš, že s vyšším stádiem opilosti klesá rychlost, jakou je člověk schopnej pít. To znamená taky záměr. Obchodník radši na jisto prodá velký pivo než dvě malý možná (když si strávník dá druhý). Navíc fakt že po 4 velkejch člověk odchází je zase pro obchodníka lepší než aby tam strávník seděl u malýho piva hodinu a blokoval tak místo novejm zákazníkům...
22:47
llukkass: Re: Pomáhají ti šetřit
silhouette
ja bych si stejne koupil ten dvoulitr abych tam nemusel zas tak brzo jit :)
21:48
SuPPoRTiDioTS: Re: Pomáhají ti šetřit
SuPPoRTiDioTS
My jsme asi divná škola, ale máme jídlo a pití v automatu stejně drahý, něco i levnější než v obchodě :)
I'm here to make people laugh :)
21:02
Ficik: Re: Pomáhají ti šetřit
silhouette
Tohle rozhodne paradox neni, paradox je kdyz litrova flashka tesco energitaku stoji 7 korun a pul litrova plechovka 9. Nebo kdyz velka plechovka trencanskych parku stoji o 5 korun min nez mala. I kdybych nechtel vetsi mnozstvi tak si porad muzu koupit vetsi baleni prebytek treba i vyhodit.
15:15
lerra: Jj, tuhle mě naštval bankovník n...
lerra
Jj, tuhle mě naštval bankovník na MU, kterej bral bankovky jen do tisícovky a já měla u sebe akorát dvoutisícovku /na zaplacení kolejného/. Jako by se nepředpokládalo, že by studenti měli peníze.
Jen nevím, co je šílenější - myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
17:08
Somzmeteny: Re: Jj, tuhle mě naštval bankovn...
Somzmeteny
Vždyť to nikdo nepředpokládá! Já jsem třeba úplně vykolejenej, když mám větší bankovku než dvoutisícovku a zrovna někam nenesu cizí peníze.
Praví muži používají Internet Explorer, protože mají rádi výzvu.
17:20
Zidane: Re: Jj, tuhle mě naštval bankovn...
Zidane
Hnáno do důsledku ti MUSÍ někdo takhle za přepážkou vzít jakoukoliv platnou českou měnu. Takže i pětilitr. Jediné omezení je to, že nejsou povinni vzít drobáky v množství větším než deset od jednoho druhu. Ale pokud řeknou "beru jen do tisícovky, běžte si někam rozměnit", defakto porušujou zákon. Že na ně člověk nemůže a když by se hádal, akorát si ho zařaděj do kolonky "potížista, dát mu to při vhodné příležitosti sežrat", to je druhá věc.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
18:02
Zina: Re: Jj, tuhle mě naštval bankovn...
silhouette
Třeba na MU nemají bankovník za přepážkou, ale jen tak volně postavený někde na chodbě.
18:05
Zidane: Re: Jj, tuhle mě naštval bankovn...
Zidane
jo bankovník je nějaký bazmek? Já si kdovíproč myslel, že to je nějaký úředník, co se stará o pohyby peněz na MU (Masarykova univerzita?), heh.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
14:56
t00thy: Re: Jj, tuhle mě naštval bankovn...
t00thy
Možná že dotyčná osoba měla na mysli spíš mincovník. Neboli měničku.
Hloupý člověk by udělal nejlépe, kdyby mlčel. Ale kdyby věděl, že má mlčet nebyl by tak hloupý.
20:02
lerra: Re: Jj, tuhle mě naštval bankovn...
lerra
Bankovník je mašinka, která od tebe přijímá bankovky a vkládá ti je přímo na účet, ze kterýho se platí třeba kolejné, kopírování v knihovně a tak.
Jen nevím, co je šílenější - myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
14:51
RYTMUS: omg jak taková kravina muže proj...
silhouette
omg jak taková kravina muže projít? wtf
16:01
krummerl: Re: omg jak taková kravina muže...
krummerl
Copak? Štve tě že ta tvoje neprošla? Že tě strýček osahává? Musíš si to léčit tím, že na lamera budeš psát trapný příspěvky?
http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc
15:37
Wetrak: Jinak taky nechápu jak taková bl...
silhouette
Jinak taky nechápu jak taková blbost může projít. Za poslední rok co čtu nejnovější citace jsem snad ještě nedal mínus. Plusů jen pár. (velice dobrý plusuju a průměrný nechávám bejt). Tohle je ale taková lofasovina, že nejde než nemínusovat...
18:48
Vevoda_Wolf: Re: Jinak taky nechápu jak takov...
Vevoda_Wolf
Chtěl bych po tobě jednu věc, přidej taky svou první citaci. Kritizovat je ták lehké...
Nikdy jsem tu nebyl.
19:39
krummerl: Re: Jinak taky nechápu jak takov...
krummerl
Přesně tak... Možná by nebylo od věci povolit přidávání komentářů jen těm, kteří už sami nějakou citaci přidali. Jedna z mála hlášek za poslední dobu která mi přišla vtipná a kritizuje jí někdo kdo sám nic nepřidal...Ubohé
http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc
20:02
lerra: Re: Jinak taky nechápu jak takov...
lerra
To není dobré řešení.

Ne každý má tak kvalitní konverzace, aby je mohl přidávat sem. Tím se akorát zvýší procento odpadu.
Jen nevím, co je šílenější - myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
06:17
krummerl: Re: Jinak taky nechápu jak takov...
krummerl
Pravda, pravda....to jsem nedomyslel :)
http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

Anonym
před 6341 dny

Hláška #2256

<Ichey> musím vymyslet rozlučkov


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1868 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2073 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2288 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 13 hodinami

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 31 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 43 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 61 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.