Detail hlášky #61215

<menewly> hej jako čožeee včerejší jízda vlakem ČD když jsem musel na WC???? nepochopili by jste... otevřete dveře a čumí na vás cosi špinavého, flekatého... až po kouknutí ještě víc z blízka přijdete na to, že je to váš odraz... s mým štěstím, když jsem odklopil prkénko, sedl jsem si, vítr mi začat profukovat díru až někam do krku, jsme zastavili na zastávce... OK... když jsme se rozjeli došlo na věc... OK... JENŽE... nejdřív nevíce kde máte hledat toaleťák a když na to přijdete tak ho pro změnu nemůžete kvůli profukujícímu větru z hajzlu a z důvodu strašného házení, div jsem z tý mísy nespadl, chytit... FAJN... chytit se povedlo.... práce dokonána skoro do konce... ovšem když si chcete umýt ruce, nesmíte točit tím černý jakým si cosi se zoubkama.... to je mýdlo v prášku... musíte sešlápnout pedál pod umyvadlem.. ale to jsem já nevěděl... když jsem na to přišel tak opět bylo skoro nemožné si ty ruce umýt jelikož pokaždý když jsem pustil vodu a natáh ruce, tak vlak začal srašně házet a já div nepropad do vedlejší místnosti??? a nebo z vlaku.... tak to by taky bylo... když chcete spláchnout tak musíte opět sešlápnout pedál, ale ne u umyvadla ale u mísy... na to už jsem přišel celkem rychle .... pro brejlouny a lidi co mají kšiltovku nebo něco drahého v kapsách, pokud budete fascinováni tím otvorem kterým jse vidět až na koleje, bez záklopky ani ničeho podobného, dávejte pozor aby vám tam ty věco nespadli ... vlaky sebou fakt strašně moc rádi hážou ... nebo aby se vám nevrátil toaleťák, který jste před chvíli pustili do přírody ... mno pak už jen zbývá dát dolů prkénka, otevřít, vylézt, zavřít, setřít pot z čela a jít si opět sednout na své místo a začít snít o domácím pohodlném hajzlu ... a když budete mít velké štěstí, tak už si nesednete, protože na zastávce která vám přerušila výkon těžké práce, nastoupilo hóóóódně moc lidí ...

Informace o hlášce

Datum přidání: 1. 6. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: menewly (2 hlášky)
Hlasování: Phoenix, Schade105, kemrovap, wegas, kantare, _Martin_, Dzejna, Rasul_xP 8 pro a Witek, xjendax, tepich, kudli, Parymi, Neuromancer, TheCorrimation, tristaver, soustruh, hailanger, Zidane, koblih99, lerra, Maty991, bosorka, Niah, smrduty_kojot, Enorme, Gohan, a-uz-dost, robbo99, Sha-a-kaa, Modrybatuzek, GRIF, Hajcman, vasek004, Lyachtu, riddick09, Hammer, Bakys7, too_sick, nitram1234, Marcus7, DexterMorgan, Elik7, Markuus, Ejmin, Frisbeeman, fatman, MistrBuBak, Fenris, borcaj, Lucker20, ubozak, Edu, queeny31, Queller, Alf, Danny991, alaqella, M4rtin, Harys, Diplomat, mickelangello, Psycho_O, Winters, daremyth, lilo, hossa, Lorandel, PinkFOX, Georgo, Judzeen, Montechito, Kogaku, LittleOmig, SpeOp, iNs3cT, DeathsDream, Kouty, Ripper, HateMePls, Moskva, Yukina, james125, bradl3y, picis, Frostys, angie-metalbee, Eveni, frlo, wayre, BerendeBracy, rain, Bori5, psykkoman, Renee, Sotna[A], Kabuto5, hAssassin, joocker, Filek, Pankew, hmmc, Nevermore, Widzney, w3m, Slim2, DarthOptimus, burka, menhet, kuras, Tutanken, freaky_tomato, Matrin, Blast, rotten77, selmi, roset, Puni, pan_Inkognito, Ialemos, krutoslav, DARTHPraetorian, t00thy, lenic-ka, popik34, sparasis, peca, pretik, suah, wiwik, Doktor, Wolfeek, LuckyStrike, CIMBI, Egon, Blanch, chachan, Scr1899, Ice_Cube, puki, Dani_California, Beezer, Ondruch, Wendigo, crooty, kecal_op, Santiago-san, pavelnop, jeffsos, DomiBullet, Lee, mattysek_com, LosFilipos, BarneyStinson, Cassidy, Inf1n1tyy, Schmeeczko, YDraigGoch, Tolsimir, huhulesny, zelvak, NaxashiDifisine, Rimmer, kbtmichal, Klotylda, chernobyl, DragoonX, manchman, kapoka, Cureman, Atanono
162 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 2,40 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

20:56
xjendax: To snad ne!
silhouette
Lidi, varování. Je to pouze sepsaný zážitek z používání toalety v českém vlaku. Nic zábavného.
21:17
Gohan: Re: To snad ne!
silhouette
Tak proc to je tady? "Na webu lamer.cz najdete vtipné útržky" kdyz to neni zabavne, tedy vtipne, nema to tady co delat.
01:44
Renee: Re: To snad ne!
Renee
ah dobrý. dik. jinak je to totiž to čemu říkám "wall of text", a docela jsem se toho zalekl :D
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
20:56
kudli: Vzdal jsem to po třetím řádku
kudli
Vzdal jsem to po třetím řádku...přišel jsem o něco?
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
21:01
tepich: Re: Vzdal jsem to po třetím řádk...
tepich
Ano, musíš si přečíst až do konce! *škodolibochicht*
Mé písmo bývalo tučné. Opravdu!
21:04
kudli: Re: Vzdal jsem to po třetím řádk...
kudli
Na něco se sice umřít musí, ale zrovna u tohohle bych nechtěl... Při představě, že poslední, co jsem udělal před smrtí je četba tohohle se mi zvedá žaludek.
Čo bolo, to bolo, čo nebolo, to bude.
21:14
Zidane: Re: Vzdal jsem to po třetím řádk...
Zidane
Tak ty takhle, jo? škodolibost? *vydal se hledat to Savo proti plísním, které nedávno našel a zas ho někam uklidil*
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:01
TheCorrimation: Re: Vzdal jsem to po třetím řádk...
TheCorrimation
To máš celkem výdrž, já po třetím slově.
Ubanánovat! To je ono. Banán je měkký, bude to humánní.
21:11
Eslinecka: Re: Vzdal jsem to po třetím řádk...
Eslinecka
Já jsme to vzdala po informaci, že si sedl ve vlaku na záchod. Už jen ta představa ve mně vyvolala velkou nevolnost. :-!
20:56
Parymi: wtf?
silhouette
Asi sis spletl okno, tohle neni tvuj denicek.
21:08
Jana: Inu, nebránila bych se dlouhému
Jana
Inu, nebránila bych se dlouhému článku, kdyby se v něm skrýval vtipný fejeton, glosa nebo cokoliv podobného. Jenže tento to nesplňuje. Tohle je koncentrovaná nuda v rodinném balení.
"MNĚ se to nelíbí" vs. "MĚ to nezajímá" - cítíte ten rozdíl? | Lokomotiva |
21:21
Araoth: Mimochodem, návod na obsluhu je
Araoth
Mimochodem, návod na obsluhu je na každém záchodě, možná by ti to pár problému ušetřilo... :-P
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
21:24
Zidane: Re: Mimochodem, návod na obsluhu...
Zidane
Při českém "utrhnout návod na cokoliv nebo jízdní řád je děsná sranda, nějakej blbeček po mně nebude vědět co a jak nebo kdy mu to jede a to je krutohustě vtipné" nemusí nutně být.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:59
Araoth: Re: Mimochodem, návod na obsluhu...
Araoth
No když jsem tam byl posledně, tak ten návod byl ve formě rytiny na plechové tabulce a ty se rvou hodně blbě... ;-)
Folklóry - "utfg" 80x, "ajťák" 93x, "neuvěříš" 173x, "blondýna" 201x, "no comment" 230x, "zabil" 244x, , "na lamer/a" 937x
22:01
Zidane: Re: Mimochodem, návod na obsluhu...
Zidane
Už se poučili a opustili nalepovací papíry? Který jsem si (s ZÁCHODU SE NESMÍ POUŽÍVAT, POKUD JE VLAK VE STANICI) chtěl bohdá utrhnout do koupellny, ale po zjištění, že ten pěkně zastaralý tvar "záchodu" (je to správně, ale už trošku zastaralé) byl nahrazen trapným WC, což mě nebavilo, jsem to neprovedl?
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:31
GRIF: Kouknu a co nevidím. Hlášku co m...
GRIF
Kouknu a co nevidím. Hlášku co má x|y délky. Dal jsem mínus a jal jsem se to alespoň přečíst s myšlenkou, že ti tu vynadám za délku. Ale co se nestalo. Já si to přečetl a trochu jsem se pousmál při "ítr mi začat profukovat díru až někam do krku" a "... nebo aby se vám nevrátil toaleťák, který jste před chvíli pustili do přírody" mno... co dodat, mínus je mínus a moc toho nelituji, ale jedna věc mi tam přece jen chyběla. Jakto, že ta zastávka co ti prerušila sraní, nebyla ta na které jsi měl vystoupit?
"Jistota, že jsme inteligentnější než ostatní je povážlivá už proto, že ji s námi sdílí tolik pitomců."
22:02
Zidane: Re: Kouknu a co nevidím. Hlášku...
Zidane
Asi se "jen" držel toho, že "WC (já chci starý tvar "záchodu") se nesmí používat, pokud je vlak ve stanici", protože to buď nebylo akutní nebo nevěděl, že "lepší hovno ve stanici než ve vlastní nohavici".
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
21:48
Ejmin: Už aby ČD koupila ty "vysloužilý...
silhouette
Už aby ČD koupila ty "vysloužilý" vagóny z Rakouska. To bude taková modernizace!
22:14
Zidane: Re: Už aby ČD koupila ty "vyslou...
Zidane
Jojo, to jistě koupila nějaká firma, kterou čistě NÁÁÁÁÁHODOU vlastní manželka či nějaký jiný příbuzný někoho z vedení ČD, takže Rakušáci to prodali za cenu šrotu a to, že si to odvezeme, náš stát za to zaplatil balík a rozdíl půjde do kapes těch, co to domluvili.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
06:18
bartik09: Re: Už aby ČD koupila ty "vyslou...
silhouette
Dneska je moderni hlavne mit na vsechno nazor a vsechno vedet nejlip... Btw ty vagony uz koupily.
14:32
kurzatko: Re: Už aby ČD koupila ty "vyslou...
kurzatko
Za sebe můžu říct, že radši šlapu na pedál, než abych sahala na oslizlé tlačítko těch moderních záchodů. Hází to pořád stejně a v míse šplouchá nažloutlá voda od někoho, kdo přede mnou správné tlačítko nenašel. Uch.
22:37
Judzeen: přestal jsem číct, hned po tom,
Judzeen
přestal jsem číct, hned po tom, co napsal, že si sedl na záchodě ve vlaku ČD. Zvedal se mi z toho kufr
Člověk se nadře než umře a pak stejně umře.
01:05
Bori5: přesvědčí tohle lidi o tom, že t...
Bori5
přesvědčí tohle lidi o tom, že tady ty zážitky nemají co dělat?
Phn'glui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fthagn
01:12
Zidane: Re: přesvědčí tohle lidi o tom,...
Zidane
Nevěř tomu.
Za pravopisné hrubky, wypatlanštinu, přepsané staré vtipy, politické narážky a evidentní gumídky dávám automaticky mínus.
14:29
kurzatko: všechno je jednou poprvé
kurzatko
Ó hrůzo, autor poprvé využil vlakové WC, všichni žasneme. Fakt, že nakonec našel oba pedály, je přímo ohromující. Za chvíli se dočkáme podobně napínavého příběhu, tentokrát z prostředí restaurace s bateriemi na fotobuňku. Zvládne si tentokrát menewly umýt ruce?

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1239 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1544 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1895 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2100 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2315 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 28 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 58 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 70 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 79 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 88 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.