Detail hlášky #63133

<a> Cus, tak co ty tvoje kouzelny papirky? :D
<b> ty vole, normálně cestuju s nima časem
<a> ?? :O :D
<b> jakože když se probudim 2:17 ráno a du se na dvě minuty vychcat a pak se vrátim a sou čtyři, na to bych si ještě zvykl
<b> Ale když se za chvilku probudim znovu a je 23:00, to už je i na mě moc

Informace o hlášce

Datum přidání: 25. 7. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: Downloader (10 hlášek)
Hlasování: Rudla, 1snizek1, Exxclussive, TheJ4K0B, Tutanken, Victor, Schade105, Vevoda_Wolf, scarlaxx, PsychoBahas, Bakys7, Tombi, Jumbo, Enorme, kadibudka, eagle7, Danny_T, kazlik, Kethryn, While, Phoenelix, CrazzYdiot, Wendigo, Diefly, -TooM-, Cercly, tari, Ghulas, STFU, Zubata_zaba, Andysik, Rape, Shadow606, Hroner, Misha1, golemaniak, M4to, Moskva, KamikazeCZ, Ruprecht, Gobledon, LittleOmig, Lu, Stevie, popik34, troSKA, grysom, kikculka, Moria, CIMBI, Dorflow, _m0p_, Notie, pecinacka, Deneb, Renee, psykkoman, luciferrus, afro07, bumbik, Liquor, Mungo, Morv, jardasobo, Dee69, anezkaceska, Vendelina, Atlantis, redvo, smejdy, starbuck, bebo, Putas0000, mickgyver, Dzejna, Pajasas, Beluga, pcleader21, Rillianxx, seffik, JohnyWhooof, Gustafa, sion, Vrchov, Kittenish, Sobi, hellequine, NeilArmstrong, Alexik, Kubis88, enjay, wotas, super_jerk, Kapitan 93 pro a HollyFury, sevenjetc, Altair, Teramon, Frostys, drifterCZ, mmax, fekalmaster, chernobyl, Flyer, noeight, Namoot, S1mon, Inf1n1tyy, Hammer, eagleeye1984, fifik87, Frigi, sparasis, Slim2, soustruh, Schmeeczko, Suerte, Sed, t-fuse, emi, suah, Highlander, Thargas, tik-tak-cz, selmi, Addie, angie-metalbee, Carmen19, Rupikulko, kbtmichal, Santiago-san, DeeDee, Mart-Ule, HateMePls, Rimmer, sawwwer, oboth, razden, pretik, skriva, Bory93, Maty991, matejinho, Slay, ubozak, Ruwik, Tanaki, t00thy, Tina, Cassidy, pavelnop, diktator, Diplomat, too_sick, freaky_tomato, AMD, Lidulinka, mysmff, Trny, crooty, doombo, queeny31, jezzy, unchained, izzi_cz, vasek004, robbo99, Sha-a-kaa, Kogaku, batduck, romanpazout, cha4ser, trepka, Somzmeteny, Micha, smrduty_kojot, despy, Nevermore, Sousuke_, Funin, logout, magalhao, YDraigGoch, DaUr, Kaissy, Maddy, rain, Lukino, teye, Winters, andyo, LudeCZek, jewmi, Harys, chachan, pan_Inkognito, DrHades, Ransom, Unicorn2000, Jenne, Dani_California, Psycho_O, Ciselnak, lerra, Marcus7, theSlayer, burka, bady, SkyHaven, Cureman, tristaver, MartinezZ, Alf, ChaniAtreides, Foo_Fighter, MallBare, stalucie, M4rtin, DarkAngel, Vidlos, Cernunnos, Nathaniel, Danny991, arxarios, shitslayer, Sotna[A], grungelover, TolSinion, silvergold, perfect, Spiderwoman, gredo, DreiPunkte, Coolak, Eslinecka, hagy, Filek, Justice, ChuckNorris, donny, BMJackal, Tannie, frlo, kanci, lentiilka, lilo, Witek, kafcak, mesie, Markuus, HOLAS, Fenris, Lee, koblih99, Caaslav, zoca, MistrBuBak, fatman, Miel, Michus001, Ialemos, w3m, Paul_SK, Taufic, iNs3cT, shaggy, Alve, bradl3y, yoghurt87, michelle90210, robdrak, Mania, DeathsDream, Zina, Wabbit, Ice_Cube, Skoll, DarthOptimus, kuras, krutoslav, iqtiqe, Puni, the-punisher, DragoonX, alaqella, CernyJezdec, mnemotechnik, def84, Traitor, Tceld, Zelvi, Allka, psychous3
199 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 26,77 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

10:27
Frostys: Divím se, že ti lidi o sebe nema...
silhouette
Divím se, že ti lidi o sebe nemají strach. (Teď nemyslím hlášku, ale obsah) :)
10:33
sevenjetc: Já nechápu, že se to líbí tolika...
sevenjetc
Já nechápu, že se to líbí tolika lidem, mně to přijde smutné.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
10:38
Victor: Re: Já nechápu, že se to líbí to...
silhouette
Náhodou, vzhledem k úrovni fronty... je to docela vtipné. Akorát je škoda, že pokud to projde, tak se z toho takřka jistě stane hláška dne.
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
12:10
x-csm: Re: Já nechápu, že se to líbí to...
silhouette
Mě to smutné nepřijde. LSD je netoxické, nelze se jím předávkovat, není návykové. Pouze existuje malá šance, že se z toho člověk zblázní, pokud k tomu má předpoklady. Ale nic není úplně bez rizika. :)
13:51
sevenjetc: Re: Já nechápu, že se to líbí to...
11:47
Mart-Ule: Aha, takže ode dneška se plusuje...
Mart-Ule
Aha, takže ode dneška se plusuje vše, co je o něco lepší, než odpad? Za mě mínus.
„Většina lidí jsou jako špendlíky - hlavičky na nich nejsou to hlavní.”
14:28
Winters: Re: Aha, takže ode dneška se plu...
Winters
Jo presne takhle to tu chodi. Stale pomalu ale jiste je u kazde hovadiny napsano, o proti prumeru dobry. Mezi slepymi jednookym kralem. Perlicka na smetisti. Proste tyhle sracky se objevuji porad a prochazi jedna vetsi picovina za druhou. Jak muze nekdo srovnavat oproti odpadu co sem chodi ? tak neschvalujme vsechno dokud neprijde neco co je opravdu vtipne ...
Je to jen muj nazor a nikomu jej nevnucuji
15:29
Mart-Ule: Re: Aha, takže ode dneška se plu...
Mart-Ule
Naprosto souhlasím. A zaručeně nikdy neodplusuju skoro odpad. :)
„Většina lidí jsou jako špendlíky - hlavičky na nich nejsou to hlavní.”
13:20
Foo_Fighter: Ja to nechápem, mohol by mi to n...
silhouette
Ja to nechápem, mohol by mi to niekto vysvetliť, než dám mínus? Možno potom dám aj plus.
In Z. we trust
13:20
sevenjetc: Re: Ja to nechápem, mohol by mi...
sevenjetc
Vzal si drogu a prospal den.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
14:47
Frigi: Re: Ja to nechápem, mohol by mi
Frigi
To mě právě mate. Nezdá se mi, že by LSD uváděla člověka zrovna do stavu ospalosti. Navíc i při velké dávce přestává působit po šesti až osmi hodinách, takže buď je tím papírkem míněno něco jiného, než by mě fakt zajímalo, v jakém stavu ten člověk byl, když si to bral...
14:49
sevenjetc: Re: Ja to nechápem, mohol by mi
sevenjetc
Vzal si ve dve kouzelny papirek. Ubehla "chvilka" a byly ctyri. Tak si sel lehnout (pravdepodobne po odezneni nejvetsi sjetosti) a vzbudil se az vecer.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
14:52
Victor: Re: Ja to nechápem, mohol by mi
silhouette
Vzhledem k působení LSD si dovoluji pochybovat o tom, že "prospal" celý den. Spíš probděl.
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
18:11
Foo_Fighter: Re: Ja to nechápem, mohol by mi
silhouette
Moc o tom neviem, ale na wiki som sa dočítal, že to vyvoláva ospalosť.
In Z. we trust
21:58
Frigi: Re: Ja to nechápem, mohol by mi
Frigi
No nevím, ale já ospalý rozhodně nebyl ani v pět ráno...
13:39
1snizek1: Jo aha, já četl papriky, tak se
silhouette
Jo aha, já četl papriky, tak se nedivím, že mi to nedávalo smysl. I když ono nedává smysl ani teď...
14:04
YDraigGoch: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
YDraigGoch
No, nebuď smuten, já si dát papriky, tak mi taky uteče den, ani nebudu vědět jak... nebo bych spíš radši nevěděla, jak ten den bude utíkat...
Ináč - děti děti... LSD je netoxické, nenávykové, nelze se jím předávkovat - to je asi jediné vtipné cosi, týkající se hlášky!
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
14:39
error414: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
ale to je pravda, LSD je opravdu netoxicke, nenavykove.
14:41
Victor: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
Stařenko, stařenko.... Jakožto člověk odborně znalý:
LSD je sice toxické a lze se jím i předávkovat, ale rozhodně není návykové. Tedy, o nic víc než například přežírání - nemůže tedy dojít k fyzické závislosti, kterou vídáme třeba i u cigaret.
Jinak, předávkovat se LSD je nesmírně těžké a vyžaduje to buď vědomý pokus o (sebe)vraždu nebo popletení si drogy třeba s fruktózou.
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
14:44
sevenjetc: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
sevenjetc
No ono i to přežírání je návykové a může člověka, zabít, když se to vezme kolem a kolem, moje matka se pokouší o postupnou sebevraždu koblihama už dobrých 30kg.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
14:57
Victor: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
O tom naprosto nediskutuji, nicméně stejně jako v případě marihuany se nejedná o fyzickou závislost - tělo si na látku (enormní porce jídla, LSD, Marihuana, Čokoláda) nezvyká a organismus tuto látku ke svému fungování nevyžaduje. (narozdíl od cigaret, alkoholu, ale i cukru)
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
15:39
sevenjetc: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
sevenjetc
To by mě zajímalo - od kolika cigaret denně je to už fyzická závislost? Zkoušela jsem to googlit, ale názory se různí, někde píšou do tří, někde do šesti, někde je jich až deset, ale to už je půl krabičky a to mi přijde dost.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
16:05
Victor: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
Ono to není o množství. Pamatuji, jak nám svého času vedoucí komunity alkoholiků říkál - To, že dáte 4 láhve vodky za týden, to nemusí být alkoholismus. Alkoholismus je, když Vám začne vadit fakt, že tenhle týden si je dát nemůžete. S cigaretami je to stejné: jsi závislá pokud po nich "bažíš", tedy na ně myslíš signifikantní část dne ve chvílích, kdy k nim nemáš přístup a při jejich vysazení (v rámci hodin-dnů-týdnů) je posouváš na žebříčku hodnot stále výš a výš (např. Jdu na schůzku s milenkou/milencem a vím, že příjdu buď pozdě nebo tak-tak. Rozhodnu se, že dotyčná/dotyčný počká, protože než abych jel ze své zastávky tramvají, tak si radši zapalím, dojdu na další zastávku pěšky a nastoupím až tam.).
Není to tedy o počtu cigaret, spíš o přístupu k nim. Znám případ člověka, který již 3 roky fetuje pravidelně kokain a nemá na něm závislost (což je skoro zázrak) a jsou známy případy lidí, kteří si kokain dali jednou a stali se závislími. Proto zkrátka nelze konstatovat jedno číslo (mj. ženy obecně zneužívají menší množství látky než muži a jsou závislé).
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
16:07
Victor: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
Jej, tam je ale chyb :-). Naštěští jen těch gramatických.
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
18:55
sevenjetc: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
sevenjetc
Tak v tom případě závislá nejsem.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
19:10
Victor: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
To si myslí hodně závislých lidí :-). Dá se to ověřit jedním způsobem: Velká část kuřáků přes léto nekouří (pokud by tě zajímalo proč, dej vědět, vysvětlím, akorát s tím nechci zbytečně zaclánět, kdyby to nikoho nezajímalo), avšak každý kuřák má určité období v roce, třeba zkouškové období na VŠ, kdy kouří víc. Najdi si toto své období a zkus první polovinu z něj nekouřit. Pokud se Ti to povede a nebudeš přehnaně bažit, dá se říci, že takřka jistě nejsi závislá. Pokud se Ti to nepovede, nebo budeš bažit tak, že to bude narušovat Tvůj výkon, jsi závislá.
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
22:14
Aggie: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
Aggie
Člověče, nenapsal jsi něco, co bych si mohla přečíst? Mám na mysli něco delšího, než je, řekněme, slohovka.
02:19
Victor: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
Napsal, a když jsem to asi před půl rokem sumíroval, zjistil jsem, že je toho překvapivě hodně. Otázka je, jaké téma by Tě zajímalo.
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
10:24
Aggie: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
Aggie
Mě zajímá úplně všechno, ale nejvíc asi věci kolem inteligence. Jinak mám v profilu mail, abychom nebyli až příliš OT.
06:38
Zina: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
Mne by zajímalo, proč část kuřáků přes léto nekouří. Nikdy jsem to neslyšela ani nikoho takového neznám. Jinak s tím popisem závislosti souhlasím, po nikotinu bažím ve všech ročních obdobích. Jen si nejsem jistá, zda je to opravdu u nikotinismu stejné jako u alkoholismu. Dovedu si přesdtavit, že někdo vypije čtyři lahve vodky týdně a nevytvoří si návyk, moc se mi ale nezdá, že by někdo vykouřil čtyři krabičky cigeret týdně a též si návyk nevytvořil. Ale asi je to, jako skoro u všeho, velmi individuální.
10:39
enjay: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
enjay
To také nechápu, s tím létem.
Je fakt, že ve velkých vedrech člověk nemá takovou chuť a že to člověka vysušuje.
Ale spíš bych to tipoval na to, že ti lidé co mají v létě volno, nemají žádný strest z práce, nebo spíš ze školy, tak nepotřebují kouřit.
Což se mě ale netýká, já kouřím, protože mi to chutná a tak jsem na tom závislej a je mi jedno, jestli je vedro, až se mi potí zuby, nebo mi omrzaj ruce ve vánici, stejně si zapálim :)
14:52
Victor: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
Je výzkumně ověřeno, že lidé průměrně spotřebují přes léto méně cigaret, nežli v jiných ročních obdobích (zde je nutno dodat, že se jedná o obecný trend - ten se samozřejmě nevztahuje na individuální případy, dále se do toho nezapočítává kouření na "pařbě", protože tam dochází většinou ke zvýšené konzumaci a to víceméně bez ohledu na roční období).
Existuje několik teorií, proč tomu tak je, já zastávám názor, že se jedná o kombinaci všech těchto faktorů a možná i nějakých dalších.
První je již zmiňované vedro - kouř z cigaret je teplý a dehydratuje, organismus pak nemá za vyšších teplot takovou chuť.
Poněkud kontroverzní teorie (německá) také říká, že sluneční záření v letních dnech dává organismu vyšší množství látky, která substituuje nikotin - dělá se na to nějaký výzkum za účelem vývoje efektivního abstinenčního suplementu, ale přiznám se, že tomu příliš nerozumím.
Pak je tady teorie sníženého stresu - drtivá většina lidí zvládá lépe problémy a méně se stresuje právě v jarních a letních měsících (naopak dlouhodobě depresivní jedinci během jara páchají nejvíce sebevražd, protože zatímco nálada ostatních se zlepšuje, ta jejich nikoliv a oni tak již nemají tak silné potvrzení v okolí). A protože lidé více kouří, když mají problémy, nad kterými se cítí stresováni, kouří logicky v letních měsících méně. U ZŠ, SŠ a VŠ studentů zde pak ještě hraje roli fakt, že je (obecně) v podstatě vůbec nestresuje přes léto škola v porovnání se zbytkem roku.
Předposlední mě známá teorie je evoluční: Třebaže jsme se jako lidé rychle civilizovali, tak jsme neprošli nijak zvlášť silnou evolucí od té doby, co někoho prvně napadlo "dát si korunu na hlavu". Takže stále čerpáme útěchu z ohně, stále se rádi sdružujeme ve skupinkách, které nám skýtají větší ochranu před okolním světem. A cigareta, to je oheň a z určité části případu i sociální záležitost. Jenže v létě, které máme zakódované jako "bezpečné období hojnosti" tuto potřebu zkrátka nemáme.
Poslední je teorie atraktivity a výkonu. Kuřák prostě není schopen podávat stejné fyzické výkony jako člověk, který podstoupil stejnou průpravu a je stejně geneticky vybaven, ale nekouří. Tahle teorie funguje, samozřejmě, hlavně implicitně.
Holt, vybrat si může každý :-).
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
14:55
Victor: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
Ad evoluční tie - tuto potřebu v létě zkrátka nemáme tak silnou, přesto ji samozřejmě stále máme.
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
15:08
Zina: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
Děkuji za vysvětlení.
14:56
YDraigGoch: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
YDraigGoch
Já ještě přidám teorii, že pokud se to týká léta a pokud byla sledována prodejnost a ne přímo dotazováni jedinci, pokles mohl způsobit prázdninový odliv platících zákazníků. Ale zase - to by měl vyrovnat příliv turistů.
Tak jak? Jsem silný nekuřák, takže jaké to je kouřit v zimě nebo v létě nevím... zajímavé téma!
Love has teeth; they bite; the wounds never close. No word, no combination of words can close those lovebites.
18:10
Victor: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
silhouette
Nene, jednalo se skutečně o dotazníkovou metodu stylem semilongitudinálního výzkumu na 2000 lidech, návdavkem byla jištěna ještě 4 průřezovými studiemi.
Kromě toho, třebaže nejsem expert, tak si myslím, že získat údaje o prodejnosti od všech výrobců a o všech značkách.... by bylo možná i nemožné.

Jinak Aggie, ozvu se asi až příští týden, neb jsem mimo Prahu jen s notebookem a co mám, mám na pevném PC.
Nemám rád gumošílence a lidi, co si sem jen chodí honit... id.
18:15
Aggie: Re: Jo aha, já četl papriky, tak...
Aggie
Úplně v pohodě, na zajímavé materiály ke čtení si počkám ráda.
15:58
MartinezZ: A já pořád jaký kouzelný papírky...
MartinezZ
A já pořád jaký kouzelný papírky? To řeknu rovnou, feťák (-).

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1212 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1517 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1867 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2072 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2287 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

Zelvi
před 30 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 42 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 51 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 60 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 68 dny

K hlášce #72023

Já nesnášim eelona, ale tesly js


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.