Detail hlášky #63227

<a> /Trnavsky-fanusik-zomrel-cestou-do-Sofie.html
<a> vystrcil sa zo stresneho okna autobusu a vykrikoval, ked vosli do podchodu, o ktory ho treslo a zabilo. nech mi dakto hovori, ze sportovi fanusikovia nie su dementni...
<b> "Horná časť kabíny autobusu bola od krvi a častí mozgu nebohého."
<a> Odtrhlo mu hlavu, ale oni mu este davali CPR
<b> ktovie, do coho mu dychali. ci rovno do krku?

Komentář: darwinova cena, nekorektny cierny humor

Informace o hlášce

Datum přidání: 28. 7. 2011
Kategorie: Hlášky
Autor: nicre (8 hlášek)
Hlasování: racenko, Meander, tari, hocikto19, RiBo, unreed, bady, huhulesny, panpatejl, jerzi, psykkoman, chazz, Beluga, reuef, MelkorNemesis, Eurostoxx, Deia, Derrotado 18 pro a popik34, Exxclussive, chachan, Wendigo, Jenne, Math3s, teye, Deneb, chernobyl, pan_Inkognito, LittleOmig, sevenjetc, Micha, Myrdin, Rimmer, CIMBI, Diplomat, PetrK, romanpazout, Schmeeczko, Goodlike, smrduty_kojot, trepka, DaUr, Hammer, Inf1n1tyy, izzi_cz, While, aiwi, Teramon, Dovi, kapoka, krummerl, Scr1899, Niika69, t00thy, Frostys, Dee69, queeny31, elephant, duchypuchy, razden, Nevermore, wegas, Zina, Highlander, krutoslav, doombo, HateMePls, joocker, Moskva, Rudla, grolldir, Bblack, oboth, super_jerk, LudeCZek, Foo_Fighter, bosorka, HollyFury, Hans, TmaSvetlo, noeight, Mart-Ule, Funin, Slim2, Sniclman, Santiago-san, sparasis, Shaya, selmi, robbo99, Trny, Cercly, STFU, Lolek95, vorobeika, Blanch, ibex, tristaver, Vevoda_Wolf, jezzy, sarik00, Alf, Harys, ALiEN, Maty991, PavlinII, Ryom4, lennyd, M4rtin, DavisFled, kafcak, batduck, mysmff, Eslinecka, ubozak, mmax, LosFilipos, Sed, suah, Flyer, Dani_California, angie-metalbee, S1mon, seffik, Ondruch, CernyJezdec, grysom, tomzi, DreiPunkte, sion, Lekan, sangrila, kobylik, Kittenish, Danny991, Celer, cha4ser, speedy89, genesiss, Witek, Beezer, Somzmeteny, andyo, frlo, soustruh, crooty, Sotna[A], logout, TooM, Eveni, Renee, zelvak, Puni, tik-tak-cz, strops, freaky_tomato, Justice, dadla, kbtmichal, t-fuse, MallBare, grungelover, Ciselnak, ccaaggii, Tannie, Liquor, Vendelina, MartinezZ, Yukina, Kogaku, Bakys7, Carmen19, Lorandel, lilo, luciferrus, pretik, Pooka, Neuromancer, MistrBuBak, iNs3cT, Frit, lentiilka, Universal, Ripper, Suerte, Winters, DeathsDream, Coolak, Mania, arxarios, Mat3s_, Chigakure, CrazzYdiot, DarthOptimus, rain, hmmc, bugme, Ice_Cube, Cureman, machulka, hellequine, Norton, Ruwik, kuras, Nobodies, Luck08, marw, Shadow606, puki, Tutanken, Bendom, michelle90210, DragoonX, alaqella, yoghurt87, Doktor, Traitor, Tceld
199 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 5,31 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

13:11
Bblack: To robi alkohol a nie ze je spor...
Bblack
To robi alkohol a nie ze je sportovy fanusik, ty dement.
"I wish people who have trouble communicating would just shut up." - Tom Lehrer
13:19
chernobyl: Re: To robi alkohol a nie ze je...
chernobyl
No upřímně, fotbaloví fanoušci se nikdy zrovna klidnou povahou a intelektuálním vystupováním nevyznačovali. Ty policejní kordony u Edenu při každém zápase o něčem svědčí. Když jdu nakoupit, tak to radší obcházím obloukem.

PS: Aby tu nebyly pře, jsem taky fotbalový fanda, ale ztřískat se a dělat bordel u mě není adekvátní způsob oslavy vítězství.
Nemám rád lidi.
13:22
Bblack: Re: To robi alkohol a nie ze je
Bblack
Ale mas rozdiel futbalovy fanusik ligy zo zapadnej europy a vychodnej, velmi dobre to vidiet na zapasoch anglickej ligy a napr slovenskej, kde u nas chodia "fanusikovia" len kvoli bitke na zapasy a nie kvoli futbalu.. A to neznamena ze o kazdom sportovom fanusikovy bude niekto pisat ze je dement.
"I wish people who have trouble communicating would just shut up." - Tom Lehrer
13:24
Bblack: Re: To robi alkohol a nie ze je
Bblack
+ nehadzem vsetkych do jedneho vreca, tiez som fanusik a nechodim na zapasy kvoli bitkam
"I wish people who have trouble communicating would just shut up." - Tom Lehrer
13:22
Teramon: Re: To robi alkohol a nie ze je
Teramon
V takřka každé sociologiské skupině jsou lidé, kteří jsou agresivní a je o nich prostě víc slyšet než o těch, kteří se chovají slušně. Příklad: před lety byl u sídliště nějaký hip hopový festival. Pár tisíc lidí v klídku, 20 blbců, co posprejovali vše v okruhu 1 kilometru. Hádej o kterých se psalo v novinách.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
13:36
chernobyl: Re: To robi alkohol a nie ze je
chernobyl
To samozřejmě chápu, ale srovnej hudební festival (klidně i ten větší), kde potkáš pár desítek policajtu a sem tam ochranku a přesto se tam můžeš procházet zcela bezpečně, versus zápas Baník - Slávie, kde máš policie víc než fandů a i tak tam lidé končí s rozbitou hlavou. Mezi sportovními fandy je bohužel těch hovad víc.
Nemám rád lidi.
14:05
elanius: Re: To robi alkohol a nie ze je
elanius
Na hudobnom festivale asi faktor rivality nehrá významnú úlohu. Usporiadať tak v jednom termíne na jednom javisku koncert dvoch interpretov rozdielnych žánrov, ktorí majú početné fanúšikovské zázemie, to by sa to mlelo.
A predsa sa netočí !
14:20
chernobyl: Re: To robi alkohol a nie ze je
chernobyl
Mno Colours of Ostrava, Votvirak, Zavirak, Sázavafest, České Hrady, Majáles, Okoř, Open Air - tam jsou naprosto všechny žánry. Na všech jsem byl v různých ročnících a všechno OK.
Nemám rád lidi.
14:27
elanius: Re: To robi alkohol a nie ze je
elanius
A musel niektorý interpret bojovať o miesto na pódiu s iným interpretom?
A predsa sa netočí !
13:23
sevenjetc: Re: To robi alkohol a nie ze je
sevenjetc
Když jsme minule šli s kamarádkou z Hradčanské na Letnou do čajovny, chvílema jsme měli pocit, že by se nám bývalo bylo vyplatilo jít spíš po nábřeží, než projít kolem stadionu Sparty. Ještě teď mi naskakuje husí kůže, když si vzpomenu na ten hlasitý křik a smrad vyčpělého piva směrem od skupinek tam mířících.
Wibbly-wobbly, timey-wimey.
22:20
Judzeen: Re: To robi alkohol a nie ze je
Judzeen
ty jsi dobrý, na jednu stranu řeknš, že fotbalový fanoušek se klidnou povahou a intelektuálním vystupováním nevyznačuje a naproti tomu sám sebe označíš za klidného fandu. Tak jak to je? Myslels to tak, že jsi neinteligentní a neintelektuální? Nebo se jen zamotal do teorií a hypotéz a ovlivněn hlavně TV NOVA jsi všechny, včetně sebe, naházel do jednoho pytle?:)
Člověk se nadře než umře a pak stejně umře.
15:24
mysmff: Já do Edenu na fotbal chodim, al...
silhouette
Já do Edenu na fotbal chodim, ale nejsem ten neinteligentní fanda, co jen řve a ničí vše kolem sebe, já si užívám fotbal.
Jinak myslim, že Darwinova cena má lepší kousky, než je tohle
15:51
nicre: pozrite
silhouette
co si budeme navravat. ultrafanusikovia su znami tym, ze su to hovada. a tvrdit, ze su to mierumilovni intelektualni je smiesne. jedna lastovicka leto nerobi, ale stovky ozratych nasilnikov bohuzial ano. a tu mate link na posudenie, ci to nie je na darwinovku... http://trnava.sme.sk/c/5994684/trnavsky-fanusik-zomrel-cestou-do-sofie.html
07:54
Vrchov: Líbí se mi, jak tu každý začne h...
silhouette
Líbí se mi, jak tu každý začne hanit fotbalové fanoušky, ale přitom sám na fotbale nikdy nebyl a když ano, tak nestál mezi nima v kotli. Holt někteří nedokáží pochopit, že pro někoho je fotbal víc než život...

@Bblack: Porovnávat anglickou ligu se slovenskou (českou, maďarskou, srbskou) je jako porovnávání jablek s hruškama... Zkus se v Anglii na stadionu mimo kotel postavit a do pěti vteřin u tebe budou dva stewardi a řeknou ti, že buďto si sedneš a nebo tě vyvedou a přijdeš např. i o permanentku ;)

Já sám jsem fanoušek Baníku Ostrava, chodím do kotle, jezdím po republice na výjezdy... Náš kotel se od opilců a podobných individuí distancuje, bohužel novináři čekají jen na to, až se někdo takový objeví, aby mohli udělat senzaci (viz. náš zápas v Brně, kde z vlaku při vystupování vypadl namol opilý "fanoušek" a média z jedné fotky udělali senzaci o tom, jaké jsme hovada...). A nemyslím si osobě, že bych zrovna byl nějak méně inteligentní. Jen prostě není nad pocit stoupnout si do davu tisícovky dalších lidí a začít společně zpívat chorály...

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1238 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1543 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1894 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2099 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2314 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 26 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 57 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 68 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 77 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 87 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.