Detail hlášky #67573

<a> Víš, jak jsem byl na horách u holek?
<b> no . . .
<a> tak sme s terkou leželi celou noc a kecali a smáli se atd.....no a já jí chtěl poslat tuto SMS: "Včera to bylo moc fajne snad si to někdy zase na nečí posteli zopáknem ".....jenže sem to omylem poslal mojí :D:D:D
<b> LOL, tak to nasere A Co ona na to.?
<a> :D:D sem se z toho vykecal
<b> Měl jsi jí říct, že jsi sháněl někoho na trojku, tak jsi dělal takový "Příjmací pohovor"

Informace o hlášce

Datum přidání: 25. 2. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: aligaaator (2 hlášky)
Hlasování: arxarios, matrix17, Fun1k, Allka, Majkl26, maryjane 6 pro a hanule7, Schmeeczko, TolSinion, Bendom, Rimmer, bender123, MKlein, toop, peanutka, Maty991, vasek004, chearius, Najte, Alf, razden, Ripper, vinczenzo, DanDan, Trny, Sha-a-kaa, HateMePls, WolfCZ, Petriik, kbtmichal, tristaver, frlo, chernobyl, DivkaHromu, Michalowic, queeny31, Aggie, broty, Chosen, jumbee, smrduty_kojot, alaqella, Altair, angie-metalbee, Niah, kudli, Harys, MartinezZ, kapoka, sparasis, DarkAngel, Scr1899, Hroner, PikoPirat, Wlk, SPOK, Universal, KaseO, Moskva, Kriz22, WaRi, def84, LosFilipos, Dyfer, Cercly, gebik, Foo_Fighter, jiripudil, Tceld, mecakar, Lorandel, PavlinII, izzi_cz, Rupreecht, suah, Justice, Brambor, shadowinek, LittleOmig, bradl3y, Mari05, maddenmichele, Renee, Hammer, ZdenekH123, zelvak, Witek, freaky_tomato, kecal_op, cha4ser, Ninjer, karlosnet, Kogaku, jardasobo, DMRaper, yannush, PHiLiPZ, zgrossl, Marcus7, Boxtra, Kawka, Zuza-chan, Sed, Ondruch, crooty, lerra, Mirator, pavelnop, radsem, Ciselnak, Coolak, Danny991, TheCorrimation, Sturnus, DrBrain, robbo99, bratix, Trungsi, james125, jezzy, rewo, Moony, tomcoko, DeathsDream, cacadore, Diplomat, DARTHPraetorian, BlastFX, Svorrok, Dx, unchained, Sousuke_, Neuromancer, masozravapalma, kapriiik, Loty, perfect, rallyemaniac, ChromN, Pista_Hufnagl, PetrK, Tannie, MistrBuBak, ilyria, hellequine, SmallMongoose, Crazy_Ivan, Rukof, Finarfin, Bigi, soustruh, Ejmin, jurda, caarymary, wegas, Sotna[A], Ryom4, Faloleen, Lee, fatman, Lorddreath, miloso, GRIF, Daeron, lilo, MegaCHLUP, ciakval, Shadow606, sliwowitz, M4rtin, Namoot, Dan, romanpazout, ladys91, Somme, Blanch, Kukensius, ubozak, lentiilka, mikla, carbondioxide, Marsian, Puni, Feenix, genevieve, FrenkyB, MessY
180 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 1,49 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

17:31
jumbee: Třeba jsem žárlivka žárlivá, ale...
jumbee
Třeba jsem žárlivka žárlivá, ale mě by naštvalo i to, že můj leží s nějakou jinou celou noc na posteli... :D
18:44
def84: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
def84
Vykecal se... tak by si ani nevěděla, jestli ležel s jinou na posteli...
Ale, že zrovna to poslal svojí slečně... jak nečekané...
Stultitia excusationem non habet.
18:45
jumbee: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
jumbee
Jestli si myslíš, že z takový sms se dá vykecat tak, aby si holka myslela, že s žádnou nikde neležel, tak jsi jen další naivní chlap :D.
19:20
hanule7: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
silhouette
Ožral se na něčí posteli s kamarádem? Pomáhal kamarádovi stavět novou postel? Dělali tam s kamarádem kotouly? Dívali se spolu na posteli na fotbal? Mi ta sms zas až tak zavádějící nepřijde. Asi bych se teda hodně divila, kdybych ji dostala od svého, ale u mě by se asi taky vykecal:) Ale pravděpodobně budu jen další naivní holka...

Defe, docela často mi chodí sms od mojeho určené jeho kamarádům, jeho mamce, nebo spolupracovníkům:) A já si myslím, že to je určitě tím, jak na mě pořád všude myslí *jupiii* :-D
20:00
Mari05: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
Mari05
Ach, ta ženská fantazie. :D Ale moc pěkně si to vyložíš. Kdyby takových jako ty bylo víc, tak není tolik rozchodů, kvůli žárlivosti.
Life is joke and you are the punchline.
20:08
Rimmer: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
Rimmer
To by nesmelo bejt tolik dementnich porekadel typu "Nezarlis? Nemilujes!"...
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
20:41
hanule7: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
silhouette
Jo no:) Neříkám, že ve mě nikdy žádný střípek žárlivosti není, ale když se mi něco nelíbí, tak se snažím představit si, že to dělám já s nějakým svojím kamarádem a naráz mi to přijde úpně normální (například povídat si a smát se celou noc, zatančit si spolu na plese, povídat si s bývalým, ...), a ne hned udělat scénu. A myslím, že ve vztahu je daleko důležitější než žárlivost důvěra.
22:18
hanule7: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
silhouette
* ve mně
22:03
def84: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
def84
Jak píšeš ty krásné výmluvy, tak ty jsem měl na mysli... :)

Tak mě to možná příjde divné, protože HTC maj dobře vymyšlené sms... takže tam se skoro snad ani nedá poslat sms někomu jinému :)

A k jumbee... ne nejsem naivní, a nejsem ani F-16... To, že ty asi budeš http://praseparty.cz/_soubory/stihacka_z_2_svetove.JPG tak ano takovým se pak těžko něco vysvětlí, když za každým rohem vidí jak je ten jejich podvádí... :)
Stultitia excusationem non habet.
22:29
hanule7: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
silhouette
K HTC jsem se zatím nedostala, až mi přestane sloužit telefon, co mám, tak zase začnu přemýšlet, jestli pro mě má nějaký chytřejší vůbec cenu, nebo ne:) A teď, když píšu zprávu a dám odeslat, tak mi telefon nabídne poslední kontakty se kterými jsem si psala, takže při troše nepozornosti a automatiky hned pošleš tomu poslednímu. Nebo se ještě stává, že to pošleš tomu o kom píšeš ve zprávě ("měj se a pozdrav Lojzu" -> odeslat -> Lojza -> OK).
22:41
def84: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
def84
Jo to jsem si uvědomil až potom... :) Ale HTC to má tak, že si otevřeš konverzaci, a tam píšeš sms, je to něco ve stylu icq... :) Takže když chi psát někomu, tak si otevřu okýnko s tím dotyčným... :)
Stultitia excusationem non habet.
23:19
hanule7: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
silhouette
Jop, to má i můj, ale má i "normální" zprávy a pokud zrovna na něco konkrétního nereaguju, je pro mě pohodlnější a rychlejší psát v těch "normálních", než se proklikám do konverzace, tak mě to stojí nervy a nepodařilo se mi ji dát do žádné "rychlé volby" - buď to nejde, nebo jsem lama :)
09:41
Pista_Hufnagl: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
silhouette
Nojo, jenže když sis s tím člověkem ještě nepsal, máš leda možnost vybrat ho v kontaktech a zadat psaní sms (tzv varianta nespletešse), nebo díbneš na Nová SMS, napíšeš, a příjemce vybereš následně - a přesně tady je prostor pro to, co popisovala hanule7. Samotnýmu se mi to už párkrát podařilo. Nicméně - nejvíc by mě zajímalo, jak že se z toho teda vylhal.

P.S. Co dělá rýmička :)
Prznění mateřštiny neodpouštím. // A jen tak mimochodem - Blanch mi třikrát (!) podržela. Kdo z vás to může říct, pánové? Áha?
15:13
def84: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
def84
Tož rýmečka dobrý... ale kašlíček a teplotka... to mě trápí :(
Stultitia excusationem non habet.
14:38
jumbee: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
jumbee
Stíhačka fakt nejsem :)). Jsem si jistá, že můj nemá důvod bejt nevěrnej a tak se nebojím :D. Ale možná si myslím, že by se nevykecal prostě proto, že jsem nikdy neměla chlapa, na kterým bych po nějaký době vztahu nepoznala, když kecá :D.
14:42
jumbee: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
jumbee
Ale prostě nejsem zrovna fanda "přátelství mezi mužem a ženou":). A to třeba i když vím, že z jeho strany o nic nejde, tak tu holku to může zmást a může si něco myslet... Sama se nikde neprocházím jen ve dvou s nějakým kamarádem a neležím s ním na posteli, přestože můj mi stačí a o nikoho dalšího nestojím... Když někam s kamarádama, tak ne jen s jedním na "rande".
15:10
def84: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
def84
Tak to jsem rád... Ale nevím jak ty, ale já někdy napíšu schválně takovou sms, která se dá vyložit jinak... A pokud mi ženská věří, tak se z toho dá vykecat... :) Ale beru todle obecně..., tady chlapec zneužívá důvěry... což není pěkný... :)
Stultitia excusationem non habet.
15:45
hanule7: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
silhouette
<a> Víš, jak jsem byl na horách u holek?
... taky tam byl za více holkama a ne jen za jednou. Ale mohlo se stát, že zbytek stačil "odpadnout" a do rána to vydrželi jen ti dva.

A vztah mezi mužem a ženou... Tak například: pokud má můj kamarádku, kterou zná daleko dýl než mě a mají spolu opravdu jen kamarádský vztah, ona přijede po dlouhé době domů a obvolává známé, kdo jde na pivo a jediný kdo může je můj chlap, tak přece mu to nezakážu jen proto, že je to MŮJ chlap:) A neříkej, že nemáš žádného kamaráda, se kterým bys měla bližší vztah a přitom ani jednomu z vás nešlo o intimitu. Prostě vztah jako sestra-bratr. Já v tom nevidím nic špatného.
Jóóó, kdyby prokecal v posteli noc s holkou, kterou půl hodiny předtím poznal v baru, tak by si pak asi mohl doma rovnou sbalit svých pár švestek a jít papá, ale kamarády / ky mu zakazovat nebudu...
16:53
jumbee: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
jumbee
Já mu nezakazuju nikdy nic, nejsem jeho máma, ale partnerka :). A záleží jak kterou kamarádku. Jsou kamarádky, které roky doufají, že jednou si všimne, že jsou tady pro něj (fakt takový zoufalky se kolem mýho vyskytujou) a tak nejen, že nechci, aby s nima byl sám (ale řeknu mu důvod a když mi věří, tak ok a když ne, tak ať klidně jde, jeh věc :)), ale ani se s nima nechci potkávat s ním, protože pak mám pocit lehce nenáviděné. ("Ty sis jen tak přišla odnikud a jsi s ním už takovou dobu a my roky čekaly a nic." :D)
17:21
hanule7: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
silhouette
Jo, tak to chápu. Naštěstí žádné takové jsem si v našem okolí nevšimla:) Je fakt, že má spíš kamarády, ale těch pár kamarádek, co má, jsou fajn holky a žádné slepice:)
02:50
Judzeen: Re: Třeba jsem žárlivka žárlivá,...
Judzeen
no já bych tomu taky nevěřil, ale když nedávno kámoš kecal přes fb se spolužačkou a na tom fb ji byl schopný přesvědčit, že státnicovou otázku nemůže vypracovat, protože mu nejde internet a ona mu to zbaštila, tak od té doby věřím, že vykecat se dá ze všeho :)
Člověk se nadře než umře a pak stejně umře.
21:46
Boxtra: Poslali jste někdy lehce lechtiv...
Boxtra
Poslali jste někdy lehce lechtivou zprávu místo příteli svojí babičce? ...
To se pak teprve vysvětluje... :/
Někdo vtipný je, někdo není.
12:27
mmn: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
mmn
Já svým přátelům lechtivé zprávy neposílám, a myslím, že ani většina ostatních lidí to tak nedělá. Takže já bych to asi taky příliš nechápal, ani v posici toho přítele.
Nevolte zmrdy.
12:39
mecakar: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
silhouette
(posici? O.o)
Myslíš, že zamilovaní si neposílají lehce lechtivé zprávy? Tady hádám řítel = boyfriend... A vážně bych nechtěl aby babičce došlo jak ji miluju.
12:56
mmn: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
mmn
Zamilovaní (=milenci) ano, přátelé obvykle nikoliv. Přítel = friend, milenec = boyfriend.
Nevolte zmrdy.
14:00
mecakar: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
silhouette
Měla raději napsat kluk, a nemuseli jsme se tu hádat o prdu...
16:22
Boxtra: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
Boxtra
Omlouvám se za nejasnost, u nás (a nejen u nás) se říká: Toto je můj přítel.... a když to řekne holka o klukovi, tak se to bere jako "boyfriend".
při představě "Ahoj tati, tohle je můj milenec" ... :D
Někdo vtipný je, někdo není.
16:35
mecakar: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
silhouette
U nás taky, to ten/ta nahoře má problém :( :D
16:38
Boxtra: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
Boxtra
Ale když se nad tím zamyslím, tak je to opravdu trochu divné.
Můj vyvolený je "můj přítel" a několik mých kamarádů, kteří jsou pro mě nad ostatními kamarády jsou mí přátelé... :/
Někdo vtipný je, někdo není.
17:07
hanule7: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
silhouette
Musíš to odlišovat naopak:) Ti, co jsou nad ostatními, jsou kamarádi, zbytek jsou známí:-P Jinak přítel mi přijde pro "boyfriend" jako jedno z nejlepších označení. Kluk - moc pubertální, milenec - moc o sexu, partner - jako kdyby to byl nějaký obchod, starý / mladý - vyloženě hloupé, chlap - trochu bez citu, zlatíčko - přeslazené, milý - trošku zastaralé... Ale záleží na situaci, někde se hodí to a jinde tohle:)
17:38
Boxtra: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
Boxtra
:D to bys měla dát na wiki...
Jinak já mám známé - lidi, co potkávám, pozdravím, prohodím pár slov o počasí, politice, pak kamarádi, zajdu s něma na pivko, podniknu nějakou špatnost, pojedu třeba na vandr a nakonec přátelé, lidi, kterým věřím, můžu se na ně spolehnout..
Někdo vtipný je, někdo není.
20:14
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
velmi_vtipny_navstevnik
"Kluk" ve smyslu "ten, s kým chodím" je vhod do určitého věku, tak po pětadvaceti už je to takové jazykově nešťastné :)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
20:17
Boxtra: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
Boxtra
Pak přichází na řadu "pán, se kterým chodím" následován "postarším pánem" ? ;)
Někdo vtipný je, někdo není.
22:37
mmn: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
mmn
Proč to dělat jednoduše, že...
Nevolte zmrdy.
23:22
Boxtra: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
Boxtra
Asi už je na mě moc pozdě, nedochází mně na co narážíš...
Někdo vtipný je, někdo není.
15:45
mmn: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
mmn
Na používání slov, které mají primárně jiný význam, když existuje naprosto jednoznačné označení daného. Jako třeba označovat milence (konkubína/cokoliv) přítelem. Rozmazává se tím pak význam toho slova, které k tomu (nevhodně) použiješ. Všichni vědí, o co jde, tak proč to prostě zamlžovat tím, že řekneš "Ahoj tati, tohle je můj přítel", i když všichni vědí, že to není jen přítel.
Nevolte zmrdy.
08:03
Boxtra: Re: Poslali jste někdy lehce lec...
Boxtra
Já bych to spíš řekla tak, proč říkat, že je to můj milenec, když to není jen milenec.
Pro mě slovo milenec začíná a končí v posteli a sráží to význam člověka, se kterým několik let žiju a plánuju žít.
A pokud vím, tak všichni vědí, "o co jde" když to řekne holka o klukovi, že je to její přítel.
Podle mě tu došlo k jakémusi posunutí významu slov, k čemuž během času občas dochází.
Někdo vtipný je, někdo není.
22:03
Fun1k: Plus
Fun1k
Přijímací pohovor :D
12:40
fatman: Stejně šlo jen o chlubení
fatman
Chtěl ses vytáhnout, že máš "svoji" a ještě jsi ležel na posteli s nějakou terkou.

Kategorie


Přihlášení


Hláška dne

berounskej
před 2527 dny

Hláška #73876

<a> Kocoure půjčila jsem si ten


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1234 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1539 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1889 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2095 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2310 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 22 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 52 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 64 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 73 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.