Detail hlášky #67632

<a> Hej trošku si ten vál jedu pořád dokola jaks mi ho posílal
<b> Ani nemluv.. jedu ho tak po 4 a trošku House fall,,, nebo spíš neighbour collaps
<a> Seš sám doma co :D
<b> no kurva... aji flašky mi na stole poskakujou :D
<!> Has gone offline
<!> O hodinu později
<a> Kdes byl ?
<b> Ani se neptej.. ten dementní soused mě vyškubnul kábl od netu a vzal si ho dom... ale když zjistil,že ten song hraje pořád a 10x hlasitěji,tak tam najednou za půl hoďky byl zpátky :-D

Komentář: Hromadná přípojka aka Songy v PC :D

Informace o hlášce

Datum přidání: 2. 3. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Rockyi (3 hlášky)
Hlasování: Crix, anezkaceska, majlos91, Erwin, nevim333, maryjane, Dzejna, smejdy, mdonaat 9 pro a Chosen, Diplomat, angie-metalbee, Sed, Winters, MKlein, Rimmer, Teramon, bratix, Loty, BlastFX, Cureman, Toblakai, Rupreecht, izzi_cz, Dyfer, smrduty_kojot, vooten, Inf1n1tyy, Somme, mhx47, kbtmichal, kecal_op, toop, PavlinII, Ondruch, SmallMongoose, ajwn, Alf, chearius, Alessa, Witek, vinczenzo, Micha, Atanono, sevenjetc, jumbee, Maty991, peanutka, Harys, mecakar, Hroner, Blast, bubhak, ZdenekH123, freaky_tomato, soustruh, Suerte, kidli, Radmen, cacadore, Danny991, Dx, robbo99, ErrorJoe, Renee, queeny31, HateMePls, TolSinion, yannush, chernobyl, SPOK, wegas, bender123, Tikov, M4rtin, Bendom, Sotna[A], zelvak, Tceld, Schmeeczko, Justice, monica03, razden, Ripper, DeathsDream, DanDan, darebak464, sparasis, tristaver, Kriz22, 11wizards, MartinezZ, cha4ser, DARTHPraetorian, frlo, def84, Piskvor, Najte, Markuus, lerra, Sha-a-kaa, Lorandel, Mari05, Rukof, Suril, LosFilipos, TheCorrimation, Zuza-chan, popik34, SantuS, jiripudil, Marcus7, suah, matrix17, hanule7, Boxtra, bradl3y, MistrBuBak, Coolak, Slim2, radsem, DrBrain, Allka, velmi_vtipny_navstevnik, sladkovodni_vodni_uzaver, Mat3s_, CrazzYdiot, Neuromancer, arxarios, Somik, roset, Finarfin, vilg, WolfCZ, Dovi, pocitujlasku, CZ_StRider, Tlustej, Sturnus, Michalowic, chachan, fatman, Matesss, Moskva, DivkaHromu, nitram1234, miloso, ESESEL, ReginaPhalange, Ciselnak, Kogaku, riddick09, Bigi, Lorddreath, Lee, kebec, mikla, Hammer, alaqella, carbondioxide, GRIF, Blanch, ubozak, Marsian, lentiilka, Puni, Feenix, genevieve, FrenkyB, MessY, Zelvi
161 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 2,81 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

14:30
Chosen: Další trotl,
silhouette
co nepochopil princip sluchátek.
14:36
Rimmer: Neuveritelne drzej a dementni so...
Rimmer
Neuveritelne drzej a dementni soused, jak se vubec opovazil ti skubat kabel jen proto, ze svou hudbou burcujes celej barak... Zazaluj ho!
Seznam zhrzených autorů: http://www.doodle.com/vgwv5qr5qwyf9hf3
15:49
Witek: Re: Neuveritelne drzej a dementn...
silhouette
Vcil si muzes do svyho seznamu pripsat dalsi jmeno :)
Šáhni si na zem, ať víš, kde skončíš.
14:37
Teramon: Držím palce sousedovi
Teramon
Držím palce sousedovi.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
15:12
Taboard89: Pokud by mě nějakej machýrek odv...
silhouette
Pokud by mě nějakej machýrek odvedle prudil jakejmasi nesmyslně ohulenejma elektrosračkama, tak bych asi nezůstal jen u vytržení káblíku......Takže dvojitý mínus-jednak za tupou omezenost, a hlavně za naprostou nevtipnost.
15:16
Taboard89: Re: Pokud by mě nějakej machýrek...
silhouette
Nemluvě o tom, že by sis zasloužil ještě třetí za to, že píšeš jako Pakůň hřivnatý.......
15:30
Aggie: Sousedovi přeji trpělivost, až s...
Aggie
Sousedovi přeji trpělivost, až se hošík naučí masturbovat, bude mít klid.
16:12
Teramon: Re: Sousedovi přeji trpělivost,...
Teramon
Jen aby u toho zase neměl repráky naplno, aby profesionální hekání neznělo přes celou ulici.
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
15:59
jumbee: Hahahaha. Je tak vtipný, že si n...
jumbee
Hahahaha. Je tak vtipný, že si normální lidi nemůžou ani doma v klidu číst nebo dělat svoje věci a musí mít na uších sluchátka, aby jim nebouchla hlava z "hudby" někoho, kdo o sluchátkách asi nikdy neslyšel.
16:17
ZdenekH123: (sprosté slovo)
silhouette
Rockyi: Musím to napsat, ale jsi totální, dementní dámské přirození a mít tě za souseda tak ti nevytrhnu jen kabel od netu, ale vyhodím jističe a narvu ti do análního otvoru to co tam nikdy nemělo být.
Jak tu je napsáno moje svoboda začíná a končí tam kde začíná svoboda druhých. Až se tohle naučíš chápat možná něco z toho co tu je v diskuzi napsáno pochopíš. A nebo začneš honit.
18:19
velmi_vtipny_navstevnik: *cenzurováno*
velmi_vtipny_navstevnik
Další kre.én, co si myslí, že je v paneláku sám a může si dělat, co chce.

Potřeboval bys souseda, co by ti po té půlhodině bez řečí místo vrácení kabelu dal pořádnou pěstí, pak by se ti snad rozsvítilo. A ještě bych, být tvým sousedem, poté nešťastnou náhodou zakopl o kabel od počítače či něco podobného tak nešťastně, že by se ti toto zařízení skácelo ze stolu a rozbilo.

Pak by sis možná uvědomil, že tvoje svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého a pokud ty si myslíš, že si můžeš dělat, co chceš, může se taky stát, že si to bude myslet někdo silnější než ty a pak se budeš divit.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
18:21
velmi_vtipny_navstevnik: Re: *cenzurováno*
velmi_vtipny_navstevnik
Oprava, ne v paneláku. Ale tím hůř, pokud bydlí v řadovém domě a i přesto to rušilo sousedy, to už je od souseda na facku z každé strany.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
16:07
Sed: Re: *cenzurováno*
Sed
To je každodenní norma všude (krom toho, že ne každý to dá na lamera, že), ale nikdo nenapsal, že místo toho jít na to s prosbou utišení upozornit, jde rovnou na věc nějakým vypojováním pojistek (či co to bylo), takovému sousedovi bych napráskal taky.
---
A teď příklad:

Nedávno jdu vyvenčit psa, čekám minutku na výtah, svítí, že někde na patře stojí, tak si říkám, že půjdu pěšky (ty 4 patra mne nezabijí, jsem mladý, zdravý, nemocného psa na kyčle vezmu do rukou, ačkoli to nesnáší), dojdu dolů do přízemí a nějaká stará krávka se tam vybavuje se sousedem, drží si dveře, jakoby byly od jejího bytu, a nic ji nesere.

Taky jsem ji hned neskřípl tu její drzou hubu do těch dveří, nebo nepodpálil byt, ale řekl jsem jí, že by to příště mohla urychlit, popřípadě řešit jinde.
----

Takže mi chceš tvrdit, že v tomhle případě by nezasloužili přes rypák oba dva?
Kappa
18:48
BlastFX: Lidi, nemínusujte Rockyiho komen...
BlastFX
Lidi, nemínusujte Rockyiho komentáře! Zmizí a lidi, co neměli to štěstí vidět to naživo, přijdou o všechnu legraci.
I believe in power of Windows Vista.
22:19
hanule7: Re: Lidi, nemínusujte Rockyiho k...
silhouette
:'( takže jdu pozdě?
14:09
BlastFX: Re: Lidi, nemínusujte Rockyiho k...
BlastFX
Vypadá to tak, skoro všechno už je pryč.
Teď už tu jen chybí peanutkův komentář, že si připadá jako Blitz :D
I believe in power of Windows Vista.
19:12
himself: Šmankote, co to je za polochytré...
silhouette
Šmankote, co to je za polochytrého vztekače?
Toto je podpis
19:12
beran: Sousedské srandy
beran
Tohle znám. Začíná to pokusem o slušnou domluvu, ale končí to autem bez výfuku ve 4 ráno pod oknama a cirkulárkou v neděli od 6, hned jak skončí noční klid.
Kdo chce kam, chuj s nim...
20:54
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Sousedské srandy
velmi_vtipny_navstevnik
Lepší je ta cirkulárka, s tím nic nenadělá. Na auto bez výfuku může volat policajty pro rušení nočního klidu a to bys, pokud tě nachytají při činu, blbě vysvětloval. Cirkulárka nebo vrtání pokud možno bezpříklepovkou v šest pět v neděli ráno a vrrrr vrrrr vrrrr a užij si to hajzle, my si užívali tuhle, s tím už nenadělá nic. A jen by si mohl zkusit přijít stěžovat, že ho ruším.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
20:57
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Sousedské srandy
velmi_vtipny_navstevnik
Ano, já si teď taky ohulil písničku, která "to prostě potřebuje", ale předtím jsem mrkl po hodinách a kdyby přišli sousedi s prosbou, ať to ztlumím, udělám tak nebo si nasadím sluchátka. Ono kdybych já byl svině s tím, že "teď ještě můžu a polibte mi", mohlo by to skončit tím, že oni by v šest pět začali vrtat a "teď už můžu a polib mi" aneb co sám nerad, druhému nečiň.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
21:34
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Sousedské srandy
velmi_vtipny_navstevnik
A stejně tak mě jakožto člověka nemajícího v lásce psy slušně řečeno štve sousedovic pudl či co je to ta jejich kudrnatá bestie, co ňafe jak na klíček kdykoliv s tím vylezou na chodbu, ale tak v nočním klidu to není, tak nebudu dělat zbytečný zle, jen jednou šli venčit snad v deset deset večer a to zas nebudu svině, zákon či vyhláška by sice byl na mé straně, ale dělejte si zle se sousedy, se kterými máte roky žít vedle sebe, to by pak mohlo skončit vrtáním či jinou hlučnou činností v šest pět ráno v neděli, protože už můžou, člověk musí prostě uvažovat, jestli se mu stížnosti nemůžou nějak vrátit stížností na to, co sám obvykle dělá či by byl rád, aby ostatní nedělali, ač mohou.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
20:20
def84: Bydlí v baráku a přesto ruší sou...
def84
Bydlí v baráku a přesto ruší sousedy? o.O Na to je jednoduchá odpověď, jak už tu psal beran... ale nejlepší je řezat železo kotoučovou pilou... nebo si jen tak ze srandy čistit míchačku za pomocí trochy štěrku...
Stultitia excusationem non habet.
20:59
Mari05: No, po jedné zkušenosti se souse...
Mari05
No, po jedné zkušenosti se sousedkou, kdy jsem měla puštěný trochu více nahlas repráky a ona mi koštětem začala bušit na parapet ( bydlím v paneláku ), jsem se už víckrát o nic podobného nepokusila a v ten moment jsem spíše chtěla najít lopatu a zahrabat se hluboko pod zem, než to psát na lamera. Ale tak, každý jsme jiní ^^ Jo jinak, mínus dávám né kvůli tvé drzosti, ale jen prostě proto, že ta ,,hláška" není vtipná.
Life is joke and you are the punchline.
21:37
velmi_vtipny_navstevnik: Re: No, po jedné zkušenosti se s...
velmi_vtipny_navstevnik
V kolik hodin to bylo?
Mimo noční klid či blízko této době bych si řekl cosi o polibku na hýždě a pokud má nějakou prosbu stylem "od toho a toho času do toho a toho času mi spí dítě, nehlučte prosím", ať mi to řekne osobně, pak budu vědět, oč jde a přizpůsobím se.

Jinak mimo noční klid nějaké bušení ignoruju, protože nevím, proč je bušeno, ať mi to přijdou říct. Pak se po domluvě klidně přizpůsobím, stačí říct.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
10:45
Mari05: Re: No, po jedné zkušenosti se s...
Mari05
Asi kolem osmé večer, už přesně nevim, je to nějaká doba. Dítě nemá a žádná promluva neproběhla, jenže je hodně výbušná, jak jsem se dozvěděla od lidí a já nestojím o někoho, kdo mi tu bude 24 hodin denně bušit na okno. Ale jednou jsem si už musela došlápnout, protože jsem stěhovala nábytek z pokoje do pokoje a ona mi přišla vynadat, že ji ruším, i když to bylo odpoledne.
Life is joke and you are the punchline.
00:48
sladkovodni_vodni_uzaver: Re: http://cutestuff.co/wp-conte...
silhouette
Every seal should disapprove such a thing.
00:49
Erwin: berte to s nadhledem ;)
silhouette
Kdyby jste bydleli na koleji......tak by vás to vytrénovalo :P... tohle beru s nadhledem... jednou dělá hluk nějaký soused a někdy já ;). Když to není každej den tak by to měl soused překousnout a ne dělat dusno!!! (a na truc dám plus... protože kdyby mě někdo přišel buzerovat tak bych udělal přesně to samý!!... pořádně to vohulil... ať si má na co stěžovat!! )
01:32
sladkovodni_vodni_uzaver: Re: berte to s nadhledem ;)
silhouette
Potřeboval bys souseda stejného jako ty, aby to taky kdykoliv vohulil a když by sis přišel stěžovat, vohulil bys to just o to víc. Ono by se vidělo, kdo z vás má větší výdrž - anebo jestli to dřív nesnesou chudáci okolní sousedi. Že je soiused ču... a dělá randál neznamená, že ho můžu dělat já, on to totiž neslyší jen ten, kdo dělal randál tuhle a tedy "může držet hubu", sousedi bývají i z druhé strany, aspoň v paneláku. A slušnost je prostě slušnost a snažím se tím řídit. PO desáté večer mám hudbu na dle mne "rozumné hlasitosti" a zatím si sousedi nestěžovali a kdyby, zamyslím se a pokud by to nebyla vyložená buzerace, ztlumím to. Ono nikdy nevím, jak jsem tu řekl, kdy by začali vrtat v šest pět ráno čistě aby "tak a užij si, hajzle, my si užívali tuhle" - co sám nerad, druhému nečiň.
03:34
Rockyi: Však jo poďte do mě
silhouette
Jo však jo pustě se do mě :-).........před rokem a půl sem resuscitoval jeho manželku a nikdo mi za to medaili nedal.... myslím,že bych to nikomu nepřál mít skoro mrtvolu pod rukama a dívat se jen na to,jak ztrácela dech a měla hypotermii.... Nakonec přežila ...a myslím si ,že mi stejně ten soused něco dluží bez ohledu na to že mi donesl flašku vína :).... jako jo Hate me more... mě je to jedno lidi :) klidně se navážejte dál...
06:43
Aggie: Re: Však jo poďte do mě
Aggie
Tak jsi splnil občanskou povinnost a co jako?
09:59
xjendax: Re: Však jo poďte do mě
silhouette
Že jsi záchránil jeden lidský život je fajn, ale pak ho následně otravovat hudbou na plný pecky mi přijde dost low. Zkus si to "vohulit" ve škole ve třídě, někdo po tobě hodí botu, učebnici, nebo židli, a přijdeš třeba na to, kde jsi udělal chybu ;)
11:44
DanDan: Re: Však jo poďte do mě
DanDan
To ale nesmí být u nás ve škole v prváku, protože tam mu to spolužáci ještě více zesílí... Jefajn o přestávce neslyšet své slova jenom proto, že ve vedlejší třídě si prváci pouští techno na plné koule...
Ten s kapsou... Je zpět!
09:54
def84: Re: Však jo poďte do mě
def84
Hmm... tak prvně si resuscitoval a pak ses jen díval? o.O tak si vyber co z toho...
A soused ti dluží? bych řekl, že spíše sousedka... a ty ji ještě takhle otravuješ...
Stultitia excusationem non habet.

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1240 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1545 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1896 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2101 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2316 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 29 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 59 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 71 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 80 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 89 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.