Detail hlášky #67879

<a> a o čem byl ten film?
<b> o chlápkovi kterej dostal trest smrti a o tom co prožíval před popravou
<b> stejně to musí být hnusný dostat trest smrti… vědět že umřeš
<a> no jo, to ti pak úplně pokazí zbytek života

Komentář: jo, kápnul na to

Informace o hlášce

Datum přidání: 1. 4. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Xaladriel (23 hlášek)
Hlasování: khedy, ciakval, Dovi, okovanec, maucelka, vilg, barney33, filom3n, vinczenzo, CrazzYdiot, Adri, Aggie, Dott, Kriz22, Lei, Coolak, Ghulas, Witek, bosorka, kanci, Tommij, Rukof, Mervin, Zuza-chan, KaseO, Pajasas, Neuromancer, rallyemaniac, frlo, DARTHPraetorian, Dorflow, mike2406, Piskvor, Bety888, OmeGa, Sousuke_, BlastFX, hAssassin, Ondruch, lennyd, Loxcom, kazlik, Hamagen, DAran, Katand, cinderella, aewin_cz, Tutanken, kuras, chearius, Gobledon, nitram1234, Anti, Ciko, blink_fan, zgrossl, Eurostoxx, LosFilipos, despy, eagle7, zuzka2727, Pajusa, Ayume, zemko, TidO, Renee, Hroner, krutoslav, DivkaHromu, novytmolik, Rocker-Tialk, carlos05, Lorandel, Isador, Lidulinka, Metlina, smejdy, Duraththor, Miguel, matrix17, NightwaIker, Schade105, finnean, ChromN, Radek9, Slay, e-litt, Dejf21, FlloiD, Morv, Nadneseny, Matesss, CindyChambell, Remetak, kurzatko, Slavek, Lukino, Cercly, saft, ReadyHC, Kagero, domvala, zelvak, rendlik, Milda90, dzonhy, Cubis, lerra, PandaVonMaty, Mishar, Puni, GRIF, SpaceAce, indigomejor, Ruprecht, Inf1n1tyy, Kapitan 117 pro a horry, Sha-a-kaa, Najte, zakolu, Marcus7, hanes87, smrduty_kojot, popik34, SPOK, Schmeeczko, tik-tak-cz, nevim333, Ripper, yannush, HateMePls, Atanono, freaky_tomato, Rupreecht, razden, Somme, rain, kecal_op, ZdenekH123, Sed, kbtmichal, PetrK, Rimmer, Niah, Sotna[A], Notie, Altair, Faloleen, ladys91, suah, Chosen, queeny31, Tceld, Hammer, TolSinion, cacadore, AMD, Wlk, Diplomat, redog, MKlein, majlos91, Edu, emkac, MistrBuBak, DrBrain, Blanch, Harys, Maty991, angie-metalbee, jumbee, fatman, Kogaku, Crazy_Ivan, vooten, Dx, Bakys7, arxarios, shaby, Winters, radsem, Foo_Fighter, Micha, Rudla, bubhak, PikoPirat, Einherjar, WolfCZ, Stevie, Slim2, Maddy, perfect, kudli, shitcool, selmi, Flad, Kolouch, codex, hmmc, Yukina, romanpazout, steinham, hellequine, scarlaxx, ErrorJoe, def84, NiaWolf, Ejmin, Petriik, chachan, Atlantis, Cureman, Hombre, Moskva, pavelnop, izzi_cz, M4rtin, wegas, Boxtra, strops, robbo99, diktator, lilo, Hi-An, DanDan, sevenjetc, Herda, jing-jang, Bendom, tristaver, bratix, PavlinII, SantuS, t-fuse, Scr1899, Sib, masozravapalma, Justice, Datel, chernobyl, Cejda, Kylee, HotShot, julius, Mackie, Smrsta, FrenkyB, ReginaPhalange, sliwowitz, kapriiik, SmallMongoose, peanutka, alaqella, bender123, Eveni, ubozak, teye, Janca, richie_troll, Korialis, sg_sysel, sparasis, Fremaner, Somzmeteny, joocker, Suerte, wailord, Feenix, Zelvi, genevieve, nwkt, Komaar, Stickman, YDraigGoch, Elephie, Vevoda_Wolf, Einhasad, Marsian, MessY, SkweerookL
164 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 36,02 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

20:43
Sed: Trapný apríl
Sed
Trapný apríl.
Kappa
20:49
Sed: Re: Trapný apríl
Sed
A není to nic proti téhle citaci. Jde o trapáky, kteří se snaží udělat nej- (domysli si svou koncovku) výstřelek z lidí, jenže mnohem lepší jsou ty osobní. Tohle jen lidi otravuje. Ale nejtrapnější byl pokus TV Prima o koupi ostrova v Řecku - sérioznost debilů se opět ukázala. PS: ale pacman loni se mi líbil, to přiznávám, možná jen, že opakovaný vtip není vtipem.
Kappa
21:09
Matess91: Re: Trapný apríl
Matess91
Lamer dělá apríl každý rok, takže nevím čemu se divíš, rozhodně to je opakovaný vtip, když je to úplně něco jiného než loni. ;)
"Jen dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost.. s tím prvním si ovšem nejsem tak jistý" Albert Einstein
22:13
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Trapný apríl
velmi_vtipny_navstevnik
Opakovaný vtip? Tak to bych tě chtěl vidět, co bys rok co rok vymýšlel, aby to nebylo "opakovaný vtip". Pacman loni byl něco jiného než letošní přehazování písmenek. Co bys udělal ty jako admin lamera, povídej? Vypnul server s tím, že končíš, nejsou peníze atd.? TO už na jiných serverech také párkrát bylo, takže i to by byl opakovaný vtip. Takže?
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
22:48
Sed: Re: Trapný apríl
Sed
Nápadů by bylo. O to vůbec nejde. Jdou udělat zajímavé a vtipné věci, které nikoho neotravují. Třeba, že admin přidá nějak inkognito špatnou citaci, pro kterou naprogramuje opačné hlasování pro +- a náhodné generování kladných komentářů nám, kteří bychom cokoli pod takovou citaci napsali. A nikde to nekritizuji, den to vydržím, nevím kde jste to zase pobrali, jediné co jsem napsal je, že opakovaný vtip není vtipem.
Kappa
23:09
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Trapný apríl
velmi_vtipny_navstevnik
A to je náhodou dobrý nápad, přidat nějakou blbou citaci a udělat jí otočené hlasování, čili záplava mínusů by se měnila v záplavu plusů, tohle by si měli admini přečíst a někdy to zrealizovat :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
23:13
Sed: Re: Trapný apríl
Sed
A tímhle (hlavně vzhledem k následujícímu příspěvku ve frontě, kdy jsem si řekl, že jestli tu padne něco na téma aprílu na lamer.cz, tak si dám pauzu od diskuse ve frontě) ukončuji dočasně své působení. Nashledanou.
Kappa
00:27
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Trapný apríl
velmi_vtipny_navstevnik
To ti mohlo být jasné, že i přes aprílový žertíček znepříjemňující psaní a tedy i vkládání hlášek tu něco padne, já jen čekal, kdy a jak velká pochvovina to bude.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
15:11
Suerte: Re: Trapný apríl
Suerte
bohužel ti to moc dlouho nevydrželo trole
Non omnes eadem mirantur amantque. Ne všichni obdivují a zbožňují totéž.
16:22
Sed: Re: Trapný apríl
Sed
Jééé. :-) Můj stalker stále žije. :-)
Kappa
22:19
Ninjer: Re: Trapný apríl
silhouette
Jo tak těch 25 pro je aprílovskej žert? Už jsem si říkal...
08:49
Hammer: Re: Trapný apríl
Hammer
Nevim jestli trapny, ale par citaci dostalo minus jelikoz sem myslel ze to neni cesky a nechtel to lustit :D
I'm not weird. I'm limited edition
00:23
velmi_vtipny_navstevnik: Co je na tom hnusnýho,
velmi_vtipny_navstevnik
všichni přece víme, že umřeme. Sice nevíme kdy, ale víme, že umřeme. A koneckonců ani odsouzenci k smrti nevědí, kdy přesně umřou, kolikrát už se stalo, že čekali na popravu roky, takže jaký je rozdíl mezi odsouzencem k smrti a tím, kdo právě čte tento příspěvek? Oba vědí, že zemřou, ani jeden nevědí, kdy přesně...rozdíl veškerý žádný :-)
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
00:47
rur: Re: Co je na tom hnusnýho,
rur
Nicméně odsouzenec tuší, jak zemře a proč zemře. Odpadají mu takové ty strachy, co máme my ostatní, třeba že ho přejede auto nebo dostane rakovinu...
12:31
Teramon: Re: Co je na tom hnusnýho,
Teramon
Rozdíl v tom bude, protože lidé mají běžně tzv. "iluzi nesmrtelnosti" - ty sice víš, že uřeš, racionálně, ale v každodenním životě s tím nepočítáš - jdeš pro rohlíky a přemýšlíš, jestli si je dáš s marmeládou nebo se šunkou, ale nemyslíš na to, že tě přejede autobus. Plánuješ, že se o víkednu sejdeš s kamarády, ale nepočítáš s tím, že hospoda lehne popelem a všichni tam uhoříte. Čili nějaký psychologický dopad tam je, proto je i podle judikatury ESLP příliš dlouhé čekání v cele smrti považováno za mučení (to byl případ chlápka, co byl v cele smrti snad 17 let).
Ze zbytečných komentářů se mi ježí chlupy. Včetně těch na chlupech.
13:31
velmi_vtipny_navstevnik: Re: Co je na tom hnusnýho,
velmi_vtipny_navstevnik
To je pravda. Nehledě na to, že pokud se říká takové to "trest smrti je lepší než doživotí, protože co s lumpem, v pětadvaceti někoho brutálně zabije a my ho budem klidně padesát let živit z daní?", tak příliš dlouhé čekání je nelogické. A že to musí být na palici, to musí. Nevědět, jestli pro mě přijdou už zítra nebo ještě ne...
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1241 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1546 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1897 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2102 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2317 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 30 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 60 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 72 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 81 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 90 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.