Detail hlášky #67903

<a> Dívala jsi se včera na jste to, co jíte?
<b> Jo, a?
<a> No, jak ta ženská zhubla a za odměnu dostala proměnu v tom kosmeťáku.
<b> Jo. Sem ji po té proměně ani nepoznala.
<a> Právě. Kdyby předtím vykradla banku, tak si tam ty prachy dneska může jít s klidem uložit :)

Informace o hlášce

Datum přidání: 4. 4. 2012
Kategorie: Hlášky
Autor: Keoki (7 hlášek)
Hlasování: lilo, Eurostoxx, mdonaat, lopolk, lanoxx, DivkaHromu, nevim333, Isador, kanci, grysom, Gasert, Dzejna, Schade105, filom3n, CindyChambell, anezkaceska, SpaceAce, lennyd, xenius77 19 pro a 9barbora3, tristaver, Schmeeczko, BlastFX, Ripper, cha4ser, Ondruch, izzi_cz, Rudla, dorten, Slim2, DARTHPraetorian, Harys, pitufo, Einherjar, DarthOptimus, sliwowitz, Petriik, PikoPirat, bubhak, smrduty_kojot, Chosen, selmi, steinham, arxarios, DeathsDream, Najte, Atanono, Tutanken, hmmc, def84, Witek, emkac, nitram1234, ZdenekH123, Tceld, bosorka, zgrossl, kuras, scarlaxx, Kolouch, Rimmer, Dovi, WolfCZ, razden, Hamagen, Sha-a-kaa, rewo, pute, chachan, cooly, tik-tak-cz, Hammer, LosFilipos, Sed, zuzka2727, hasahm, sevenjetc, DanDan, CrazzYdiot, Altair, Alf, Mari05, toop, DAran, Winters, Piskvor, Micha, jing-jang, alaqella, miloso, Ellrohir, MistrBuBak, arain, robbo99, queeny31, frlo, ubozak, hafi, freaky_tomato, z0nt0r, jumbee, Faloleen, Lee, Math3s, Diplomat, kecal_op, Notie, Neuromancer, Maty991, SantuS, doombo, HateMePls, kudli, Foo_Fighter, sg_sysel, t-fuse, angie-metalbee, Cureman, ReadyHC, yannush, Kriz22, Blanch, Dx, soustruh, cacadore, chernobyl, TolSinion, bratix, Ejmin, Niah, ESESEL, MKlein, Rocker-Tialk, Inf1n1tyy, KaseO, Scr1899, Lorandel, Blast, vilg, Shark94, kbtmichal, tipsy, Suril, Cercly, Michalowic, Sousuke_, zelvak, Matesss, Coolak, Cejda, Renee, MartinezZ, Moskva, gebik, Justice, peanutka, Tannie, Marcus7, Crazy_Ivan, Miguel, Mishar, popik34, vinczenzo, majlos91, Lukino, Toblakai, Daysi, SmallMongoose, luciferrus, Zuza-chan, Finarfin, fatman, bradl3y, broty, hellequine, xjack, DMRaper, Ciselnak, redog, beige, Rupreecht, killercat, Smrsta, radsem, DrBrain, Sturnus, Korialis, Markuus, ric4rd, Suerte, vizistep, Nadneseny, Somme, Kogaku, SaburaZera, Puni, dzonhy, GRIF, Somzmeteny, Feenix, genevieve, FrenkyB, MessY, suah, SkweerookL, krutoslav, kapoka, oprs, vooten
190 proti
V oblíbených: Žádný uživatel
Oblíbenost: 5,90 %
Stav: Má záporné skóre

Diskuze

03:41
BlastFX: První dva řádky mi na mínus stač...
BlastFX
První dva řádky mi na mínus stačily. Nenávidím reality show.
I believe in power of Windows Vista.
11:21
hanule7: Re: První dva řádky mi na mínus...
silhouette
Ale tahle je, myslím si, poučná. Né že bych byla pravidelný divák, viděla jsem jen pár dílů a myslím, že to může pomoct spoustě lidí uvědomit si, kde dělají v pokusech o hubnutí chybu.
13:54
BlastFX: Re: První dva řádky mi na mínus
BlastFX
Kdyby chtěli lidem říct jak hubnout, můžou udělat dokument, kde to všechno hezky vysvětlí. Oni ale chtějí šokovat a tak ukazují hrochy ve spodním prádle. Pokud se jim jeden z exemplářů, pardon, chtěl jsem říct účastníků, sesype, tím líp! Navíc si troufám tvrdit, že o dietách a cvičení něco málo vím a občas tam říkají/předvádí pěkné blbosti.
I believe in power of Windows Vista.
14:01
jumbee: Re: První dva řádky mi na mínus
jumbee
Jojo, máma (MUDr. se znalostmi celostní mediciny a dietologie) taky říkala, že tam občas říkají pěkný koniny.
17:19
-dup-: Re: První dva řádky mi na mínus
silhouette
ja jednou kousek zahlidnul - a ta "doktorka" koukla do lednice, vytahla sejra a rekla - vzdyt v tom je 30% tuku, ale V SUSINE, takze DVOJNASOBEK... nechapu, jak tohle muze nekdo brat vazne, nemluve o tom, jak to muze udelat jakoukoli vejsku :-/
17:41
kurzatko: Re: První dva řádky mi na mínus
kurzatko
Cože? Ta "doktorka" by si měla zopakovat základní matematické operace a počítání s procenty, to je fakt smutné... Pokud je tam v sušině 30 % tuku a dejme tomu 70 % proteinů (minerály nepočítám) a vynásobíme to dvěma, tak je ze sýra skutečně proteinová bomba a měli by ho jíst sportovci místo těch proteinů v prášku.
Jinak teda nevím, co se paní doktorce nelíbí na 30 % tuku v sušině, možná by se divila, že jsou i sýry s 50 a více procenty, ale to už by se jí protočila kalkulačka.
17:21
hanule7: Re: První dva řádky mi na mínus
silhouette
To máš pravdu. Ale musíš to brát tak, že lidé jsou hloupí (až na některé výjimky, které si ovšem potřebné informace dohledají i jinde než v televizi) a na dokumenty ti kašlou. Kdežto, když lidem předhodí takovouhle "šou", tak se na to podívají právě lidi, kteří si myslí, že nejlepší na nadváhu je nejíst, nebo jiná podobná blbost. Jestli si z toho něco vezmou - těžko říct.

A co se týče diet, cvičení, doktorů - nechci nějak znevažovat ničí práci, ale je spousta různých teorií, co je dobré a co dobré není, ve kterých se liší i odborníci. Znám lékaře, znám fyzioterapeuty, známý dělal nějakou sportovní školu a teď trenéra ve fitku a když se pustili do debaty o cvičení a zdravém jídle, tak málem létaly nože... Takže asi tak :) A pokud jim Cajtmanová, nebo jak se jmenuje, řekne, že důležité je jíst pravidelně v malých dávkách vyváženou stravu, trochu se k tomu hýbat a vyhodí jim z ledničky alespoň ty největší svinstva, tak to má cenu.
17:31
velmi_vtipny_navstevnik: Re: První dva řádky mi na mínus
velmi_vtipny_navstevnik
Nejíst je nesmysl, tělo si pak řekne "ha, špatné časy, cokoliv přijmu, musím uložit, aby bylo z čeho brát" a je to. Jíst se musí, ale ne že se poobědvá to, co by stačilo somálské rodině na týden, k večeři stejně tak a jezdí se výtahem, protože do druhého patra po schodech? Uf uf, moc namáhavé...
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
17:48
hanule7: Re: První dva řádky mi na mínus
silhouette
Přesně! Ale právě v tom dělá stále spousta lidí chybu. Snaží se shodit, tak ráno vynechají snídani, pak si řeknou, tak jsem nesnídal, můžu si dát větší oběd, celé odpoledne jsou hlady, protože přece drží dietu a večer to už nemůžou vydržet, tak se nadlábnou a jdou spát. Nebo si myslí, že když si dají dietní párek a zapijou ho colou light, tak je to OK. A ono přitom stačí relativně málo - třeba právě vyjít ty schody, nebo jít do práce pěšky místo autem.

A jak jsem psala - viděla jsem jenom pár dílů a to ještě těch, když to začínalo (teď je to podle ukázek více "američtější" a má to asi více šokovat). Takže jestli tam občas řekne nějakou kravinu, nevím. Ale obecně bych to neodsuzovala. Přijde mi to smysluplnější, než všechny ty SuperStar, Vyvolení, Farmář hledá ženu, která hledá tátu, který ji pak na týden vymění za jinou aby se dozvěděl, že je k ničemu a tak dále.
20:21
velmi_vtipny_navstevnik: Re: První dva řádky mi na mínus
velmi_vtipny_navstevnik
Přesně. Naprásknout se a jít spát je to nejhorší, protože tělo může v klidu trávit a tvořit tukové zásoby. Jíst často a málo, to je to, aby tělo "nestihlo dostat hlad", protože když má člověk hlad, s prominutím sežere nač přijde.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
20:23
velmi_vtipny_navstevnik: Re: První dva řádky mi na mínus
velmi_vtipny_navstevnik
Ad schody - bydlím v druhém patře jedenáctipatráku a pokud nic nenesu a výtah náhodou není v přízemí (což poznám pohledem přes dveře - je vidět svítící displej s nulou jakožto číslem patra), jdu pěšky. Protože než často výtah přijede, pokud je pod střechou a než se zavřou kabinové dveře - to je zas asi nějaká únijní bezpečnostní tentononc, dveře jak harmonika a zavírá se to jak když sere a maluje - tak jsem v druhém patře po schodech dvakrát.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!
16:09
velmi_vtipny_navstevnik: Re: První dva řádky mi na mínus
velmi_vtipny_navstevnik
Mně stačej upoutávky. Ženská tlustá jak prasnice, bydlí sama a když otevře před kamerou ledničku, ta přetéká jídlem a dotyčná se diví, proč z toho doktorka má málem smrt, když toho je přece jen trošku, to má na dva tři dny? To se pak účinkující nemůžou divit, že jsou tak vyžraní.
Kdo nevyhrál nižší soutěž, nemá ve vyšší co dělat - Kometa do II. ligy!!!

Kategorie


Přihlášení


Uživatelé online


Nejnovější hlášky

smudlmachka
před 1244 dny

Hláška #73967

<a> Ach ta práce na call centru

Quaderr
před 1549 dny

Hláška #73963

<Zákazník> Dobrý den, potřeboval

thegoodhen
před 1899 dny

Hláška #73947

<a> Čau, nalila jsem si do kláve

Gomi
před 2104 dny

Hláška #73931

<a> Nevíte někdo, jak dostat dat

sistence
před 2319 dny

Hláška #73914

<a> Dobrý den, zaujala mne vaše


Nejnovější příspěvky

nakopnuta_sova
před 32 dny

K hlášce #32681

Re: Pořád je to jak můj bejvalej

Zelvi
před 62 dny

K hlášce #32681

Pořád je to jak můj bejvalej

nakopnuta_sova
před 74 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

Zelvi
před 83 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova

nakopnuta_sova
před 92 dny

K hlášce #37648

Re: Mám přesně takovýho retarova


TOP 10 Space Invaders

8810

naparcipiskapa

7680

Edu

7360

Finer5950

7330

RIPPERSVK

6100

mati

5970

Lemra

5630

Markuus

5080

Marthy

4800

joocker

4460

urbancikpetr

Copyright © 2004 - 2024 lamer.cz | Design by Michal Ševčík
Nápověda | Pravidla | Kontakt
Mediálně zastupuje Impression Media, s.r.o.